Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım illa ordaki menülerimi yemek gerek ona esdeger şeyler yesek olmazmı

valla canım çok açıktım.tülin şahin de diyorki her akşam mutlaka süt için metabolizmayı hızlandırıyor diyor[/QUOTE]

canım menünden bile koşuşturdugun yoruldugun anlaşılıyo inşallah basarırsınız siz kazanırsnız canım benim şu koşuşturmaca bitsinde düzenli beslenmye başla bi an önce kolay gelsin fıstık

kızlar yine merak ettim şöyle bir okudum geçmişi yanlız eftelyanın günü olduğunu görünce kaçırdığıma üzüldüm, neyse gün bitmeden biraz sorayım ama hazırlıksız yakalandım:)

1- sevgili eftelya ablanla aran nasıl
2- ne iş yapıyosun?
3- hangi okulda okudun?
4- geçmişte seni çok üzen bir olay yaşadın mı? nedir
5-geçen söyliycem dedin atladın geçmişe gitme şansın olsa hangi olayı değiştirirdin?

tüh o kadar yorgunum ki beynim durdu sıkıştıracak sorular soracaktım güya(( gece 12 ye kadar topiğe gelenlere devrediyorum artık zor soruları
kızlar ben uyumaya gidiyorum yarın yorucu bir gün olacak akşam haberlerde görürsünüz belki beni:)))

ya o 1 saat olacaktı. yanlışlıkla yandaki tuşada basmışım

biliyorum canım tahmin ettim ettim zaten...

Topraksım inşallah bu koşuşturmacanın karşılığını görürsünüz, konuyu tam olarak bilmiyorum ama okul ikiye bölünüyordu sanırım. Nedenini bilmiyorum ama bu çok saçma yıl ortasında. Bu koşuşturmacada bile yine de fazla salmamışsın kendini.

kızlar İyigeceler? Herkes nerde ? Kaptan yok, Aus yok, Wuwum yok, Zeynep abla yok, Eftelya_blue arkadaşında kalacak hadi o tamam, Zeynepece bebeği var hadi her zaman giremiyor,topraks yorgun erken yattı, bahar2106 burda pokemon nerde , ambitious_girl nerde? Takıma nooldu böyle gerçekten ? NAzar mı değdi yoksa bize?

Bende kendimi çok yorgun hissediyorum. Muayyen günlerim yaklaşıyor şiştim, bacaklarım o kadar ağrıyor ve o kadar üşüyorum ki. Ev doğalgazlı, bizimkiler penye sweat le dolaşıyorlar ben donuyorum sporu bırakın hareket etcek halim yok. Cuma günü tartı ne göstericek çok merak ediyorum. ,

benancak gireildim canımbu diyet beni çoook sarstı. akşam eşim gelince uyudum 1 saat sonra kalktım. ebim kız park yataktan atlıyor o yüzden yatağı köşeye koyduk.yatak odasını değiştirdiktemizlikfilan. çokyorgunum benimde regl dönemim yaklaşıyor.onun verdiği bitkinlik sanırım

bencede bize nazar değdi.sadece ben böyleyim sanıyordum ama herkes böyleymiş.tabi her hafta derece yaparsak böyle olur.hepimize kocaman boncuklar veriyorum.aus bile sus pus oldu.hadi herkesi anlarım da aus susunca bi terslik varmış gibi geliyor.kuşum sen neşe getirmiştin nerelere kayboldun

dilekcigim burdayız :) diikat et kendine canım

günaydın canım valla bende bugün yarın hasta olucam karnım felan ikigündür felaket agrıyor elim yüzüm heryerim şişti yatıyom bende öle evde işden gelince ben bu hafta tartıda - gösterebilirim valla
şiştim çok fena cumayı merakla bekliyorum

günaydın kızlar
dün ki menümü yazıyorum..

SALI

SABAH:
Bİ BARDAK ILIK SU
1 Dilim Kepek Ekmeği
1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir 4-5 ZEYTİN 1 BARDAK Çay
ARA: bir çay bardağı kahve

ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

ARA: YOK

AKŞAM: 3 Tane Dolma( KABAK+PATATES+BİBER DOLMASI)
1 Kaşık Yoğurt

ARA: Bİ KUPA YEŞİL ÇAY

SU 2,5 LT FELANDIR
SPOR SADECE YÜRÜYÜŞŞ
mesajda saymayı ögrenimde öle yazcam

günaydın tatlım menün güzel begendim

günaydın hanımlar

hemen menümü yazıyım eşime kahvaltı hazırlıcam sonrada spora gidicem eve gelinde görüşürüz

sabah yarım puaca bir bardak cay

ara bir elma
öglen 1 dilim kepek ekmek arası peynir bir bardak yeşil cay

ara yok

akşam bir tabak ıspanak yemegi bol sarımsaklıyogurtlu bir dilim kepek ekmek

yatmadan önce bir bardak süt

su baya içtim bir ltlik tupper 2 kere bitti arada içtiklerimi saymadım

mesaj sayım az saymadım

iyi aksamlar cnm,memnun oldum seni tanidigima,daha bi soguk duruyordun bana göre ,bu gün tanidim seni

canım aslıda soğukluk değil de ben çok konuşkanımdır normalde etrafımdaki insanlara hep pozitif enerji veririm ama işyeri çok yoğun oluyor bir de işyerinde internet girişleri üstyönetime raporlanıyor o yüzden buraya girip çıkıyorum eğer anlaşılırsa kapatırlar form girişini zaten facebook msn mail hepsi yasak:18:
ben de hepinizi tanıdığıma memnunum burada güzel vakit geçiriyorum ve diyet spor konusunda da çok motive edicisiniz

Kıyamam , herkesin kendince telaşı var işte... Kızın kaç aylıktı canım?

sorularınıza cevap veriyorum hanımefendi
ablamla aram süper ötesi çok severim kendilerini arada bir kızdırsam da
lojistik firmasında müşteri temsilcisiyim
anadolu üniverstesinde pazarlama- satış okudum sonra da işletme ile tamamladım açıktan sanki bilmiyooo
geçmişte beni üzen çok olay yaşadım ama 2 tanesini sölemek gerekirse birtanesi nişanlımdan ayrılmak zorunda kalmam ikincisi de diğer aşık olduğum çocuktan da ayrılmak zorunda kalmam
geçmişe gitseydim 2007 senesine geri dönmek isterdim sen bilirsin nie olduğunu iskenderi tanımamak için sanırım

sevgiler öpücükler

aynı sorun bendede var canım ya bi gün görüpde kızacaklar diye tırsıyom :18::18:

günaydın hanımlar hemen menümü yazıyım yoğun bir iş temposu beni bekliyor:26:

sabah
çeyrek simit
kaşar peyniri
çay

ara
meyve çayı

öğle
2 adet sigara böreği
köfte
salata
yoğurt

akşam
tavuk suyuna çorba
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
yoğurt

kahve

spor malesef yok arkadaşımda kalmıştım
su 2 lt sanırım

neden çoook sarstı seni diyeet canım yatüh hangi diyeti yapıyon sen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…