Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende düşünüyorum almayı ama nasıl alcam bilmiyom cnm ya :26:

cnm ne kusuru olurmu senin iki tane çocuk var koca var :) ben el elde baş başda oturuyom survivoru izliyom :)

selam kızlar dun giremedim arkadaşımda kalıyorum....

menumu yazıyım hemen

cuma

sabah
ceyrek simit
cay
peynir

ogle
kepek ekmekli sandvic
ice tea

ara
meyve cayı

aksam
kahvaltı

100 mekik
1.5 lt su
o kahvaltı çok kaçmamıştır umarım
şu tranbolini bende merak ediyorum cnaım ya zayıflamada yardımcımı gercekten ya bendemi alsam dıyorum :26:
biz memnunuz canım düşünebilirsin bence de

hafta içi olsaydı ceza alırdın ama çok abartmamışsın fıstık

bu nasıl bi spor canım ya
leslie walk çok güzel foruma ilk geldiğimde ben de yapıyodum özellikle 3 miles programı güzel terletiyo, tavsiye ederim

1. YİZ KIZLAAAAAR :))))

Rpunzeli ve wuwum u tebrikediyorum tekrardan

evet kızlar hepimize aferin, rapunzel ve wuwum için koccamaaaaaannnnnnnn

akşam ikimiz de çoşmuşuz ben de yemeği kaçırdım biraz(

bende düşünüyorum almayı ama nasıl alcam bilmiyom cnm ya :26:

ancak internetten sipariş verirsen kolay olur, biz hepsi buradadan almıştık. Bugün önceden mezdeke ile dans ettiğimi hatırladım, araştırdım 1 saatte 800 kaloriye kadar harcatabiliyormuş. Bu hafta onu denemek istiyorum bi de kalça bacak hop diye gidiyo benim göbek çok zor gidiyor, o yüzden biraz da karın hareketlerine ağırlık vermek istiyorum.

Son düzenleme:
fıstık ben gidip mutfağı toplıyım sonra kzı uyutucam gece uğrayabilirmiyim bilmiyorum.

uğrayan herkese selamlar:)))
bol keyifli pazarlar diliyorum, öpüldünüz kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

Tebrikler arkadaşlar , haftanın birincisi olmuşuz

Bireyselde rapunzell ve wuwuma da kocaman tebrikler

Aynı tempoda ve hırsla devam inşallah.

iyi aksamlar arkadaşlar wuwum ve rapunzell kutlarım sızı tabiki takımımıda kutlarım :)

kızımla beraber şimdi yarım saatten fazla zumba dansı yaptık süperdi kızlar deneyin tavsiye ederim

cuma günü yrmiştim cnm ya :26:

bende aynen kılom sadece göbekde cnm ya bugün pantolonaradım bi tane düzgün bulamadım ya oluyo beli ama bacakları cuval gibi göbek bölgem geniş oldugu için 38 bedenler olmuyo ancak 42 bedenler oluyo onundan belden asagıdası yanı fermuardan asagısı hep bol bacakları desen ayrı dava bende dedim zayıflayana kadar bana bişey yok bu belimi inceltemedikten sonra ben pantolon alamam

iyi aksamlar arkadaşlar wuwum ve rapunzell kutlarım sızı tabiki takımımıda kutlarım :)

kızımla beraber şimdi yarım saatten fazla zumba dansı yaptık süperdi kızlar deneyin tavsiye ederim

internetten bende bakim bakalım şu zumbaya zeynep abla benim göbegimi eritmem lazım ya napcam bu göbekle hani yanlış anlamayınca dogum yapmışım gibi aynı karnım ya benle yasıt arkadasımın kızı var o dal gibi ben onun yanında tosun gibiyim kıza diyom ben dogum yapmışım gibiyim diyom

Bugün kaçamaklar yaptım ilk kez , eee ödüllüyüz ya ne de olsa , ipin ucunu kaçırmamışımdır umarım :26:

Dün yediklerime gelince,

Sabah :

Kepek ekmekli yağsız tost
Yeşil çay
Domates / salatalık

Ara:

Yarım muz , yağsız süt

Öğle :

Canım hiçbirşey yemek istemedi.

Tavuklu Salata ve etimek.( hasta ve keyifsizdim )

Ara: yok

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğutlu biber (fırında yağsız)

Ara:

yok

3 lt su.

aussss bumu kaçamak ben kendimi bi yerden atim anaaam anaam ben neler yedim auscumm

İyi akşamlar canım , nasılsın ?

iyiyim auscum sen nasılsın :) bugün korse aldım belki belimi böle sıkarda toplar diye aynı çıtçıtlı atlet gibi altı çıtçıtlı askılı önceden ben gögüs altında biten bacakları olandan almştım o aşağıya iniyordu pantolonda belli ediyordu bende bölesini aldım bide bunu deneyim bakim satan kişi az yemeyi felan saglıyo dedi banada o gerek zati

Son düzenleme:
Onlar dün yediklerim şeker , kaçamakları bugün yaptım , onları yarın yazacağım

he he :) olsun aus hafta sonu bi gün izin var :) bende yarın yapcam kaçamagı ben genelde aksam degilde öglen yapmaya calısıyorum çünkü iş yerinde sürekli hareket var akşama kadar bi şekilde siner diyorum akşamda yemek yemiyorum
amaaaa akşam kaçamak yaparsam o bana direk kilo olur diye yemiyom aus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…