Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm sen nerelisin bende tarsusta yaşıyorum tarsusda baya gelişti

zeynep abla ne kdar kısa ve öz menün bide spor yapıyosun iyi yapacak direncin var ben araları yemezsem yapamıyorum zeynep abla ya

sen nerde caşıyosun canım böle baya geç çıkıyosunuz inşallah gelirsin aramıza fıstık

günaydın kızlar dünkü menümü yazayım kahvaltı hazırlıycam

sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
1 parça b.peynir
3 zeytin
çay

öğlen
okula yetişecektim iki yemek kaşığı kadar pilav yedim üstelikte soğuktu ısıtmaya bile vaktim olmadı

ara
çeyrek simit
b.peynir
çay
domates

akşam
3 ızgara köfte
4 kaşık pilav (
fırında elma dilim patates sanırım 10 tane yemişimdir

akşam kaçamak hakkımı kullanmış oldum sanırım

spor
sabah yaptım kızlar 30 dk fakat hangisini kaç dakka yaptığımı unuttum trambolin yaptım biraz ama onunda 4 kopçası koptu artık zıplanmaz biraz da bisiklete bindim

su 1,5 lt okuldaydım çok içemedim
mesaj unuttum bakacam sonra şimdi kahvaltıya kaçmam gerek

bence hersey yerınde zeynep abla spor muhtesem özellıkle :ÇD

su aralardakı beyaz leblebı ve dut kurusunu ne kadar yedın canım eger az yedysen menun yerındede coksa bılemıcem tatlım

plav tutkundan vazgecmdlısın hayatım ..

Ablacım menün güzel de Ara yok öğle yok demişsin kendine çok zulüm etmişsin. Bi yerde okumuştum , vücut aç kaldığı zaman insan beyni kendini kurarmış , ilk fırsatta da kendini bidahaki aç kalmaya karşı depolarmış. O yüzden uzun süreli açlık tehlikeli. Sen de kahvaltıdan akşam yemeğine kadar bütün gün aç kalmışsın bi de spor yapmışsın sağlığından olursun Allah korusun...

bugün günüm var yanımda form bisküvimi götürücem :)
,

İnşallah dayanabilirsin, çok zor bir gün olacak bence...Allah kolaylık versin. İyi Eğlenceler...

cnm sen nerelisin bende tarsusta yaşıyorum tarsusda baya gelişti

Ben İzmirliyim ama kardeşim Tarsus çevik kuvvette çelışıyor 7-8 ay oldu oraya yerleşeli. Kasımda geldiğimiz zaman bizi çok gezdirdi Mersin Adana falan baya gezdik yani beklediğimin ya da tahminimin diyeyim çok üstündeydi. Haziranda tekrar gelicez nasipse...

menüngayet güzel bence canım benim
ara ögünleri kaçırmamışsın benim gibi

canım bencede senin dün kaçamak günün olmuş hem öglen hem akşam pilav fazla olmuş bazen bendede oluyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum kendime halim olamıyorum

heee anladım canımmm mersin adana buraya çok yakın canm hepside güzel yerler oda baya ögrenmiş heryeri :)

canım hepsiburdadan aldım delta cm. fazlasıyla yetiyo genişliği memnunum

Eki Görüntüle 665601 Eki Görüntüle 665602

erkek arkadaşımla bugün tektaş aldık kızlar nasıl :) tel. iyi çekmiyo puslu çıktı o yüsden
:123::123::123:

canım Allah bir ömür parmağından çıkarttırmasın o yüzüğü

hımmm kaçamak hakkın dışında fena sayımaz menün canım.

slm kızlarrr

dün kocam şehirdışındaydı yalnız kalmayayım diye kuzenlerim geldi sağolsunlar. öğleden sonra e akşam giremedim o yüzden. oooooooooooooooh benim kaçamaklar aldı başını gitti.

sabak; 1dilimkepekli ekmek dilim beyaz peynir bolca maydonz
ara; 1 porsiyon meyve 1 ç.b. süt
öğlen; 6y.k. yeşil fasulye dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. yoğurt keten tohumlu 1 elma
akşam; tatataaaaaaaaaaaaaaamm işte dananın kuyruğunun koptuğu an
1 adet ortaboy patatesten yapılmış kızartma, 1 tabak çorba 1 adet haşlanmış içli köfte, 8 parça yani 2 bar çikolata, 1 çay bardağı çerez

kırmızı olnlar fazlalık e artık kaçamak hakkkı kalanı bugün biraz çok spor yapacağım

su;2-3 ltre
mesaj saymadım
spor 45 dk leslie WALK

301. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

15-22 MART

1.noraaa % 5.42 (9. Takım)
2.RapunzelL % 5.14 (4. Takım)
3.Wuwum % 3.85 (4. Takım)

Sana yorum yapcaktım ama dünkü kendi menümü hatırlayınca sustum. leslie walk hiç duymamıştım şimdi sende görünce google da yazdım süper bişeymiş. Yani spor yapmaya fırsatım yok dediğim için utandım kendi kendime. Bugün başlıyorum leslie walka çok hoşuma gitti.

301. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

15-22 MART

1.noraaa % 5.42 (9. Takım)
2.RapunzelL % 5.14 (4. Takım)
3.Wuwum % 3.85 (4. Takım)

Tebrik ederim bende çok sevindim sizin adınıza da kendi adıma da. Ne yalan söyliyim gurur duydum 4. takımda olduğum için. İyi ki Pegasus çağırmış beni. Eminim diğer takımlarda olsaydım şimdiye çoktan sıkılıp ayrılırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…