Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

taprak bahar bende aynıyım bacakta popoda hiç bir sey yok göbek var bendede göbek eriticek hareketler yapmalıyız kızlar nasıl hareketler yapmalıyız. arkadaşımında bady shır var o nu getiricem yarın bir ara baya yapmıstım onunla

iyi geceler kızlar yarın sabah kızım üniversite sınavına giricek yatıyorum bende herkese iyi geceler

ben yatıyom kızlar kimssede yok sankim ausda kayboldu iyi geceler gençler

Canım ya , biraz geç oldu cevap ama bende fena değilim sağol.

Kaybolmadım tatlım , siz her ne kadar farketmemiş olsanız bile dün cezalıydım forumda , yoktum . Gri gri alttan gelip bakmıştım size. Arkadaşlarla lafa daldık canım şimdi de :26:

ben grı oldgunu farkettım hatta hsap pasıf dıoduda canım neden öyle oldukı ?? ben kendın öyle yaptın sandım

pardon canım num lock kapalıymış 104 cm delta 70 civarında fiyatı vardı şimdilik memnunum 1 ay oldu alalı

tamamdır ozaman bende öyle düşünmüştüm zaten bugün sipariş veriyorum.Ayrıca dün senin sayende ilk defa evde spor yaptım leslie walk 25 dk yapabildim çünkü eşim geldi yarım kaldı ama şimdi 45 dakika yapıcam . Teşekkür ederim katkıların için...

şu tranbolini bende merak ediyorum cnaım ya zayıflamada yardımcımı gercekten ya bendemi alsam dıyorum :26:

Ben bir haftadır araştırıyorum. Spor imkanım olmuyor diye trambolin çok mantıklı gelmişti. Zaten 2 yıldır diyetisyenler tüm şişman ve obezlere en çok trambolini tavsiye ediyorlarmış. 1 saatlik tempolu yürüyüşte vücutta gerçekleşen kan dolaşımı trambolinle 10 dk da gerçekleşiyormuş. Kilo vermek de istiyorum ama ben bütün gün masa başındayım ve kapının önünden arabaya biniyorum iş yerinin önüne kadar akşam da aynı şekilde , harekete ihtiyacım var anladın mı o yüzden tutturdum trambolin diye. 2 yıl önce fitness salonuna yazıldım platesle birlikte, düzenli gidemiyorum, gitmeye üşeniyorum. Ama dün gece leslie walka başladım, zumba da öğrenicem, boş vakitlerimde de mezdeke falan trombolim de geldi mi hareket olayını iyice düzene sokucam. Çünkü ben artık gerçekten çok yemiyorum ve buna rağmen az kilo veriosam hareketsizlikten kaynaklanıyor .Takıma her geldiğimde de kaptanın haydi kızlara spora yazısı beni iyice tahrik ediyor..

selam kızlar dun giremedim arkadaşımda kalıyorum....

menumu yazıyım hemen

cuma

sabah
ceyrek simit
cay
peynir

ogle
kepek ekmekli sandvic
ice tea

ara
meyve cayı

aksam
kahvaltı

100 mekik
1.5 lt su

Sıkı menü olmuş tebrikler...

Anladım Toprağım çok teşekkür ederim. Bu konuda baya bunalttım pokemonla seni ama napıyım yanlış bişey almak istemedim. Çok teşekkürler bugün siparişimi veriyorum...

Yok canım , polemikten ceza aldım

senin pasif olduğunu gördüm canım, konuyu da okudum, ceza aldığınızı farkettim
Konusu geçen kişi Müslüman ise acaba Mevlanalar, Yunuslar,Geylaniler hangi İslama inanıyorlardı. Kişilerin yorumları yüzünden dini karalamak hoş değil fakat insan ister istemez sinirleniyor, nasıl bir akıl bu diye...
fazla da uzatmayayım dediğin gibi zayıflıyoruz burda

günaydın kızlar erkenciyiz bu sabah
zeburuscum hoşgeldin, özledik arada takıl bize canısı
buyumeyenbaby canım hiç önemli değil ne olacak umarım sen de memnun kalırsın

fıstıklar kızımda kalktı biz şimdi onunla mezdeke yaparız:)
siz geçmişe dalmışken ben sporumu yapayım, öpüldünüz
zeburuscum hafta içide uğrada sohbet edelim azıcık, kızçeye de öpücükler

günaydın ex takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,yine 1.liği almışızrapunzel sana ayrıca kocaman alkışşşşhep böyle devam edip kısa sürede hedefinize ulaşırsınız umarım.

geçen hafta da 3. olmuşsunuz.ilk 3 te yer almak takım geleneği oldu,ne güzel:))

tek artıda pegasusu gördüm,eminim bu hafta telafisini yaparsın..

yanlış hatırlamıyorsam zeynep de mezunlarımız arasına girmiş.tebrik ediyorum seni de.allah bir daha yağlarla savaştırmasın:))

benden haberlere geçeyim:mezun olduktan sonra da kilo vermeye devam ettim.56 ya düşmüştüm.nasıl düştün derseniz formül şerbetli tatlı:))takımdan ayrıldığımdan beri kadayıf yoluna ölüyorum.yaklaşık 10 gün önce dedim ki ya yeter,tekrar kilo alacağım artık yapmayayım kadayıf.bugün bir tartıldım 600 gr almışım.haftaya kadayıf yemeyen ne olsun!!!tabi ki siz imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın:)))benim bünye sabah kahvaltı niyetine şerbetli tatlı ve kahveye bayılıyor..

ve tabi ki gardolabımı yenilemeye devam ediyorum.insanın içine sığdığını değil de beğendiğini alması ne kadar keyifliymiş,özlemişim bu duyguyu:))darısı hepinizin başına..

kızçeyle sıkıntımız devam ediyor.bugün çanakkaleye gidiyorum.üniversite hastanesine götüreyim sıpayı bakalım orada derdini anlayabilecek miyiz???ıkınıp sıkılmaktan ömrümü yedi.sanki makat darlığı veya çatlağı var.buradaki doktorlardan bir cacık olmayacak.gazı var diyorlar.muayene etmiyorlar bile.ölç tart bitti.11 aylık oldu artık gaz mı kalır bu zamana..

kociş dün nöbetçiydi,bugün kaçta gelir bilmiyorum.o gelene kadar,kızçe uyanana kadar accık derlenip toplanayım.öpüyorum hepinizi,ve pek tabi özlüyorum...kendinize iyi bakın...

Dünkü menü (cumartesi)

Sabah
2 dilim domates, yarım dilim peynir.
yarım dilim çikolatalı ekmek ( canım istedi ama çok az sürdüm )
2 zeytin
2 kaşık yoğurt

Biraz abartmışım kahvaltı olayını

Ara
Beyaz leblebi

Öğlen
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı pırasa

Ara yok

Akşam
1 fırında kızarmış tavuk butu
1 bardak ayran

Spor 25 dk leslie walk
Su 2,5 lt

ohhh valla kıvırın ana kız:))

inşallah haftaya daha sık burada olurum.şimdilik zorlanıyorum,çoğunlukla kızçeyi uyuturken neler yapmışsınız diye hızlıca bakıyorum ama sohbete katılamıyorum.küçük hanımın sıkıntısını çözer çözmez tekrar sahalara dönerim:))

size bol keyifli sporlar...

Benden şimdilik bu kadar, benimkiler uyanmadan sabah sporumu yapayım kahvaltı falan derken öğleni bulur bizim telaş.sonra uğrarım yine.. Öpüldünüz...

günaydın dun neler yedıgıme gelelım ...
sabah 1 dlım kepekn ekmegı 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytın
oglen gbı 1 smıt ınce olandan rze sımıdı dye ole kocaman bsey deıl
aksama dgru bnde kacamak yaptım 1 cornetto yedım canım cktı
aksam brokolı sAlatası yedım ygrtla pulbıberlı falan
2 ltre su
1km yurumusumdur yokus cıktım
yarım saat kendıme gore dansımı yaptım
bu hfta vcudumu dınlendırıorum arada yıorum yanı bakınız :))

menun guzel görunuyo canım arada yıyılen tatlı bseyden cok zarar olmaz herzaman yemıosan tabı vucudun arda degısıklıge ıhtyacı vardr cnım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

anladım bebegım :) aman sımdı burdasın gerısını salla

Salladım zaten tatlım

Hay ağzın bal yesin derler ya toprakscım , aynen öyle . Anlatmak istediğim benimde oydu yanlış yapılan bir şey koskoca mukaddes bir dine bağlanmamalı.Yanlışlar bireylerindir diye.

Zayıflıyoruz değil mi şekerim

Ben dün kaptan bir gün serbest dediğinde azıcık sapıttım da

Sabah sabah ana kız mezdeke

Bayıldım enerjinize

Gayet güzel canım .Bu hafta birincilikten dolayı kaçamak hakkımız vardı ya

Bu kadar şeyi sen mi yedin wuwum , kendi içinde bir çığır açmışsın . Sana göre halil ibrahim sofrası olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…