Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi hayırlı ugurlu olsun canım yaa
kaça aldın nasıl aldın bidene bakalım bende düşünüyorum :26:

Baharcım benim istediğim Delta 40" yani çapı 101 cm olan hiçbir sitenin stoğunda kalmamıştı , son 1 tane hindirim.com da vardı. KDV dahil 74 + 10 TL de kargo. 84 TL ye mal oldu. Arkadaş içinde baktık ama ellerinde kalmamış gelince haber verecekler.

Kızlar ben eve geldim, kimsecikler yok haberiniz ola. Şimdi sofrayı hazırlıycam yemek yicez, yarının yemeğini hazırlıycam. Sonra da büyük ihtimalle trambolinimle tanışırım. Arada uğramaya çalışırım.

Bu arada kaptana bikaç soru daha sorayım.

En sevdiğin yemek.

En güzel yaptığın yemek.

Yeni tanıştığın bir insanda en çok fiziksel olarak neye dikkat edersin.

Marka takıntın var mıdır.

Türkiye de en çok görmek istediğin yer?

Kızın seni erkek arkadaşıyla tanıştırdı ve çocuğa hiç kanın ısınmadı diyelim , ne yaparsın? Vazgeçirmeye mi çalışırsın, çocuğu sevmeye mi çalışırsın? Aynı soruyu oğlun ve kız arkadaşı olarak da düşünebilirsin?

Ailen de Almanyada mı?

Eşinin ailesi de Almanyada mı?

Eşinle aranda kaç yaş var? Boy farkınız var mı? Akrabalık dereceniz nedir?

Enstrüman çalma imkanın olsa en çok hangisini çalmak isterdin?

En çok hoşlandığın spor dalı?

Hangi takımı tutuyorsun?

tamam canım afıyet olsun :))
trambolınlede tanıs bnde tanısmadım henuz ama gercı zıplıyoken dserım ben bna yer yter

korkunun ecele faydası yokm canım hıc caliştnmı bakayım aksamları braz bak bnce azda olsa belkı bı faydası vardr...

canım sınav klayve şeklinde oluyor 3 dakkada 90 kelime yazılacak bende akşamları çalışmaya çalışıyorum işte ya tarsustan 13 kişi alacaklar adliyeye ama sınava 560 kişi giriyor yaa amaaan amaan:18:

canım sınav klayve şeklinde oluyor 3 dakkada 90 kelime yazılacak bende akşamları çalışmaya çalışıyorum işte ya tarsustan 13 kişi alacaklar adliyeye ama sınava 560 kişi giriyor yaa amaaan amaan:18:

hımmm anladım hayatım o zaman işin zor bayagı senın ıns hayrlısı olur....

kızlaaaaar gedim sonunda resmen asyadan kaçtım içeri odaya gittim şimdi tamamen size odaklanmak iatiyorum. çok yorucu bir gündü aniden kayınvalidemler geldi. yemek yap çocuğu uyut doyur altınıdeğiştir sofra kur çay yap arada işim vardı onu hallettim.

baya yogunmuşsun canım yaaa kolay gelsin

1.esim ve cocuklarimin karisimi
bir anliktir,mutlu oldugumuzda unuturuz cogu seyi,o an gectimi eski düzene döneriz
2.bazen,cabuk inaniyorum,bunu degistirebilirim
3.bende ikisininde birbirini tamamladigina inaniyorum
4.ask degerdir bence,onu iyi saklamaliyiz,ayni zamanda narndir,dikkat etmelyiz,ve nazlidir,inatcidir,aslinda bildigimiz seylerin karisimidir...
5.kizim pegasus atinin hikayesini cok sevdiginden
6. siyah ve beyaz,siyahin asaleti ve beyazin safligina inanirim,..renklerin anlami vardir kesinlikle
7.benim en büyük hazinem cocuklarim,onlarin kalbine sevgiyi asilayabiliyorsam, onlara büyük bir hazine birakiyorum demektir...

Son düzenleme:

bayaga yorulmuşun canım benım nese sımdı rahatsan problem yok ...

Sık ama az yemenin yararları
Yeterli ve dengeli beslenme prensiplerinden biri de az ve sık beslenmedir.
 Vücudun sağlıklı bir şekilde çalışması için kan şekerinin daima belirli bir düzeyde kalması gerekir. Kan şekerindeki iniş ve çıkışlar baş ağrısı, yorgunluk gibi birçok soruna yol açar.
 Sağlıklı ve bilinçli zayıflama
 Kilo vermek için acele eder, şok diyetler uygularsanız zayıflamak yerine ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşırsınız...

Kilo vermek için acele ederek, sağlığınızı tehlikeye atmayın
 . Bunun yerine sağlıklı zayıflamaya çalışın.
 Ne yazık ki diyet yapanlar sonuca hemen ulaşmak istiyor ancak bu sırada yanlış beslenme alışkanlıkları nedeniyle metabolizma bozuluyor, ciddi sağlık problemleri ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…