- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
fıstık benim trambolin 114 ayağı kırılmadı kopçasını tutan bez koptu tabi ben zıplamaya devam edince diğer 4 tanesi kendiliğinden çıktı. Bugün ayakkabıcıya görütüp kopan parçayı diktirdim. Sonra eşimle demirlerini taktık biraz zor oldu ama yaptık artık sağlam bir trambolinim vaaaaaaaaarrrrrr:)) bence sen de pokemonun boyutunda alabilirsin benimki de güzel fakat biraz büyük, gerçi böyle çocuklaral beraber de zıplıyoruz. Hatta şu an onlar zıplıyo:))
baharcım merhaba,
kusura bakma çok sohbete katılamıyorum benim küçük cadı pek rahat vermiyo, daha şimdiden teknolojik oldu çocuklar:))
şimdi kahvemi içiyorum bu arada bakıyım dedim, birazdan mutfağı toplıycam
o kahvaltı çok kaçmamıştır umarımselam kızlar dun giremedim arkadaşımda kalıyorum....
menumu yazıyım hemen
cuma
sabah
ceyrek simit
cay
peynir
ogle
kepek ekmekli sandvic
ice tea
ara
meyve cayı
aksam
kahvaltı
100 mekik
1.5 lt su
biz memnunuz canım düşünebilirsin bence deşu tranbolini bende merak ediyorum cnaım ya zayıflamada yardımcımı gercekten ya bendemi alsam dıyorum :26:
hafta içi olsaydı ceza alırdın ama çok abartmamışsın fıstıkdünki menümü paylaşim kızlar
sabah limonlu ılık su
kahvaltı: yine sucuk yemiştim bu aralar sucuk hastası oldum bi dilim ekmek
ara:yok
öglen:tavuk dürüm + ayran
ara: malesefki işte koptugum an bi dilim kek bi tane kurabiye + 3 bardak çay
akşam: bi kase yogurt kaçamagım oldugu için yemedim
su :3.5 litre
spor : yürüyüş sADECE
leslie walk çok güzel foruma ilk geldiğimde ben de yapıyodum özellikle 3 miles programı güzel terletiyo, tavsiye ederimbu nasıl bi spor canım ya
1. YİZ KIZLAAAAAR :))))
Rpunzeli ve wuwum utebrikediyorum tekrardan
akşam ikimiz de çoşmuşuz ben de yemeği kaçırdım birazslm kızlarrr
dün kocam şehirdışındaydı yalnız kalmayayım diye kuzenlerim geldi sağolsunlar. öğleden sonra e akşam giremedim o yüzden. oooooooooooooooh benim kaçamaklar aldı başını gitti.
sabak; 1dilimkepekli ekmek dilim beyaz peynir bolca maydonz
ara; 1 porsiyon meyve 1 ç.b. süt
öğlen; 6y.k. yeşil fasulye dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. yoğurt keten tohumlu 1 elma
akşam; tatataaaaaaaaaaaaaaamm işte dananın kuyruğunun koptuğu an
1 adet ortaboy patatesten yapılmış kızartma, 1 tabak çorba 1 adet haşlanmış içli köfte, 8 parça yani 2 bar çikolata, 1 çay bardağı çerez
kırmızı olnlar fazlalık e artık kaçamak hakkkı kalanı bugün biraz çok spor yapacağım
su;2-3 ltre
mesaj saymadım
spor 45 dk leslie WALK
bende düşünüyorum almayı ama nasıl alcam bilmiyom cnm ya :26:
o kahvaltı çok kaçmamıştır umarım
biz memnunuz canım düşünebilirsin bence de
hafta içi olsaydı ceza alırdın ama çok abartmamışsın fıstık
leslie walk çok güzel foruma ilk geldiğimde ben de yapıyodum özellikle 3 miles programı güzel terletiyo, tavsiye ederim
evet kızlar hepimize aferin, rapunzel ve wuwum için koccamaaaaaannnnnnnn
akşam ikimiz de çoşmuşuz ben de yemeği kaçırdım biraz(
ancak internetten sipariş verirsen kolay olur, biz hepsi buradadan almıştık. Bugün önceden mezdeke ile dans ettiğimi hatırladım, araştırdım 1 saatte 800 kaloriye kadar harcatabiliyormuş. Bu hafta onu denemek istiyorum bi de kalça bacak hop diye gidiyo benim göbek çok zor gidiyor, o yüzden biraz da karın hareketlerine ağırlık vermek istiyorum.
iyi aksamlar arkadaşlar wuwum ve rapunzell kutlarım sızı tabiki takımımıda kutlarım :)
kızımla beraber şimdi yarım saatten fazla zumba dansı yaptık süperdi kızlar deneyin tavsiye ederim
Bugün kaçamaklar yaptım ilk kez , eee ödüllüyüz ya ne de olsa , ipin ucunu kaçırmamışımdır umarım :26:
Dün yediklerime gelince,
Sabah :
Kepek ekmekli yağsız tost
Yeşil çay
Domates / salatalık
Ara:
Yarım muz , yağsız süt
Öğle :
Canım hiçbirşey yemek istemedi.
Tavuklu Salata ve etimek.( hasta ve keyifsizdim )
Ara: yok
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğutlu biber (fırında yağsız)
Ara:
yok
3 lt su.
aussss bumu kaçamakben kendimi bi yerden atim anaaam anaam ben neler yedim auscumm
İyi akşamlar canım , nasılsın ?
Onlar dün yediklerim şeker , kaçamakları bugün yaptım , onları yarın yazacağım
ben yatıyom kızlar kimssede yok sankim ausda kaybolduiyi geceler gençler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?