Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

soruya da bir cevap veriyim

Profesör ( sonuçta hepsinin haklı birer tarafı var)
Ayşe ( aşkı uğruna herşeyi göze alabilen bir karakter sadece sonradan ahmete gitmesi kötü olan taraf:26:)
Ahmet ( sonuçta ilk tercih edilen değil zorundalıktan tercih edilen olarak haklı)
Kayıkçı ( adam işini yapıyo ama çıkarsız da kızı karşıya geçirebilirdi)
Ali ( fedakarlığa karşılık veremedi aşktan anlamıyor demekki en haksızı o bence )

canım bu ne karamsarlık ne negatiflik böyle yakıştı mı sana hemen kendini düzelt motiveni kaybetme havalardan da olabilir bu sıkıntı ama içini ferah tut sen üzme kendini... yapmaktan keyif alacağın bişeyler yap seni mutlu edicek bişey
yediklerin de biraz az gibi geldi bana aralarda bişeylerle doldursaydın keşke

Biran geçmişin derin sayfalarında boğuluyorum sandım , bugüne hiiiiiiiiiç gelemeyeceğim diye bir korku kapladı içimi

Kuzu çevirdikte arkadaşlarla ancak oldu kaptanım

Arkadaş geldi , onunla sohbet muhabbet derken akşam oldu , o yüzden gelemedim canım

kızlar kayınvalidemelr geldiler giremiyorum kusura bakmayın pegasus hazır ol gece seni fena sıkıştıracam heheheheh

Ne mutlu sanaaa

Hoşbuldum canım

Ne güzel yaa , içim bir hoş oldu sabah sabah yazdıklarını okuyunca , koşup sarılasım geldi hatta sana

Canım ne kadar konuşursan o kadar kalbin oluyo. Bak Aus da 4 tane var...

Canım ausun 4000 küsür mesajı var da , ben 6 aydır bu forumdayım . Ayrıca bir geyik topiğim bir de yemek topiğim var , siyaset , sinema ve bdv ye de çok giriyorum.

Hadi hayırlı uğurlu olsun , üzerinde mezdeke dene sende . BU aralar çok revaçta

1.AHMET (Helal olsun ahmeeeeeeeeeeet , ohhh ne ala , ali olmadı Ahmet olsun , var mı öyle yağma )

2.PROFESÖR (Her olayda , herkesin geçerli bir sebebi vardır , kimi daha haklıdır kimi daha az )

3.KAYIKÇI (Valla adam sadece kıyafetlerini bana ver , satarım düşüncesinde.Karşıya kıyıya götürmek için maddi bir şey talep etmiş,ayşeyi sandalda götürmemiş yaaaa )

4.ALİ (Eeee be Ali , düşünede bir tekme sende vur emi , hiç deme bu kız bana kavuşmak için fedakarlık yapmış diye )

5AYŞE (Yürü git ayşee yaaaa Hem başka yol var mı diye aramıyorsun , her teklife eyvallah.Hadi buna fedarkarlık diyelim , eee sonra Ahmete koşmak ne oluyor Sen hikayenin devamında kayıkçıya , oradan da profesöre kadar gidip şansını denemişsindir bence

ayşe

ahmet
profesöz
kayıkçı
aliiiii
ali beter olsun emi :) kız onun için neler yapmış ama oysa sadece kızın çıplak olmasını görüyo erkekler işte hıh

wuwuwm senle aynı cevaplarımız. Kaşar ayşe neyini haklı bulayım onun

hehehe neyd o benzetme unuttum gittiya

Neydi neydi
Ben hiç bilmiyorum :26:

Su az içmişsin canım , onun dışında bu yine diyetiniz ama biraz insafsız geldi , hadi hayırlısı

Canım ya , bir sütlü tatlıya bu kadar ceza verilir mi :26:

Ekmek nerede ekmeeeeek

Ben beğendim.
Evdekilerinden az yeme sisteminizi her zaman çok başarılı buluyorum zaten.
Sen arkadaşlarında kalmaya gitmedikçe mesele yok zaten

Kızlar ben kaçıyorum kahvaltıya. Bugün röportaj sırası bend:18::18::18::18::18:e. Ben gelene kadar sorularınız bekliyorum. öpüdünüz şekerler

Al sana sorular canım ;

1.Neden pokemon51 ? Bu benim klasik başlangış sorum oldu.
2.Nasıl bir kadınsın deseler , 5 kelime ile ne anlatırsın ?
3.Bana ekrandan yansıttığın bir enerji var her zaman , reelde de neşeli misin ?
4.Seni karamsarlığa iten ne olur?
5.Yaş?Evlilik senesi ?Okul durumu ?İş hayatı ?

Pankek , hemde 4 tane .Ne desem bilemedim canım yaaa

günaydinnnnnnnnnnnn

yediklerimi yazayim,kahvalti hazirlicam,sonrasinda gecmise bakarim
sabah
1 dl ekmek,peynir
ögle
1 dl ekmek,1 kaseye yakin yogurt,bir kase salata
aksam
5 adet pirzola,salata
spor
1 saat yürüyüs,300 mekik
su
3,5 lt

Kaptan iyice açlık orucuna başladınız bu kuşhanla beraber siz

yedklerinde ,sporunda güzel olmus,afiyet olsun,spor rekorunuda kirmissin,bravo

Kaptanım bu hafta yükleme yapmak zorundayım .
Regl haftam ve şişkinlik o biçim bende.Tartıda artı çıkmamanın yolu spordan geçiyor.

canım menün pek iyi olmamış ama dışarıdaydın yorgundn anlıyorum seni. Ancak boraniyi kaçırmışınbak benden sööölemesi

güzel canım kuşan çok su içirttiriyor değilmi

canım mwenün yine çok güzel sporda yapmışsın suda çok kim tutar seni

yok canım ben borani yemedim :)) saatlerimiz uymadı ben yine kahvaltı ile geçiştirdim akşam yemeğinde de acıkmamıştım

sana ne yazacağımı unuttum:44:

canım menü güzel trambolin konusunda bişey söylemem gerek, yaktırdığı kalori haricinde lenf bezlerini çalıştırdığı için metabolizmayı hızlandırıyor dolayısıyla daha fazla yağ yakımı sağlıyormuş

bu ceza bitmeeeeeeeeeezzzzzzzzzzz :)))) kolay gele

güzel menü fıstık abartmamışsın

dimi yani fıstıgım :) giysin bakalım hayatının en güzel döneminde su anda

daha dün dogdu ne zaman 19 oldun dilber :)
di mi ne çabuk büyüyorlar((

çok akıllı kadınsın vesselam

Modayena

burdan bir bak canım
canım linke baktım geriden geldiğim için elbiseyi anlayamadım ama güzel giysi ve ayakkabılar var

ahmet - yaklaşımı doğru ikinci tercih olmak hoş değil gururluymuş
ayşe - sevdiği için yapmış bence bir sorun yok
kayıkçı- ekmek parası ne de olsa gerçi biraz cinmiş ama neyse
ali - bence sevgi ne demek bilmiyor
profesör- herkes haklı olamaz, özellikle de ali

fıstık umarım benim yüzümden olmamıştır, iş görüşmesi diyince benim arkadaşın işyeri üzmemiştir seni umarım, çok üzülürüm eğer yanlış bişey yaptıysam

hadi hadi kalk miskinlik yapma. Menü güzel canım ilk günlerde çarpıyor gerçekten

1. Lisedeyken pokemon hastasıydın en sevdiğim karakter pikaçuydu herkes bana pikaçu hediye alırdı. Ancak diğer pokemonlara haksızlık olur diye genel bir isim koydum pokemon ordan geliyor. 51 ise niğdenin plakası malum niğdeliyim zırdeliyim.niğdeli pokemonda vadı sanırım onu kaybedince bunu aldım

2. Dominant, çatlak, hahahahah biraz megolamnca olacak ama zeki, dürüst, sempatik

3. Reelde çoook daha enerjiktim. Ancak asyanın doğumuyla beraber hayatıma atom bombası düştü.birde bazı gerçeklerle yüzleşmem ve hayat tarzımın değişmesi beni söndürdü.yoksa çenebazlıktasenden pek bi farkım yoktur.

4.başarısızlık beni karamsarığa iter aslatahammül edemem başarısızlığa

5.yaş 29. 2008 de evlendim 4.5 yıl önce. Eşimle sınıf arkadaşıyız elektrik elektronik mühendisiyim. şimdi kamuda çalışıyorum ancak doğum iznindeyim. Eşiml aşk hikayemizi diğer sorulara bıraktım

Dünkü sorduğum sorunun yorumlamasını veriyorum

verdiğiniz haklılık sırası sizin hayatınızdaki öncelikleri ifadeediyor

profesör; mantğı
ayşe; aşkı
kayıkçı; parayı
ali; namusu
ahmet; gururu
temsil ediyor.

Yani ayşeyi listenin başına yazan biri en çok aşka önem veriyor anlamına geliyormuş

Nasıl motive etsem seni buradan bilemedim canım yaaa.

Hadi ama bugün kendin için , en çok seni ne mutlu edecekse onu yapmak için kendine zaman ayır.

Bak moralsizlik moralsizliği davet eder.Önce üzerindeki bulutu kaldır bakalım , hadi bekliyorummmmmm

Hmmmmm , bu demek oluyor ki ; biri bana tanışma hikayemizi sorsun

1.Eşinle nasıl tanıştınız diye sormak geldi birden aklıma niçinse ?

2.En büyük başarısızlığın neydi peki ?

3.Asya ile ilgili hayallerin neler ?

4.Hadi bakalım , şimdi hayatında 3 kişiyi çıkar , 3 kişiyide ekle hakkı verdik sana deseler ???

O zaman benim sıralamam ;

1.GURUR
2.MANTIK
3.PARA
4.NAMUS
5.AŞK

Ne kadar materyalist bir kadınmışım yahu

ben kendi adıma doğru liste yapmışım hah hah gurur, aşk, para, namus,mantık ( tabi hikayede anlatılan namus benim anladığım olmadığı için sona kalmış:)))

Eeeee hadi ama nerdesiniz ?

Sonra aus yok diyorsunuz , geldim şurada iki lafın belini kıralım diye

İçim geçiyor sessizklikte başka topiklere dalıyorum sonra

eşimle üni nin ilk günü tanıştık o gün onu ben 30 yaşında filan sanmıştım hafiften beyazları vardı. ne işi var bu kocaman herifin burada demiştim.aradan 1-2aygeçince aşık olmak aklıma geldi ve oldum. sonra 2 yıl çok sancılı bir dönemdi. çokyanlış tanımıştım ona güvenemiyordum. aradaki arkadaşlarda eşimi çok yanlış tanıttılar bana(meğerse gözü varmış onlarında bende sınıfın 1.54 kızından 1 i bendim). güvenmediğim için kabul etmedim 2 yıl. 2. sınıfın sonunda kavga ettik çok fena orada arkadaşların tutumunu değerlendirdim ve eşimin ne kadar acı çektiini gördüm.ve kendim tanımaya karar verdim. o yaz eşimi tanımayaçalıştım sürekli mailleştik mesajlaştım. sonra birara bu durdu ve ertesi gün kafamda ve boynumda kocaman şişlikler bezelerle uandım ve o dönemde 10kilo birden vermiştim. dedim esin geberip gidecen kabul et bari boşuna ölme. neyse 30 ağustos günü biz messengerda çıkmaya başladık. ve eşim benim ilk erkek arkadaşımdı. sonra bütün sınıf bize küstü . yalnız kaldık ama o gün bugündür hiçkimseye ihtiyaç duymadık.
ailemden gizli 2 yıl çıktım arada bissürü komik olaylar oldu asya uyusun anlTym. üni bittikten 2 yıl sonra iş durumlarını düzenlediğimizi farkettiğimiz anda nişanlandık ve 4 aysonra evlendik.hatta düğün tarihini nişandan önce almıştık.
2. en büyük başarısızlığım öss. oldukça başarılı bir öğrenciyken bi talihsizlik yaşadım. sınavım kötü gitti ve tekrar sınava girmeye cesaret edemedim. o yıl tercih yaptım pişmanım
3.her gece Allahım beni kızımdan ayırma onun acısını bana yaşatma diye dua ediyorum. öncelikle onun sağlıklı ve mutlu olması.sağlam kişilikli dürüst saygılıve duyarlı bir insan olmasını istiyorum. daha arka planda ise çello çalabilen, bir spor dalındakendini geliştirmiş . iyi bir üninin iyi bir bölümünden mezun olmuş bir genç kız hayal ediyorum.yani sosyal hayatını ve işhayatını degede tutmasınıisterim. ikisinide çok iyi yapsın muhahahhahah. çok şy istiyorum farkındayım. ultrasonik bir çocuk olmalı

4.kaynanamı kayınbabamı ve eltimi çıkartırdım nihhahahahahaha düşüncesi bile güzel
daha önce çıkarttığım biarkadaşım var burcu onu eklerdim Atatürkü eklerdim aklma gelmiyo o 3. işi

şu çıkarttıklRIMI SNRADAN SİLECEM OKURLAR MOKURLAR PAPAZ OLMAYIM SONRA

nerden uyduruyon bu soruları. kedime sormadıım sorulardı beğendim.

şimdi uzunca bir yolculuk yapmam gerek 3 gündür hakim olamadım konulara okumadayım kızlar haberiniz ola

pokemoncum bi bakıyım sonra sorular sorucam sana

ben kendi adıma doğru liste yapmışım hah hah gurur, aşk, para, namus,mantık ( tabi hikayede anlatılan namus benim anladığım olmadığı için sona kalmış:)))

( tabi hikayede anlatılan namus benim anladığım olmadığı için sona kalmış:) kısmına bayıldım çok süper bi cevap

Bende senin cevaplarına bayıldım canım Öyle geliyor aklıma sorular işte , ne bileyim ,içgüdüsel

Sil sil hemen okurlar falan neme lazım Belli lmaz bunların mantar gibi nerden çıkacağı

(gaza getiren aus modeli bu )

Yaa eşine eee hadi bari aşık olayım demişsin ya , peki tüm sınıf size neden küstü ?

Evladınla ilgili tüm dileklerin , duaların gerçekleşsin inşallah.

Son düzenleme:

dedim ya bende gözleri varmış meğerse :)))koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş ya sınıfın 1.5 kızından biri ben olunca özgürle çıkınca fena bozuldular. bide onları takmadım onlara ittimat etmedim kendim tanımaya çalıştım ondan ötürü

hakkaten iyi gaza getirdin

Son düzenleme:
pokemoncum gelelim benim sorularıma;

1-hayatta en çok inandığın şey nedir?

2-kendine has takıntıların yada bağımlılıkların varmıdır?

3-en çok nereye gitmek istersin?(hem yurtiçi hemde yurt dışı_

4-eğer össde talihsizlik yaşamasaydın ne olmak yada ne okumak isterdin?

5-işinde en çok hoşlandığın ve en çok nefret ettiğin kişi yada olaylar nedir?

6-asya ne zaman yaramazlığı bırakacak ve uyku düzenine geçecek(çok üzülüyorum sana hiç uyuyamıyorsun)

şimdilik bu kadar

canım ben sizi seyrettim.okulunuz ortaokul olacakmış veliler yürüyüş yapmış.baya kalabalıktınız.sonuç ne oldu kaymakamla konuşabildiniz mi?

valla seni tebrik ediyorum bu kadar zor bir diyetle bu kadarda spor yapıyorsun.benim hiç gücüm yok ama ne yapmalıyım kalkıp spor yapmalıyımkızma kızma

1 saat kondisyon bisikleti fazla değil mi?allah muhafaza menisküs falan olursun

ya gerçekten mutlu olacağım bişeyler bulmam lazım.havadan mı nedir içim daralıyor

fıstık umarım benim yüzümden olmamıştır, iş görüşmesi diyince benim arkadaşın işyeri üzmemiştir seni umarım, çok üzülürüm eğer yanlış bişey yaptıysam

yok bebğim oraya daha gidemedim.dün telefon geldi orayla görüşmeye gittim.onlarda sabah 8 akşam 7 çalışıyorlarmış.cumarteside bu şekilde çalışıyorlarmış.yuh dedim..

hadi hadi kalk miskinlik yapma. Menü güzel canım ilk günlerde çarpıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…