- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
bende aynen kılom sadece göbekde cnm ya bugün pantolonaradım bi tane düzgün bulamadım ya oluyo beli ama bacakları cuval gibi göbek bölgem geniş oldugu için 38 bedenler olmuyo ancak 42 bedenler oluyo onundan belden asagıdası yanı fermuardan asagısı hep bol bacakları desen ayrı dava bende dedim zayıflayana kadar bana bişey yokbu belimi inceltemedikten sonra ben pantolon alamam
iyi geceler kızlar yarın sabah kızım üniversite sınavına giricek yatıyorum bende herkese iyi geceler
iyiyim auscum sen nasılsın :) bugün korse aldım belki belimi böle sıkarda toplar diye aynı çıtçıtlı atlet gibi altı çıtçıtlı askılı önceden ben gögüs altında biten bacakları olandan almştım o aşağıya iniyordu pantolonda belli ediyordu bende bölesini aldım bide bunu deneyim bakim satan kişi az yemeyi felan saglıyo dedibanada o gerek zati
ben yatıyom kızlar kimssede yok sankim ausda kaybolduiyi geceler gençler
Canım ya , biraz geç oldu cevap ama bende fena değilim sağol.
Kaybolmadım tatlım , siz her ne kadar farketmemiş olsanız biledün cezalıydım forumda , yoktum . Gri gri alttan gelip bakmıştım size. Arkadaşlarla lafa daldık canım şimdi de :26:
ben grı oldgunu farkettım hatta hsap pasıf dıoduda canım neden öyle oldukı ?? ben kendın öyle yaptın sandım
Yok canım , polemikten ceza aldım
pardon canım num lock kapalıymış 104 cm delta 70 civarında fiyatı vardı şimdilik memnunum 1 ay oldu alalı
şu tranbolini bende merak ediyorum cnaım ya zayıflamada yardımcımı gercekten ya bendemi alsam dıyorum :26:
selam kızlar dun giremedim arkadaşımda kalıyorum....
menumu yazıyım hemen
cuma
sabah
ceyrek simit
cay
peynir
ogle
kepek ekmekli sandvic
ice tea
ara
meyve cayı
aksam
kahvaltı
100 mekik
1.5 lt su
fıstık benim trambolin 114 ayağı kırılmadı kopçasını tutan bez koptu tabi ben zıplamaya devam edince diğer 4 tanesi kendiliğinden çıktı. Bugün ayakkabıcıya görütüp kopan parçayı diktirdim. Sonra eşimle demirlerini taktık biraz zor oldu ama yaptık artık sağlam bir trambolinim vaaaaaaaaarrrrrr:)) bence sen de pokemonun boyutunda alabilirsin benimki de güzel fakat biraz büyük, gerçi böyle çocuklaral beraber de zıplıyoruz. Hatta şu an onlar zıplıyo:))
Yok canım , polemikten ceza aldım
iyi geceler kızlar yarın sabah kızım üniversite sınavına giricek yatıyorum bende herkese iyi geceler
fıstıklar kızımda kalktı biz şimdi onunla mezdeke yaparız:)
siz geçmişe dalmışken ben sporumu yapayım, öpüldünüz
zeburuscum hafta içide uğrada sohbet edelim azıcık, kızçeye de öpücükler
menun guzel görunuyo canım arada yıyılen tatlı bseyden cok zarar olmaz herzaman yemıosan tabı vucudun arda degısıklıge ıhtyacı vardr cnımDünkü menü (cumartesi)
Sabah
2 dilim domates, yarım dilim peynir.
yarım dilim çikolatalı ekmek ( canım istedi ama çok az sürdüm )
2 zeytin
2 kaşık yoğurt
Biraz abartmışım kahvaltı olayını
Ara
Beyaz leblebi
Öğlen
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı pırasa
Ara yok
Akşam
1 fırında kızarmış tavuk butu
1 bardak ayran
Spor 25 dk leslie walk
Su 2,5 lt
anladım bebegım :) aman sımdı burdasın gerısını salla
senin pasif olduğunu gördüm canım, konuyu da okudum, ceza aldığınızı farkettim
Konusu geçen kişi Müslüman ise acaba Mevlanalar, Yunuslar,Geylaniler hangi İslama inanıyorlardı. Kişilerin yorumları yüzünden dini karalamak hoş değil fakat insan ister istemez sinirleniyor, nasıl bir akıl bu diye...
fazla da uzatmayayım dediğin gibi zayıflıyoruz burda
fıstıklar kızımda kalktı biz şimdi onunla mezdeke yaparız:)
siz geçmişe dalmışken ben sporumu yapayım, öpüldünüz
zeburuscum hafta içide uğrada sohbet edelim azıcık, kızçeye de öpücükler
Dünkü menü (cumartesi)
Sabah
2 dilim domates, yarım dilim peynir.
yarım dilim çikolatalı ekmek ( canım istedi ama çok az sürdüm )
2 zeytin
2 kaşık yoğurt
Biraz abartmışım kahvaltı olayını
Ara
Beyaz leblebi
Öğlen
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı pırasa
Ara yok
Akşam
1 fırında kızarmış tavuk butu
1 bardak ayran
Spor 25 dk leslie walk
Su 2,5 lt
günaydın dun neler yedıgıme gelelım ...
sabah 1 dlım kepekn ekmegı 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytın
oglen gbı 1 smıt ınce olandan rze sımıdı dye ole kocaman bsey deıl
aksama dgru bnde kacamak yaptım 1 cornetto yedım canım cktı
aksam brokolı sAlatası yedım ygrtla pulbıberlı falan
2 ltre su
1km yurumusumdur yokus cıktım
yarım saat kendıme gore dansımı yaptım
bu hfta vcudumu dınlendırıorum arada yıorum yanı bakınız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?