sağol tatlım, teşekkür ederim
şu 2106 denklemini ben niye anlamadım bugün saflığım mı üzerimde, halbuki matematiğim de iyidir. 06 haziransa 21 nedir baharcım çatlıycam valla biri beni aydınlatsııııııınnnnnnnnnnnnnn
21 haziranda çıkmaya başlamışlar Toprakçım.
bende oyumu alinmanizdan yana kullaniyorum,8 üyeden 5 kisi evet demisir ve oy cokluguyla takima aliniyorsunuz kizlar,hayirli olsun..
size zahmet olacak ama ben balik hafizaliyim ve kaydetmeyi unutmusum
takima basladiginiz kilolarinizi ve hedef kilolarinizi yazabilirmisiniz
merhaba ben geldim kızlar bu gün daha iyim bu hafta listede yokum :) olsun bir kaç hafta sonra olurum insallah :) bende dünki listemi yazayım
sabah kahvaltı yapmadım
ara da yok
öglen kız kardesime gittim orda bir kase şehriye salatası e bir puaca yedim 2 bardak çay
ara yok
akşam bir tane orta boy fırnda balık 1 dilim kepekli akmek
22.30 da bir yane portakal
su cok az içtim spor yapamadım ama eşimle biraz yürüdük
Baharcım çok özür dilerim geçmişi baya dikkatle taradım ama bana sorduğun soruları bulamıyorum. Eğer unutmadıysan rica etsem tekrar sorarmısın canım ? :26:
Bahar, cumadan sonra yarışalım dedi, yani yarın başlıycaz Baharla çekişmeye. Ama beklerim dersen ondan sonraki haftada senle rakip oluruz. Pazar günü trombolinimi de alıyorum beni de pek hafife alma bence...
Hastalık için gerçekten çok üzüldüm baya ağır atlattınız. Neyse Allah ın izniyle kızınız geliyormuş yarın , onu görünce hiçbirşeyiniz kalmaz..
Yumurtalı kaldırak mı ? İlk defa duydum , yöresel bişey mi ? Ben otları çok severim ama bunu nasıl atlamışım hayret ?
Yoksa sen beni hafife mi almıştın kuzum?
Ben oyumu açıklıyorum
EVEEEEET:26:
Şimdiden gözünüz aydın. Anne kız iyi vakit geçirirsiniz umarım..
sağol tatlım, teşekkür ederim
şu 2106 denklemini ben niye anlamadım bugün saflığım mı üzerimde, halbuki matematiğim de iyidir. 06 haziransa 21 nedir baharcım çatlıycam valla biri beni aydınlatsııııııınnnnnnnnnnnnnn
bende oyumu alinmanizdan yana kullaniyorum,8 üyeden 5 kisi evet demisir ve oy cokluguyla takima aliniyorsunuz kizlar,hayirli olsun..
size zahmet olacak ama ben balik hafizaliyim ve kaydetmeyi unutmusum
takima basladiginiz kilolarinizi ve hedef kilolarinizi yazabilirmisiniz
bende cözemedim valla,ama sanimca 21 haziran dogrusu,bahar yanlis yazmis cevabi
bide cikip yokk dogru dermis:18:
sabirla cevap bekliyoruz
emziren anne diyeti
başlangıçdiyeti
sabah; açık çay, 1 dilim light peynir 1 haşlama yumurta 4-5 adet zeytin 2 dilimçavdarekmeği domates salatalık dereotu
ara;1 çay bardağı leblebi 4adetkuru kayısı veya 5 adet hurma
öğle;1kaseçorba 3adetköfte/aynı büyüklükte tauk yada balık/ 3 y.k. bulgur pilavı veya makarna /1çay bardağı yoğurt
ara; rezne çayı kabuk tarçınlı 1 adettuzsuz etimek 1 dilim beyaz peynir
ara1 subardağı laktozsuz süt tarçınlı 1adet kepekli grisini 1 posiyon meyva
akşam; 1 kase çorba 2 adetköfte yada tavuk 4 y.k. sebze yemeği 1 ç.b.yoğurt 1dilim kepekli ekmek yemekten sonra rezene çayı
ara;1porsiyon meyva 10-12 adet fındık badem
2. yi bulamadım 3. diyet listem..
aç karnına; 1 çaybardağı ılık suya yarım limon sıkılıp içilecek ve 1bardak ılık su
sabah;1 su bardağı light süt 6 y.k. sade nesfit 3 yk yulafezmesi1 ema/armut vs. tarçın karıştırıp yenilecek
ara: 1 dilim lighteynir 1 etimek domates salatalık
öğle; 8 y.k. sebze yemeği/ 6 yk makarna veya 2ince dili kepekliekmek 1çay bardağı probiyotik yoğurt yağsız limnlu salata
ara 1 çay bardağı leblebi 1 y.k. kuruüzüm
akşam;1 kase çorba 4adet köfte/yada aynı büyüklükte tavukbalık 1 çay bardağı pobiyotik yoğurt1 dilim kepekli ekmek yemekten hemen sonrarezene çayı
gece; 1 porsiyon meyva 1s bardağı light süt
:26::26::26:
Ay evet aklımda Eftelya kalmış. İyi oldu kaptan uyardığın yoksa ben bütün gün Eftelyaya sarardım. Bugün Baharın beynini yicektik di mi?
Valla sorularınız beni ürkütmedi değil yani? Ama yine de sabırsızlıkla bekliyorum .
selam kızzzlarr nasılsınız ev işine gidiyorum ya o bakımdan çalıştığım yerden iki dk bakayım dedim o kadar. şimdi eve geldim yemek vs derken yine geceyi bulacak gelmemve siz yine olmayacaksınız.bir sizinle nerede kavuşacağız yahu.:26:
menülere yorum yapmadan önce bahar için birkaç soru sorayım
1- Mersin'in en çok nesini ya da neresini seversin?
2- Sevgilinle nasıl tanıştın? evliliğe nasıl karar verdiniz?
3- Evin tek çocuğu musun?
4- İlerisi için hayallerin ya da planların nelerdir?
5- Biraz fiziksel özelliklerinden bahseder misin?
evet ama bnım anlatcak cok bseyım yok gbı
Baharcım çok özür dilerim geçmişi baya dikkatle taradım ama bana sorduğun soruları bulamıyorum. Eğer unutmadıysan rica etsem tekrar sorarmısın canım ? :26:
Bahar, cumadan sonra yarışalım dedi, yani yarın başlıycaz Baharla çekişmeye. Ama beklerim dersen ondan sonraki haftada senle rakip oluruz. Pazar günü trombolinimi de alıyorum beni de pek hafife alma bence...
Hastalık için gerçekten çok üzüldüm baya ağır atlattınız. Neyse Allah ın izniyle kızınız geliyormuş yarın , onu görünce hiçbirşeyiniz kalmaz..
Yumurtalı kaldırak mı ? İlk defa duydum , yöresel bişey mi ? Ben otları çok severim ama bunu nasıl atlamışım hayret ?
Ben oyumu açıklıyorum
Ben oyumu açıklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?