selam kızlar..canım hiç birşey yapmak istemiyor.içim daralıyor.dün için kusura bakmayan 12 gibi evden çıktım 5 gibi geri döndüm.tabiki iş için mülakata gittim.ancak gelince üstümden tır geçmiş gibi hissettim ve uyudum.akşamda erken yattım.sabah telefonun alarmını bile duymamışım.canım hiç birşey yemek istemiyor.regl olcam her tarafım şişti.ayyyyyyyyy ne kadar şikayet ettim.ben en iyisi yediklerimi yazayım bi çıkıp pskolojimi düzelteyim.dün kaptanın günüymüş.ben soru soramadım ama sağolsun arkadaşlar yeterince sormuş ancak pokemoncum bekle beniiiiii..
sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;1 simit,1 ayran
akşam;3 tane dolma,1 bardak ayran(3 kaşık yoğurt yazıyordu ama ayran daha cazip geldi)
spor;2 saat yürüyüş
su;allah bilir 3 litreyide geçmiştir
wuwum nerde ya yok bayadir
Aus yemek yemeye gitti gelmedi,daha doymadinmi cnm:18:
topraks tatlim haberleri bekliyorum,elinde pankartla seni görecegim ani
pokemon ise giristin cikamadin heralde
ambitious_girl bir gittin,pir gittin cnm
kimse yazmiyor ya ne oluyoruz kizlar,hayirdir
kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh
HOŞGELDİN...
AZ KALDI KAPTAN DAYAN
Ben düşünüyorum tabi de anlamadım ki bişey , herkesinki farklı sanki. Siz yapın cuma liste yayınlansın işe yarıyorsa başlıyım. Yaramıyorsa o kadar aç kalmıyım boşu boşuna, aralar olmazsa ben ölürüm açlıktan . Ama sizin kilolarda fark olursa hemen başlarım...
Yemiyordun tabi bişey ....
Ben ceza olayını kaptanın takdirine bırakıyorum. Daha ceza almadım hiç bilmem ben ne kadar olacağını...
Canımsın yaa nasıl motive ettin hemen. Ceza alcaz tabi de olsun en azından suçluluk hissi azaldı biraz.
Kaptanım, bizimkiler dediğim , eşim ve 2 yaşındaki kızım.
Ayrıca kaptanım, ben bu defa sana hakkaten küstüm, ne demek Aus olmayınca gelesim gelmiyor aşkolsun sana yaaaa. Tamam takımın enerjisi Aus , ben de çok aradım onu, sanki yıllardır tanıdığım biriymiş gibi, ama bizi de harcama yani , Ausu kıskandım bak şimdi?
Zeynep abla kaptan bu hafta takımda eksiye düştü o yüzden kendine ceza verdi
Kaptanım adın çok güzelmiş çok beğendim. Ayrıca Zeynep abla 11. röportaj soruna bayıldım çok alemsin.
Canım ne kadar konuşursan o kadar kalbin oluyo. Bak Aus da 4 tane var...
Oleeeeyyyyyy.....
Trambolinim geldi yaşasııııın. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum. Şimdi benim cezam 270 kalori. Kaç dk zıplayınca ne kadar yağ yakılıyor bana bi anlatır mısınız hele?
Ayyyy çok sevinçliyim.
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
ayşe
ahmet
profesöz
kayıkçı
aliiiii
ali beter olsun emi :) kız onun için neler yapmış ama oysa sadece kızın çıplak olmasını görüyoerkekler işte hıh
wuwuwm senle aynı cevaplarımız. Kaşar ayşe neyini haklı bulayım onun
hehehe neyd o benzetme unuttum gittiya
hemen dünkü zavallı menümü yazayım;
sabah ;1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir
öğle;1 simit 1 ayran
akşam;3 tane etli kabak dolması
gece dayanamadım midem kazındı 1 tane cici bebe
spor; 45 dk lesli normal sporum
300kalorilik30 dk. trambolin cezadan 1500-300:1200 ceza kaldı bide geçen haftadan 200mekik cezam vardı onunyerinede platesyapacağım
su:1-2 ltre
Dünkü menü;
Sabah
Nesfit
Ara yok (sebebi var )
Öğlen
1 kase çorba
2 yemek kaşığı nohut
1 porsiyon sütlü tatlı ( sabah ara olmayışının sebebi bu)
Ara yok ( Öğlenki tatlıdan sebep kendime ceza )
Akşam
1 porsiyon Şinitzel
3-4 dilim kızarmış domates
Ayran
Gece süt yok ( Öğlenki tatlıdan dolayı
3 Lt su
Spor: Leslie Walk 3 mile, 20 mekik, trombolin 9 dk ( 10. dk yı görmek isterdim ama dilim dışarı sarktı devam edemedim, bu akşam inşallah?
günaydın kızlarr öncelikle menümü yazıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
sabah
çeyrek simit
kaşar peyniri
çay
öğle
tavuk snitzel
bulgur pilavı ( 3 kaşık)
salata
yoğurt
ara
meyve çayı
akşam
borani yedim sadece
2 lt su
spor yapamadım erken yattım dün çok üşüdüm
sevgiler
Kızlar ben kaçıyorum kahvaltıya. Bugün röportaj sırası bend:18::18::18::18::18:e. Ben gelene kadar sorularınız bekliyorum. öpüdünüz şekerler
günaydın kızlar nihayet işyerindeyim:)
dün akşam atv ana haberde çıktık çok güzel bir yürüyüş oldu:))
şimdi menümü yazayım konulardan çok uzak kaldım bugün adapte olmaya çalışacağım
sabah
4 pan kek( krep hamuru ile yapılıyor fakat bir avuç içi büyüklüğünde
beyaz peynir+ 5 parça kaşar peynir
zeytin
çay
öğleden sonra
1 sosisli ekmeğine tavuk döner
ayran
akşam
yarım simit
peynir
zeytin
çay
spor yok sabah 10 evden çıktım akşam 17 civarıydı sanırım eve geldim bu arada sürekli ayaktaydım, çok koşturdum yine
su yarım litre anca içmişimdir
günaydinnnnnnnnnnnn
yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlicam,sonrasinda gecmise bakarim
sabah
1 dl ekmek,peynir
ögle
1 dl ekmek,1 kaseye yakin yogurt,bir kase salata
aksam
5 adet pirzola,salata
spor
1 saat yürüyüs,300 mekik
su
3,5 lt
yedklerinde ,sporunda güzel olmus,afiyet olsun,spor rekorunuda kirmissin,bravo
canım menün pek iyi olmamış ama dışarıdaydın yorgundn anlıyorum seni. Ancak boraniyi kaçırmışınbak benden sööölemesigünaydın kızlar nihayet işyerindeyim:)
sabah
zeytin
çay
öğleden sonra
ayran
akşam
yarım simit
peynir
zeytin
çay
spor yok sabah 10 evden çıktım akşam 17 civarıydı sanırım eve geldim bu arada sürekli ayaktaydım, çok koşturdum yine
günaydinnnnnnnnnnnn
Yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlicam,sonrasinda gecmise bakarim
sabah
1 dl ekmek,peynir
ögle
aksam
5 adet pirzola,salata
spor
1 saat yürüyüs,300 mekik
su
3,5 lt
canım mwenün yine çok güzel sporda yapmışsın suda çok kim tutar senigünaydınnnnnnnnnnn
Dün ;
sabah:
iki dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
domates
2 zeytin
yeşil çay
ara:
yağsız süt
yarım muz
öğle:
1 kase çorba
1 dilim etimek
ton balıklı salata
ara:
1 portakal
yağsız süt
akşam:
ızgara tavuk
salata
2 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek
4 kaşık light yoğurt
ara:
şekersiz , diyet sütle nescafe
3 badem
3 litreden fazla su.
1 saat kondisyon bisikleti
Akşamda , ısınma hareketlerinden sonra 20 dakika ağırlık , 10 dakika twister , mekik aletinde 200 mekik
yok canım ben borani yemedim :)) saatlerimiz uymadı ben yine kahvaltı ile geçiştirdim akşam yemeğinde de acıkmamıştımcaanım akşam kızartma olmamış. öğlen yediğin tatlıyı sKLAYIP ARADA YESEYDİN HİÇ BİR ZARARINI GÖRMEZDİN.SPOR İYİ. TRAMBOLİNDE NORMAL ZIPLAMA ÇOK YORUYOR VE SAKATANIRSIN HAMLARSIN.
BEN BUNU YAPIYORUM
Sixpax Group Class Workout on the bellicon - YouTube
YADA BUNU. HAHAHHA İŞTE BUNDA ÇOK KOMİK TİPLER VAR YAPMASANDA Bİ İZLE
,
Cancer is curable now with a rebound air and exercise! - YouTube
AYYY DEMEKKİ TOPRAKSDA BORANİ YEDİ DÜN :))
MENÜN GÜZEL CANIM SPOR YAPSAYDIN ISINIRDIN :)
sana ne yazacağımı unuttum:44:günaydın kızlarr öncelikle menümü yazıyım sonra geçmişe yolculuk yaparım
sabah
çeyrek simit
kaşar peyniri
çay
öğle
tavuk snitzel
bulgur pilavı ( 3 kaşık)
salata
yoğurt
ara
meyve çayı
akşam
borani yedim sadece
2 lt su
spor yapamadım erken yattım dün çok üşüdüm
sevgiler
canım menü güzel trambolin konusunda bişey söylemem gerek, yaktırdığı kalori haricinde lenf bezlerini çalıştırdığı için metabolizmayı hızlandırıyor dolayısıyla daha fazla yağ yakımı sağlıyormuşDünkü menü;
Sabah
Nesfit
Ara yok (sebebi var )
Öğlen
1 kase çorba
2 yemek kaşığı nohut
1 porsiyon sütlü tatlı ( sabah ara olmayışının sebebi bu)
Ara yok ( Öğlenki tatlıdan sebep kendime ceza )
Akşam
1 porsiyon Şinitzel
3-4 dilim kızarmış domates
Ayran
Gece süt yok ( Öğlenki tatlıdan dolayı
3 Lt su
Spor: Leslie Walk 3 mile, 20 mekik, trombolin 9 dk ( 10. dk yı görmek isterdim ama dilim dışarı sarktı devam edemedim, bu akşam inşallah?
bu ceza bitmeeeeeeeeeezzzzzzzzzzz :)))) kolay gelehemen dünkü zavallı menümü yazayım;
sabah ;1 dilim kepek ekmek 1 dilim peynir
öğle;1 simit 1 ayran
akşam;3 tane etli kabak dolması
gece dayanamadım midem kazındı 1 tane cici bebe
spor; 45 dk lesli normal sporum
300kalorilik30 dk. trambolin cezadan 1500-300:1200 ceza kaldı bide geçen haftadan 200mekik cezam vardı onunyerinede platesyapacağım
su:1-2 ltre
güzel menü fıstık abartmamışsıngünaydınnnnnn kızlar menümü yayınlayıp işe gidicem
ÇARŞAMBA
sabah: çok az peynir 4-5 zeytin bir buçuk dilim ekmek bir bardak çay
ara: 3-4 fındık
öglen: 1 simit - 1 ayran
ara: bir elma-bir kahve( çaay bardagında)
akşam: 6 köfte bi dilim ekmek 3-4 fırında pişmiş patates boooool salata
su: şişkinligim oldugu için çok içemedim 2 lt ancadır
spor : yürüyüş
di mi ne çabuk büyüyorlardimi yani fıstıgım :) giysin bakalım hayatının en güzel döneminde su anda
daha dün dogdu ne zaman 19 oldun dilber :)
çok akıllı kadınsın vesselam1.uykudayken calan alarm sesi
2.bi kac ay önce dügüne gitmistik ve elbisemin fermuarinin alti acilmis,ben farketmemistim,allahtan kimse görmeden arkadas uyardi ve hallettim,ama utadim
3.kizimin okula basladigi gün cok mutluydum,cok gülecimdir,coktur yani güldüklerim,ama biri yanimda düserse kim olursa olsun tutamam kendimi
4.gemi,hatta mümkünse yat:44:,yeteri kadar yakit ve cocuklarim
5.cabuk güvenmem sanirim,baskada bisey gelmiyor aklima:44:
canım linke baktım geriden geldiğim için elbiseyi anlayamadım ama güzel giysi ve ayakkabılar var
bu soruma mümkünse tüm arkadaşlarım cevap verirse sevinirim (özellikle günün masumu pegasus:))
ayşe
-------------------------------------------
kayıkçı
----------------------------------------------
ali ahmet profesör
hikayemizde 5 karakter var ali ayşe ahmet kayıkçı ve profesör
ali ve ayşe birbirini seviyor. ahmet ayşeyi seviyor ancak ayşe ahmeti sevmiyor. ayşe aliye kavuşması için nehrin karşısına geçmesi gerekiyor.ancak ayşenin hiç parası yok. ayşe kayıkçıya gidiyor diyorki beni aiye götür. kayıkçıda paran yoksa kıyafetlerini bana ver diyor. ayşe kaul ediyor kıyafetlerini kayıkçıya veriyor. kayıkçıda ayşeyi aliye götürüyor. ancak ali ayşeye diyorki ben seni kabul edemem çıplak gelmişsin bana para için soyunmuşsun diyor. ayşede aliistemediği için ahmetegidiyor .ahmette diyorki önce aliye gittin artık seni istemem diyor. ayşede profesöre soruyor sence hangimiz haklı?? profesörde hepniz haklısınız diyor.
sizce haklılık sırası nedir??
fıstık umarım benim yüzümden olmamıştır, iş görüşmesi diyince benim arkadaşın işyeri üzmemiştir seni umarım, çok üzülürüm eğer yanlış bişey yaptıysamselam kızlar..canım hiç birşey yapmak istemiyor.içim daralıyor.dün için kusura bakmayan 12 gibi evden çıktım 5 gibi geri döndüm.tabiki iş için mülakata gittim.ancak gelince üstümden tır geçmiş gibi hissettim ve uyudum.akşamda erken yattım.sabah telefonun alarmını bile duymamışım.canım hiç birşey yemek istemiyor.regl olcam her tarafım şişti.ayyyyyyyyy ne kadar şikayet ettim.ben en iyisi yediklerimi yazayım bi çıkıp pskolojimi düzelteyim.dün kaptanın günüymüş.ben soru soramadım ama sağolsun arkadaşlar yeterince sormuş ancak pokemoncum bekle beniiiiii..
öğle;1 simit,1 ayran
akşam;3 tane dolma,1 bardak ayran(3 kaşık yoğurt yazıyordu ama ayran daha cazip geldi)
spor;2 saat yürüyüş
selam kızlar..canım hiç birşey yapmak istemiyor.içim daralıyor.dün için kusura bakmayan 12 gibi evden çıktım 5 gibi geri döndüm.tabiki iş için mülakata gittim.ancak gelince üstümden tır geçmiş gibi hissettim ve uyudum.akşamda erken yattım.sabah telefonun alarmını bile duymamışım.canım hiç birşey yemek istemiyor.regl olcam her tarafım şişti.ayyyyyyyyy ne kadar şikayet ettim.ben en iyisi yediklerimi yazayım bi çıkıp pskolojimi düzelteyim.dün kaptanın günüymüş.ben soru soramadım ama sağolsun arkadaşlar yeterince sormuş ancak pokemoncum bekle beniiiiii..
Sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;1 simit,1 ayran
spor;2 saat yürüyüş
b
al sana sorular canım ;
1.neden pokemon51 ? Bu benim klasik başlangış sorum oldu.
2.nasıl bir kadınsın deseler , 5 kelime ile ne anlatırsın ?
3.bana ekrandan yansıttığın bir enerji var her zaman , reelde de neşeli misin ?
4.seni karamsarlığa iten ne olur?
5.yaş?evlilik senesi ?okul durumu ?iş hayatı ?
öğle;1 simit,1 ayran
spor;2 saat yürüyüş
1. Lisedeyken pokemon hastasıydın en sevdiğim karakter pikaçuydu herkes bana pikaçu hediye alırdı. Ancak diğer pokemonlara haksızlık olur diye genel bir isim koydum pokemon ordan geliyor. 51 ise niğdenin plakası malum niğdeliyim zırdeliyim.niğdeli pokemonda vadı sanırım onu kaybedince bunu aldım
2. Dominant, çatlak, hahahahah biraz megolamnca olacak ama zeki, dürüst, sempatik
3. Reelde çoook daha enerjiktim. Ancak asyanın doğumuyla beraber hayatıma atom bombası düştü.birde bazı gerçeklerle yüzleşmem ve hayat tarzımın değişmesi beni söndürdü.yoksa çenebazlıktasenden pek bi farkım yoktur.
4.başarısızlık beni karamsarığa iter aslatahammül edemem başarısızlığa
5.yaş 29. 2008 de evlendim 4.5 yıl önce. Eşimle sınıf arkadaşıyız elektrik elektronik mühendisiyim. şimdi kamuda çalışıyorum ancak doğum iznindeyim. Eşiml aşk hikayemizidiğer sorulara bıraktım
Dünkü sorduğum sorunun yorumlamasını veriyorum
verdiğiniz haklılık sırası sizin hayatınızdaki öncelikleri ifadeediyor
profesör; mantğı
ayşe; aşkı
kayıkçı; parayı
ali; namusu
ahmet; gururu
temsil ediyor.
Yani ayşeyi listenin başına yazan biri en çok aşka önem veriyor anlamına geliyormuş
Dünkü sorduğum sorunun yorumlamasını veriyorum
verdiğiniz haklılık sırası sizin hayatınızdaki öncelikleri ifadeediyor
profesör; mantğı
ayşe; aşkı
kayıkçı; parayı
ali; namusu
ahmet; gururu
temsil ediyor.
Yani ayşeyi listenin başına yazan biri en çok aşka önem veriyor anlamına geliyormuş
[
1.Eşinle nasıl tanıştınız diye sormak geldi birden aklıma niçinse ?
2.En büyük başarısızlığın neydi peki ?
3.Asya ile ilgili hayallerin neler ?
4.Hadi bakalım , şimdi hayatında 3 kişiyi çıkar , 3 kişiyide ekle hakkı verdik sana deseler ???
ben kendi adıma doğru liste yapmışım hah hah gurur, aşk, para, namus,mantık ( tabi hikayede anlatılan namus benim anladığım olmadığı için sona kalmış:)))
eşimle üni nin ilk günü tanıştık o gün onu ben 30 yaşında filan sanmıştım hafiften beyazları vardı. ne işi var bu kocaman herifin burada demiştim.aradan 1-2aygeçince aşık olmak aklıma geldi ve oldum. sonra 2 yıl çok sancılı bir dönemdi. çokyanlış tanımıştım ona güvenemiyordum. aradaki arkadaşlarda eşimi çok yanlış tanıttılar bana(meğerse gözü varmış onlarında bende sınıfın 1.54 kızından 1 i bendim). güvenmediğim için kabul etmedim 2 yıl. 2. sınıfın sonunda kavga ettik çok fena orada arkadaşların tutumunu değerlendirdim ve eşimin ne kadar acı çektiini gördüm.ve kendim tanımaya karar verdim. o yaz eşimi tanımayaçalıştım sürekli mailleştik mesajlaştım. sonra birara bu durdu ve ertesi gün kafamda ve boynumda kocaman şişlikler bezelerle uandım ve o dönemde 10kilo birden vermiştim. dedim esin geberip gidecen kabul et bari boşuna ölme. neyse 30 ağustos günü biz messengerda çıkmaya başladık. ve eşim benim ilk erkek arkadaşımdı. sonra bütün sınıf bize küstü . yalnız kaldık ama o gün bugündür hiçkimseye ihtiyaç duymadık.
ailemden gizli 2 yıl çıktım arada bissürü komik olaylar oldu asya uyusun anlTym. üni bittikten 2 yıl sonra iş durumlarını düzenlediğimizi farkettiğimiz anda nişanlandık ve 4 aysonra evlendik.hatta düğün tarihini nişandan önce almıştık.
2. en büyük başarısızlığım öss. oldukça başarılı bir öğrenciyken bi talihsizlik yaşadım. sınavım kötü gitti ve tekrar sınava girmeye cesaret edemedim. o yıl tercih yaptım pişmanım
3.her gece Allahım beni kızımdan ayırma onun acısını bana yaşatma diye dua ediyorum. öncelikle onun sağlıklı ve mutlu olması.sağlam kişilikli dürüst saygılıve duyarlı bir insan olmasını istiyorum. daha arka planda ise çello çalabilen, bir spor dalındakendini geliştirmiş . iyi bir üninin iyi bir bölümünden mezun olmuş bir genç kız hayal ediyorum.yani sosyal hayatını ve işhayatını degede tutmasınıisterim. ikisinide çok iyi yapsın muhahahhahah. çok şy istiyorum farkındayım. ultrasonik bir çocuk olmalı
daha önce çıkarttığım biarkadaşım var burcu onu eklerdim Atatürkü eklerdim aklma gelmiyo o 3. işi
nerden uyduruyon bu soruları. kedime sormadıım sorulardı beğendim.
Bende senin cevaplarına bayıldım canımÖyle geliyor aklıma sorular işte , ne bileyim ,içgüdüsel
Sil sil hemen okurlar falan neme lazımBelli lmaz bunların mantar gibi nerden çıkacağı
(gaza getiren aus modeli bu )
Yaa eşine eee hadi bari aşık olayım demişsin ya , peki tüm sınıf size neden küstü?
Evladınla ilgili tüm dileklerin , duaların gerçekleşsin inşallah.
günaydın kızlar nihayet işyerindeyim:)
sabah
zeytin
çay
öğleden sonra
ayran
akşam
yarım simit
peynir
zeytin
çay
günaydinnnnnnnnnnnn
yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlicam,sonrasinda gecmise bakarim
sabah
1 dl ekmek,peynir
ögle
aksam
5 adet pirzola,salata
spor
1 saat yürüyüs,300 mekik
su
3,5 lt
Günaydınnnnnnnnnnn
Dün ;
Sabah:
İki dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Domates
2 zeytin
Yeşil çay
Ara:
Yağsız süt
Yarım muz
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim etimek
Ton balıklı salata
Ara:
1 portakal
Yağsız süt
Akşam:
Izgara tavuk
Salata
2 Kaşık zeytinyağlı kereviz
1 dilim ekmek
4 kaşık light yoğurt
Ara:
Şekersiz , diyet sütle nescafe
3 badem
3 litreden fazla su.
1 saat kondisyon bisikleti
Akşamda , ısınma hareketlerinden sonra 20 dakika ağırlık , 10 dakika twister , mekik aletinde 200 mekik
canım bu ne karamsarlık ne negatiflik böyle yakıştı mı sanahemen kendini düzelt motiveni kaybetme havalardan da olabilir bu sıkıntı ama içini ferah tut sen üzme kendini... yapmaktan keyif alacağın bişeyler yap seni mutlu edicek bişey
yediklerin de biraz az gibi geldi bana aralarda bişeylerle doldursaydın keşke
fıstık umarım benim yüzümden olmamıştır, iş görüşmesi diyince benim arkadaşın işyeri üzmemiştir seni umarım, çok üzülürüm eğer yanlış bişey yaptıysam
hadi hadi kalk miskinlik yapma. Menü güzel canım ilk günlerde çarpıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?