- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
İyigeceler hepinize..
Bu hafta sizi biraz ihmal ettim gibi görünsede öyle değil hep aklımdasınız ama bu hafta nöbetçiyiz iş yerinde gece 10 :00 a kadar çalışıyoruz. Daha yarım saat oluyo eve geleli bir tek dün erken çıktım Dün de trombolin sevdasına düştüm geç geldim.
Hepinizi çok öpüyorum. Geçmişi hep okudum ama cevap yazmaya fırsat bulamadım.Aklımda kalanları yazıyorum sadece şimdilik çünkü birazdan kızımı yatırmaya gidicem yine.
Baharcım Mersinin hangi ilçesinde oturuyorsun. Biz geçen Kasım ayında Tarsustaydık, Haziranda yine gelicez. Çok beğendim beklediğimden daha gelişmiş bir yer.
Zeynepler benimde biraz kafamı karıştırdı doğrusu Zeynep_canan abla yı biliyorum hastaydı yeni iyileşiyor, kızı üniversite okuyor bugün kızına kavuştu. ( Doğrumu?) Geriye iki Zeynep kalıyor , birine hoşgeldin dedim ama diğerine demedim sanırım. Yeni bebeği olan hangi Zeynepti. Ben nöbet haftalarında hep böyle dumur oluyorum kusuruma bakmayın lütfen
Bu hafta gerçekten çok başarı göstermişsiniz, tebrikler hepinize. Ben diyetimi düzgün yapıyorum, su da içiyorum ama sanırım spor eksikliğimden dolayı gerilerde kaldım. Onunda çaresine bakıcam inşallah az kaldı.
günaydın hanımlar listemi yazıyım sonrada sporuma gidiyim,
sabah yarımın yarısı simit ( eşimin zoruyla) bir dilim kepekli ekmek domates zeytin beynir
bir bardak cay
ara yok ögle yok ara yok
akşam 2 kasık pilav bir parça tavul eti fırında
bolll su 45 dakıkıa hoca eşliğinde spor 42 dakıkı spor aletleriyle çalışma
mesaj sayısı 15i gecti
bugün günüm var yanımda form bisküvimi götürücem :)
Ne demek ablacım estağfirullahŞaka yaptım sadece , biz bu hafta iş yerinde nöbetçiydik seninle fazla muhabbet etme imkanımız olmadı o yüzden haklısın tabi. Ama ben senin yazılarını hep takip ettim. Neyse bugün son, artık daha fazla imkanım olur nete girmeye daha çok görüşürüz.
sabah yarımın yarısı simit ( eşimin zoruyla) bir dilim kepekli ekmek domates zeytin beynir
bir bardak cay
ara yok ögle yok ara yok
mesaj sayısı 15i gecti
su aralardakı beyaz leblebı ve dut kurusunu ne kadar yedın canım eger az yedysen menun yerındede coksa bılemıcem tatlımDünkü menü
Sabah
Nesfit
Ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 portakal
Ara
beyaz leblebi
Ara
Dut kurusu
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
3-4 çatallık da domates soslu patates kızartması
1 kaşık yoğurt:26::26:
2,5 lt su
Spor 50 mekik
Mesaj sayıma bakmayı unuttum yine
günaydın kızlar dünkü menümü yazayım kahvaltı hazırlıycam
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çay
öğlen
okula yetişecektim iki yemek kaşığı kadar pilav yedim üstelikte soğuktu ısıtmaya bile vaktim olmadı
ara
çeyrek simit
b.peynir
çay
domates
akşam
3 ızgara köfte
4 kaşık pilav(
fırında elma dilim patates sanırım 10 tane yemişimdir
akşam kaçamak hakkımı kullanmış oldum sanırım
spor
sabah yaptım kızlar 30 dk fakat hangisini kaç dakka yaptığımı unuttum trambolin yaptım biraz ama onunda 4 kopçası koptu artık zıplanmaz biraz da bisiklete bindim
su 1,5 lt okuldaydım çok içemedim
mesaj unuttum bakacam sonra şimdi kahvaltıya kaçmam gerek
bir bardak cay
ara yok ögle yok ara yok
mesaj sayısı 15i gecti
,bugün günüm var yanımda form bisküvimi götürücem :)
cnm sen nerelisin bende tarsusta yaşıyorum tarsusda baya gelişti
Dünkü menü
Sabah
Nesfit
Ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 portakal
Ara
beyaz leblebi
Ara
Dut kurusu
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
3-4 çatallık da domates soslu patates kızartması
1 kaşık yoğurt:26::26:
2,5 lt su
Spor 50 mekik
Mesaj sayıma bakmayı unuttum yine
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çay
öğlen
okula yetişecektim iki yemek kaşığı kadar pilav yedim üstelikte soğuktu ısıtmaya bile vaktim olmadı
ara
çeyrek simit
b.peynir
çay
domates
akşam
3 ızgara köfte
4 kaşık pilav(
spor
sabah yaptım kızlar 30 dk fakat hangisini kaç dakka yaptığımı unuttum trambolin yaptım biraz ama onunda 4 kopçası koptu artık zıplanmaz biraz da bisiklete bindim
Ben İzmirliyim ama kardeşim Tarsus çevik kuvvette çelışıyor 7-8 ay oldu oraya yerleşeli. Kasımda geldiğimiz zaman bizi çok gezdirdi Mersin Adana falan baya gezdik yani beklediğimin ya da tahminimin diyeyim çok üstündeydi. Haziranda tekrar gelicez nasipse...
günaydınlar :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ya nolur tromboline fane takmış durumdayım, tek diyetle olmuyor plates de esneklik veriyor ama kalori verdirmiyor bir an önce almam lazım. Dün gece kaç alışveriş merkezine , kaç spor mağazasına gittim bilmiyorum koca İzmirde kendimi köy yerinde sandım...Yok Yok Yok..
Siz nerden aldınız internetten mi sipariş verdiniz? Bi de hangi markayı kullanıyorsunuz bunun iyisi kötüsü var mı ? Hangi özelliklerde almalıyım? Kullananlar cevap yazabilir mi ?
Eki Görüntüle 665601 Eki Görüntüle 665602
erkek arkadaşımla bugün tektaş aldık kızlar nasıl :) tel. iyi çekmiyo puslu çıktı o yüsden
:123::123::123:
sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çay
öğlen
ara
çeyrek simit
b.peynir
çay
domates
akşam
3 ızgara köfte
4 kaşık pilav(
spor
slm kızlarrr
dün kocam şehirdışındaydı yalnız kalmayayım diye kuzenlerim geldi sağolsunlar. öğleden sonra e akşam giremedim o yüzden. oooooooooooooooh benim kaçamaklar aldı başını gitti.
sabak; 1dilimkepekli ekmek dilim beyaz peynir bolca maydonz
ara; 1 porsiyon meyve 1 ç.b. süt
öğlen; 6y.k. yeşil fasulye dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. yoğurt keten tohumlu 1 elma
akşam; tatataaaaaaaaaaaaaaamm işte dananın kuyruğunun koptuğu an
1 adet ortaboy patatesten yapılmış kızartma, 1 tabak çorba 1 adet haşlanmış içli köfte, 8 parça yani 2 bar çikolata, 1 çay bardağı çerez
kırmızı olnlar fazlalık e artık kaçamak hakkkı kalanı bugün biraz çok spor yapacağım
su;2-3 ltre
mesaj saymadım
spor 45 dk leslie WALK
301. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
15-22 MART
1.noraaa % 5.42 (9. Takım)
2.RapunzelL % 5.14 (4. Takım)
3.Wuwum % 3.85 (4. Takım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?