hadi hayırlı ugurlu olsun canım yaa
kaça aldın nasıl aldın bidene bakalım bende düşünüyorum :26:
tamam canım afıyet olsun :))Kızlar ben eve geldim, kimsecikler yok haberiniz ola. Şimdi sofrayı hazırlıycam yemek yicez, yarının yemeğini hazırlıycam. Sonra da büyük ihtimalle trambolinimle tanışırım. Arada uğramaya çalışırım.
Bu arada kaptana bikaç soru daha sorayım.
En sevdiğin yemek.
En güzel yaptığın yemek.
Yeni tanıştığın bir insanda en çok fiziksel olarak neye dikkat edersin.
Marka takıntın var mıdır.
Türkiye de en çok görmek istediğin yer?
Kızın seni erkek arkadaşıyla tanıştırdı ve çocuğa hiç kanın ısınmadı diyelim , ne yaparsın? Vazgeçirmeye mi çalışırsın, çocuğu sevmeye mi çalışırsın? Aynı soruyu oğlun ve kız arkadaşı olarak da düşünebilirsin?
Ailen de Almanyada mı?
Eşinin ailesi de Almanyada mı?
Eşinle aranda kaç yaş var? Boy farkınız var mı? Akrabalık dereceniz nedir?
Enstrüman çalma imkanın olsa en çok hangisini çalmak isterdin?
En çok hoşlandığın spor dalı?
Hangi takımı tutuyorsun?
netımde sorun vardı bebegımyoksa gelırdım ben
iyiki varsın fıstıgımm
ay iyi yaptın bebegim gel yaaa ösledim seni
naptın görüşmeyeli kızz
gezdım tozdum bebegım sen naptın ? btanemmmmm
bende aynı canım valla yaa iş güç filan sınav stresi var biraz sadece :18:
korkunun ecele faydası yokm canım hıc caliştnmı bakayım aksamları braz bak bnce azda olsa belkı bı faydası vardr...
canım sınav klayve şeklinde oluyor 3 dakkada 90 kelime yazılacak bende akşamları çalışmaya çalışıyorum işte ya tarsustan 13 kişi alacaklar adliyeye ama sınava 560 kişi giriyor yaa amaaan amaan:18:
hımmm anladım hayatım o zaman işin zor bayagı senın ıns hayrlısı olur....
inşallah canımm benim dua et :) arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş :)
hepinizden dua istiyorum kızlar yaaa
kızlaaaaar gedim sonunda resmen asyadan kaçtım içeri odaya gittim şimdi tamamen size odaklanmak iatiyorum. çok yorucu bir gündü aniden kayınvalidemler geldi. yemek yap çocuğu uyut doyur altınıdeğiştir sofra kur çay yap arada işim vardı onu hallettim.
evet hemen baslıorum sana sorulan soruları okudum pegasusumıncelıodum ne srdular dıye
1. bana mutlulugun sana göre hangı kelımelrın karısımı oldugunu ve mutlulugun bır an mı yoksa beyınde olusan bır msaj olup olmadıgını acıklarmısın sana göre ?
2. kararsızlıktan hiç yakınırmısın ve hangı huyunu degıstrmek ısterdın?
3. sadece davranıslarmı önemlı yoksa kelımelerın sende anlamı varmıdır? bnde ıkısıde olmazsa olmazdır mesela
4. aşk ı anlatacak olsaydın söze nerden baslardın ve aşk sana göre hangı duygularımızdan harmanlanmıstır ?
5. nıye adını pegasus koydun hava yolları kadar hızlıyım anlamımı var ?
6. en sevdıgın renk hangısı ve sana göre renklerın anlamı varmı en sevdgn renk snde neyı cagrıstırır?
7. sevgı en buyuk hazınemıdır ?
kızlaaaaar gedim sonunda resmen asyadan kaçtım içeri odaya gittim şimdi tamamen size odaklanmak iatiyorum. çok yorucu bir gündü aniden kayınvalidemler geldi. yemek yap çocuğu uyut doyur altınıdeğiştir sofra kur çay yap arada işim vardı onu hallettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?