1 saat kondisyon bisikleti fazla değil mi?allah muhafaza menisküs falan olursun
sende gelseydin beraber kaynatirdik,bunalima girme sirasimiydi dün,benim günümdükızlar bir gün sohbeti kaçırınca valla zor toparlanıyor..dün baya konuşmuşsunuz..
bencede kalk spor yap,mutluluk verir insana:44:valla seni tebrik ediyorum bu kadar zor bir diyetle bu kadarda spor yapıyorsun.benim hiç gücüm yok ama ne yapmalıyım kalkıp spor yapmalıyımkızma kızma
1 saat kondisyon bisikleti fazla değil mi?allah muhafaza menisküs falan olursun
ya gerçekten mutlu olacağım bişeyler bulmam lazım.havadan mı nedir içim daralıyor
yok bebğim oraya daha gidemedim.dün telefon geldi orayla görüşmeye gittim.onlarda sabah 8 akşam 7 çalışıyorlarmış.cumarteside bu şekilde çalışıyorlarmış.yuh dedim..
geldim hemen,sabah sporu ve yürüyüsü yapip yettim hemenEeeee hadi ama nerdesiniz ?
Sonra aus yok diyorsunuz , geldim şurada iki lafın belini kıralım diye
İçim geçiyor sessizklikte başka topiklere dalıyorum sonra
1,5 ne demek,ben biraz alman kaldim bu konuyaeşimle üni nin ilk günü tanıştık o gün onu ben 30 yaşında filan sanmıştım hafiften beyazları vardı. ne işi var bu kocaman herifin burada demiştim.aradan 1-2aygeçince aşık olmak aklıma geldi ve oldum. sonra 2 yıl çok sancılı bir dönemdi. çokyanlış tanımıştım ona güvenemiyordum. aradaki arkadaşlarda eşimi çok yanlış tanıttılar bana(meğerse gözü varmış onlarında bende sınıfın 1.54 kızından 1 i bendim). güvenmediğim için kabul etmedim 2 yıl. 2. sınıfın sonunda kavga ettik çok fena orada arkadaşların tutumunu değerlendirdim ve eşimin ne kadar acı çektiini gördüm.ve kendim tanımaya karar verdim. o yaz eşimi tanımayaçalıştım sürekli mailleştik mesajlaştım. sonra birara bu durdu ve ertesi gün kafamda ve boynumda kocaman şişlikler bezelerle uandım ve o dönemde 10kilo birden vermiştim. dedim esin geberip gidecen kabul et bari boşuna ölme. neyse 30 ağustos günü biz messengerda çıkmaya başladık. ve eşim benim ilk erkek arkadaşımdı. sonra bütün sınıf bize küstü . yalnız kaldık ama o gün bugündür hiçkimseye ihtiyaç duymadık.
ailemden gizli 2 yıl çıktım arada bissürü komik olaylar oldu asya uyusun anlTym. üni bittikten 2 yıl sonra iş durumlarını düzenlediğimizi farkettiğimiz anda nişanlandık ve 4 aysonra evlendik.hatta düğün tarihini nişandan önce almıştık.
2. en büyük başarısızlığım öss. oldukça başarılı bir öğrenciyken bi talihsizlik yaşadım. sınavım kötü gitti ve tekrar sınava girmeye cesaret edemedim. o yıl tercih yaptım pişmanım
3.her gece Allahım beni kızımdan ayırma onun acısını bana yaşatma diye dua ediyorum. öncelikle onun sağlıklı ve mutlu olması.sağlam kişilikli dürüst saygılıve duyarlı bir insan olmasını istiyorum. daha arka planda ise çello çalabilen, bir spor dalındakendini geliştirmiş . iyi bir üninin iyi bir bölümünden mezun olmuş bir genç kız hayal ediyorum.yani sosyal hayatını ve işhayatını degede tutmasınıisterim. ikisinide çok iyi yapsın muhahahhahah. çok şy istiyorum farkındayım. ultrasonik bir çocuk olmalı
4.kaynanamı kayınbabamı ve eltimi çıkartırdım nihhahahahahahadüşüncesi bile güzel
daha önce çıkarttığım biarkadaşım var burcu onu eklerdim Atatürkü eklerdim aklma gelmiyo o 3. işi
şu çıkarttıklRIMI SNRADAN SİLECEM OKURLAR MOKURLAR PAPAZ OLMAYIM SONRA
nerden uyduruyon bu soruları. kedime sormadıım sorulardı beğendim.
bak cnm,dün baya ter attim,saat 12 ye kadar cevap yaziyordumşimdi uzunca bir yolculuk yapmam gerek 3 gündür hakim olamadım konulara okumadayım kızlar haberiniz ola
pokemoncum bi bakıyım sonra sorular sorucam sana
psikolojini düzeltmek istiyorsan terapiye gitmelisin,yani alisverise, git kendine kücük beden kiyafetler al ve görebilecegin bir yere as,kendini onlarin icinde hayal et,hayal ettikce zayiflayasin gelir,zayifladikca psikolojin düzelirselam kızlar..canım hiç birşey yapmak istemiyor.içim daralıyor.dün için kusura bakmayan 12 gibi evden çıktım 5 gibi geri döndüm.tabiki iş için mülakata gittim.ancak gelince üstümden tır geçmiş gibi hissettim ve uyudum.akşamda erken yattım.sabah telefonun alarmını bile duymamışım.canım hiç birşey yemek istemiyor.regl olcam her tarafım şişti.ayyyyyyyyy ne kadar şikayet ettim.ben en iyisi yediklerimi yazayım bi çıkıp pskolojimi düzelteyim.dün kaptanın günüymüş.ben soru soramadım ama sağolsun arkadaşlar yeterince sormuş ancak pokemoncum bekle beniiiiii..
sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;1 simit,1 ayran
akşam;3 tane dolma,1 bardak ayran(3 kaşık yoğurt yazıyordu ama ayran daha cazip geldi)
spor;2 saat yürüyüş
su;allah bilir 3 litreyide geçmiştir
tahmin etmistim zaten kuzuyuKuzu çevirdikte arkadaşlarla ancak oldu kaptanım
Neydi neydi
Ben hiç bilmiyorum :26:
Kaptan iyice açlık orucuna başladınız bu kuşhanla beraber siz
Kaptanım bu hafta yükleme yapmak zorundayım .
Regl haftam ve şişkinlik o biçim bende.Tartıda artı çıkmamanın yolu spordan geçiyor.
evet cok susatiyor,durmadan wc ye gidiyorum,baya bi ahbap olduk artik kendisiylegüzel canım kuşan çok su içirttiriyor değilmi
tesekkür ederimçok akıllı kadınsın vesselam
demekki benim önem verdiklerimDünkü sorduğum sorunun yorumlamasını veriyorum
verdiğiniz haklılık sırası sizin hayatınızdaki öncelikleri ifadeediyor
profesör; mantğı
ayşe; aşkı
kayıkçı; parayı
ali; namusu
ahmet; gururu
temsil ediyor.
Yani ayşeyi listenin başına yazan biri en çok aşka önem veriyor anlamına geliyormuş
tesekkürler cnmmenü de spor da kaptanlığa yakışmış
valla menün de gayet başarılı spor da çok güzel olmuş aynen devam
bugün yapıcam spor spor
pokemoncum gelelim benim sorularıma;
1-hayatta en çok inandığın şey nedir?
2-kendine has takıntıların yada bağımlılıkların varmıdır?
3-en çok nereye gitmek istersin?(hem yurtiçi hemde yurt dışı_
4-eğer össde talihsizlik yaşamasaydın ne olmak yada ne okumak isterdin?
5-işinde en çok hoşlandığın ve en çok nefret ettiğin kişi yada olaylar nedir?
6-asya ne zaman yaramazlığı bırakacak ve uyku düzenine geçecek(çok üzülüyorum sana hiç uyuyamıyorsun)
şimdilik bu kadar
1,5 ne demek,ben biraz alman kaldim bu konuya
zeynep_canan icin oylamayi aciyorum,bu hafta listeye alinsinmi-alinmasinmi
bence alinsin,sizce?:13:
sende gelseydin beraber kaynatirdik,bunalima girme sirasimiydi dün,benim günümdü
bencede kalk spor yap,mutluluk verir insana:44:
geldim hemen,sabah sporu ve yürüyüsü yapip yettim hemen
1,5 ne demek,ben biraz alman kaldim bu konuya
4. cevabini cok begndim,bende 1 tanesi var 3 üne bedel
bak cnm,dün baya ter attim,saat 12 ye kadar cevap yaziyordum
psikolojini düzeltmek istiyorsan terapiye gitmelisin,yani alisverise, git kendine kücük beden kiyafetler al ve görebilecegin bir yere as,kendini onlarin icinde hayal et,hayal ettikce zayiflayasin gelir,zayifladikca psikolojin düzelir
yediklerinde kusana uygun olmus,bu hafta sonuc ne olacak acaba,merakla bekliyorum
tahmin etmistim zaten kuzuyu
hemen anlatiyorum
topraks eftelyaya soruyor
"gecmise gitme sansin olsaydi hayatinda neyi degistiridin"
eftelya cevap verir
"iskenderi tanimak istemezdim"
pokemon yorum yapar
"iskender eski sevgilinmi,iyikide ayrilmissiniz,adamin ismi bile aciktiriyor"
kisaca anlatilmis hali,detaylar gecmis sayfalarda
evet ya baya acikiyorum,yarindan sonra normale dönme kararindayim galiba:18:
bennde gecen hafta spora yüklendimki dengelim,o beni dengeledi,1,5 kg fazla ciktim
evet cok susatiyor,durmadan wc ye gidiyorum,baya bi ahbap olduk artik kendisiyle
tesekkür ederim
demekki benim önem verdiklerim
para
mantik
gurur
namus
ask
bu benmiyim simdi:44:
tesekkürler cnm
kolay gelsin
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt:)) bu arada herkes abla diyo ben de çok genç sayılmam zeynep kaç yaşındasın ben de mi abla demeliyim:)))
selammmm
bakiyorumda kizlar sahalara dönmüssünüz:13:
topraks cnm,bende izledim dün,pasabahce ilkögretim okuluydu sizinki demi
ay o haberin basinda bi bayani gösteriyor ya,"bu gün okulumuz,yarin evimiz"diyor,cok güldüm ona,eline gecirse parcalayacak sorumlulari
seni görmedim valla,sanki görsem tanicamda
gecmise bakip sorularla geliyorum
canısı doğru haber ben iki kez göründüm ama görevliydim eğer bir sorun olsaydı 3 hatun içeriyi boylardık valla o yüzden sıranın sonundan başına habire koşturdum:) tırstım yani anlayacağınız:)))
www.beykoztr.com
Hep olayları içerisindesin arkada sanki canım , sende bir konuşma yapacakmışsın sanırım elinde kağıtlar var onun videosu yok mu ?
Bir de en son arkada seninlede röportaj yapılmış sanırım :26:
canım konuşma metnini ben yazdım da o kadar sivrildim ki konuşmayı yapmadım, imza kağıtları onlar, haftaya il milli eğitime gidicez, ayrıca bakanlığa da göndericez. Bakalım sonuç alınacak mı? Bu arada veliler tekrar yapmak istiyorlar ama bilemiyorum. Biri bize bir açıklama yapacak sanırım. Dağılmış durumdayım dimi berbat çıkmışım
auscum bizim abla dememize gerek yokmuş sanırım biz de neredeyse geldik o yaşlara
Şöyle takıma alınmanın verdiği büyük gururla ilk oylama katılayım
Hmmm , acaba ne desem ki ?
Tabii ki evet.
Zeynep , çok azimli bence arada kaçamaklar yapıyor ya da çok yiyor ama kilo verme isteği buradan bile anlaşılıyor.
Sanırım 40 diye okumuştum ,
Bana niye kimse abla demiyor yahu
Ceyda Düvenciye benzettim seni ben.Umutsuz ev kadınlarında çocuklarının okulunda bir hali vardı özellikle o haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?