Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 saat kondisyon bisikleti fazla değil mi?allah muhafaza menisküs falan olursun

Yok canım , tempomu ayarlıyorum , hem pedal kademesini değiştiriyorum hem de hızımı .

Geçen sefer basenlerde çok işe yaramıştı

Son düzenleme:
selammmm
bakiyorumda kizlar sahalara dönmüssünüz:13:
topraks cnm,bende izledim dün,pasabahce ilkögretim okuluydu sizinki demi
ay o haberin basinda bi bayani gösteriyor ya,"bu gün okulumuz,yarin evimiz"diyor,cok güldüm ona,eline gecirse parcalayacak sorumlulari
seni görmedim valla,sanki görsem tanicamda

gecmise bakip sorularla geliyorum

kızlar bir gün sohbeti kaçırınca valla zor toparlanıyor..dün baya konuşmuşsunuz..
sende gelseydin beraber kaynatirdik,bunalima girme sirasimiydi dün,benim günümdü
bencede kalk spor yap,mutluluk verir insana:44:
Eeeee hadi ama nerdesiniz ?

Sonra aus yok diyorsunuz , geldim şurada iki lafın belini kıralım diye

İçim geçiyor sessizklikte başka topiklere dalıyorum sonra
geldim hemen,sabah sporu ve yürüyüsü yapip yettim hemen
1,5 ne demek,ben biraz alman kaldim bu konuya
4. cevabini cok begndim,bende 1 tanesi var 3 üne bedel

şimdi uzunca bir yolculuk yapmam gerek 3 gündür hakim olamadım konulara okumadayım kızlar haberiniz ola

pokemoncum bi bakıyım sonra sorular sorucam sana
bak cnm,dün baya ter attim,saat 12 ye kadar cevap yaziyordum
psikolojini düzeltmek istiyorsan terapiye gitmelisin,yani alisverise, git kendine kücük beden kiyafetler al ve görebilecegin bir yere as,kendini onlarin icinde hayal et,hayal ettikce zayiflayasin gelir,zayifladikca psikolojin düzelir
yediklerinde kusana uygun olmus,bu hafta sonuc ne olacak acaba,merakla bekliyorum

tahmin etmistim zaten kuzuyu

hemen anlatiyorum
topraks eftelyaya soruyor
"gecmise gitme sansin olsaydi hayatinda neyi degistiridin"
eftelya cevap verir
"iskenderi tanimak istemezdim"
pokemon yorum yapar
"iskender eski sevgilinmi,iyikide ayrilmissiniz,adamin ismi bile aciktiriyor"
kisaca anlatilmis hali,detaylar gecmis sayfalarda

evet ya baya acikiyorum,yarindan sonra normale dönme kararindayim galiba:18:

bennde gecen hafta spora yüklendimki dengelim,o beni dengeledi,1,5 kg fazla ciktim

güzel canım kuşan çok su içirttiriyor değilmi
evet cok susatiyor,durmadan wc ye gidiyorum,baya bi ahbap olduk artik kendisiyle
çok akıllı kadınsın vesselam
tesekkür ederim
demekki benim önem verdiklerim
para
mantik
gurur
namus
ask
bu benmiyim simdi
:44:
menü de spor da kaptanlığa yakışmış

valla menün de gayet başarılı spor da çok güzel olmuş aynen devam

bugün yapıcam spor spor
tesekkürler cnm
kolay gelsin

asyayı uyuttum çok şükür ve uyuturken sana vereceğim cevaplarıda düşündüm
1- hayatta en çok inandığım şey babamın bana olan sevgisidir. herne yaparsam yapyım beni yargılamadan arkamda duracağından benim için canını vereceğinden hiç şüphem yok. ve bu şekilde sevgsine inandığım kimse yok

2-takıntılarım var mesela ündeyken aldığım bir polar mont var onu her gün giyerdim. havalar soğukken tabiki. hala saklarım çok eskidi ama ondan vazgeçmiyorum. simetriye önem veririm. bakasının bardağından tabağndan asla yemem. ortada duran salata tabağına birisi çatalını batırmışsa o tabağı o kişinin kafasına dökmek isterim ama yapmam sadece salata yemeden kalkarım. hatta bu yüzden salata yeme alışkanlığımı kaybettim.eğer bir işe başlamışsam yada birşeyi araştırıyorsam sonuca ulaşmadan yada sonunu getirmeden asla bırakmam mola versembile onu düşünürüm.

3-en çok maldivlere gitmek isterim mavi ve beyaz. yurt içinde ise urfa ağrı o bölgeleri görmedim oralara gitmek isterim gerçi karadenizide merak ediyorum. gezmeyi çok severim.

4-o zamanlar odtü mimarlık fakültesinde endüstri ürünleri tasarımı okumak isterdim. ama şimdiki kafamla tıp okumak isterdim gerçekten çok meraklıyım bu tıbbi durumlara asyaya hamileliğimden itibaren eşim dalga geçiyor "esin internetten tıp bitirdi diyor"

5-asya umutsuz vaka artık beklemiyorum bir düzene otursun diye sanırım böyle yaşamaya alışmam lazım

zeynep_canan icin oylamayi aciyorum,bu hafta listeye alinsinmi-alinmasinmi
bence alinsin,sizce?
:13:

kuzucum çok haklısın ben dün senin günün olduğunu bilseydim hiç kaçırırmıydım.. çok üzüldüm

pskoloji düzeltme önerilerine gelirsek benim o kadar çok küçük beden kıyafetim var ki...aslında arada onları deneyip kendimi daha motive edebilirim..bu fikir çok hoşuma gitti

bence alinsin,sizce?

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt:)) bu arada herkes abla diyo ben de çok genç sayılmam zeynep kaç yaşındasın ben de mi abla demeliyim:)))

bence alinsin,sizce?

Şöyle takıma alınmanın verdiği büyük gururla ilk oylama katılayım

Hmmm , acaba ne desem ki ?

Tabii ki
evet.

Zeynep , çok azimli bence arada kaçamaklar yapıyor ya da çok yiyor ama kilo verme isteği buradan bile anlaşılıyor.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt:)) bu arada herkes abla diyo ben de çok genç sayılmam zeynep kaç yaşındasın ben de mi abla demeliyim:)))

Sanırım 40 diye okumuştum ,

Bana niye kimse abla demiyor yahu

canısı doğru haber ben iki kez göründüm ama görevliydim eğer bir sorun olsaydı 3 hatun içeriyi boylardık valla o yüzden sıranın sonundan başına habire koşturdum:) tırstım yani anlayacağınız:)))
www.beykoztr.com

Hep olayları içerisindesin arkada sanki canım , sende bir konuşma yapacakmışsın sanırım elinde kağıtlar var onun videosu yok mu ?

Bir de en son arkada seninlede röportaj yapılmış sanırım :26:

Hep olayları içerisindesin arkada sanki canım , sende bir konuşma yapacakmışsın sanırım elinde kağıtlar var onun videosu yok mu ?

Bir de en son arkada seninlede röportaj yapılmış sanırım :26:

canım konuşma metnini ben yazdım da o kadar sivrildim ki konuşmayı yapmadım, imza kağıtları onlar, haftaya il milli eğitime gidicez, ayrıca bakanlığa da göndericez. Bakalım sonuç alınacak mı? Bu arada veliler tekrar yapmak istiyorlar ama bilemiyorum. Biri bize bir açıklama yapacak sanırım. Dağılmış durumdayım dimi berbat çıkmışım

Ceyda Düvenciye benzettim seni ben.Umutsuz ev kadınlarında çocuklarının okulunda bir hali vardı özellikle o haline

auscum bizim abla dememize gerek yokmuş sanırım biz de neredeyse geldik o yaşlara

Ceyda Düvenciye benzettim seni ben.Umutsuz ev kadınlarında çocuklarının okulunda bir hali vardı özellikle o haline

bu bir tesadüf mü bilmiyorum ama o diziyi seyreden bütün arkadaşlarım beni ona benzeyiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…