Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar anladığım kadarıyla herkesde bi yorgunluk bi hiç birşey yapmama isteği vs. vs. bu gibi durumlar mevsimler arası geçiş dönemlerinde oluyormuş.vücut alıştığı mevsimden çıkınca şaşırıyormuş.bu durumlarda metabolizmayı hızlandıran enerji veren şeyler yapmak lazımmış.haberiniz olsun

wowwwww kuşana da harfiyen uyulmuş.çok hoşuma gitti.

sporda çok olmuş yaw maşallah bu kadar açlığa sonra güçsüz kalma.bide sende 3 tane çocuk var asıl spor onlar olmalı.bende bugün zumba yaptım 20 dak anca dayanabildim çok yoruyor.

canım bu diyet bize geldiğinde altında spora çok yüklenilmemeli yazıyordu.45 dak leslie bile çok iyi olmuş.kuşlanada tam anlamıyla uyuluyor..sana kocaman veriyorum.gidcek bu kilolar yolumuzdan şaşmıyoruz.bu arada bende senin yaptığın kuşanı yapıyorum pegasusunki daha farklı

kızlar ben ütü yapacağım,akşmada eşimle alışverişe gideceğiz.ona giyecek bişeyler alıcağız emin olun bu benim için en ağır spor.kıyafeti ona alıyoruz ama benden terler boşalıyor.akşama girerim.kocaman öpüldünüz

sağlam falcıymış :))

Yok bitanem sorun değil canını sıkma. Ama kendini toparla biraz çok bunalım yaparsan sağlıklı kararlar alamazsın.

bu uyguladıgımız diyeti bende yapim dedim kızlar ama bi akşama uyamadım o yüzden eksik oldu benimki[/QUOTE]

eksik yapma canım sonra kaşığın kırılır benden söölemesi

bende bugün size eşlik etmeye başladım

bende bende

sözümün arkasındayım

hoşgeldin canım akşama eşinle dışarı çıktığında sakın bozma :)

Aa çok şaşırdım Almanyada oluşuna, kara şaşırdığım kadar varmış demek. Spora devam , kendime söz verdim her geçen gün daha çok yapıcam, ben istiyordum da ne yapacağımı bilmiyordum. Ha bu arada dıdısının dıdısı gelininden bahsetmene çok güldüm. Hakkaten kaptanlığın hakkını veriyorsun yani kimsenin bişeyini unutmuyorsun. Siz de şahit olucaksnız ben yavaş kilo veriyorum ama sonunda çıtı pıtı olucam...

diğer sorulara cevap veriyorum hemen
başak burcu erkeği çok çalışkandır düzenlidir mükemmelliyetçidir, sadıktır, dürüsttür. ince eler sık dokur... biraz melenkoliktir sorunu pek bitmez hep en büyük dert onundur:) mantıklıdır, düşündüğünü pat die söler
evlenmeyi düşünüyoruz ama önümüzde askerlik gibi bi engel var bakalım kısmet
kitap okumayı çok severim daha çok kişisel gelişim kitaplarını seviyorum
en son izlediğim film eğer sinema ise romantik komedi 2:)
ailem- sevgilim- gerçek dostlarım vazgeçemiceklerim
gelincik ve lilyum severim bir de orkide
mavi favori rengim
uğurlu sayım 5
işyerinde her olay olabiliyo sinirlendiğim... bir de çoğu zaman yiğenim toprak sinirlendiriyor
ailem yaşa ve gör mantığında yani onlar şimdilik bir sorun çıkarmıyolar işler ciddileşince bakıcaz artık sempatik benim sevgilim ama sevdirir kendini aileme ablam tanıştı bir tek ona sormak lazım

bu arara bu akşam arkadaşımda kalacağım orda bilgisayar yok o yüzden mesai bittikten sonraki sorularınıza yarın sabah cevap verebilirim
sevgiler

selam kızlar arkadanızdan takip ediyorum ben sizi sabah giremiyorum oglanı okula eşimi işe gönderiyorum ortalıgı taparlıyorum ben cıkıyorum evden biraz önce geldim eve hemen solugu burda aldım

listemi yazıyım hemen
sabah 3 tane form bisküvi
ara bir elma
öglen yok evde degildim

akşam 4 kasık pilav 2 kaşık tavuk çiger sote

yatmaya yakın bir portakal

bir bardak süt

su 2 tl

spor 45 dakika hoca eşliginde spor ( çok yoruldum ip atlattı hoca bize )
30 dakika yürüdüm tempolu bir sekilde

canım 17 kiloyu kaç ayda verdin ??

öglenleri kendine sandvic türü hazirlayip yanina alabilsen daha iyi olur,yani evde olmayacagin ögünlerde,az olmus sanki böyle,hem sporda yapiyorsun,gücsüz kalma sonra:18:
canım 17 kiloyu kaç ayda verdin ??
gecen sene 4. ayda basladim,3 ayda 15 kilo verdim,sonra kilo vermem durunca buraya geldim,o 2 kiloyuda bi verip bi aliyorum, cok oynak yani anlayacagin, bi sabitleyemedim gitti,bu defa gider insallah:44:

Son düzenleme:
arkadaslar 2 gündür,bi sogukluk var takimda,haftasonu sendromundan kurtulamadiniz galiba,bu sekilde olursa motivasyonumuzda düsüyor,lütfen hemen toparlanin,sabahtan beri kac sayfacik yazmisiz,küserim bak hepinize,rahatlama geldi sanki herkese

spoara başlamak istiyorum kaptan ama bu aralar moral olmadıgı için hevesimde olmuyo yapmaya :26:
heves meves dinlemem cnm,kendin icin yapmalisin,verdiklerini fazlasiyla alirsin yoksa,yazik degilmi o kadar emege

nasılda biliyor uyuduğumu valla yarından itibaren saat 7:30 da kalkıyorum her sabah 12 saat yürüyorum
söz olarak aldim bunu,günlük kontrol edecem
tamam cnm,aklimda tutarim
alistinmi yapiyorsun cnm,ben sabah,ögle ve aksama bölüyorum sporu,buldugum firsatta yapiyorum,3 defada yaptigim icin iyi oluyor
kolay gelsin o zaman
tesekkürler cnm söyleyis tarzin hosuma gitmisti ordan kalmis aklimda,yoksa bu siralar cok unutkamn olmusum

yapanlardan neyimizi eksik demi,tabi bizde kendi capimizda manken oluruz
Her sabah 12 saat yürümek ha?
1-2 saat yazmak istedi heralde,12 saat olmaz tabiki
canım ben senin verdiğin listeyi yapıyorum.daha öncede o listeyi yapmıştım.bide bu diyeti uygularken dışardan c vitamini alın demişlerdi.size de haber vereyim
tesekkürler cnm
yaa bazen bende böle tutukluluk oluyo pek yiyemiyorum aus ya ama az az spora başlamak istiyorum :26:
az azmi,gec kaldin tatlim,bir an önce basla bence
su falcinin nosunu bana özelden atsana,gelecekle ilgili baya merak ettigim seyler var

Zeynep Abla , sabah kahvaltın çok az, öğle yemeği yok, öğleden sonra ara yok. Gün boyunca hiç ekmek yok. Bu şekilde çabuk zayıflarsın ama yağ yakarsın ve rejim bittiğinde geri alırsın. Hem sağlığını da tehdit ediyorsun. Hiç olmadı sabah acelen mi vardı bi salatalık , bi dilim peynir bi dilim ekmek at ağzına 2 dk zaman almaz. O sabah yediğin form bisküviyi de arada yesen yani daha iyi olmaz mı ? SAdece kardeş tavsiyesi tabi benimki yine de sen daha iyi bilirsin :18:
Spor olayında her gün daha çok ileri gidiyorsun süper bişey bu. Su da gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…