arkadaslar 2 gündür,bi sogukluk var takimda,haftasonu sendromundan kurtulamadiniz galiba,bu sekilde olursa motivasyonumuzda düsüyor,lütfen hemen toparlanin,sabahtan beri kac sayfacik yazmisiz,küserim bak hepinize,rahatlama geldi sanki herkese
selam kızlar arkadanızdan takip ediyorum ben sizi sabah giremiyorum oglanı okula eşimi işe gönderiyorum ortalıgı taparlıyorum ben cıkıyorum evden biraz önce geldim eve hemen solugu burda aldım
listemi yazıyım hemen
sabah 3 tane form bisküvi
ara bir elma
öglen yok evde degildim
akşam 4 kasık pilav 2 kaşık tavuk çiger sote
yatmaya yakın bir portakal
bir bardak süt
su 2 tl
spor 45 dakika hoca eşliginde spor ( çok yoruldum ip atlattı hoca bize)
30 dakika yürüdüm tempolu bir sekilde
arkadaslar 2 gündür,bi sogukluk var takimda,haftasonu sendromundan kurtulamadiniz galiba,bu sekilde olursa motivasyonumuzda düsüyor,lütfen hemen toparlanin,sabahtan beri kac sayfacik yazmisiz,küserim bak hepinize,rahatlama geldi sanki herkese
öle kaptan ya bu hafta kimsenin tadı tuzu yok haydinnn kızlar canlanın hop hop
heves meves dinlemem cnm,kendin icin yapmalisin,verdiklerini fazlasiyla alirsin yoksa,yazik degilmi o kadar emege
söz olarak aldim bunu,günlük kontrol edecem
tamam cnm,aklimda tutarim
alistinmi yapiyorsun cnm,ben sabah,ögle ve aksama bölüyorum sporu,buldugum firsatta yapiyorum,3 defada yaptigim icin iyi oluyor
kolay gelsin o zaman
tesekkürler cnmsöyleyis tarzin hosuma gitmisti ordan kalmis aklimda,yoksa bu siralar cok unutkamn olmusum
yapanlardan neyimizi eksik demi,tabi bizde kendi capimizda manken oluruz
1-2 saat yazmak istedi heralde,12 saat olmaz tabiki
tesekkürler cnm
az azmi,gec kaldin tatlim,bir an önce basla bence
su falcinin nosunu bana özelden atsana,gelecekle ilgili baya merak ettigim seyler var
canım bu diyet bize geldiğinde altında spora çok yüklenilmemeli yazıyordu.45 dak leslie bile çok iyi olmuş.kuşlanada tam anlamıyla uyuluyor..sana kocamanVeriyorum.gidcek bu kilolar yolumuzdan şaşmıyoruz.bu arada bende senin yaptığın kuşanı yapıyorum pegasusunki daha farklı
sağlam falcıymış :))
bu uyguladıgımız diyeti bende yapim dedim kızlar ama bi akşama uyamadım o yüzden eksik oldu benimki
Her sabah 12 saat yürümek ha?
eksik yapma canım sonra kaşığın kırılır benden söölemesi
hoşgeldin canım akşama eşinle dışarı çıktığında sakın bozma :)
ya o 1 saat olacaktı. yanlışlıkla yandaki tuşada basmışım
canım se sendeki listeyi paylaşabilirmisin çok farklı listeler var nette
biri diyor et miktarı 100 gr diğeri diyor 200 gr et
birisi aralarda havuç serbest diğeinde sadece havuç ve marul
hatta birinde kahvaltıda fındıkmeyve bile vardı
valla bozmadım en son 16:30 da yemek yedim eve geldiğimde çok açtım 1 bardak tarçınlı süt içtim
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin birlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek
canım benim diyetin açıklamaları bu şekilde..
bizde 1-2 saat felandır demiştikk canım yaa
sen spor yapıyomusun
canım illa ordaki menülerimi yemek gerek ona esdeger şeyler yesek olmazmı
canım bikaç şey sorsam olurmu
1- sadece onlarmı yenecek ara ögünlerde elma ceviz fındık leblebi felanda yesek olmazmı:26:
2- kahve cay skersiz dimi
3 soda meyveli olsa olurmu canım ya
canım illa ordaki menülerimi yemek gerek ona esdeger şeyler yesek olmazmı
daha çok spor yapma disiplinine sahip olmaya çalışıyorum.hergün yapıyorum ama yaptığım sporlar değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?