Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

auscum bizim abla dememize gerek yokmuş sanırım biz de neredeyse geldik o yaşlara

Aynen canım , kanka sayılırız biz zeyneple :13:

bu bir tesadüf mü bilmiyorum ama o diziyi seyreden bütün arkadaşlarım beni ona benzeyiyo:)

Özellikle o dizide o karakter halini ben çok benzettim canım , resimde koydum işte , benziyor sana

tamam canım hatırladım ben onun komik olduğunun bile farkında değildim :))))).

1 mil 1 kmyapmıyor canım yanılmyorsam 1.6 km yapar oda yaklaşık 130kalori yapar.

sanki zumba daha çok enerji harcatıyor

Hımmm. O zaman ben dün 3 mil yani 4,8 km yol katetmiş sayılırım bu da 624 kalori yapar. Kaptan kalori cezam bitmiş, 180 mekik var onu bu akşam halletçem inşallah...
Canım bide bana rrambolinde kaç dk da ne kadar yakılıyor deyiverseniz ?

Canım haklısında ben domates kızartmasını nasıl yapıyorum biliyor musun ? Tam halka dilimliyorum teflon tavaya diziyorum üzerine kekik pul biber 1-2 damla zeytinyağı. Süper oluyor . Yani kızartma deyince sen yağlı bişey sandın haklı olarak ama öyle değil. Verdiğin linklere akşam bakıcam.

İşte bu iyi haber , çünkü 9. dk da bacaklarım isyan etti, çok şaşırdım çok kolay sanmıştım çünkü...

Kaptan dünkü süt tatlısı için sen cezanı ver bu konuda bana acıma. Bekliyorum...

Ayşe nasıl aşkı temsil eder yahu sevdiğine sadık kalmamış, soyunmaya meyilliymiş zaten. Ali de namus olsa sevdiği kızı öyle çıplak ortada bırakır mıydı, belki suya düştü belki saldırıya uğradı, belki kayıkçı ona tecavüz etti, Ahmetin gururuna lafım yok çocuk haklı, kayıkçı tamam ekmek parası için çalışıyor da biraz da fırsatçıymış yani. Profesör herkesi başından savmış. Benim sıralamam hatırladığım kadarıyla Mantık, gurur, para, aşk ve namustu. Ayyy ya bu cevaplar hatalı ya da benim kendi hislerimi gözden geçirmem lazım...Çok gaddar olmuşum demek...

sana ne diycez? İsmini söylemedin ki Aus Abla mı diycez???

Pokemoncum bugün yani PErşembeleri benim iş çok yoğun olur o yüzden senle röpörtaja daha başlayamadım ama soruları ve cevaplarını okumaya çalıştım elimden geldiğince.

Sanırım adın Esin doğrumu ?
Nerede yaşıyorsun?
Kızın kaç aylık?
Kaç kiloyla evlendin ? Kaç kiloyla hamile kaldın? Rejim yapmaya ne zaman başladın?
Bu takıma ne zaman girdin?
Kayınvalidenin en çok neyine kızıyorsun?
Eltin kaç yaşında, kaç kilo, çalışıyor mu? NEden sevmiyorsun?

Bueno hermana mayor Ausencia

Önceki yazdığım teyze demekmiş, google translate ile yazılan İspanyolca bu kadar olur işte....

Ayy böyle olmıycak biz yine sana Aus diyelim....

canım bu trambolini ne sen sor ne ben söyliyim, heryerde başka yazıyor yarım saatte 500 kalori olması gerek.

sevgili pokemon ben de sana sorularımı sorayım

1- Seni hayal etmeye çalışıyorum bize dış görünüşünü tarif eder misin?
2- Daha önce yazmışsan bile benim hafıza kötü bu ara nerelisin? nerede yaşıyosun?

bütün röpörtaj yapanları not alıyorum defterime bu arada unutmıyım diye:)))

3- Kızına hamile olduğunu öğrendiğinde neler hissettin?
4- Başka bebiş düşünüyormusun?
5- Doğum iznin ne zaman bitiyor, ben anca iki ay kullanabilmiştim((
6- Eşinin ailesi ile yakın mı oturuyorsun?
7- Kendini en huzurlu hissettiğin anlardan birini tarif et
8- Senin EN lerin nelerdir? İlk aklına gelen birkaç tanesini yazabilirsin fıstık
9- Her düşündüğünde seni kızdıran bir olay yaşadın mı? Affedemediğin...
10- Seni en çok ne kırar ya da en çok ne sevindirir?

caniklarım 42 yasındayım ister abla diyin ister zeynep :) evet cok azimliyim gidicek bu kilolar arkadaş evlendigimde 45 kiloydum 22 senede içinden bir ben daha cıkmıs ya :) yaza kadar kararlıyım 60 lardan aşa düşücem

Bueno hermana mayor Ausencia

Önceki yazdığım teyze demekmiş, google translate ile yazılan İspanyolca bu kadar olur işte....

Ayy böyle olmıycak biz yine sana Aus diyelim....

Aaaaaaaaaaaa teyze mi

Canım bende 34 yaşındayım , Zeynep diyeyim ben canım sana , en de bana aus de

Ben evlendiğimde daha kiloluydum , o yüzden eşime zayıf geliyorum şimdi

menümü yazıyım hemen geçmisi okuyum

sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ilıktan biraz sıcak su

1.5 dilim kepek ekmek az peynir 3 tane diyet zeytin bir bardak yeşil cay

arada bir elma ( spordan cıkısta)

öglen yok

3 gibi misafirim geldi 6 7 tane yaprak sarması yedim
3 bardak cay içtim

yemek yaparken 2 yane kuru kaysı

yemekte yarım kase tarhana çorbası 3 kasıt yogurt

10 gibi deniz yıldızlarını seyrederken bir tane portakal

su 1.5 lt spor 45 dakıka hoca esliginde spor

20 dakika mekik cektim aletle beraber

Sen hiç öğlen yemek yemez misin canım yaa ?

Kaç kilo verdin başladığından beri ?

adım esin doğrudur
ankarada yaıyorum
14 aylık kızım
58 kilo ile evlendim 65 ile hamile kaldım 85 le doğurdum. doğumdan 6 ay sonra bi başladım devam edemedim o zaman 79 dum. sonra 6 ayda kendi haline bıraktım 74 e indim. esas buradaki hikayem 2 ay önce 74 ile başladı şu anda 69 um.
2 ayönce girdim
+++++++++++++++++

+++++++++++++++++++

Son düzenleme:
evet ben de zeynep diyim benim bu yaşta arkadaşlarım var, ben de 34 yaşındayım:)) ben evlendiğimde bile senden 20 kilo fazlaymışım

Aaaaaaaaaaaa teyze mi

Canım bende 34 yaşındayım , Zeynep diyeyim ben canım sana , en de bana aus de

Ben evlendiğimde daha kiloluydum , o yüzden eşime zayıf geliyorum şimdi
yok canım ne teyzesi o kadar da değil aklıma bişey geldi ben lisedeyken yolda görünce babamın arkasından baba diye seslenince ya kızım abi de ne babası diye dalga geçerdi :)))

canım gayet güzel de öğlen yemeden nasıl dayanıyosun acaba spor da var:)) bu hafta sıkı geliyosun anlaşılan

Zeynep ablacım her ne kadar öğle yemeği yine gecikmiş olsa da (6-7 tane sarmayı öğle yemeğine sayıyorum ) senin için iyi bir ilerleme en azından kahvaltı yapmışsın, arada ağzına bişeyler atmışsın, ekmek yemişsin. Gidişat iyi bence , spor ve su da var tebrikler...

Ben de 58 ile evlenmiştim. O vakitler eşim bana kıyafet hediye edebiliyordu, olur mu olmaz mı tereddütü yaşamadan. Şu anda ben bile denemeden bişey alamıyorum kendime. O yüzden o halime geri dönmek istiyorum...

öğleni yine atlamışsın öğleni atlamasaymışsın menün daha iyi olurmuş benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…