Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gelelim benim dün yediklerime ;

Sabah :

1 fincan şekersiz yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
Bol dereotu , maydanoz
3 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
Eveeeet bu ekmeklerden bir diliminin üzerine reçel ve fıstık ezmesi

Ara:

1 fincan salep

Akşam:

1 tabak kıymalı patates fırında
4 kaşık light yoğurt
Salata

İlerleyen saatlerde....

6 adet miiis gibi limonlanmış , tazecik marul yapraklarına sarılmış çiğ köfte

Daha da ilerleyen saatlerde ....

4 Çilek
1 bitter çikolatalı gofret

Sabaha karşı 4 de yattım ama :26:

Saatler şaştı epey tabii , kahvaltı dediğimi neredeyse öğlen yapınca , saat 6 gibi de ancak akşam yemeği yedim.

3 lt suyum aynen devam.
Spor yok.

Kaptan kaçamak hakkımı ilk acemilikle iyi kullanmış mıyım bak hele

kızlar bizimkiler içerde langırt oynarken bi gözatayım dedim:) şu an beni salonu topluyorum sanıyolar
hemencik menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday
1 yumurta 3 sucuk
4 zeytin
1 çay kaşığı portakal reçeli
çay

öğlen
yemek yemedim bir intense yedim

ara
1,5 galeta
b.peynir
çay

akşam
1 krepli köfte
yarım bardak meyve suyu

spor 30 dk mezdeke 15 dk bisiklet
su 1.75 lt

yanlız kızlar gece saat 2.30-3.00 arası bir kendime geldim jöle gibiyim eşimi uyandırdım benim kan şekeri ve tansiyon yine yerlerdeydi sanırım
önce 1 çay bardağı şekerli su ardından da 1 dilim tam buğday ile beyaz peynir yedim
benim önceden de bu sorunum çok vardı kilom fazlayken unutmuştum şimdi tekrar başladı(

şimdi fazla takılamıycam yakalandım:))) gidiyim işlerime devam edeyim yine uğramaya çalışırım

Kan şekeri düşmesini abimden çok iyi bilirim . Hemen reçel falan yer hiçbir şey bulamazsa.

Benim kaçamaklar fazla mı olmuş yahu , ilk ödül haftamdı bilemedim mi yoksa :26:

selam kızlar dün nerdeyse bütün gün dışardaydık giremedim.bugünde ancak fırsatını buldum.bir itirafda bulunacağım dün kaçamak yaptım ama cezamı hafta içi fazlasıyla çekeceğim söz veriyorum.şimdi öğle yemeğini hazırlayacağım sonra bütün geçmişi okuyacağım.öpüldünüz

canım bende kullanıyorum çıtçıtlı korselerden.small bedenni aldım girmesi zor oluyor ama girdinmide incecik gözüküyorsun

canım bende dün birazcık abarttım yanlız değilsin

canım kan şekerin varsa ara öğünlerine falan dikkat etsen.ne biliyim meyveni ve sütünü falan ihmal etmesen.çok önemli kan şekeri o şekerli suyu içtikten sonrada kendini çok yorgun hissetmişsindir düşüp yükselince üstünden tır geçmiş gibi oluyor

evet sanırım meyve yemem gerek, doğru söylüyosun aynen tır geçmiş gibi oluyosun neyse bunlar iyi günlerim daha önce serum yemeden kendime gelemediğim zamanlar oluyodu

neler yedin bakalıııııııııımmmmmmmmmmmmmm :)))

Kan şekeri düşmesini abimden çok iyi bilirim . Hemen reçel falan yer hiçbir şey bulamazsa.

Benim kaçamaklar fazla mı olmuş yahu , ilk ödül haftamdı bilemedim mi yoksa :26:
tatlı bişey iyi oluyor fakat en çabuk kendine getiren şekerli su sanırım daha çabuk karışıyo kana çokça tecrübe etme şansım oldu, çok sinir bir durum(

hakkını vermişsin ödülün

benim kız anasına çekmiş kapı gıcırtısında oynuyo, sabah tam hazırlanmıştım baktım uyandı hadi kızım nay nay yapalım dedim oh çoştuk beraber:)))

kendini aşmışsın fıstık, dondurma bile yemişsin yahu:))))

bekleriz canım, kolay gelsin

yok canım abartmamışsın gayet güzel

canım Allah kolaylık versin, bir an önce iyi olsun minik kızçemiz

merhaba kizlarrrr
2 gün ayri kaldim,özledim valla,gelinde bi sarilim hepinize

hemen cuma ve cumartesi yediklerimi yaziyorum
cuma
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,2 zeytin,1 c.k cökelek

ögle

3 kasik sade makarna,3 köfte,2 kasik ayran

aksam

4 kasik bulgur pilavi,4 kasik kuru fasulye,salata

spor

1 saat yürüyüs,30 dk body workout,bu cezam icindi burdan 280 kalori düstü

su
2 lt

cumartesi

sabah

3 dl ekmek,1 c.k recel,1 c.k tereyagi,1 k.k peynir,1 bardak süt

kahvaltiyi gec yedik,ögle yok

ara
1 portakal

aksam

1 biber,1 kuru patlican,2 lahana ve 2 yaprak sarma,dolma karisimi,1 kase corba
misafir vardi,diger yemeklerden yemedim ve baklava yapmistim,onuda yemedim,sadece kokladim

dün kosusturmadan hesaplamadim suyu
:44:
spor yok
simdi gecmise bakayim hemen,baya kaynatmissiniz heralde,bakabildigim kadarina cevap yazarim
bu arada kizima hulahupreifen aldim,o hemen yapti,bende becerebilsem yaparim ondan,acaba ise yararmi,bi arastirmak lazim

türkcesini bilmiyorum ama hemen göstereyim burda gösterilen cember varya,belinde dönderiyor,ondan iste

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim,bende kilo vermeye tam gaz devam edeceğim inşallah,bu gün tatlıları kötürsemde

kızının sorunu bulunur inşallah yazık kuzucuğa ne zordur gaz sancısı,çok geçmiş olsun

Hoşgeldin kaptan , ben yokum diye yoktun sende değil mi , 2 gün bende yoktum hemen hemen

Hulahop denir burada ve ben kendimi bildim bileli hiiiiiiiiiiiiiiiiç beceremem. Bence beli inceltme etkisi kesin vardır.

Yediklerin güzel , ödüllerde var birinciliğe dair. Seni zaten dolma canavarı ilan edeceğim

evet cnm ya okudum gecmiste,ne yapmislar sana

dolma ve icli köfteye dayanamiyorum evet,hafta sonu misafirde olunca yemekler icerisinde dolmayi tercih ettim

bende becerme yolunda ilerliyorum,bizim kiz fena cikti,2 gün oldu alali,belde cok güzel yapyor,simdide dizlere gecti,bana hic cekmedigi gayet acik

selam kızlar hemen dünkü menümü paylaşıp geçmişe bi bakınıcam sonra da sporumu yepıcam... eve daha yeni gelebildim arkadaşım iki gundur bırakmadı

sabah
3 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
domates
salatalık
çay

öğle
yemek yemedim sadece kaçamak hakkımı kullanıp halley yedim

ara
patates kızartması yedim ama valla çok az arkadaşım yapınca güzel koktu azcık yedim

akşam
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği

bol bol çay kahve
zumba 10 dakika

canım şimdi sabah az yedim öğlende az yedim ama akşam ekmeği biraz abarttım gerçi kepek ekmekti ama yarım ekmek falan yedim amaaaaaaaa hafta sonu hiç spor yapmayan ben 2saat yürüdüm

canım sanırsam artı çıktığın için yediklerin daha da azalmış. bu arada aldığınız şeyin adı burda hulahup onu yaparsan baya kilo verirsin

tebrikler cnm,kacamak dedinmi böyle yapican
cok iyi kullanmissin,az önce eftelyanin menüsüne baktim,1 halley yemis kacamak olarak,1 halleye diyetmi bozulur demi,yedinmi 3-5 tane yiycenki kacamak olsun,yoksa disinin kovuna yetmiyor,bide kacamak yapmis olunuyor
gecmisolsun cnmdikkat et sagligina
intensemiydi yaptigin kacamakta, afiyet olsun

slmm
1 gün yaptiysan ceza yok cnm,istersen otur bir kuzu ye yine ses etmem,ama 2. gün alirsin cezayi

canım sende baya az yemeğe başladın maşallah diyorum ben tatlı yiyince karnım daha çok açıkıyor sanırım benim tatlı bağımlılığım var vücut bir kere alınca hep istiyor

yok canım sadece 1günlükcüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…