Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay ay spoarada başlamışsın aus mükemmelik yolunda ilerliyosun

sende kuşana uymamışsın kaptan

teşekkürler aus bende kuşan diyeti yapıyorum herşeyinede uyuyorum ama neden benimki daha fazla yemişim gibi duruyo anlamadım
bide hangi elmaı seviyosan onu yiyerek çık
ben sarı ve yeşil severimm

canım bende dün kuşan diyetini yaptım senin bu yediklerin çarşamba menüsüydü o yüzden ben bunları bugün yicem

canım menü güzelde sadece çikolata fazla bak 100 gr çikolata gofret olmayanı 550 kalori sen kaç gram yediysen hesapla ona göre ceza ver kendine bence
bende bugün hastalnıcam galiba hiç halim yok pooff

spor süper olmuş zumba zaten favori spor kahvaltıyı atlamasaymışsın daha iyi olurmuş ama:26:

kesinlikle menün de çok güzel termal sauna şort da harika bir seçim spor için tebrikler canım

menü de gayet sağlıklı spor da süper tam bir kapyana yakışan türden

kuşhan diyetini yıllar önce ben de yaptım çok memnun kaldım başarabilirsin bence dün kü çikolata ve doymayıp yediğin şeyler bence hastalığının etkisidir zaten ev işi ve sporla dengelemişsin ben çok aşırı görmedim canım

sigara böreğinin takdiri sizlere ait artık kaptan cezamı verirse yaparım seve seve

Canım bi tuhaflık var ama bilemedim, akşam ara gibi olmuş çok erken belki ondandır.

cnm ya senin menüyü koplyalayacagima bunu almisim,neyse birazdan yazarim yorumumu
canim ben geliyorum,yorum yapiyorum,yaziyorum,kimsede yok,sohbette yok,küsüp cikiyorum sonra
sizinkiler kim cnm,kac kisi yasiyorsunuz evde:44:
tesekkürler tatlim,haklisin,toparlariz ama biz
bende sabirsizlikla cumayi bekliyorum:94:
mesaj saymayi ögretiyorum hemen,üstte isminin oldugu yere evya profilim yazan yere tikla,yazdigin mesajlar orda var,sayarsin
düzensiz yiyorsun bence,ne yedigin belli,ne yemedign,sabah o ekmek arasini yeseydin,öglen protein alsaydin daha iyi olurdu
sorun degil cnm,zaman buldukca gel ,ayrica sende cok motive edicisin
tatlim hem köfte,hem sigara böregi cok olmus,2 adet peynirli sigara böregi 360 kalori yapiyor,cezani cekersin artik,kolay gelsin
yinede güzel cnm,iyi olmus süt ictigin,saglik herseyden önemli sporu arttirmani bekliyorum,baslarda mahvolursun,sonradan hoslanirsin,bi bakarsinki asik olmussun
pokemon nerdesin kuşan fena çarptı.açlıktan uyuyamadım gece 1de yattım 6da kalktım.sen ne durumdasın.pegasuscugum bile gözükmüyor.haydi kuşancılar gidecek bu kilolar
burdayim cnm,sabah kosusturmaca oluyor,esimde evde bu hafta,zaman buldukca geliyorum,ayrica bende dün zor dayandim diyebilirim,sosisli ekmek bana göz kirpip durdu,ama ben aldanmadim o sahte bakislara
kimsecikler yokben çıkıyorum evi temizleyim hemen gelirim
kolay gelsin tatlim
yediklerin cok güzel,spor konusundada cigir acmissin diyebilirim,devamini bekliyorum
her geldigimde gözüm seni ariyor auscugum,sen olmayinca benimde gelesim olmuyor,en cok sana küstüm zaten
saka bir tarafa bu hafta benim esim evde,cocuklar evde,buranin bayrami var o yüzden iste,okulda tatil,az gelme sebebim bu,yinede hic bir firsati kacirmadan,gecmise cevap veriyorum,hani sizin bahaneler ne
Kaptan yaa , siz yeni diyete geçtiniz diye mi böyle kuş kadar yiyorsunuz ?

Desene bu hafta gidior o geri gelen 1,5 kilon
evet cnm ya,kusan ve kus iyi olmus,yakismislar
gider heralde,ben 1 hafta yapmayi düsünüyordum ama,cuma günü kasigimi kirabilirim,emin degilim

isin bittikten sonra cezalarini yaparsin cnm,bak benim spor cezam bitti,mekik kaldi,karnim agriyor,hamlamisimmi ne:44:
Ben bu Kuşhan diyetinden bir şey anlamadım be arkadaşım :26:

Kaç gün yapacaksınız bunu ?

Halisz, bitap düşmeyin bari
1 hafta yapacagim ben,diger arkadaslar 15 gün
valla bitap düsmüyorum da,evde ayri yemek pistimi kokuyo

gercektede fiyaskoymussun,1 adet cikolatadan kastin nedir anlamadim,yani 1 var 1 var demi,sen boyutunuda söylesen,cezani ona göre versem,yoksa kendime göre ceza vermek zorunda kalacagim
sende kuşana uymamışsın kaptan
uydum ben tatlim,ögle simit ayran vardi bende,ben simit bulmam icin türk bakkalina gitmem lazim,arabamiz bozuldu,yenisini ariyoruz,türk bakkalida 8 km,-5 derecede ve karda yürüyerek gidemeyecegim icin kendimce en masum seyi yedim,yagsiz tatsiz tuzsuz ispanak

kizlar röportaj sirasi kimde diye bakinirken bi baktim bendeymis,aaa sasirdim valla
sanirim kimse beni merak etmiyor,bende anlatmiyorum o zaman,hadi bakalim sorulari bekliyorum,calistigim yerlerden sorun lütfen

Son düzenleme:
yine kimse yok ama,ben temizlige girisiyorum,nikim kalsin,artik site beni ne zaman atarsa

Kuşhan diyeti de listeleriniz farklı hepinizin.15 günde kaç kilo verecekmişsin bu diyetle canım ?

Fiyasko demek haksızlık olur canıım ya , sadece çikolatadan ceza alırsın sanırım

Sorma ya , hepimiz aynı zamana denk gelmişiz , bu hafta tırt çıkacağız kesin.Artık açığımızı diğerleri kapasın bir zahmet

ay ay spoarada başlamışsın aus mükemmelik yolunda ilerliyosun

Yaza geliyor canım , kiloları , göbekleri saklayan paltolar çıkıyor , acil önlem paketi lazım

teşekkürler aus bende kuşan diyeti yapıyorum herşeyinede uyuyorum ama neden benimki daha fazla yemişim gibi duruyo anlamadım
bide hangi elmaı seviyosan onu yiyerek çık
ben sarı ve yeşil severimm

Senin yediklerin çok iyi geldi bana , diğerlerinin ki az geldi canım

sigara böreğinin takdiri sizlere ait artık kaptan cezamı verirse yaparım seve seve

Yok canım ya , ben ceza verilirsin diye yazmadım . Kendi adıma da merak ettim , ilerleyen günlerde börek hakkımını kullanırım belki diye

kizlar röportaj sirasi kimde diye bakinirken bi baktim bendeymis,aaa sasirdim valla
sanirim kimse beni merak etmiyor,bende anlatmiyorum o zaman,hadi bakalim sorulari bekliyorum,calistigim yerlerden sorun lütfen

Kaptana gelsin sorularım ;

1.Neden pegasus07 ?
2.Eğitim durumun nedir kaptanım ? Kaptan olma sertifikan var mı
3.Güzel bir kadın mısın ? Azıcık tarif etsene kendini

4.Hayallerin arasında en ütopik olanı nedir desem ?
5.İnsanlara pegasus07 i üç kelime ile anlatın desem seni tanıyan , ne derler senin hakkında

6.En etkilendiğin film sahnesi hangisi ?

7.Çocukken en sevdiğin masal neydi ?

Şimdilik bu kadar...

Evet canım , spor şevkim geldi.Bugünde yaptım hem de en az dünkü kadar

Yarın yazarım onu da

Ben akşam evde yokum ne zamandır i nete de çok geç saatlerde giriyorum . Bugün varım ama şimdi az çıkıyororum , öğle yemeğimizi yiyelim oğlumla.

Sabah erken kalktı çok , uyusun gelirim yine

1.kizim pegasus atinin hikayesini coks evdiginden pegasus oldu nikim fakat yazdigimda bu nik kullaniliyor dendi,o zaman kizim 7 yasindaydi bende pegasus07 yaptim
2.egitim durumum tryle burasi farkli oluyor sanirim,11 bitti,daha sonra kresde ögretmenlik bitirdim,fakat yapamadim,cünkü meslegim bittigimde evlenmistim ve hamileydim,diplama bana,ben ona bakip duruyoruz
3.bi ögretmenim vardi,ben 1 sene tr de okudum o derdi insan kendini begenmese catlarmis diye
herkes kendince güzeldir...
167-68 arasi boyundayim,röfle saclarim var fakat simsiyah yapicam,ona takmis durumdayim bu aralar,beyaz tenliyim,gözlerim biraz büyüktür ama pörtlek degildir,yakisir yani,dudaklar hafif kalindir,baska ne anlatsam bilemedim,simdi ebn albüm eklemeyi becerebilseydim resim koyardim ordan bakardiniz ama beceremiyorum
4.ütopik derken anlamadim cnm,ama en ucuk dediysen hemen söylüyorum,parasütle atlamak hayalimdir,veya iple baglayip,yüksek yerden atliyorsun ya hani onu yapmayi cok isterim,türkce ne deniliyor ona bilmedim simdi:26:
5.evcil,inatci,ve anne...
6.günesi gördüm filminin son sahnesinden cok etkilenmistim,hatta sinemada aglamistim...
7.hansel ve gretel

Son düzenleme:

canım benim sen yaptında bu kadar ceza aldın ?

eve yeni geldim geçmişi bir okuyum benimde sana sorularım olucak dün eftalyayı tanıdak ama kacırdım sanırsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…