selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayımwuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir
selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayım
Günaydınlar
Ausencia geldi
Hemen dün yediklerimi yazayım ve geçmişe doğru yolculuğa çıkayım .
Sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
1 adet salatalık
2 zeytin
Ara:
5-6 tane çilek ve yağsız süt
Öğle :
1 kase çorba
1 dilim etimek
Konserve diyet ton balığı
Salata
Ara:
Elma ve yağsız süt
Akşam:
Izgara Biftek
Izgara domates , yeşil biber
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık diyet yoğurt
Ara:Yok
3 litre su .
Termal sauna şortumla ve ilk günün acemiliği ile 20 dakika kadar zumba
15 dakika kondisyon bisikleti.
15 dakika kademeli ağırlık çalışması.
Ben bayıldım dünkü performansıma , bugün yan gelip yatmam inşallah
günaydin kizlar
hemen yediklerimi yazip,kahvaltiya gidcem,sonra gelip gecmisi okuru,bu gün daha cok gelelim lütfen
sabah
1 l ekmek,peynir
ögle
simt bulamadim
yumurtali ispanak kavurmas,yagsiz yapilmis
aksam
1 parca tavuk gögsüyle yapilmis yesil salata
su
3,5
spor
30 dk zumba,30 dk body workout,300 mekik
spor cezam bitti,mekik cezamda 600 kaldi
canım sabahı poaçayla açmasan daha iy olurmuş bide biraz dahaproteini arttırmalısın yoksa kaslarını kaybdersin
canım o motivasyonu birlikte sağlıyoruz. sende aynı şekilde katkı sağlıyorsun
canım benim kızım 14 aylık
ay çok merak ettim nedn zorunda kaldınç bide o iskender senin eski sevgilinse iyiki ayrılmışın adamın adı bile acıktırıyor :)
canım menün güzel liste yok ama herşeyden azar azar biraz ara öğünlerde süt filan ekleyebilirsin.
biz sizin gibi genç değiliz canım :))) yŞlndık bünye kaldırdmıyor sanırım ama alışırım.
katıksız kuşhan tebrikler :))
benim feleğim şaştı ya gerçektende ama regl oldum sabah ondandır
şortlu zumba :))))) menün her zamanki gibi güzel canım sporda yapmışsın çok güzel
cnım maşallah hem kuşan hem spor hem ceza hem 3 bebe vallahi hayranım
kuşan diyeti kuş kadar canım :))
ben ambitious bahar pegasus buyumeyebaby de düşünüyordu sanırım
canım 15 gün pegasus 1 hafta yapacak sanırım.
önceden yemiyomuydum yaa anlamadım
canım menü güzelde sadece çikolata fazla bak 100 gr çikolata gofret olmayanı 550 kalori sen kaç gram yediysen hesapla ona göre ceza ver kendine bence
bende bugün hastalnıcam galiba hiç halim yok pooff
spor süper olmuş zumba zaten favori sporkahvaltıyı atlamasaymışsın daha iyi olurmuş ama:26:
kesinlikle menün de çok güzel termal sauna şort da harika bir seçim spor için tebrikler canım
menü de gayet sağlıklı spor da süper tam bir kapyana yakışan türden
kuşhan diyetini yıllar önce ben de yaptım çok memnun kaldım başarabilirsin bencedün kü çikolata ve doymayıp yediğin şeyler bence hastalığının etkisidir zaten ev işi ve sporla dengelemişsin ben çok aşırı görmedim canım
cnm ya senin menüyü koplyalayacagima bunu almisim,neyse birazdan yazarim yorumumu
canim ben geliyorum,yorum yapiyorum,yaziyorum,kimsede yok,sohbette yok,küsüp cikiyorum sonra
sizinkiler kim cnm,kac kisi yasiyorsunuz evde:44:
tesekkürler tatlim,haklisin,toparlariz ama biz
bende sabirsizlikla cumayi bekliyorum:94:
mesaj saymayi ögretiyorum hemen,üstte isminin oldugu yere evya profilim yazan yere tikla,yazdigin mesajlar orda var,sayarsin
düzensiz yiyorsun bence,ne yedigin belli,ne yemedign,sabah o ekmek arasini yeseydin,öglen protein alsaydin daha iyi olurdu
sorun degil cnm,zaman buldukca gel ,ayrica sende cok motive edicisin
tatlim hem köfte,hem sigara böregi cok olmus,2 adet peynirli sigara böregi 360 kalori yapiyor,cezani cekersin artik,kolay gelsin
yinede güzel cnm,iyi olmus süt ictigin,saglik herseyden önemlisporu arttirmani bekliyorum,baslarda mahvolursun,sonradan hoslanirsin,bi bakarsinki asik olmussun
burdayim cnm,sabah kosusturmaca oluyor,esimde evde bu hafta,zaman buldukca geliyorum,ayrica bende dün zor dayandim diyebilirim,sosisli ekmek bana göz kirpip durdu,ama ben aldanmadim o sahte bakislara
kolay gelsin tatlim
yediklerin cok güzel,spor konusundada cigir acmissin diyebilirim,devamini bekliyorum
her geldigimde gözüm seni ariyor auscugum,sen olmayinca benimde gelesim olmuyor,en cok sana küstüm zaten
saka bir tarafa bu hafta benim esim evde,cocuklar evde,buranin bayrami var o yüzden iste,okulda tatil,az gelme sebebim bu,yinede hic bir firsati kacirmadan,gecmise cevap veriyorum,hani sizin bahaneler ne
evet cnm ya,kusan ve kus iyi olmus,yakismislar
gider heralde,ben 1 hafta yapmayi düsünüyordum ama,cuma günü kasigimi kirabilirim,emin degilim
isin bittikten sonra cezalarini yaparsin cnm,bak benim spor cezam bitti,mekik kaldi,karnim agriyor,hamlamisimmi ne:44:
1 hafta yapacagim ben,diger arkadaslar 15 gün
valla bitap düsmüyorum da,evde ayri yemek pistimi kokuyo
gercektede fiyaskoymussun,1 adet cikolatadan kastin nedir anlamadim,yani 1 var 1 var demi,sen boyutunuda söylesen,cezani ona göre versem,yoksa kendime göre ceza vermek zorunda kalacagim
uydum ben tatlim,ögle simit ayran vardi bende,ben simit bulmam icin türk bakkalina gitmem lazim,arabamiz bozuldu,yenisini ariyoruz,türk bakkalida 8 km,-5 derecede ve karda yürüyerek gidemeyecegim icin kendimce en masum seyi yedim,yagsiz tatsiz tuzsuz ispanak
canım benim sen yaptında bu kadar ceza aldın ?
pegasusu canım benimde sana sormak istedigim bir kaç soru var
1. sigara kullanıyor musun
2.eşinle tartıştın diyelim ( allah korusun) küsermisin ? yada o konşmadan sen konusurmusun
3. aslen nerelisin
4.eşinle tanışmadan önce birine aşık oldun mu
5.evde en çok kimin sözü gecer
6. çocuklarının yaşları ve cinsiyetleri
7. türkiyede yasamak isteseydin nerede yaşamak isterdin
8.para senin için önemlimi
6.fobin varmı
9. hobilerin nelerdir
10 canım cuma günleri hesap yapıyorduk ya o nu bir kere daha anlata bilirmisin :26: unuttum
1.hayir kullanmiorum
2.parcalarimsaka saka,biraz susarim,kendimi dinlerim,sonra o pisman olur,cok gecmeden barisiriz
3.malatya
4.olmadim diyen yalan söyler,ama askmiydi,cocuklukmu bilemem..ilk askim esim diyebilirim ama
5.tabiki benim
6.8 yasinda kizim,4 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var
7.izmir
8.kesinlikle önemli,su durumda parasi olmayanin hayellerinide yapma ihtimali cok düsük
9.korku filmi izleyemiyorum,korkuyorum,mesela dün aksam esimin zoruyla göz ucuyla baktim,wc ye giderken tüm isiklari acip gittim:18:
10.cocuklarimla gecirdigim her dakika hobim olabilir,sinemaya gitmeyi severim,su siralar cocuk filmleri harici gidemiyorum gerci,alisveris hastasiyim,ne bulursam almak isterimbir sürü vardir dahada aklima gelmiyor
11.hemen anlatiyorum
baslangic kilondan bu haftaki kilonu cikariyorsun,cikan farki 100 ile carpip baslangic kilona bölüyorsun,cikan sonuc 5 ve üzeriyse yuvarliyorsun bu kadar
12.adim Helin
yaaa benim niye 1 tanecik kalbim var herkesin 3-4 kalbi varkennnnn:2:
ben bugün röportajı unutmuşum, Aman Allah ım hem de kaptanın gününde. Hemen başlıyorum.
Doğum yerin Almanya mı sonradan mı gittin?
Eşin ne iş yapıyor?
İzmiri daha önce gördün mü? İzmirde yaşamak isterdim demişsin çok sevindim hakkaten yaşanılacak yer...
Kaptan olduğun zaman heycan yaptın mı?
Takım 1. olamadığında suçluluk hissediyor musun?
Takım 1. olduğunda "benim takımım " diye gurur duyuyor musun?
İş yeri açmak istesen ne üzerine bir işyerin olsun isterdin?
Türkiyeye ne kadar sıklıkta geliyorsunuz?
Bomba sorum ..... Ayakkabı numaran kaç ?
benim türk kanallarim yok ama netten bakicam cnm,üstünde ne vardi,seni nasil tanicam,bari yakana kirmizi karanfil taksaydin:44:selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayım
tamam cnm,korkuyla bekliyorum:18:kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh
ne kadar mesaj,o kadar cok aklp cnm,sen durmadan yaz en iyisiyaaa benim niye 1 tanecik kalbim var herkesin 3-4 kalbi varkennnnn:2:
tamam cnm,bizimkiler diyince,kayinvalidenleremi kaliyorsun anladimKaptanım, bizimkiler dediğim , eşim ve 2 yaşındaki kızım.
Ayrıca kaptanım, ben bu defa sana hakkaten küstüm, ne demek Aus olmayınca gelesim gelmiyor aşkolsun sana yaaaa. Tamam takımın enerjisi Aus , ben de çok aradım onu, sanki yıllardır tanıdığım biriymiş gibi, ama bizi de harcama yani , Ausu kıskandım bak şimdi?
Zeynep abla kaptan bu hafta takımda eksiye düştü o yüzden kendine ceza verdi
Kaptanım adın çok güzelmiş çok beğendim. Ayrıca Zeynep abla 11. röportaj soruna bayıldım çok alemsin.
hemen bakiyorum cezani yaziyorum,siir gibi oldu yaKaptanım eklenti yapamıycam hangi sayfadaydı hatırlamıyorum çikolatanın niteliğini sormuşsun. 2 tane küçük halleylerden. Hani çocukken yiyorduk ya yuvarlak sandwic bisküvi arada marshmelo ? üstü çikolata kaplı. Hani böyle ayrıntılı anlattım ki cezamın hakkını ver de bida yemiyim diye. İş te ben o halleyden 2 tane yedim. Acıma kaptan. Öyle bi ceza ver ki burnum sürtsün. Kanaat falan kullanıp da cezamı düşürme yani...
telefon hattında bı sorun vardı kızlar ınternet sımdı duzeldıde ben gecmısı okuyamadım
dunkı menum
1 dlım kepek ekmegı
1 salatalık 3 zeytın bunlar sabah kahvaltısı
öglen 1 kase corba
aksamda 1 kase salata ve corba 2 ltre su
evet hemen baslıorum sana sorulan soruları okudum pegasusumgelmeyince aradi gözlerim seni,düzeldiyse tamamdir,cenesizlige baslayabilirsin
gelmeyince aradi gözlerim seni,düzeldiyse tamamdir,cenesizlige baslayabilirsin
wuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir
mesai bitti kızlar ben çıkıyorum hepinize sevgilerrr
evett valla ben de şaşırdım gelmeyince sen.... bak yokluğun ne kadar farkediliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?