- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
güzelmiş zeynep abla bana azıcık açık geldi sadece[/QUOT
kına gecesinde giyicek canım çok acık degil bence :44:
Ben maviyi beğendim Zeynep ablacım aynı renkte bi de ayakkabı var ikisi kızının yaşında birine çok yakışır bence cıvıl cıvıl.
en sinir olduğun ses
seni en çok utandıran olay
en çok güldüğün olay en mutlu olduğun gün
ıssız ada 3 şey
en büyük hatan
Issız ada sorusundan hala vazgeçmedik ama bu kadar kısalttık ya helal sana, çok güldüm
çok şanslısın kocan aşka senden daha çok öenm veriyor :)
aaa çok merak ettim şimdi cevapları...
1.uykudayken calan alarm sesi
2.bi kac ay önce dügüne gitmistik ve elbisemin fermuarinin alti acilmis,ben farketmemistim,allahtan kimse görmeden arkadas uyardi ve hallettim,ama utadim
3.kizimin okula basladigi gün cok mutluydum,cok gülecimdir,coktur yani güldüklerim,ama biri yanimda düserse kim olursa olsun tutamam kendimi
4.gemi,hatta mümkünse yat:44:,yeteri kadar yakit ve cocuklarim
5.cabuk güvenmem sanirim,baskada bisey gelmiyor aklima:44:
Issız adada gemi ve yakıt dilemek ....Çok zeki ve çok hazır cevapsın kaptan
mavı guzel bence zeynep abla :) hem kızın 19 yasında renklı olsun bı zahmet bu yasta gymıcekte renklıyı hangı yasta gycek
kızlar ben yatıyorum herüfcüm arkada uyukluyor yerine yatırıyım o nu iyi geceler sizleri çokkk seviyorum sabah görüşürüz spora gitmeden ugrarım :)
pegasuscugum yarın röportaj sırası kimde ??
kızlar cahilligime verinde bir cok konuya alıntı yaparak nasıl cevap veriliyor ugrasıyorum yapamıyorum
YADA UYU CANIM SABAHCEVAPLARSIN ASYAYI UYUTURKEN BİSSÜRÜ SORU GELMİŞTİ AKLIMA
EĞER TÜRKİYEYE DÖNME İMKAN OLSA DÖNERMİSİN.
ne sılıkt buraya gelitorsun
en sevdiğin çikolata nedir
birdeeee bugüne kadar senien çok etkileen ve büyüleyen en beğendiğin mekan neresidir
bende yapamıorum zeynep abla :)))))))))
çok hayin bir gülüştü:18::18::18::18::18:pokemon da
yay sesi hep gelyor.trambolinde yapılan workoutlar filan var onları tavsiye ederimKaptan sana soracaklarım bitti sanırım aklıma başka bişey gelmiyo.. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım fazla bunaltmamışımdır.
Şimdi röportaj harici soracaklarım var.
Ben hangi sporla kaç dakikada kaç kalori yakılır bilmiyorum. Yeni yeni spora ve cezalara başladığım için ihtiyacım olacak.Yardımcı olur musun?
Bi de trambolinden ilk başta yay sesi geliyor mu?
kızlar cahilligime verinde bir cok konuya alıntı yaparak nasıl cevap veriliyor ugrasıyorum yapamıyorum
Kaptan sana soracaklarım bitti sanırım aklıma başka bişey gelmiyo.. Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım fazla bunaltmamışımdır.
Şimdi röportaj harici soracaklarım var.
Ben hangi sporla kaç dakikada kaç kalori yakılır bilmiyorum. Yeni yeni spora ve cezalara başladığım için ihtiyacım olacak.Yardımcı olur musun?
Bi de trambolinden ilk başta yay sesi geliyor mu?
çok hayin bir gülüştü:18::18::18::18::18:
yay sesi hep gelyor.trambolinde yapılan workoutlar filan var onları tavsiye ederim
beğen yazısının altında artı işareti olan kutucuk var alıntı yapacaklarının altında onu tıklıyorsn sonra en sonuncusunda alıntı ile cevaplaya basıyosun tatataaaaaaaaaaam hepsi çıkıveriyor karşına
senin kötü kadin gülüsüne bayiliyorum
bide eftelyanin iskenderi icin yaptigin benzetme aklima geldikce gülüyorum
kızlar iştebenim tükendiğim an budur ben yatanzi iyi geceler
kızlar iştebenim tükendiğim an budur ben yatanzi iyi geceler
iyi geceler cnm,bende uyuyorum,sabah bulusuruz
güzelmiş zeynep abla bana azıcık açık geldi sadece[/QUOT
kına gecesinde giyicek canım çok acık degil bence :44:
:) o zaman kınada çok güzel olur abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?