Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm
:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir

selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayım

selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayım

susma sustukça sıra sana gelecek
seni tebrik ediyorum ablacığım çocukların hakkını bölesine savunduğun için yürüüü beee kim tutar seni

kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh

HOŞGELDİN...

AZ KALDI KAPTAN DAYAN

Ben düşünüyorum tabi de anlamadım ki bişey , herkesinki farklı sanki. Siz yapın cuma liste yayınlansın işe yarıyorsa başlıyım. Yaramıyorsa o kadar aç kalmıyım boşu boşuna , aralar olmazsa ben ölürüm açlıktan. Ama sizin kilolarda fark olursa hemen başlarım...

önceden yemiyomuydum yaa anlamadım

Yemiyordun tabi bişey ....

canım menü güzelde sadece çikolata fazla bak 100 gr çikolata gofret olmayanı 550 kalori sen kaç gram yediysen hesapla ona göre ceza ver kendine bence
bende bugün hastalnıcam galiba hiç halim yok pooff

Ben ceza olayını kaptanın takdirine bırakıyorum. Daha ceza almadım hiç bilmem ben ne kadar olacağını...

Canımsın yaa nasıl motive ettin hemen. Ceza alcaz tabi de olsun en azından suçluluk hissi azaldı biraz.

Kaptanım, bizimkiler dediğim , eşim ve 2 yaşındaki kızım.
Ayrıca kaptanım, ben bu defa sana hakkaten küstüm, ne demek Aus olmayınca gelesim gelmiyor aşkolsun sana yaaaa. Tamam takımın enerjisi Aus , ben de çok aradım onu, sanki yıllardır tanıdığım biriymiş gibi, ama bizi de harcama yani , Ausu kıskandım bak şimdi?
canım benim sen yaptında bu kadar ceza aldın ?

Zeynep abla kaptan bu hafta takımda eksiye düştü o yüzden kendine ceza verdi

Kaptanım adın çok güzelmiş çok beğendim. Ayrıca Zeynep abla 11. röportaj soruna bayıldım çok alemsin.

Kaptanım eklenti yapamıycam hangi sayfadaydı hatırlamıyorum çikolatanın niteliğini sormuşsun. 2 tane küçük halleylerden. Hani çocukken yiyorduk ya yuvarlak sandwic bisküvi arada marshmelo ? üstü çikolata kaplı. Hani böyle ayrıntılı anlattım ki cezamın hakkını ver de bida yemiyim diye. İş te ben o halleyden 2 tane yedim. Acıma kaptan. Öyle bi ceza ver ki burnum sürtsün. Kanaat falan kullanıp da cezamı düşürme yani...

ben bugün röportajı unutmuşum, Aman Allah ım hem de kaptanın gününde. Hemen başlıyorum.

Doğum yerin Almanya mı sonradan mı gittin?

Eşin ne iş yapıyor?

İzmiri daha önce gördün mü? İzmirde yaşamak isterdim demişsin çok sevindim hakkaten yaşanılacak yer...

Kaptan olduğun zaman heycan yaptın mı?

Takım 1. olamadığında suçluluk hissediyor musun?

Takım 1. olduğunda "benim takımım " diye gurur duyuyor musun?

İş yeri açmak istesen ne üzerine bir işyerin olsun isterdin?

Türkiyeye ne kadar sıklıkta geliyorsunuz?

Bomba sorum ..... Ayakkabı numaran kaç ?

1.malatyada dogdum,2 yasinda geldim buraya
2. esim makine mühendisi
3.evet her sene izimiri görmeden memlekete gecmiyoruz,tatilin ilk adresidir izimir,cok seviyorum kendisini
4. hayir yapmadim,topraks a teklif etmistim bi kac defa,o ve eftelya olsun istiyordum aslen,o da yapamam diyince basa gecim dedim
5.sucluluk hissetmiyorum ama cok kiziyorum,hepinizin basinda durup,askeri egitim veresim geliyor
6.bizim takimimiz diyorum
7.lokanta acmak isterim
8.hemen hemen her tatilde
9.36-37 kaliptan kaliba degisiyor,yada benim ayaklar havadan havaya degisiyor:18:

telefon hattında bı sorun vardı kızlar ınternet sımdı duzeldıde ben gecmısı okuyamadım
dunkı menum
1 dlım kepek ekmegı
1 salatalık 3 zeytın bunlar sabah kahvaltısı
öglen 1 kase corba
aksamda 1 kase salata ve corba 2 ltre su

benim türk kanallarim yok ama netten bakicam cnm,üstünde ne vardi,seni nasil tanicam,bari yakana kirmizi karanfil taksaydin:44:
kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh
tamam cnm,korkuyla bekliyorum:18:
yaaa benim niye 1 tanecik kalbim var herkesin 3-4 kalbi varkennnnn:2:
ne kadar mesaj,o kadar cok aklp cnm,sen durmadan yaz en iyisi
tamam cnm,bizimkiler diyince,kayinvalidenleremi kaliyorsun anladim

amanda aman hemencikte küsermiymis,"hepiniz benim cocuklarim gibisiniz,birinizi birinizden ayirmam" desem abartmismi olurum acaba,ne yapim cnm,baska türlü toparlayamiyorum
tesekkür ederim

hemen bakiyorum cezani yaziyorum,siir gibi oldu ya
baktim 2 adet halley 264 kalori yapiyor
270 e düzlüyorum,270 kalorilik ceza ve 1 taneyle yetinmeyip 2.yide hüplettigin icin 200 mekik ceza kolay gelsin

gelmeyince aradi gözlerim seni,düzeldiyse tamamdir,cenesizlige baslayabilirsin

gelmeyince aradi gözlerim seni,düzeldiyse tamamdir,cenesizlige baslayabilirsin
evet hemen baslıorum sana sorulan soruları okudum pegasusum ıncelıodum ne srdular dıye
1. bana mutlulugun sana göre hangı kelımelrın karısımı oldugunu ve mutlulugun bır an mı yoksa beyınde olusan bır msaj olup olmadıgını acıklarmısın sana göre ?
2. kararsızlıktan hiç yakınırmısın ve hangı huyunu degıstrmek ısterdın?
3. sadece davranıslarmı önemlı yoksa kelımelerın sende anlamı varmıdır? bnde ıkısıde olmazsa olmazdır mesela

4. aşk ı anlatacak olsaydın söze nerden baslardın ve aşk sana göre hangı duygularımızdan harmanlanmıstır ?
5. nıye adını pegasus koydun hava yolları kadar hızlıyım anlamımı var ?
6. en sevdıgın renk hangısı ve sana göre renklerın anlamı varmı en sevdgn renk snde neyı cagrıstırır?
7. sevgı en buyuk hazınemıdır ?

pegesusum beni atlamısın

kızlar ekranın sol tarafında modayena.com reklamı var orada saks mavi elbise var o nu kızıma almayı düşünüyorum fikirlerinizi söylermisiniz güzelmı elbise ben cok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…