Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben yatıyorum herüfcüm arkada uyukluyor yerine yatırıyım o nu iyi geceler sizleri çokkk seviyorum sabah görüşürüz spora gitmeden ugrarım :)

pegasuscugum yarın röportaj sırası kimde ??

mavı guzel bence zeynep abla :) hem kızın 19 yasında renklı olsun bı zahmet bu yasta gymıcekte renklıyı hangı yasta gycek

dimi yani fıstıgım :) giysin bakalım hayatının en güzel döneminde su anda

daha dün dogdu ne zaman 19 oldun dilber :)

Kaptan sana soracaklarım bitti sanırım aklıma başka bişey gelmiyo.. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım fazla bunaltmamışımdır.

Şimdi röportaj harici soracaklarım var.
Ben hangi sporla kaç dakikada kaç kalori yakılır bilmiyorum. Yeni yeni spora ve cezalara başladığım için ihtiyacım olacak.Yardımcı olur musun?

Bi de trambolinden ilk başta yay sesi geliyor mu?

kızlar cahilligime verinde bir cok konuya alıntı yaparak nasıl cevap veriliyor ugrasıyorum yapamıyorum

1.simdiki sartlarda hayir
2.hemen hemen her yil
3.gofret tercihimdir,her türlüsü
4.müzeleri gezmey severim,hepsinden ayri ayri etkilenirim

çok hayin bir gülüştü:18::18::18::18::18:
yay sesi hep gelyor.trambolinde yapılan workoutlar filan var onları tavsiye ederim

kızlar cahilligime verinde bir cok konuya alıntı yaparak nasıl cevap veriliyor ugrasıyorum yapamıyorum

beğen yazısının altında artı işareti olan kutucuk var alıntı yapacaklarının altında onu tıklıyorsn sonra en sonuncusunda alıntı ile cevaplaya basıyosun tatataaaaaaaaaaam hepsi çıkıveriyor karşına

yok cnm,bunalmadim
tabiki olurum,sen sporu yaz ben bakarim kalorsine
tarmpolini bilmiyorum,kullananlara sor

senin kötü kadin gülüsüne bayiliyorum
bide eftelyanin iskenderi icin yaptigin benzetme aklima geldikce gülüyorum

ıhmmm bende darlandım yatıyım barı gerci uyuyamıcam ama olsun döner drur snunda uyurum :))
bu ara uykum ıyıce kactıda delırıomuyum ne hep gun içinde uyuasım gelıo ama uyumuorum inş şimdik uyurum hepınızı sevıorum kendınıze ıyı bakın ..... :)))))))))

pokemoooooooooooooooooon
erkek arkadaşıma spruyu sormuştum cevbını da yazdım akşam görmedin galiba cevabını veririm demiştin :) merak ediyorum
benimkide kayıkcının kulagını baya bi çınlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…