Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım 20 dakıkı zumba olmaz bak ben 42 yasındayım bir saatten fazla yapıyorum bir de hergün spora gidiyorum gencecksiniz daha cok haretek kızlar görüyün sizi hadı kızlar

sorum kaptana :)
1- kaç yaşındasın
2- kaç kilo verdin
3- kaç kilo olmak istiyorsun
4-kaç yıldır evlilik evlilik sence nasıl bişey
5- evlendikten sonra kendinde degişiklikler oldumu
6- nasıl birisin sinirlimi duygusalmı mantıgıyla hareket eden birimi
7-bi tane daha çocuk düşünüyomusun
8- almanyanın neresinde yaşıyosun
9-bi hedefin varmı olmasını istedigin en çok şey nedir mesela ?
10- geçmişe dair pişmanlıkların varmı varsa nasıl baş ediyosun
11-eşinle nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz kaç yıllık evlisiniz :)
12- kitap okrmusun
13- meraklmısın herkeze herşeyi sorarmısın
14- en son hangi filmi izledin
15- sence bizim takım nasıl
16- veeee beni seviyomusun

sorum kaptana :)
1- kaç yaşındasın
2- kaç kilo verdin
3- kaç kilo olmak istiyorsun
4-kaç yıldır evlisın evlilik sence nasıl bişey
5- evlendikten sonra kendinde degişiklikler oldumu
6- nasıl birisin sinirlimi duygusalmı mantıgıyla hareket eden birimi
7-bi tane daha çocuk düşünüyomusun
8- almanyanın neresinde yaşıyosun
9-bi hedefin varmı olmasını istedigin en çok şey nedir mesela ?
10- geçmişe dair pişmanlıkların varmı varsa nasıl baş ediyosun
11-eşinle nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz :)
12- kitap okrmusun
13- meraklmısın herkeze herşeyi sorarmısın
14- en son hangi filmi izledin
15- sence bizim takım nasıl
16- veeee beni seviyomusun

misafirim gelicek birazdan su böregi kurabiye puaca yaprak sarması offfff

inanin hiç birine bakmıyorum s kurabiyeyi cok severim ama yemicem seni s kurabiye tartıda 76 küsür cıktın gidiyor kızlar kilolar yuppiiiii :)

pegasusu canım benimde sana sormak istedigim bir kaç soru var

1. sigara kullanıyor musun
2.eşinle tartıştın diyelim ( allah korusun) küsermisin ? yada o konşmadan sen konusurmusun
3. aslen nerelisin
4.eşinle tanışmadan önce birine aşık oldun mu
5.evde en çok kimin sözü gecer
6. çocuklarının yaşları ve cinsiyetleri
7. türkiyede yasamak isteseydin nerede yaşamak isterdin
8.para senin için önemlimi
6.fobin varmı
9. hobilerin nelerdir
10 canım cuma günleri hesap yapıyorduk ya o nu bir kere daha anlata bilirmisin :26: unuttum

11. canım birde gerçek adını ögrene bilirmiyiz ?

1.28
2.17
3.55
4.mayista 10 olacak,evlilik ortakliktir bence,herkes kendi görevini bildigi sürece beraber götürebilecegin bir gemidir,yanlis yaptinmi batabilirsin yani
5.cok oldu,resmen baska bir ben oldum,sanirim büyüdüm...
6.bazi konularda sinirli oabiliyorum,mantikla hareket ederim fakat burcum geregi cokta duygusalimdir,sanirim ücünün karisimi
7.hayir
8.stuttgart
9.büyük hedeflerim yok,kendim icin tabi,azla yetinmeyi biliyorum sanirim,fakat cocuklarim icin hedeflerim cok büyük
saglik ve huzur
10.evet pisman oldugum bazi konular var,hatirlamamaya gayret ediyorum:44:
11.esim akrabamiz olur,zaten tanisiyorduk,uzaktan süzerdik öyle,aniden evlenelim dedi,bende tamam dedim,tabi aileler yasin kücük,su bu,ben inatci bas edemediler,oldu
10 yil olacak
12.aslinda cok severim kitap okumayi ama baya baya zamandir masal kitaplari harici kitap okumuyorum...
13.kendime yakin hissettigim herkese sorular sorabilirim,cogunu zaten anlarim,onlardan duymak beni rahatlatir
14.Amour
15.süper ötesi
16.seni kim sevmez cnm,seviyorum elbette

1.hayir kullanmiorum
2.parcalarimsaka saka,biraz susarim,kendimi dinlerim,sonra o pisman olur,cok gecmeden barisiriz
3.malatya
4.olmadim diyen yalan söyler,ama askmiydi,cocuklukmu bilemem..ilk askim esim diyebilirim ama
5.tabiki benim
6.8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var
7.izmir
8.kesinlikle önemli,su durumda parasi olmayanin hayellerinide yapma ihtimali cok düsük
9.korku filmi izleyemiyorum,korkuyorum,mesela dün aksam esimin zoruyla göz ucuyla baktim,wc ye giderken tüm isiklari acip gittim:18:
10.cocuklarimla gecirdigim her dakika hobim olabilir,sinemaya gitmeyi severim,su siralar cocuk filmleri harici gidemiyorum gerci,alisveris hastasiyim,ne bulursam almak isterimbir sürü vardir dahada aklima gelmiyor
11.hemen anlatiyorum
baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun,cikan farki 100 ile carpip baslangic kilona bölüyorsun,cikan sonuc 5 ve üzeriyse yuvarliyorsun bu kadar
12.adim Helin

ben de sorıyım bakıyım soru

bu forma başlama hikayeni kısaca anlatır mısın?
kilo vermek istemende etkili olan en önemli faktör nedir?
ne tür filmler izlemeyi seversin en son hangi filmi izledin?
en son okuduğun kitabın ismi nedir?
bundan 10 yıl sonra kendini nerede nasıl görüyorsun?
ne tarz müzikler dinlemeyi seversin?
burcun ne? özelliklerini taşırmısın?
evliliğinde kıskançmısın çok mu az mı?

şimdilik bu kadar yeter

1.ilk 2 cocugumda kilolarimi kendi kendine verdim,3. de fazla kilo aldigimmdan oglum 7 aylikken diyete basladim,3 ayda 15 kilo evrdim ve sonrasinda kilo vermem durdu,artik yapisacagindan korkuyordum,netten diyet listeleri arastiriken tesadüfen 4. takim cuma zayiflama yarismasi adi altinda bir yzi gördüm,hemen actim,cogu sayfayi oludum ve direk takima mesaj yazdim,o zaman zeynep ece takim kaptaniydi,o da kabul etti ve basladim
2. normalde 50 kilolarda gezen ben birden 81-82 kilo olunca disardan "aaa ne olmus sana,ne kadar zayfitin sen,baya kilo almissin"gibi laflari benim moralimi bozuyordu fakat en önemli etken su oldu
bir defasinda esimin kuzeni gile gitmistik,cocuklar sarki söylerken esimde kameraya aliyordu,arada benide cekmis,sonra eve gelip kendimi iuledigimde bu benmiyim dedim,kendimi görünceye kadar hala zayif halimle hayal ediyordum,o halimi gördükten sonra artik dur deme zamaninin geldigine karar evrdim ev basladim....
3. macera ve bilim kurgu izlemeyi severim,fakat en son izledigim film amour,güzel bir ask filmiydi
4.Laura okula basliyorbu siralar cocuk kitabi harici kitap okuyamiyorum
5. 10 yil sonra cocuklarim büyümüs,kizim 18 yasinda ve istedigi okulda okuyor
,onun kücügü 14 yasinda ergenlik basinda,nasil bas edecegim:44:
en kücügüm 12 ye yakin ve ablalarini takipte
bende cocuklarimi saglikla büyütmenin verdigi huzurla esimide koluma takmisim,gitmeyi cok istedigimiz Yeni Zenlandaya gitmis,tatil yapiyoruz
6.slow severim genelde,rahatlatir ve sakinlestiri beni,ama rock da dinledigim oluyor,karisik sanirim
ahmet kaya ve sezen aksu hayraniyim,bütün eserlerini dinlerim
sezen aksudan masum degiliz ayri bir huzur verir bana,favorimdir
7.balik,yükselenim kova.ikisinide özellikleri mevcuttur
8.herkes kadar kiskancim,alenen birsey görmezsem sorun yok,fakat süphelenecim bir seyde canavar olabilirim:18:

misafir geliyo brmus kizlar,simdi cikiyorum,firsatuldukca gelip cevap verecegim,kalanlarada aksam cevap veririm

bende seni seviyorum kaptan
çok erken evlenmişsin ama şimdi çok mutlusun darısıda benim başımaa

gerçekten de çok geçerli bir nedenmiş.... ben şimdiden veriyim de çünkü ben öle kilo alırsam hamilelikte falan kilo vermede istikrarlı olamam biliyorum kendimi:26:
ben de severim sezen aksu ve ahmet kaya şarkılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…