Dünkü menü (cumartesi)
Sabah
2 dilim domates, yarım dilim peynir.
yarım dilim çikolatalı ekmek ( canım istedi ama çok az sürdüm )
2 zeytin
2 kaşık yoğurt
Biraz abartmışım kahvaltı olayını
Ara
Beyaz leblebi
Öğlen
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı pırasa
Ara yok
Akşam
1 fırında kızarmış tavuk butu
1 bardak ayran
Spor 25 dk leslie walk
Su 2,5 lt
kızlar bizimkiler içerde langırt oynarken bi gözatayım dedim:) şu an beni salonu topluyorum sanıyolar
hemencik menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
1 yumurta 3 sucuk
4 zeytin
1 çay kaşığı portakal reçeli
çay
öğlen
yemek yemedim bir intense yedim
ara
1,5 galeta
b.peynir
çay
akşam
1 krepli köfte
yarım bardak meyve suyu
spor 30 dk mezdeke 15 dk bisiklet
su 1.75 lt
yanlız kızlar gece saat 2.30-3.00 arası bir kendime geldim jöle gibiyimeşimi uyandırdım benim kan şekeri ve tansiyon yine yerlerdeydi sanırım
önce 1 çay bardağı şekerli su ardından da 1 dilim tam buğday ile beyaz peynir yedim
benim önceden de bu sorunum çok vardı kilom fazlayken unutmuştum şimdi tekrar başladı(
şimdi fazla takılamıycam yakalandım:))) gidiyim işlerime devam edeyim yine uğramaya çalışırım
Gelelim benim dün yediklerime ;
Sabah :
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
Bol dereotu , maydanoz
3 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
Eveeeet bu ekmeklerden bir diliminin üzerine reçel ve fıstık ezmesi
Ara:
1 fincan salep
Akşam:
1 tabak kıymalı patates fırında
4 kaşık light yoğurt
Salata
İlerleyen saatlerde....
6 adet miiis gibi limonlanmış , tazecik marul yapraklarına sarılmış çiğ köfte
Daha da ilerleyen saatlerde ....
4 Çilek
1 bitter çikolatalı gofret
Sabaha karşı 4 de yattım ama :26:
Saatler şaştı epey tabii , kahvaltı dediğimi neredeyse öğlen yapınca , saat 6 gibi de ancak akşam yemeği yedim.
3 lt suyum aynen devam.
Spor yok.
Kaptan kaçamak hakkımı ilk acemilikle iyi kullanmış mıyım bak hele
günaydın dun neler yedıgıme gelelım ...
sabah 1 dlım kepekn ekmegı 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytın
oglen gbı 1 smıt ınce olandan rze sımıdı dye ole kocaman bsey deıl
aksama dgru bnde kacamak yaptım 1 cornetto yedım canım cktı
aksam brokolı sAlatası yedım ygrtla pulbıberlı falan
2 ltre su
1km yurumusumdur yokus cıktım
yarım saat kendıme gore dansımı yaptım
bu hfta vcudumu dınlendırıorum arada yıorum yanı bakınız :))
abarti bisey yok,hatta kacamak yapacaksan hakkini verseydin derim,nasilsa cezada yoktuselam kızlar hemen dünkü menümü paylaşıp geçmişe bi bakınıcam sonra da sporumu yepıcam... eve daha yeni gelebildim arkadaşım iki gundur bırakmadı
sabah
3 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
domates
salatalık
çay
öğle
yemek yemedim sadece kaçamak hakkımı kullanıp halley yedim
ara
patates kızartması yedim ama valla çok azarkadaşım yapınca güzel koktu azcık yedim
akşam
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
bol bol çay kahve
zumba 10 dakika
afiyet olsun ttalim,sen toptan yaz,ona göre yorumlayalimcanım şimdi sabah az yedim öğlende az yedim ama akşam ekmeği biraz abarttım gerçi kepek ekmekti ama yarım ekmek falan yedimamaaaaaaaa hafta sonu hiç spor yapmayan ben 2saat yürüdüm
ne yaparsan o kar cnmvalla kızları da iyi gaza getirdim hep beraber zumba yaptık ama 10 dakka anca dayanabildiler
yok aslinda azalmadi,sabah baya yemistim,bu hafta ekside cikmazsam austan cekecegim var,biraz azaltacagim ama hafta icicanım sanırsam artı çıktığın için yediklerin daha da azalmış. bu arada aldığınız şeyin adı burda hulahup onu yaparsan baya kilo verirsin
merhaba kizlarrrr
2 gün ayri kaldim,özledim valla,gelinde bi sarilim hepinize
hemen cuma ve cumartesi yediklerimi yaziyorum
cuma
sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,2 zeytin,1 c.k cökelek
ögle
3 kasik sade makarna,3 köfte,2 kasik ayran
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik kuru fasulye,salata
spor
1 saat yürüyüs,30 dk body workout,bu cezam icindi burdan 280 kalori düstü
su
2 lt
cumartesi
sabah
3 dl ekmek,1 c.k recel,1 c.k tereyagi,1 k.k peynir,1 bardak süt
kahvaltiyi gec yedik,ögle yok
ara
1 portakal
aksam
1 biber,1 kuru patlican,2 lahana ve 2 yaprak sarma,dolma karisimi,1 kase corba
misafir vardi,diger yemeklerden yemedim ve baklava yapmistim,onuda yemedim,sadece kokladim
dün kosusturmadan hesaplamadim suyu:44:
spor yok
simdi gecmise bakayim hemen,baya kaynatmissiniz heralde,bakabildigim kadarina cevap yazarim
bu arada kizima hulahupreifen aldim,o hemen yapti,bende becerebilsem yaparim ondan,acaba ise yararmi,bi arastirmak lazim
türkcesini bilmiyorum ama hemen göstereyim burda gösterilen cember varya,belinde dönderiyor,ondan iste
günaydın ex takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,yine 1.liği almışızrapunzel sana ayrıca kocaman alkışşşş hep böyle devam edip kısa sürede hedefinize ulaşırsınız umarım.
geçen hafta da 3. olmuşsunuz.ilk 3 te yer almak takım geleneği oldu,ne güzel:))
tek artıda pegasusu gördüm,eminim bu hafta telafisini yaparsın..
yanlış hatırlamıyorsam zeynep de mezunlarımız arasına girmiş.tebrik ediyorum seni de.allah bir daha yağlarla savaştırmasın:))
benden haberlere geçeyim:mezun olduktan sonra da kilo vermeye devam ettim.56 ya düşmüştüm.nasıl düştün derseniz formül şerbetli tatlı:))takımdan ayrıldığımdan beri kadayıf yoluna ölüyorum.yaklaşık 10 gün önce dedim ki ya yeter,tekrar kilo alacağım artık yapmayayım kadayıf.bugün bir tartıldım 600 gr almışım.haftaya kadayıf yemeyen ne olsun!!!tabi ki siz imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın:)))benim bünye sabah kahvaltı niyetine şerbetli tatlı ve kahveye bayılıyor..
ve tabi ki gardolabımı yenilemeye devam ediyorum.insanın içine sığdığını değil de beğendiğini alması ne kadar keyifliymiş,özlemişim bu duyguyu:))darısı hepinizin başına..
kızçeyle sıkıntımız devam ediyor.bugün çanakkaleye gidiyorum.üniversite hastanesine götüreyim sıpayı bakalım orada derdini anlayabilecek miyiz???ıkınıp sıkılmaktan ömrümü yedi.sanki makat darlığı veya çatlağı var.buradaki doktorlardan bir cacık olmayacak.gazı var diyorlar.muayene etmiyorlar bile.ölç tart bitti.11 aylık oldu artık gaz mı kalır bu zamana..
kociş dün nöbetçiydi,bugün kaçta gelir bilmiyorum.o gelene kadar,kızçe uyanana kadar accık derlenip toplanayım.öpüyorum hepinizi,ve pek tabi özlüyorum...kendinize iyi bakın...
selam kızlar hemen dünkü menümü paylaşıp geçmişe bi bakınıcam sonra da sporumu yepıcam... eve daha yeni gelebildim arkadaşım iki gundur bırakmadı
sabah
3 dilim ekmek
peynir
3 sucuk
domates
salatalık
çay
öğle
yemek yemedim sadece kaçamak hakkımı kullanıp halley yedim
ara
patates kızartması yedim ama valla çok azarkadaşım yapınca güzel koktu azcık yedim
akşam
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
bol bol çay kahve
zumba 10 dakika
tebrikler cnm,kacamak dedinmi böyle yapican
cok iyi kullanmissin,az önce eftelyanin menüsüne baktim,1 halley yemis kacamak olarak,1 halleye diyetmi bozulur demi,yedinmi 3-5 tane yiycenki kacamak olsun,yoksa disinin kovuna yetmiyor,bide kacamak yapmis olunuyor
gecmisolsun cnmdikkat et sagligina
intensemiydi yaptigin kacamakta, afiyet olsun
slmm
1 gün yaptiysan ceza yok cnm,istersen otur bir kuzu ye yine ses etmem,ama 2. gün alirsin cezayi
kahvaltı biraz fazla gibi ama kaçamk hakkına sayılınca sorun yok
düzensiz yiyosun bence sen dikkat etmelisin çok az kalmadan az az yemelisin abartıp da sağlığından olma ablacım
bence güzel menünkaçamağı iyi değerlendirmişsin
güzel menü kaçamk da kornetle süper olmuş ablamı örgütliyim de biz de bugun kornet yiyelim özledim valla
zumba dans cnm,baya iyi geliyor,bizim gibi evde spor yapanlar icin hem eglenceli,hemde ideal,ben 3 cocukla birden yapiyorum,salonda genis degil cok,ayaklara basa basa,arada ayyy,off,yavas sesleriyle birlikteYa bu zumba neydi tatlım :26:
Bir video çekinde paylaşın şunu ya
Canım ödül gününü bir halleyle geçiştirmişsin tebrikler , hafta içi canın bir şeyler çekmezse mesele yok
Oleeeeey , kaptan kaçamağımı beğendi
Ya ben bu diyeti ilk yaptığımda 100 kiloydum söylemiştim , o zaman harfi harfine uyuyordum , bir gün yesem bir lokma büyük pişmanlık duyuyordum .Sonra ne oldu istediğim kiloya düştüm diye deli gibi yemeğe başladım , 7 kilo geri geldi hemen . Önünü almasam 80...90... giderdi .
Ben artık kesinlikle bir gün de olsa ödül vererek insanın kendini yasak psikolojisinden kurtarmasına çok daha sıcak bakıyorum.
Diyet bitince neye saldırsam olmuyorsun o zaman bence
İyi değerlendirdim valla canım , çiğ köfte bonus oldu .Eşim gece soluğu köftecide aldı .Aş erdik sanki
taprak bahar bende aynıyım bacakta popoda hiç bir sey yok göbek var bendede göbek eriticek hareketler yapmalıyız kızlar nasıl hareketler yapmalıyız. arkadaşımında bady shır var o nu getiricem yarın bir ara baya yapmıstım onunla
tamamdır ozaman bende öyle düşünmüştüm zaten bugün sipariş veriyorum.Ayrıca dün senin sayende ilk defa evde spor yaptım leslie walk 25 dk yapabildim çünkü eşim geldi yarım kaldı ama şimdi 45 dakika yapıcam . Teşekkür ederim katkıların için...
Ben bir haftadır araştırıyorum. Spor imkanım olmuyor diye trambolin çok mantıklı gelmişti. Zaten 2 yıldır diyetisyenler tüm şişman ve obezlere en çok trambolini tavsiye ediyorlarmış. 1 saatlik tempolu yürüyüşte vücutta gerçekleşen kan dolaşımı trambolinle 10 dk da gerçekleşiyormuş. Kilo vermek de istiyorum ama ben bütün gün masa başındayım ve kapının önünden arabaya biniyorum iş yerinin önüne kadar akşam da aynı şekilde , harekete ihtiyacım var anladın mı o yüzden tutturdum trambolin diye. 2 yıl önce fitness salonuna yazıldım platesle birlikte, düzenli gidemiyorum, gitmeye üşeniyorum. Ama dün gece leslie walka başladım, zumba da öğrenicem, boş vakitlerimde de mezdeke falan trombolim de geldi mi hareket olayını iyice düzene sokucam. Çünkü ben artık gerçekten çok yemiyorum ve buna rağmen az kilo veriosam hareketsizlikten kaynaklanıyor .Takıma her geldiğimde de kaptanın haydi kızlara spora yazısı beni iyice tahrik ediyor..
Sıkı menü olmuş tebrikler...
Anladım Toprağım çok teşekkür ederim. Bu konuda baya bunalttım pokemonla seni ama napıyım yanlış bişey almak istemedim. Çok teşekkürler bugün siparişimi veriyorum...
günaydın ex takımım!!!!hepinizi tebrik ediyorum,yine 1.liği almışızrapunzel sana ayrıca kocaman alkışşşş hep böyle devam edip kısa sürede hedefinize ulaşırsınız umarım.
geçen hafta da 3. olmuşsunuz.ilk 3 te yer almak takım geleneği oldu,ne güzel:))
tek artıda pegasusu gördüm,eminim bu hafta telafisini yaparsın..
yanlış hatırlamıyorsam zeynep de mezunlarımız arasına girmiş.tebrik ediyorum seni de.allah bir daha yağlarla savaştırmasın:))
benden haberlere geçeyim:mezun olduktan sonra da kilo vermeye devam ettim.56 ya düşmüştüm.nasıl düştün derseniz formül şerbetli tatlı:))takımdan ayrıldığımdan beri kadayıf yoluna ölüyorum.yaklaşık 10 gün önce dedim ki ya yeter,tekrar kilo alacağım artık yapmayayım kadayıf.bugün bir tartıldım 600 gr almışım.haftaya kadayıf yemeyen ne olsun!!!tabi ki siz imamın dediğini yapın yaptığını yapmayın:)))benim bünye sabah kahvaltı niyetine şerbetli tatlı ve kahveye bayılıyor..
ve tabi ki gardolabımı yenilemeye devam ediyorum.insanın içine sığdığını değil de beğendiğini alması ne kadar keyifliymiş,özlemişim bu duyguyu:))darısı hepinizin başına..
kızçeyle sıkıntımız devam ediyor.bugün çanakkaleye gidiyorum.üniversite hastanesine götüreyim sıpayı bakalım orada derdini anlayabilecek miyiz???ıkınıp sıkılmaktan ömrümü yedi.sanki makat darlığı veya çatlağı var.buradaki doktorlardan bir cacık olmayacak.gazı var diyorlar.muayene etmiyorlar bile.ölç tart bitti.11 aylık oldu artık gaz mı kalır bu zamana..
kociş dün nöbetçiydi,bugün kaçta gelir bilmiyorum.o gelene kadar,kızçe uyanana kadar accık derlenip toplanayım.öpüyorum hepinizi,ve pek tabi özlüyorum...kendinize iyi bakın...
Dünkü menü (cumartesi)
Sabah
2 dilim domates, yarım dilim peynir.
yarım dilim çikolatalı ekmek ( canım istedi ama çok az sürdüm )
2 zeytin
2 kaşık yoğurt
Biraz abartmışım kahvaltı olayını
Ara
Beyaz leblebi
Öğlen
1 kase çorba
3-4 yemek kaşığı pırasa
Ara yok
Akşam
1 fırında kızarmış tavuk butu
1 bardak ayran
Spor 25 dk leslie walk
Su 2,5 lt
günaydın dun neler yedıgıme gelelım ...
sabah 1 dlım kepekn ekmegı 1 kbrt ktusu peynır 3 zeytın
oglen gbı 1 smıt ınce olandan rze sımıdı dye ole kocaman bsey deıl
aksama dgru bnde kacamak yaptım 1 cornetto yedım canım cktı
aksam brokolı sAlatası yedım ygrtla pulbıberlı falan
2 ltre su
1km yurumusumdur yokus cıktım
yarım saat kendıme gore dansımı yaptım
bu hfta vcudumu dınlendırıorum arada yıorum yanı bakınız :))
Gelelim benim dün yediklerime ;
Sabah :
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
Bol dereotu , maydanoz
3 siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
Eveeeet bu ekmeklerden bir diliminin üzerine reçel ve fıstık ezmesi
Ara:
1 fincan salep
Akşam:
1 tabak kıymalı patates fırında
4 kaşık light yoğurt
Salata
İlerleyen saatlerde....
6 adet miiis gibi limonlanmış , tazecik marul yapraklarına sarılmış çiğ köfte
Daha da ilerleyen saatlerde ....
4 Çilek
1 bitter çikolatalı gofret
Sabaha karşı 4 de yattım ama :26:
Saatler şaştı epey tabii , kahvaltı dediğimi neredeyse öğlen yapınca , saat 6 gibi de ancak akşam yemeği yedim.
3 lt suyum aynen devam.
Spor yok.
Kaptan kaçamak hakkımı ilk acemilikle iyi kullanmış mıyım bak hele
kızlar bizimkiler içerde langırt oynarken bi gözatayım dedim:) şu an beni salonu topluyorum sanıyolar
hemencik menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
1 yumurta 3 sucuk
4 zeytin
1 çay kaşığı portakal reçeli
çay
öğlen
yemek yemedim bir intense yedim
ara
1,5 galeta
b.peynir
çay
akşam
1 krepli köfte
yarım bardak meyve suyu
spor 30 dk mezdeke 15 dk bisiklet
su 1.75 lt
yanlız kızlar gece saat 2.30-3.00 arası bir kendime geldim jöle gibiyimeşimi uyandırdım benim kan şekeri ve tansiyon yine yerlerdeydi sanırım
önce 1 çay bardağı şekerli su ardından da 1 dilim tam buğday ile beyaz peynir yedim
benim önceden de bu sorunum çok vardı kilom fazlayken unutmuştum şimdi tekrar başladı(
şimdi fazla takılamıycam yakalandım:))) gidiyim işlerime devam edeyim yine uğramaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?