Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

abbuvvv sabah sabah mezdeke oda süper. keşke bu enerjiye sahip kişilerle aynı işyerinde çalışsam :))

menün güzel canım

katıksız kuşhan tebrikler kaçamaksız üstelik bol sporlu hemde cezalı daha ne olsun.

canım güzel menü ama sporudediğim gibi en azından leslie yapabilirsin

menü güzel canım sporudabiraz daha arttırabilirsin. pc yi tv nin yanına koy tv izlerken bile yapabilirsin.

canım ya çok geçmiş olsun. işe güzel tarafından bak zayıflıyrsun :))

canıma aileni oyalamak sana kalmış birşey. ben sizlebiraz daha kalmak istiyorum, daha yaşımız küçük erken filan diye geçiştir bence o zamana kadarda erkek arkadaşın toparlar durumu. yaza az ve öz eşyanızı alıp.evlenince bazı eksikleri tamamlayacasınız. odagüzel birşey. eve her yeni br şeyaldığınızda bu size heyecan veriri.

Eftelya_blue:
Nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin?
Sevgilinle ne kadar süredir birliktesin?
Sevgilin çalışıyor mu okuyor mu? Kaç yaşında?
Sen kaç yaşındasın?
Adındaki Eftelya" deniz kızı" ve blue "mavi" . Buradan denizi çok sevdiğini çıkartabilir miyiz ?
Özgürlük sence nedir? Sınırsız olmalı mıdır?
Kuralları sever misin? Kuralcı mısın?

sorum eftelya;

sevgilini tercih etmendeki sebebp nedir
bi daha dünyaya gelsen nerede doğmak isterdin
görmek istediğin ilk 3 ülke
1ay tatil ve 20.000 tl verseler ne yaparsın

sevgilim benim gibi başak burcu ve birbirimizi bu nedenle çok iyi anlıyoruz... aynı duygusallık aynı romantizm aynı melenkolik yapı ikimizde de var.
bir daha dünyaya gelsem yine aynı yerde doğmayı tercih ederdim
amerika- fransa- avustralya
pariste tatilimi geçirmek isterim turla gitmeyi tercih ederim

döner tamamen sadeydi akşam ki pilav 3 kaşığı geçmiştir ama:26:

İstanbulda yaşıyorum aslen de istanbulluyum... dedelerim bulgar göçmeni
2,5 yıldır tanışıyoruz ama ekimden beri birlikteyiz.. birliktemiyiz acaba bizim hikayemiz biraz ilginç
denizi çok severim deniz kızına da bayılırım blue olmasının nedeni de gözlerim mavi olduğu için
özgürlük tamamen sınırsız olmalıdır. kimse ne yaptığına nasıl yaşadığına karışmamalı kişi kendisinden sorumlu olmalıdır. zaten bir hata varsa ancak kendim yaşadığımda anlarım bir başkası ne kadar öğütlese de nafile... yaşa ve gör demişler
kuralcı değilimdir aksine esnek bir yapım vardır... etrafımdaki insanların da benim gibi esnek olmasını isterim bu biraz zor olsa da

atlamışım sorulardan o yüzden baştan yazıyorum

İstanbulda yaşıyorum aslen de istanbulluyum... dedelerim bulgar göçmeni
2,5 yıldır tanışıyoruz ama ekimden beri birlikteyiz.. birliktemiyiz acaba bizim hikayemiz biraz ilginç
sevgilim hem çalışıyor hem de dışardan okuyor... 30 yaşında ... İstanbulda yaşamaya başlayalı 5 ay oldu adaptasyon sorunu yaşıyo biraz:18:
ben de 30 yaşındayım
denizi çok severim deniz kızına da bayılırım blue olmasının nedeni de gözlerim mavi olduğu için
özgürlük tamamen sınırsız olmalıdır. kimse ne yaptığına nasıl yaşadığına karışmamalı kişi kendisinden sorumlu olmalıdır. zaten bir hata varsa ancak kendim yaşadığımda anlarım bir başkası ne kadar öğütlese de nafile... yaşa ve gör demişler
kuralcı değilimdir aksine esnek bir yapım vardır... etrafımdaki insanların da benim gibi esnek olmasını isterim bu biraz zor olsa da

almanyada yasiyorum tatlim,disarisi -5 derece ve hala kar yagiyor
body workout icin dedigim gibi kesinlikle devam et,cok zorlanirsin ama alistinmi yaninda bircok sporuda yapabilirsin,ve vücudu sekle sokmada üstüne yok,örnek olarak endimi verebilirim,63 kiloyum ve 36 beden giyiyorum,bunuda spora borcluyum,reklam slogani gibi oldu buda

o didisinin didisi gelin gibi citi,piti durmak istiyorsan sporu ihmal etmemelisin,insan yaptikca yapasi geliyor aslinda,alis bak hak vereceksin bana

ambitious kalk artık bu saatekadar uyursan zayıflayamazsın :))
ne güzel dedin ya,hadi ya daha uyuyanmi ar,aksam olacak
asiri bisey yok cnmm,afiyet olsun
sende lsitene tamamen uymussun,tebrikler

eftelya cnm ben merak ettim simdi den ve erkek arkadasinin ilginc hikayesini,anlatabilirmisin

benim oglumda basak burcu,caliskan olurlarmis,ve elleri cabuk olur,sendede böylemi,bide biraz patavatsiz olurlar,aslinda kötülükten degilde aniden agzindan cikar bazen

evlenmeyi düsünüyormusunuz
kitap okumayi severmisin
en son izledigin flm
sanatci olsaydin,sanatin hangi dalinda olurdun
kendi hayatinin filmini cekme sansin olsaydi,adi ne olurdu
vazgecemeyecegin 3 sey
hangi kokuyu seversin
hangi cicek senin icin özeldir
renk hangisi
ugurlu sayin varmidir
seni cok sinirlendirecek bir olay varmidir
ailene erkek arkadasindan bahsettigin zaman tepkileri ne oldu
yeter demi,sen cevapla ben arkadan yetisirim sana

kizlar bu gün esim evde,ugrayabildigim kadar ugrarim ama cok gelmezsem burayi bos birakmayin emi:18:

simdi temizlik sirasi,sabah sporumu yaptim,birazdanda cezami bitirip,mekik cekerim,aksamda spor yaparsam,yaza tas gibi olurum

bikini giymezsem catlarim bu sene

bende bugün size eşlik etmeye başladım

bende bende

bahardan emin degilim,gerci senin liste baskaydi,ona uyarim yazmisti,amtitious da yarin baslar heralde,yoksa kasigi kirilir
simdi köftelerimi yapp salatayla yiycem,hadi bakalim,bir hafta deneyeyim,sonra eski düzenime dönerim

sözümün arkasındayım

canım ben senin verdiğin listeyi yapıyorum.daha öncede o listeyi yapmıştım.bide bu diyeti uygularken dışardan c vitamini alın demişlerdi.size de haber vereyim

yine fazlan yok tek eksigin spor auscuuumm

anaaaam gerçekten wuwum yaw börek resmini gördüm altta da yazıyı görünce zeynep abla sandım
kusura bakma büyümeyen bebek yaaa valla fark etmedim seni tüh canım sakıldı

Yok bitanem sorun değil canını sıkma. Ama kendini toparla biraz çok bunalım yaparsan sağlıklı kararlar alamazsın.[/QUOTE]

teşekkürler canım yaaa bende bu haftadan itibaren kendimi toparlicam a içimden enerjim alınmış gibiyim sporada başlicam

anaaaam gerçekten wuwum yaw börek resmini gördüm altta da yazıyı görünce zeynep abla sandım

Yok bitanem sorun değil canını sıkma. Ama kendini toparla biraz çok bunalım yaparsan sağlıklı kararlar alamazsın.[/QUOTE]

spor var + su var + menü normal bence güzel canım menün

menün normal canm geçen gün iternette görmüştüm bi ekmek arası döner 460 kaloriymiş

bu uyguladıgımız diyeti bende yapim dedim kızlar ama bi akşama uyamadım o yüzden eksik oldu benimki

anlatıyım tabikiii

ben nişanlımdan ayrılmıştım zor zamanlar geçiriyodum arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırmaya çalışıyolardı ben de kesinlikle istemiyordum. ilkokul arkadaşım face de beni ekledi muhabbet muhabbeti açtı bi kaç gün konuştuk o da bana listesinden birini seçmemi en azından bu sancılı dönemi çivi çiviyi söker yöntemiyle atlatıcağımı söledi.. önce kabul etmedim sonra da sırf gönlü olsun die listedeki ilk erkeği seçtim:) o da onu düşünmüş ama farklı bir şehirde yaşadığı için sadece telefon arkadaşlığı olabilceğini söledi... neyse sonra tatilde istanbula geldi 10 günlüğüne tanıştık... ama şehir uzak askerlik durumu belli değil falan filan derken ilişki istemedim arkadaş kalmaya karar verdik... sonra bi koptuk 3-4 ay hiç konuşmadık bir gece rüyamda gördüm onu sabah uyandığımda aradığını farketim msg da atmış sonra başladı bizim konuşmamız yeniden... dert ortağı olmuştuk birbirimizin ama uzaktık 1 yıl böle devam etti birbirimize çok alıştık.... ordaki kurulu düzenini bırakıp ekim ayında istanbula yerleşti ve o günden beri birlikteyiz diyebilirim
tabii bütün bunlar olurken daha onunla ilk karşılaşmamdan sonra falcıya gitmiştim... falcı onun kaderim olduğunu tanıştığımız yer oturduğu yer... yaptığı iş... hangi tarihte istanbula yerleşiceğine kadar herşeyi bildi bizim hikayemiz de böle başladı işte....

diğer sorulara az sonra cevap vericem

spoara başlamak istiyorum kaptan ama bu aralar moral olmadıgı için hevesimde olmuyo yapmaya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…