Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu şarkıyı bi dinleyim dilberim dinliyordu çok begendim bende

Ay Zeynep abla alemsin şarkı beklerken ne çıktı karşıma, güldürdün beni valla. Sabah sordum gerçi ama cevap göremedim kızının sınavı nasıl geçmiş?

Canım hiç üzme kendini. Su akar yolunu bulur. Siz elinizden geleni yapıyorsanız bi yerden kapı açılıcaktır karşınıza. Önemli olan bu zor zamanları birbirinizi kırmadan atlatabilmek. Ama sakın bu sebeple aileni de kırma, onlarda senin üzülmenden sıkıntı yaşamandan korktukları için böyle davranıyorlar. İnşallah iyi birer iş bulursunuz birbirinizi hiç bırakmazsınız. Dilerim herşey gönlünce olur.

öyle canım ya aynen annemde öle diyor amaaan amaaan canım yaaa bende bekliyom öle hayatımda bişeyler degişecekmi diye du bakalım ama kimse bana sormuyo baharda ne ister ne istemez herkez kendince kararlar alıyo bende iki tarafı birbirine uydurmaya calışıyom
aman seninde kafanı şişirmeyem canım ya boşveeeeerrrr

ben sevdgım sarkıda dans edıorum anca bebegım spor saloluna gdıoken cok dsıplınlydım ekstra spor ypardım gnde 2.5 saat olurdu yanı ama smdı gunde yrım saat dans edıorum bnce ıse yarıo snde yapp hopla zıpla tempoo

Canım hiç üzme kendini. Su akar yolunu bulur. Siz elinizden geleni yapıyorsanız bi yerden kapı açılıcaktır karşınıza. Önemli olan bu zor zamanları birbirinizi kırmadan atlatabilmek. Ama sakın bu sebeple aileni de kırma, onlarda senin üzülmenden sıkıntı yaşamandan korktukları için böyle davranıyorlar. İnşallah iyi birer iş bulursunuz birbirinizi hiç bırakmazsınız. Dilerim herşey gönlünce olur.[/QUOTE]
öyle zeynep abla ya iki tarafada bişey diyemiyorum herkez kendince haklı ama inan ben yıpranıyorum ya daha hiç bişey olmadan yoruldum ya dha bunun sözü+nişanı+dügünü+çolugu+çocugu+edüsü+büdüsü var yaaa
amaaan allahım evlenmesemmi ki böle düşününce o mantıklı geldi bak

şişmez benım kafam bebegım ben her zaman dınlerım senı :)
hem hayat bu ne gostercegı bellı olmaz ama su knuda cok haklısın ınsanlar hep bencıl olur yanı herkezın ısıne gelen dgrusudur arada kalanı kımse fazla ıplemez snden ıkısınden brıne uymanı beklıyorlar ıns ıı olur hersey dıelım ii olsun hayatım....

öyle zeynep abla ya iki tarafada bişey diyemiyorum herkez kendince haklı ama inan ben yıpranıyorum ya daha hiç bişey olmadan yoruldum ya dha bunun sözü+nişanı+dügünü+çolugu+çocugu+edüsü+büdüsü var yaaa
amaaan allahım evlenmesemmi ki böle düşününce o mantıklı geldi bak[/QUOTE]

canım buyumeyenbebek yazdı bunu sana zeynep abla deıl sen bayaga dusuncelısın yazanıda anlamamıssın:44::44:

evet amelıyattan snra bayaga kılo verılıyo arkadasımın kuzenıde bagdemcık amelıyatı oldu bsey yıyemedı kız 15 kılo vermıstır ama kendını toparlayınca dkkat et bebegımde kılo alma gecmıs olsun bıdaha

yapmaya çalışcam canım artık onu ya

amaaan allahım evlenmesemmi ki böle düşününce o mantıklı geldi bak[/QUOTE],,

canım o mesajı ben yazdım zeynep abla değil, yanlış olmasın

inşallah fıstıkk

canım buyumeyenbebek yazdı bunu sana zeynep abla deıl sen bayaga dusuncelısın yazanıda anlamamıssın:44::44:[/QUOTE]

anaaaam gerçekten wuwum yaw börek resmini gördüm altta da yazıyı görünce zeynep abla sandım
kusura bakma büyümeyen bebek yaaa valla fark etmedim seni tüh canım sakıldı

,,

canım o mesajı ben yazdım zeynep abla değil, yanlış olmasın[/QUOTE]

kusura bakma canım ya valla börek resmini görünce zeynep abla sandımdı ben isme hiç dikkat etmemiştim pardon yaaa :26:

canım buyumeyenbebek yazdı bunu sana zeynep abla deıl sen bayaga dusuncelısın yazanıda anlamamıssın:44::44:

anaaaam gerçekten wuwum yaw börek resmini gördüm altta da yazıyı görünce zeynep abla sandım
kusura bakma büyümeyen bebek yaaa valla fark etmedim seni tüh canım sakıldı[/QUOTE]

o senın duygusal bunalımından öle anladgını anlamıstr bebegım sen ıyı olda gerısı anlasılır

kusura bakma büyümeyen bebek yaaa valla fark etmedim seni tüh canım sakıldı

o senın duygusal bunalımından öle anladgını anlamıstr bebegım sen ıyı olda gerısı anlasılır[/QUOTE]

sagol bebegim benimmm

Selam herkese ben geldim bi geçmişe bakayım geliyorum

yanılmıyorsam canım adın arzuydu degilmi ben arzu diyim :)
sınavı çok güzel geçmiş ablası okuyor su anda zaten arzucugum aksarayda gecen sene liseden mezun oldu kazandı ama ayrılıga dayanamıyor o yüzden gelecek sene inşallah yanımıza gelmek istiyor hayırlısı olsun bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…