Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı biraz fazla gibi ama kaçamk hakkına sayılınca sorun yok

düzensiz yiyosun bence sen dikkat etmelisin çok az kalmadan az az yemelisin abartıp da sağlığından olma ablacım

bence güzel menünkaçamağı iyi değerlendirmişsin

güzel menü kaçamk da kornetle süper olmuş ablamı örgütliyim de biz de bugun kornet yiyelim özledim valla

abarti bisey yok,hatta kacamak yapacaksan hakkini verseydin derim,nasilsa cezada yoktu
canım şimdi sabah az yedim öğlende az yedim ama akşam ekmeği biraz abarttım gerçi kepek ekmekti ama yarım ekmek falan yedim amaaaaaaaa hafta sonu hiç spor yapmayan ben 2saat yürüdüm
afiyet olsun ttalim,sen toptan yaz,ona göre yorumlayalim
valla kızları da iyi gaza getirdim hep beraber zumba yaptık ama 10 dakka anca dayanabildiler
ne yaparsan o kar cnm
canım sanırsam artı çıktığın için yediklerin daha da azalmış. bu arada aldığınız şeyin adı burda hulahup onu yaparsan baya kilo verirsin
yok aslinda azalmadi,sabah baya yemistim,bu hafta ekside cikmazsam austan cekecegim var,biraz azaltacagim ama hafta ici

hulahup u arastiracagim,ise yararsa belimde cevirerek bulasik bile yikarim
aslinda pek göbekte yok ama düz olsun istiyorum,ne ac gözlüyüm demi,bisiklette alacaktik onuda bekliyorum,gelsydi onunlada kisa sürede verirdim fazlaliklari

kaptanım süper menün valla seni örnek almak lazım kaptan dediğin böle olur

hoşgeldin ex kaptan takım olarak bıraktığın mirası korumaya özen gösteriyoruz... sen çok güzel kilo verdin artık darısı başımıza
kızın için de çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşir....
sevgiler

Ya bu zumba neydi tatlım :26:

Bir video çekinde paylaşın şunu ya

Canım ödül gününü bir halleyle geçiştirmişsin tebrikler , hafta içi canın bir şeyler çekmezse mesele yok

Oleeeeey , kaptan kaçamağımı beğendi

Ya ben bu diyeti ilk yaptığımda 100 kiloydum söylemiştim , o zaman harfi harfine uyuyordum , bir gün yesem bir lokma büyük pişmanlık duyuyordum .Sonra ne oldu istediğim kiloya düştüm diye deli gibi yemeğe başladım , 7 kilo geri geldi hemen . Önünü almasam 80...90... giderdi .

Ben artık kesinlikle bir gün de olsa ödül vererek insanın kendini yasak psikolojisinden kurtarmasına çok daha sıcak bakıyorum.

Diyet bitince neye saldırsam olmuyorsun o zaman bence

İyi değerlendirdim valla canım , çiğ köfte bonus oldu .Eşim gece soluğu köftecide aldı .Aş erdik sanki

zumba dans cnm,baya iyi geliyor,bizim gibi evde spor yapanlar icin hem eglenceli,hemde ideal,ben 3 cocukla birden yapiyorum,salonda genis degil cok,ayaklara basa basa,arada ayyy,off,yavas sesleriyle birlikte

selam kızlar buaralar depresif birhaldeyim bazen okuyup çıkıyorum, zaten çok dengesiz ve gereksiz beslendim ikigündür. canım yazı yazmak bile istemiyor yarın hızlı bi şekilde başlamam lazım.

merhaba tatlılarım :)
kızımı sabah sınava götürdük erken yazamadım şimdi fırsat buldum
menümü yazıyım hemen

sabah 2 tane eti forum bisküvi 1 dilim peynir 3 tane diyet zeytim bir bardak yeşil çay

ara bir elma

ögle bir tane kıymalı içli köfte çegrek kete 2 bardak çay

akşam 3 4 çatal arnavut çigeri 2 kepçe tarhane çorbası sogan sögüş 1.5 dilim tam bugday ekmegi

2 lt su 14 dakika spor 45 dakıkı spor aletleriyle kendim çalıstım

mesaj sayım 8

kızlar kaçamak hakkım var mı yok mu bilmiyorum ama ben bugun 2 parça peynirli pide yedim ve sucluluk hissediyorum zaten gram gram gidiyor kilolar keşke yemeseydim

hu huuuuuuuuuuuuuuu varmı benle kuşhan diyeti yapacak olan ??? çok fazla kaçamak yaptım pişmanım böyle olmuyor süreç uzadıkça motivasyonum kayboluyor en azından insan içine çıkacak kiloya gelebilsem 64-65 kalanını sağlıklı bi şekilde veririm

cnm bende iş yerinde hareket ediyorum da o kadar fazla degil bende tranbolini düşündümde nasıl alsam nasıl hareketler yapsam bilemedim :26:

merhaba cnm bende yeni girdim takıma bende 55-56 felan olmak istiyoruz bende zayıflarım inşallah kızında iyi olur inşallah canım ya

canım menün çok güzel bence ben bu hafta çok abarttım ya şu şeytan bu hafta sonu bendeydi ya

bak aferin sana bebegim benim menün sana göre gayet çok çok iyi süpersin fıstıgım

auscum boşver bi günlük ödülümüz vardı iyi yapmışsın yemekle oh afşyet olsun

canım benim ya bu soruna bi çare bulmalısın canım ya bana sorarsan az az ve sık ye benimde elim ayagım titrer gözüm kararır açıkınca o yüzden ara ögünleri mutlaka yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…