Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

baharcım önceki sorularımı da atlamaman dileğiyle yenilerini sorayım:))

1- hangi mevsimi seversin ? neden?
2- Türkiyede nereleri gödün? nereleri görmek istersin?
3- Sana göre mucize nedir?
4- Bir tatil planlasan doğa tatili mi? deniz tatili mi seçerdin?
5- Gerçekleşmeyacek olsa da düşündüğünde seni mutlu eden uçuk bir hayalin var mı? Nedir?

Çok teşekkürler çok sevindim.

75,8 ile başladım 12 Martta, 58 hedef kilom
..

hımm.kahvaltı.yok:44:zeynep.abla

akşam.bulup.paylaşırım.cnm

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy
12.03.2013 bir salı akşamı rastladm size veeee 67.6 kıloydum hedefim 55 kılo

hımm menü idare eder canım ama bana ekmekler ve makarnalar fazla göründü birazcık:44:

kızlar geri kalan sorluarı akşam cevaplıcam bi karısıklık yaratmşım herkez seeferber olmuş kusura bakmayın kızlar akşam evde görüşmek üzeree

kızlar saat 6 oldu ben çıkıyorum yavaştan. Yarın sabah hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım:)
bu gece uyumazsam eftelya ile spor akşamımız olacak, hazır o cezalıyken ben de destek olıyım bari:)
tabi yine herşey su hanıma bağlı

hee bu arada aklıma bişey geldi, bir önceki akşam suyu kucağıma oturttum konuşucam ya uyku konusunda;
" bak tatlım şimdi sana birşey söyliycem, sen artık kocaaamaaaan bir abla oldun." der demez bizimkinin cevabı aynen şu oldu
"anne yatmıycazzz" :))
sustum

öpüldünüzzzzzzzzz

Son düzenleme:
selam kızzzlarr nasılsınız ev işine gidiyorum ya o bakımdan çalıştığım yerden iki dk bakayım dedim o kadar. şimdi eve geldim yemek vs derken yine geceyi bulacak gelmem ve siz yine olmayacaksınız.bir sizinle nerede kavuşacağız yahu.:26:

yemeklerıde yemek sayfalarında brakırsan kavusacazda sen brakamıosun

toprak canım bana ilk bunları sormustun bende cevapladım canım sen görmemişsin galiba

canım hafife almadım umdugumdan daha dişli çıktın :):):)
bide aorular baya geride kaldılar canım galiba aklımda kaldıgı kadarıyla sunlardı diyete ne zaman başladın kaç kılosun kaç kılo olmak istiyorsun vede ne kadar zamanda

canım hafife almadım umdugumdan daha dişli çıktın :):):)
bide sorular baya geride kaldılar canım galiba aklımda kaldıgı kadarıyla sunlardı diyete ne zaman başladın kaç kılosun kaç kılo olmak istiyorsun vede ne kadar zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…