- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
hımmm mutlu olmussundr snucta anne kızların arkadas gbı olması benı cok mtlu edıyo
inş ii gecer snavda kızın zaten unıye gtmıyomuydu ablacım ?:26:[/
üniversiteye gidiyor canımda aksarayda okuyor alısamadı yurtta yapamıyor insallah seneye yanımıza kayseriye gelicek
inşallah zeynep abla
hımmm mutlu olmussundr snucta anne kızların arkadas gbı olması benı cok mtlu edıyo
inş ii gecer snavda kızın zaten unıye gtmıyomuydu ablacım ?:26:[/
üniversiteye gidiyor canımda aksarayda okuyor alısamadı yurtta yapamıyor insallah seneye yanımıza kayseriye gelicek
anladım zeynep abla inşallah hayrlısı olur hem yanında olsa rahat edersın dunyanın bınbır trlu halı var ....
anladım zeynep abla inşallah hayrlısı olur hem yanında olsa rahat edersın dunyanın bınbır trlu halı var ....
anam anam laflarada bak hele :))))
zeynep abala sabah bıldrım yapmadysan byuk ıhtımalle bu haftadakı lıstede yoksun haftaya olursun cuma sabahı erkenden bldrım yapıoruz da ...
iyi vermısın ablacım hıc vermemenden ıyıdır
inşallah caım ya yazık valla ya kaça gidiyo senin oglan zor valla inşallah ayırmazlar cnm yaa:26:
ben yinede yazayımda hesaplama dogrumu o nu ögreniyim
79-77.2=1.8
1.8*100=180
180/79=2.2
2.2/2=1.1
dogru söylüyor bebegim wuwum :)
dogru zeynep abla
ya biri sürü zeynep var ben hep karıştırıyorum
senin önceden resmin psiklet üzerinde bi kız vardı sen o sun dimi zeynep abla
yalanmı ıkımızde bılıoruz üniversıte ortamında hemen hemen kımse drust deıl yanı bıde bska yerde okuomus dsun dsardan baska bı shre gelenlere acayıp bakıyolar kız evlat kolay deıl yanı
görende sancak kızım varrrr
2. sınıfa gidiyor güzelim, biz elimizden geleni yapıcaz
dogru zeynep abla
ya biri sürü zeynep var ben hep karıştırıyorum
senin önceden resmin psiklet üzerinde bi kız vardı sen o sun dimi zeynep abla
evet bebegim o dur bakıyımda kendi resmimi koyuyum :) şaşırmazsın
zeynepcim hoşgeldin, sen kızınla hasret gider canısı
kızlar çok üzgünüm belim kopuyor ben yatıcam, sabahın 7 sinde ayaklanır benim kız
öpüldünüüüüüüüüüüüzzzzzzzz
yalanmı ıkımızde bılıoruz üniversıte ortamında hemen hemen kımse drust deıl yanı bıde bska yerde okuomus dsun dsardan baska bı shre gelenlere acayıp bakıyolar kız evlat kolay deıl yanı
görende sancak kızım varrrr
kız biliyorum onları bende başka sehirde okudmda benim güldügüm olay 3 tane kızçocuğu okutmuşun gibi söledin ona güldüm
zeynepcim hoşgeldin, sen kızınla hasret gider canısı
kızlar çok üzgünüm belim kopuyor ben yatıcam, sabahın 7 sinde ayaklanır benim kız
acıklıyım
zeynepcer vardı omehzun oluo onun profılı pembelı bı kz ruzgar esıo yandan
zeynepp 2009 var oda yenı gelen ögretmen ablamız oncedende burdaymıs dha yenı tanıstık
bu zeynep ablada bızle dertlesen abla bısıkletlı ablamız yuppıeyyy :):)
ama varya cok hosuma gttı bısıklettlı ablasın yrumun
tamam canım hadı nennı nennı kendıne iyi bak muah ii geceler sabah grusmek uzere :))zeynepcim hoşgeldin, sen kızınla hasret gider canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?