kız biliyorum onları bende başka sehirde okudmda benim güldügüm olay 3 tane kızçocuğu okutmuşun gibi söledin ona güldüm
:))) kendımı buyuttum o yeter dermısım ...
benimki uyudu evdekiler uyudu bende taktım kulaklıgı müzik dinliyom aldım elşme su sisesini kafaya dikiyom :):):) kafa yapıyo su çok içince ha ha
bebişlerim ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızımla zaman geciriyim biraz aşure istiyor ön hazırlıgını yapyım yarında kaynatıyım :)
hepinizi seviyorum öpüldünüzzzzzz :) )
İyigeceler hepinize..
Bu hafta sizi biraz ihmal ettim gibi görünsede öyle değil hep aklımdasınız ama bu hafta nöbetçiyiz iş yerinde gece 10 :00 a kadar çalışıyoruz. Daha yarım saat oluyo eve geleli bir tek dün erken çıktım Dün de trombolin sevdasına düştüm geç geldim.
Hepinizi çok öpüyorum. Geçmişi hep okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım.Aklımda kalanları yazıyorum sadece şimdilik çünkü birazdan kızımı yatırmaya gidicem yine.
Baharcım Mersinin hangi ilçesinde oturuyorsun. Biz geçen Kasım ayında Tarsustaydık, Haziranda yine gelicez. Çok beğendim beklediğimden daha gelişmiş bir yer.
Zeynepler benimde biraz kafamı karıştırdı doğrusu Zeynep_canan abla yı biliyorum hastaydı yeni iyileşiyor, kızı üniversite okuyor bugün kızına kavuştu. ( Doğrumu?) Geriye iki Zeynep kalıyor , birine hoşgeldin dedim ama diğerine demedim sanırım. Yeni bebeği olan hangi Zeynepti. Ben nöbet haftalarında hep böyle dumur oluyorum kusuruma bakmayın lütfen
Bu hafta gerçekten çok başarı göstermişsiniz, tebrikler hepinize. Ben diyetimi düzgün yapıyorum, su da içiyorum ama sanırım spor eksikliğimden dolayı gerilerde kaldım. Onunda çaresine bakıcam inşallah az kaldı.
iyi geceler toprakım :) prensesi öp bizim için
Eki Görüntüle 665601 Eki Görüntüle 665602
erkek arkadaşımla bugün tektaş aldık kızlar nasıl :) tel. iyi çekmiyo puslu çıktı o yüsden
:123::123::123:
canım ben hepsiburada.com dan aldım markası delta 114 cm sen bir küçüğünü de alabilirsin, markalara bak göstergeli olanların göstergeleri çabuk bozuluyormuş ben göstergesiz aldım.
öncelıkle hoşgeldın cnım işin bayaga yormus senı anlasılan
zeynep2009 du yenı bebegı olan ögretmendı kndısı yenı geldı
bde zeynepcer vardı oda mehzun oldu gttı sayılır o pembe bı kız vardı avatarında
İyigeceler hepinize..
Bu hafta sizi biraz ihmal ettim gibi görünsede öyle değil hep aklımdasınız ama bu hafta nöbetçiyiz iş yerinde gece 10 :00 a kadar çalışıyoruz. Daha yarım saat oluyo eve geleli bir tek dün erken çıktım Dün de trombolin sevdasına düştüm geç geldim.
Hepinizi çok öpüyorum. Geçmişi hep okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım.Aklımda kalanları yazıyorum sadece şimdilik çünkü birazdan kızımı yatırmaya gidicem yine.
Baharcım Mersinin hangi ilçesinde oturuyorsun. Biz geçen Kasım ayında Tarsustaydık, Haziranda yine gelicez. Çok beğendim beklediğimden daha gelişmiş bir yer.
Zeynepler benimde biraz kafamı karıştırdı doğrusu Zeynep_canan abla yı biliyorum hastaydı yeni iyileşiyor, kızı üniversite okuyor bugün kızına kavuştu. ( Doğrumu?) Geriye iki Zeynep kalıyor , birine hoşgeldin dedim ama diğerine demedim sanırım. Yeni bebeği olan hangi Zeynepti. Ben nöbet haftalarında hep böyle dumur oluyorum kusuruma bakmayın lütfen
Bu hafta gerçekten çok başarı göstermişsiniz, tebrikler hepinize. Ben diyetimi düzgün yapıyorum, su da içiyorum ama sanırım spor eksikliğimden dolayı gerilerde kaldım. Onunda çaresine bakıcam inşallah az kaldı.
Zeynep abla maaşallah senin kızından prensesmiş, Allah bağışlasın ne mutlu sana ...
Süpermiş hayırlı olsun.Allah alyanslarınızı da göstersin inşallah
Yaa sağol Toprak , anlaşıldı ozaman ben interneti kurcalıyım. Sen markalar arası çok fark var mıdır, şu sağlam şu dandik falan diye duyumların var mı? Bide sen ne kadardır kullanıyorsun seninki kırıldı ya ondan soruyorum.Sen kaç paraya almıştın?
Tamam o zaman Zeynepcermiş benim kafamı karıştıran. Onunla hiç muhabbet etmemiştim çünkü. Sorun yok o zaman. Teşekkür ederim hayatım ne sorsam sen açıklama yapıyorsun...
amin toprakcıgım allah cümlemizin yavrusunu bagıslasın seninkilerde büyür canım birde bakmısınki kocaman adam olmuslar inanamazsın büydüklerine :)
Zeynep abla maaşallah senin kızından prensesmiş, Allah bağışlasın ne mutlu sana ...
Süpermiş hayırlı olsun.Allah alyanslarınızı da göstersin inşallah
Yaa sağol Toprak , anlaşıldı ozaman ben interneti kurcalıyım. Sen markalar arası çok fark var mıdır, şu sağlam şu dandik falan diye duyumların var mı? Bide sen ne kadardır kullanıyorsun seninki kırıldı ya ondan soruyorum.Sen kaç paraya almıştın?
Tamam o zaman Zeynepcermiş benim kafamı karıştıran. Onunla hiç muhabbet etmemiştim çünkü. Sorun yok o zaman. Teşekkür ederim hayatım ne sorsam sen açıklama yapıyorsun...
bübümeyenbabyim kusura bakma fıstığım :26:
Ne demek ablacım estağfirullahŞaka yaptım sadece , biz bu hafta iş yerinde nöbetçiydik seninle fazla muhabbet etme imkanımız olmadı o yüzden haklısın tabi. Ama ben senin yazılarını hep takip ettim. Neyse bugün son, artık daha fazla imkanım olur nete girmeye daha çok görüşürüz.
senın leylalık kafa yapıodur canım asık ınsanlar zaten sarhoş olurlar içtıgın deıldır senın basını döduren sen dvam et içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?