- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
canım illa ordaki menülerimi yemek gerek ona esdeger şeyler yesek olmazmı
iyi akşamlar kızlar
bugün resmen petilim çıktı yine sabah 10 dan beri sokaklardayım, inanın geçmişi okumaya bile halim yok
yarın sabahta okula gidicem tekrar öğlen protestomuz var, bugün yasal prosedürleri hallettik, velilerle görüştük vs. vs.
hayırlısı olsun İnşallah
bugünki menümü yazayım hemen yatıcam
sabah
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
5 zeytin
çay
akşam 17 de 1 tost yine koşturmadan açlığımı unuttum
ha pardon arada arkadaşta sunta dediğim altınbaşak kepekli bisküvilerden 2 tane yemiştim
akşam eve geldim tabi ki yemek yoktu kahvaltıya talim
bu ara ne kadar çok kahvaltı yapıyoruz akşamaları iyice tembelleştik:)))
2 dilim ekmek
domates salatalık
b.peynir
zeytin
yarım çatal
çay
su 1 lt ya oldu ya olmadı emin değilim(
spor sabah kalkıp 50 dk oryantal yapmıştım o kadar
öpüldünüz kızlar
ambitious canım özelden mesaj attım bakarsın
1-ara öğünlerde ceviz fındık çok ağır olur yenmez
2-çay kahve şekersiz ama istersen tatlandırıcı kullanabilirsin
3-meyveli sodada olur.onunda kalorisi yok
ya o 1 saat olacaktı. yanlışlıkla yandaki tuşada basmışım
iyi akşamlar kızlar
bugün resmen petilim çıktı yine sabah 10 dan beri sokaklardayım, inanın geçmişi okumaya bile halim yok
yarın sabahta okula gidicem tekrar öğlen protestomuz var, bugün yasal prosedürleri hallettik, velilerle görüştük vs. vs.
hayırlısı olsun İnşallah
bugünki menümü yazayım hemen yatıcam
sabah
2 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
bir parça b.peynir
5 zeytin
çay
akşam 17 de 1 tost yine koşturmadan açlığımı unuttum
ha pardon arada arkadaşta sunta dediğim altınbaşak kepekli bisküvilerden 2 tane yemiştim
akşam eve geldim tabi ki yemek yoktu kahvaltıya talim
bu ara ne kadar çok kahvaltı yapıyoruz akşamaları iyice tembelleştik:)))
2 dilim ekmek
domates salatalık
b.peynir
zeytin
yarım çatal
çay
su 1 lt ya oldu ya olmadı emin değilim(
spor sabah kalkıp 50 dk oryantal yapmıştım o kadar
öpüldünüz kızlar
ambitious canım özelden mesaj attım bakarsın
kızlar İyigeceler? Herkes nerde ? Kaptan yok, Aus yok, Wuwum yok, Zeynep abla yok, Eftelya_blue arkadaşında kalacak hadi o tamam, Zeynepece bebeği var hadi her zaman giremiyor,topraks yorgun erken yattı, bahar2106 burda pokemon nerde , ambitious_girl nerde? Takıma nooldu böyle gerçekten ? NAzar mı değdi yoksa bize?
Bende kendimi çok yorgun hissediyorum. Muayyen günlerim yaklaşıyor şiştim, bacaklarım o kadar ağrıyor ve o kadar üşüyorum ki. Ev doğalgazlı, bizimkiler penye sweat le dolaşıyorlar ben donuyorum sporu bırakın hareket etcek halim yok. Cuma günü tartı ne göstericek çok merak ediyorum. ,
kızlar İyigeceler? Herkes nerde ? Kaptan yok, Aus yok, Wuwum yok, Zeynep abla yok, Eftelya_blue arkadaşında kalacak hadi o tamam, Zeynepece bebeği var hadi her zaman giremiyor,topraks yorgun erken yattı, bahar2106 burda pokemon nerde , ambitious_girl nerde? Takıma nooldu böyle gerçekten ? NAzar mı değdi yoksa bize?
Bende kendimi çok yorgun hissediyorum. Muayyen günlerim yaklaşıyor şiştim, bacaklarım o kadar ağrıyor ve o kadar üşüyorum ki. Ev doğalgazlı, bizimkiler penye sweat le dolaşıyorlar ben donuyorum sporu bırakın hareket etcek halim yok. Cuma günü tartı ne göstericek çok merak ediyorum. ,
günaydın kızlar
dün ki menümü yazıyorum..
SALI
SABAH:
Bİ BARDAK ILIK SU
1 Dilim Kepek Ekmeği
1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir 4-5 ZEYTİN 1 BARDAK Çay
ARA: bir çay bardağı kahve
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
ARA: YOK
AKŞAM: 3 Tane Dolma( KABAK+PATATES+BİBER DOLMASI)
1 Kaşık Yoğurt
ARA: Bİ KUPA YEŞİL ÇAY
SU 2,5 LT FELANDIR
SPOR SADECE YÜRÜYÜŞŞ
mesajda saymayı ögrenimde öle yazcam
iyi aksamlar cnm,memnun oldum seni tanidigima,daha bi soguk duruyordun bana göre ,bu gün tanidim seni
benancak gireildim canımbu diyet beni çoook sarstı. akşam eşim gelince uyudum 1 saat sonra kalktım. ebim kız park yataktan atlıyor o yüzden yatağı köşeye koyduk.yatak odasını değiştirdiktemizlikfilan. çokyorgunum benimde regl dönemim yaklaşıyor.onun verdiği bitkinlik sanırım
kızlar yine merak ettim şöyle bir okudum geçmişi yanlız eftelyanın günü olduğunu görünce kaçırdığıma üzüldüm, neyse gün bitmeden biraz sorayım ama hazırlıksız yakalandım:)
1- sevgili eftelya ablanla aran nasıl
2- ne iş yapıyosun?
3- hangi okulda okudun?
4- geçmişte seni çok üzen bir olay yaşadın mı? nedir
5-geçen söyliycem dedin atladın geçmişe gitme şansın olsa hangi olayı değiştirirdin?
tüh o kadar yorgunum ki beynim durdu sıkıştıracak sorular soracaktım güya(( gece 12 ye kadar topiğe gelenlere devrediyorum artık zor soruları
kızlar ben uyumaya gidiyorum yarın yorucu bir gün olacak akşam haberlerde görürsünüz belki beni:)))
günaydın tatlım menün güzel begendim
canım aslıda soğukluk değil de ben çok konuşkanımdır normalde etrafımdaki insanlara hep pozitif enerji veririm ama işyeri çok yoğun oluyor bir de işyerinde internet girişleri üstyönetime raporlanıyor o yüzden buraya girip çıkıyorum eğer anlaşılırsa kapatırlar form girişini zaten facebook msn mail hepsi yasak:18:
ben de hepinizi tanıdığıma memnunum burada güzel vakit geçiriyorum ve diyet spor konusunda da çok motive edicisiniz
benancak gireildim canımbu diyet beni çoook sarstı. akşam eşim gelince uyudum 1 saat sonra kalktım. ebim kız park yataktan atlıyor o yüzden yatağı köşeye koyduk.yatak odasını değiştirdiktemizlikfilan. çokyorgunum benimde regl dönemim yaklaşıyor.onun verdiği bitkinlik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?