Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin zuzum sağol gülüm
tatlım özledim valla bitanemi çok şükür Allahın izniyle gelcek 2 gün burada oy ben nasılda özledim onu :)
Allahın izniyle inş sorun çıkmazda güzel geçer günler...
sen nasılsın gülüm kuzun nasıl...

selam kızlar sabah kahvaltı yaptım az ekmek yumurta az kaşar ve sarelle yedim süt vardiğim için canım tatlı istiyor az yemeğe çalışıyorum şimdi ise kuşburnu içiyorum

Niloş cevap yazmadığın için emin olamadım.Artık haftaya alacağız mecburen.

Kızlar Nurcan 70 emi indim demişti? emin misiniz dönüp bakacak vaktim yok, hemen listeyi halletmeliyim.

4. TAKIM * *100.etap * *
Esmeralda ( 67,80 / 66,7 / 1,10 / % 1,62 )
toplight ( 66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,90)
nurcanogretmen ( 73,00 /70/3,00/%4,11)
sebnemselayfurkan ( 69,70 /70,5/-0,8 / %-1,15)
fguler ( 84,10 / 84,10 / 0 /%00 )
kuzuzuzubambino ( 70,50 / 71,4/ -0,9 / %-1,28)
simiryna ( 73.0 / 71.2 / 1.8 / %2.47 )
yellowdaisy ( 71,2/70,10/1,1/ %1,54 )
akrep 33 (71,00 /70,5 / 0,5 / %0,70 )
BeyazLilyum ( 69,7 /68,9/0,80/ % 1,15)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (716,9/709,7/7,2/ %1,00)

bEN ÇOK YOĞUNUM ACCIK ARA VERDıM.

Kızlar şimdilik bir takımla 1. liği paylaşıyoruz:))

Bu arada pazartesi akşam ben ameliyat oluyorum. Salı olamam ama Çarşambadan itibaren evden girerim.

Şebom Şımdıden geÇmıŞ olsun ınŞallah saĞlıkla dÖnersın canım allah yardımcın olsun
hepınıze ıyı hafta sonları
sabah 7 de kalkıcam ben yıne yÜrÜyÜŞeeee

Tatlişim bir meme küçük olmuştu ya onu büyütcekler. Bacak içine lipo olcak. onun bir kısmı memeye koncak bir kısmıda çöpe:)

Dua edin kıslar.

aaa kimseler gelip gitmemiş bugün...
ben hala hastalığı üstümden atamadım 1 hafta geçti off yaaa..içim kaynasın istiyorum güzel havalarda ama yok ruh gibiyim...egzersizleri bile çok zor yapıyorum..biraz uyuyayım diye yattım ama uyuyamadımda...sersem gibiyim...

Özge sen vitamin alıyor musun canım?

Lohusayken almanda fayda var, supradyn pronatal gibi birşey.

Bol bol meyve yee, bugün bence havadan bende öyleyim, tanıdığım birçok kişide.

caım hamileliğin son zamanlarında elevit almıştım bir kutu daha dr devam et demişti doğuma kadar..ee tabi nerdeyse hepsi kaldı ona devam ediyorum...bide ferrum fort içiyorum demir için...

valla pek bi halsizim...eşim zaten kızıyor çok az yiyormuşum...az değil aslında tam kararında yiyorum ama halkımızın yerleşmiş düşüncesi onda da var..süt veriyorsun yemen lazım-tatlicadiarzu- aman halim yokki bir odadan diğerine zor geçiyorum...:1no2:

Güğzel arkadaşlarım takım olarak birinciliğinizi canı gönülden kutlarım .
Ayrıca nurcanöğretmenimide bireyseldeki derecesinden ötürü tebrik ederima.s.

teşekkür ederim canım birinci olmuşuz demek
şebnemcim geçmiş olsun şimdiden şeker allahım kolaylıklar versin
özgecim bahar geldi ondandır şeker ama aralarda bir kuru kayısı kuru üzüm yiyebilirsin enerji verir şeker

tebrikler 4. takımın fıstıkları .....

nurcan ayrıca senide tebrik ederim . süpersin bu hafta .... neler yaptıgını . sabırsızla bekliyorum paylaşım alanına .... bende izinden dönücem haftaya ... şu sonuçlarım çıksın hele bir ...

sevgiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…