günaydın herkese öncelikle menümü yazıyım...
sabah
çeyrek simit
kaşar peyniri
çay
öğle
porsiyon döner ( ama yarısnı yedim)
ayran
akşam
barbunya
pilav
yoğurt
2,5 lt su
30 dakka biziklet
100 mekik
sabah uyanınca da 15 dakka mezdeke yaptım sabah sabah ablamın mezdeke müzikleriyle uyandığım için
abbuvvv sabah sabah mezdeke oda süper. keşke bu enerjiye sahip kişilerle aynı işyerinde çalışsam :))
menün güzel canım
günaydinnnnn güzelliklerrrrrrrrrrrrrr
hemencecik sabah yediklerimi yazayim,disarda kar var,hava buz gibi,baharda ugramadi buraya,yataktan cikasim yoktu valla
sabah
1 dl ekmek,1 dl beyaz peynir
ögle
2 yumurtayla yapilmis yumurta salatasi
aksam
4 köfte,yagsiz ve ekmek ici konulmamis,bir tabak yesillikle yapilmis salata
su
3 den fazladir,habire wc yolundaydim
spor
30 dk yürüyüs,30 dk zumba,normal sporum
30 dk body workout,300 mekik,30 dk stepper cezam,toplamda 550 kalori yapti,1400 kalori ve 600 mekik gitti,geriye 100 kalori ve 900 mekik cezam kaldi,ilgilenenlerin bilgisine
katıksız kuşhan tebrikler kaçamaksız üstelik bol sporlu hemde cezalı daha ne olsun.
Günaydınnnnnnnn
Yüksek üst kurulun incelemesi talebiyle dün yediklerim ;
Sabah :
2 dilim etimek
3 zeytin
maydanoz / dere otu bilumum yeşillik
yağsız beyaz peynir
yeşil çay
Ara :
1 elma / yağsız süt
Sonrasında tüm gün dışarıdaydım . Yanıma iki adet kepek ekmeğine tavuklu sandviç hazırladım . Birini akşam birini öğle ayranla hüüüüplettim
Aralarda da kuru üzüm ve yağsız süt içtim
3 lt deen fazla su içtim dün . Daha da verseler içerdim de patlamaktan korktum
Spor a gelince tıııırtttt
canım güzel menü ama sporudediğim gibi en azından leslie yapabilirsin
Günaydııııın.....
Dünkü menü:
Sabah
NEsfit
Ara
Yarım portakal
4-5 tane beyaz leblebi
Öğlen
1 kase çorba
Bamya
½ dilim ekmek
Ara
2 ad mercimekli köfte
Akşam
2 kaşık nohut yemeği
Bol salata
Su 2 lt geçmemiştir.
Spor Leslie Walk 30 dk
menü güzel canım sporudabiraz daha arttırabilirsin. pc yi tv nin yanına koy tv izlerken bile yapabilirsin.
ameliyattan sonra çok aşırı şekilde ağrım vardı hiç bişey yiyemedim yarım bardak sütü sabahtan aksama kadar zor içiyodum yani kısacası aç kaldım ekstra bişey yapmadım öyle gitti o kilo.. daha devamı da geliyo hala yiyemiyorum
canım ya çok geçmiş olsun. işe güzel tarafından bak zayıflıyrsun :))
ya canım erkek arkadaşım gıda mezunu kpssden 85 çekti ama alım hiç olmadıgı için atanamadı düz memurlugada puanı yetmedi 5 ay iş aradı bulamadı bi ay önce bilgisayar firmasında teknik servisi olarak başladı maaşı az yüzük aldık yeni ben gelsinler istesinler istiyorum 3-4 ay sözlü klırız sonra nişa yaparız bi iki sene nişanlı kalırız diyorum annem yok diyor herşey bi sene içinde olsun istiyor erkek arkadasımın aileside bişeye elini sürmwk iatemiyor herşeyi erman yapsın diyor ermanında eti ne budu bende zaten aldıgım aylıgı hiç harcamadan çeyiz almak için harcıyorum şu iş yüzünden hiç bi işimiz rast gitmiyo canım ya herşey bana karşı durmuş durumda yaaa of of
şimdi önümüzde 3 tane şans var ermanın işi olması için
1- cumartesi katiplik sınavı
2- tse 8 tane gıda teknikeri alacakmış ona basvurdu
3- hazirandaki kpss atamaları
ah ah şunların sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum canım yaaa
canıma aileni oyalamak sana kalmış birşey. ben sizlebiraz daha kalmak istiyorum, daha yaşımız küçük erken filan diye geçiştir bence o zamana kadarda erkek arkadaşın toparlar durumu. yaza az ve öz eşyanızı alıp.evlenince bazı eksikleri tamamlayacasınız. odagüzel birşey. eve her yeni br şeyaldığınızda bu size heyecan veriri.