ambitious kalk artık bu saatekadar uyursan zayıflayamazsın :))
günaydinnnnn güzelliklerrrrrrrrrrrrrr
hemencecik sabah yediklerimi yazayim,disarda kar var,hava buz gibi,baharda ugramadi buraya,yataktan cikasim yoktu valla
sabah
1 dl ekmek,1 dl beyaz peynir
ögle
2 yumurtayla yapilmis yumurta salatasi
aksam
4 köfte,yagsiz ve ekmek ici konulmamis,bir tabak yesillikle yapilmis salata
su
3 den fazladir,habire wc yolundaydim
spor
30 dk yürüyüs,30 dk zumba,normal sporum
30 dk body workout,300 mekik,30 dk stepper cezam,toplamda 550 kalori yapti,1400 kalori ve 600 mekik gitti,geriye 100 kalori ve 900 mekik cezam kaldi,ilgilenenlerin bilgisine
günaydınlarr;
hemen menüm yazayım
sabah:1 dilim k.ekmek az peynir yeşillik
öğlen;1 simit 1 tuzsuz ayran
akşam;tavuk göğüs haşlama ve salata yağsız
tansiyonum çokdüştüğü için cezamı yapamadım ancak 45 k. leslie walkyapabildim.asyada dün çok yordu beni
su;2-3 ltre mesaqj 5-6 sanırım
anlatıyım tabikiii
ben nişanlımdan ayrılmıştım zor zamanlar geçiriyodum arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırmaya çalışıyolardı ben de kesinlikle istemiyordum. ilkokul arkadaşım face de beni ekledi muhabbet muhabbeti açtı bi kaç gün konuştuk o da bana listesinden birini seçmemi en azından bu sancılı dönemi çivi çiviyi söker yöntemiyle atlatıcağımı söledi.. önce kabul etmedim sonra da sırf gönlü olsun die listedeki ilk erkeği seçtim:) o da onu düşünmüş ama farklı bir şehirde yaşadığı için sadece telefon arkadaşlığı olabilceğini söledi... neyse sonra tatilde istanbula geldi 10 günlüğüne tanıştık... ama şehir uzak askerlik durumu belli değil falan filan derken ilişki istemedim arkadaş kalmaya karar verdik... sonra bi koptuk 3-4 ay hiç konuşmadık bir gece rüyamda gördüm onu sabah uyandığımda aradığını farketim msg da atmış sonra başladı bizim konuşmamız yeniden... dert ortağı olmuştuk birbirimizin ama uzaktık1 yıl böle devam etti birbirimize çok alıştık.... ordaki kurulu düzenini bırakıp ekim ayında istanbula yerleşti ve o günden beri birlikteyiz diyebilirim
tabii bütün bunlar olurken daha onunla ilk karşılaşmamdan sonra falcıya gitmiştim... falcı onun kaderim olduğunu tanıştığımız yer oturduğu yer... yaptığı iş... hangi tarihte istanbula yerleşiceğine kadar herşeyi bildibizim hikayemiz de böle başladı işte....
diğer sorulara az sonra cevap vericem
Yok bitanem sorun değil canını sıkma. Ama kendini toparla biraz çok bunalım yaparsan sağlıklı kararlar alamazsın.
bende bugün size eşlik etmeye başladım
bende bende
sözümün arkasındayım
almanyada yasiyorum tatlim,disarisi -5 derece ve hala kar yagiyor
body workout icin dedigim gibi kesinlikle devam et,cok zorlanirsin ama alistinmi yaninda bircok sporuda yapabilirsin,ve vücudu sekle sokmada üstüne yok,örnek olarak endimi verebilirim,63 kiloyum ve 36 beden giyiyorum,bunuda spora borcluyum,reklam slogani gibi oldu buda
o didisinin didisi gelin gibi citi,piti durmak istiyorsan sporu ihmal etmemelisin,insan yaptikca yapasi geliyor aslinda,alis bak hak vereceksin bana
ne güzel dedin ya,hadi ya daha uyuyanmi ar,aksam olacak
asiri bisey yok cnmm,afiyet olsun
sende lsitene tamamen uymussun,tebrikler
nasılda biliyor uyuduğumuvalla yarından itibaren saat 7:30 da kalkıyorum her sabah 12 saat yürüyorum
eftelya cnm ben merak ettim simdi den ve erkek arkadasinin ilginc hikayesini,anlatabilirmisin
benim oglumda basak burcu,caliskan olurlarmis,ve elleri cabuk olur,sendede böylemi,bide biraz patavatsiz olurlar,aslinda kötülükten degilde aniden agzindan cikar bazen
evlenmeyi düsünüyormusunuz
kitap okumayi severmisin
en son izledigin flm
sanatci olsaydin,sanatin hangi dalinda olurdun
kendi hayatinin filmini cekme sansin olsaydi,adi ne olurdu
vazgecemeyecegin 3 sey
hangi kokuyu seversin
hangi cicek senin icin özeldir
renk hangisi
ugurlu sayin varmidir
seni cok sinirlendirecek bir olay varmidir
ailene erkek arkadasindan bahsettigin zaman tepkileri ne oldu
yeter demi,sen cevapla ben arkadan yetisirim sana
bu arara bu akşam arkadaşımda kalacağım orda bilgisayar yok o yüzden mesai bittikten sonraki sorularınıza yarın sabah cevap verebilirim
sevgiler
kızlar ben ütü yapacağım,akşmada eşimle alışverişe gideceğiz.ona giyecek bişeyler alıcağız emin olun bu benim için en ağır spor.kıyafeti ona alıyoruz ama benden terler boşalıyor.akşama girerim.kocaman öpüldünüz
kizlar bu gün esim evde,ugrayabildigim kadar ugrarim ama cok gelmezsem burayi bos birakmayin emi:18:
simdi temizlik sirasi,sabah sporumu yaptim,birazdanda cezami bitirip,mekik cekerim,aksamda spor yaparsam,yaza tas gibi olurum
bikini giymezsem catlarim bu sene
öglenleri kendine sandvic türü hazirlayip yanina alabilsen daha iyi olur,yani evde olmayacagin ögünlerde,az olmus sanki böyle,hem sporda yapiyorsun,gücsüz kalma sonra:18:selam kızlar arkadanızdan takip ediyorum ben sizi sabah giremiyorum oglanı okula eşimi işe gönderiyorum ortalıgı taparlıyorum ben cıkıyorum evden biraz önce geldim eve hemen solugu burda aldım
listemi yazıyım hemen
sabah 3 tane form bisküvi
ara bir elma
öglen yok evde degildim
akşam 4 kasık pilav 2 kaşık tavuk çiger sote
yatmaya yakın bir portakal
bir bardak süt
su 2 tl
spor 45 dakika hoca eşliginde spor ( çok yoruldum ip atlattı hoca bize)
30 dakika yürüdüm tempolu bir sekilde
gecen sene 4. ayda basladim,3 ayda 15 kilo verdim,sonra kilo vermem durunca buraya geldim,o 2 kiloyuda bi verip bi aliyorum, cok oynak yani anlayacagin, bi sabitleyemedim gitti,bu defa gider insallah:44:canım 17 kiloyu kaç ayda verdin ??
mesai bitti ben kaçtım kızlar öpüyorum hepinizi sorularınız olursa yarın sabah cevaplarım
heves meves dinlemem cnm,kendin icin yapmalisin,verdiklerini fazlasiyla alirsin yoksa,yazik degilmi o kadar emegespoara başlamak istiyorum kaptan ama bu aralar moral olmadıgı için hevesimde olmuyo yapmaya :26:
söz olarak aldim bunu,günlük kontrol edecemnasılda biliyor uyuduğumuvalla yarından itibaren saat 7:30 da kalkıyorum her sabah 12 saat yürüyorum
tamam cnm,aklimda tutarimkızlar anladığım kadarıyla herkesde bi yorgunluk bi hiç birşey yapmama isteği vs. vs. bu gibi durumlar mevsimler arası geçiş dönemlerinde oluyormuş.vücut alıştığı mevsimden çıkınca şaşırıyormuş.bu durumlarda metabolizmayı hızlandıran enerji veren şeyler yapmak lazımmış.haberiniz olsun
alistinmi yapiyorsun cnm,ben sabah,ögle ve aksama bölüyorum sporu,buldugum firsatta yapiyorum,3 defada yaptigim icin iyi oluyorwowwwww kuşana da harfiyen uyulmuş.çok hoşuma gitti.
sporda çok olmuş yaw maşallahbu kadar açlığa sonra güçsüz kalma.bide sende 3 tane çocuk var asıl spor onlar olmalı.bende bugün zumba yaptım 20 dak anca dayanabildim çok yoruyor.
kolay gelsin o zamankızlar ben ütü yapacağım,akşmada eşimle alışverişe gideceğiz.ona giyecek bişeyler alıcağız emin olun bu benim için en ağır spor.kıyafeti ona alıyoruz ama benden terler boşalıyor.akşama girerim.kocaman öpüldünüz
tesekkürler cnmAa çok şaşırdım Almanyada oluşuna, kara şaşırdığım kadar varmış demek. Spora devam , kendime söz verdim her geçen gün daha çok yapıcam, ben istiyordum da ne yapacağımı bilmiyordum. Ha bu arada dıdısının dıdısı gelininden bahsetmene çok güldüm. Hakkaten kaptanlığın hakkını veriyorsun yani kimsenin bişeyini unutmuyorsun. Siz de şahit olucaksnız ben yavaş kilo veriyorum ama sonunda çıtı pıtı olucam...
1-2 saat yazmak istedi heralde,12 saat olmaz tabikiHer sabah 12 saat yürümek ha?
tesekkürler cnmcanım ben senin verdiğin listeyi yapıyorum.daha öncede o listeyi yapmıştım.bide bu diyeti uygularken dışardan c vitamini alın demişlerdi.size de haber vereyim
az azmi,gec kaldin tatlim,bir an önce basla benceyaa bazen bende böle tutukluluk oluyo pek yiyemiyorum aus ya ama az az spora başlamak istiyorum :26:
su falcinin nosunu bana özelden atsana,gelecekle ilgili baya merak ettigim seyler varanlatıyım tabikiii
ben nişanlımdan ayrılmıştım zor zamanlar geçiriyodum arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırmaya çalışıyolardı ben de kesinlikle istemiyordum. ilkokul arkadaşım face de beni ekledi muhabbet muhabbeti açtı bi kaç gün konuştuk o da bana listesinden birini seçmemi en azından bu sancılı dönemi çivi çiviyi söker yöntemiyle atlatıcağımı söledi.. önce kabul etmedim sonra da sırf gönlü olsun die listedeki ilk erkeği seçtim:) o da onu düşünmüş ama farklı bir şehirde yaşadığı için sadece telefon arkadaşlığı olabilceğini söledi... neyse sonra tatilde istanbula geldi 10 günlüğüne tanıştık... ama şehir uzak askerlik durumu belli değil falan filan derken ilişki istemedim arkadaş kalmaya karar verdik... sonra bi koptuk 3-4 ay hiç konuşmadık bir gece rüyamda gördüm onu sabah uyandığımda aradığını farketim msg da atmış sonra başladı bizim konuşmamız yeniden... dert ortağı olmuştuk birbirimizin ama uzaktık1 yıl böle devam etti birbirimize çok alıştık.... ordaki kurulu düzenini bırakıp ekim ayında istanbula yerleşti ve o günden beri birlikteyiz diyebilirim
tabii bütün bunlar olurken daha onunla ilk karşılaşmamdan sonra falcıya gitmiştim... falcı onun kaderim olduğunu tanıştığımız yer oturduğu yer... yaptığı iş... hangi tarihte istanbula yerleşiceğine kadar herşeyi bildibizim hikayemiz de böle başladı işte....
diğer sorulara az sonra cevap vericem
selam kızlar arkadanızdan takip ediyorum ben sizi sabah giremiyorum oglanı okula eşimi işe gönderiyorum ortalıgı taparlıyorum ben cıkıyorum evden biraz önce geldim eve hemen solugu burda aldım
listemi yazıyım hemen
sabah 3 tane form bisküvi
ara bir elma
öglen yok evde degildim
akşam 4 kasık pilav 2 kaşık tavuk çiger sote
yatmaya yakın bir portakal
bir bardak süt
su 2 tl
spor 45 dakika hoca eşliginde spor ( çok yoruldum ip atlattı hoca bize)
30 dakika yürüdüm tempolu bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?