Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hep kzın kazanmasın bebegım brazda sen kazan hakkın bu senın

neyi kazandın canım anlamadım

wuwum anlamış benim küçük cadı ile olan uyku mücadelesini bu akşam ben kazandım:))) sallamadan yarım saatte uyudu, şimdi de yatağında:))))))))
şimdi sıra oğlana geldi hafta sonu diye biraz geçe kaldı

oda uyur inşşallah dıyelım o zaman rahat rahat otrrursun canımm inş cok yaramaz deıllerdr

teşekkürler canım benim darısıda sana olur inşallah

benım talıp oldugumda yok bna talıp olanda
kısaca aşk lazım aşk lazım sevmeye yurek lazım dıorum gökhan turmenden bu sarkı hepınıze gelsın sözlerde bna gelıyo tabısı

Son düzenleme:
kızlar bugün çok yoruldum, okulda oldukça aktif gün geçirdik, önümüzdeki hafta çokça okulda olucam umarım çocuklarımızı ayırmazlar((

kıyamammm sana yaa ben bugun 6 geldım eve bgunde yuzdeye yardm et demıssın ama bn gelene kadar hallolmus bebegım k.bkma ltfennn

ay ne kusuru fıstık ben tam paylaştım aklıma senin olmayacagın geldisonra bi baktım toprksım hemn yapıvermiş :)
teşekkürler canım benim

hemen dünki listemle başlıyım

sabak 1 dilim tam bugday ekmegi bir bardak cay 3 tane zeytim bir dilim peynir bir tane sivri biber ve domates
ara yok ögle yok akşam üzeri 2 tane kayısı kurusu akşam yemeginde 2 tane kabak dolması bol salata yatarken bir tane elma boooooolllll su mesaj sayımı bilmiyorum ama 20. geçmiştir

canlarım bu haftaki kilo listesi ne oldu geçmişi okumadım ama ben bugün spor salonunda tartıldım 1.200 gr vermisim su anda 77.200 kiloyum

bende bgun 6 da geldım eve zeynep abla dsarda ıslerım vardı
dun aksam o yuzden bldırım yapmıstım kılomu sen naptın zeynep abla nasılsın bu arada ?

iyim bitanem :) çok sagol kızım dilber'im geldi saat 3 de babasıyla aldık bu saatte kadar onunla vakit geçirdim pazar günü sınava giricek okuluna felan gittik çok güzel bir gündü kızımla :)

canlarım bu haftaki kilo listesi ne oldu geçmişi okumadım ama ben bugün spor salonunda tartıldım 1.200 gr vermisim su anda 77.200 kiloyum
zeynep abala sabah bıldrım yapmadysan byuk ıhtımalle bu haftadakı lıstede yoksun haftaya olursun cuma sabahı erkenden bldrım yapıoruz da ...
iyi vermısın ablacım hıc vermemenden ıyıdır

iyim bitanem :) çok sagol kızım dilber'im geldi saat 3 de babasıyla aldık bu saatte kadar onunla vakit geçirdim pazar günü sınava giricek okuluna felan gittik çok güzel bir gündü kızımla :)

hımmm mutlu olmussundr snucta anne kızların arkadas gbı olması benı cok mtlu edıyo
inş ii gecer snavda kızın zaten unıye gtmıyomuydu ablacım ?:26:

listeden cıkartılmışmda takımdan cıkartıldım mı kızlar şimdi hesaplasam olur mu kızlar

listeden cıkartılmışmda takımdan cıkartıldım mı kızlar şimdi hesaplasam olur mu kızlar

zeynep abla haftaya alıcaz senı sabah bıldırım yapmadin dye ckardık cnku bu takımlar arası yarıs bu hfta senı lısteye alsaydık kılo drumunu bılmıoduk dun aksam verdgın kıloyu blseydık lıstedeydın smdı gunduzde ugramamısın o acıdan alamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…