kızlar ekranın sol tarafında modayena.com reklamı var orada saks mavi elbise var o nu kızıma almayı düşünüyorum fikirlerinizi söylermisiniz güzelmı elbise ben cok begendim
tamamm canım kendıne ıyı bak capuk gelırsın ınslahh bnde roportajını okuodum cnm :)))))) byaga gerı kalmısımdamesai bitti kızlar ben çıkıyorum hepinize sevgilerrr
sadece arkası grunen mavı elbısemı hos gzukuyoda önunude grmedk nasıl acaba ?
tamamm canım kendıne ıyı bak capuk gelırsın ınslahh bnde roportajını okuodum cnm :)))))) byaga gerı kalmısımda[
canım bende okumak istiyordun eftalyayı kacıncı sayfada bana da söylermisin
wuwum canım resime tıkla asa in orda gösteriyor :)
tamamm canım kendıne ıyı bak capuk gelırsın ınslahh bnde roportajını okuodum cnm :)))))) byaga gerı kalmısımda[
canım bende okumak istiyordun eftalyayı kacıncı sayfada bana da söylermisin
sanırsam bı 5 sayfa gerı gtmısımdır zeynep abla ama pek emın dehılım
pegesusum beni atlamısın
cnm ya senin menüyü koplyalayacagima bunu almisim,neyse birazdan yazarim yorumumu
canim ben geliyorum,yorum yapiyorum,yaziyorum,kimsede yok,sohbette yok,küsüp cikiyorum sonra
sizinkiler kim cnm,kac kisi yasiyorsunuz evde:44:
tesekkürler tatlim,haklisin,toparlariz ama biz
bende sabirsizlikla cumayi bekliyorum:94:
mesaj saymayi ögretiyorum hemen,üstte isminin oldugu yere evya profilim yazan yere tikla,yazdigin mesajlar orda var,sayarsin
düzensiz yiyorsun bence,ne yedigin belli,ne yemedign,sabah o ekmek arasini yeseydin,öglen protein alsaydin daha iyi olurdu
sorun degil cnm,zaman buldukca gel ,ayrica sende cok motive edicisin
tatlim hem köfte,hem sigara böregi cok olmus,2 adet peynirli sigara böregi 360 kalori yapiyor,cezani cekersin artik,kolay gelsin
yinede güzel cnm,iyi olmus süt ictigin,saglik herseyden önemlisporu arttirmani bekliyorum,baslarda mahvolursun,sonradan hoslanirsin,bi bakarsinki asik olmussun
burdayim cnm,sabah kosusturmaca oluyor,esimde evde bu hafta,zaman buldukca geliyorum,ayrica bende dün zor dayandim diyebilirim,sosisli ekmek bana göz kirpip durdu,ama ben aldanmadim o sahte bakislara
kolay gelsin tatlim
yediklerin cok güzel,spor konusundada cigir acmissin diyebilirim,devamini bekliyorum
her geldigimde gözüm seni ariyor auscugum,sen olmayinca benimde gelesim olmuyor,en cok sana küstüm zaten
saka bir tarafa bu hafta benim esim evde,cocuklar evde,buranin bayrami var o yüzden iste,okulda tatil,az gelme sebebim bu,yinede hic bir firsati kacirmadan,gecmise cevap veriyorum,hani sizin bahaneler ne
evet cnm ya,kusan ve kus iyi olmus,yakismislar
gider heralde,ben 1 hafta yapmayi düsünüyordum ama,cuma günü kasigimi kirabilirim,emin degilim
isin bittikten sonra cezalarini yaparsin cnm,bak benim spor cezam bitti,mekik kaldi,karnim agriyor,hamlamisimmi ne:44:
1 hafta yapacagim ben,diger arkadaslar 15 gün
valla bitap düsmüyorum da,evde ayri yemek pistimi kokuyo
gercektede fiyaskoymussun,1 adet cikolatadan kastin nedir anlamadim,yani 1 var 1 var demi,sen boyutunuda söylesen,cezani ona göre versem,yoksa kendime göre ceza vermek zorunda kalacagim
uydum ben tatlim,ögle simit ayran vardi bende,ben simit bulmam icin türk bakkalina gitmem lazim,arabamiz bozuldu,yenisini ariyoruz,türk bakkalida 8 km,-5 derecede ve karda yürüyerek gidemeyecegim icin kendimce en masum seyi yedim,yagsiz tatsiz tuzsuz ispanak
wuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir
selam canım ben geldim:)) atv ve ntv vardı sanırım, akşama bakın paşabahçe ilköğretim okulu, biz de merakla bekliyoruz, gayet güzel geçti 3 günde bu kadar toparlandı. şimdi geçmişe bir bakayım
kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh
telefon hattında bı sorun vardı kızlar ınternet sımdı duzeldıde ben gecmısı okuyamadım
dunkı menum
1 dlım kepek ekmegı
1 salatalık 3 zeytın bunlar sabah kahvaltısı
öglen 1 kase corba
aksamda 1 kase salata ve corba 2 ltre su
kızlar ekranın sol tarafında modayena.com reklamı var orada saks mavi elbise var o nu kızıma almayı düşünüyorum fikirlerinizi söylermisiniz güzelmı elbise ben cok begendim
Oleeeeyyyyyy.....
Trambolinim geldi yaşasııııın. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Şimdi benim cezam 270 kalori. Kaç dk zıplayınca ne kadar yağ yakılıyor bana bi anlatır mısınız hele?
Ayyyy çok sevinçliyim.
netımde sorun vardı bebegımwuwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm
hoş geldin bebişim ya nelerdesin ya kaç gündür
hu hu tık tık tık sayfada kimse yokmu
:119::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?