sevgili pokemon ben de sana sorularımı sorayım
1- Seni hayal etmeye çalışıyorum bize dış görünüşünü tarif eder misin?
2- Daha önce yazmışsan bile benim hafıza kötü bu ara nerelisin? nerede yaşıyosun?
bütün röpörtaj yapanları not alıyorum defterime bu arada unutmıyım diye:)))
3- Kızına hamile olduğunu öğrendiğinde neler hissettin?
4- Başka bebiş düşünüyormusun?
5- Doğum iznin ne zaman bitiyor, ben anca iki ay kullanabilmiştim((
6- Eşinin ailesi ile yakın mı oturuyorsun?
7- Kendini en huzurlu hissettiğin anlardan birini tarif et
8- Senin EN lerin nelerdir? İlk aklına gelen birkaç tanesini yazabilirsin fıstık
9- Her düşündüğünde seni kızdıran bir olay yaşadın mı? Affedemediğin...
10- Seni en çok ne kırar ya da en çok ne sevindirir?
Şu kilo çizelgemdeki kelebeği parmağımın ucuyla sağa doğru sürükleyesim geliyor....
Şu kilo çizelgemdeki kelebeği parmağımın ucuyla sağa doğru sürükleyesim geliyor....
Karnımmmmmmmmm acıktııııııııııııııııııııııı
su iç canım, ara öğünün yokmuydu geçti mi hayırdır senin menün bu kadar acıktırmazdı??? küçük bişey at ağzına olmazsa yoksa akşama saldırırsın yemekelrre
1- 160 boyunda beyaz tenli, iri gözlü ama pörtlek değil, kahverengi gözlü ve saçlı.uzun saçlı. biraz iri burunlu
2- niğdeliyim ancak ankarada oturuyorum
3-kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım hayatım artık deişti diye düşündüm. haberin gerçek olduğunu öğrenmek için kan testi sonucu beklerken çok heyecanlandım. 2 gün sonra doktora gittik gebelik kesesinin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söledi. sonra bu dönemde içtiğim ilaçları not etmiştim gösterdim ve bebeğin alınması gerektiğini kullandığım antibiyotiğin bebekte şekil bozukluğugibi anormaliye neden olabileceğini söyledi.o gün bu gün üzerimdeki evhamı atamıyorum. hiç birşey beni okadar çok üzmemişti.
4-düşünüyorum ama çoook sonra şartlariyi olusa
5-doğum iznim tam 1ylsonra bitiyor. para durumuna kadar kullanabildiğim kadarını kullanacağım.
6-hayır yakın oturmuyoruz.
7-uyumadan önce kızımı yatağndan kaldırıp öpmek en huzur bulduğum an. biraz bencice ama ne apayım dyanamıyorum.
8-her iyi şeylerin enleri asya. en güzel en tatlı en kıymetli en vazgeçilmez.
9-evet yaşadım ama çok özele girecek pek paylaşmak istemiorum istersen özelden mesaj atayım
10-insanların beni aptal yerine koyması beni çok kırar. yaptığm işin beğenilmesi beni çok mutlu eder
evet bu fikri daha önce ben ileri sürmüştüm fakat daha önceki senelerde yapıldığı fakat yürümediğini söylediler bence sen yaparsan olabilir:))))
Şike vaaaaaaaaaaar
Sabret yahu başaracağız , ben eminim . Ya sonra takımdan mezun olunca , ben bir kilo koruma topiği açayım , ne dersiniz ?
Sonra salarsak almakta var geri kiloları
Sen hiç öğlen yemek yemez misin canım yaa ?
Kaç kilo verdin başladığından beri ?
evet ben de zeynep diyim benim bu yaşta arkadaşlarım var, ben de 34 yaşındayım:)) ben evlendiğimde bile senden 20 kilo fazlaymışım
yok canım ne teyzesi o kadar da değilaklıma bişey geldi ben lisedeyken yolda görünce babamın arkasından baba diye seslenince ya kızım abi de ne babası diye dalga geçerdi :)))
canım gayet güzel de öğlen yemeden nasıl dayanıyosun acaba spor da var:)) bu hafta sıkı geliyosun anlaşılan
HA bu arada Zeynep ablaya yıldızlı evet veriyorum. Hülya avşar gibi oldu.
İlk Evetimi kullandım ne güzel...
teşekkür fıstıkım, gerek yok özelin sana kalsın o zamaninsan anne olunca huzur mutluluk vs. deyince ilk akla çocukları geliyor değil mi:)
evet bu fikri daha önce ben ileri sürmüştüm fakat daha önceki senelerde yapıldığı fakat yürümediğini söylediler bence sen yaparsan olabilir:))))
ben normaldede öglenleri yemek yemezdim ama aşırı cokkk uyudugum için aldım kiloları
78.900 ben kısaca 79 diyorum başladıgımda 3 hafta bitti spora başlayalı ve sizlerle yanısalı su anda 76 küsürdeyim yanı tam istedigim gibi benim hedefim ayda 4 yada 5 kilo vermek ben yaşlandımkendimi hala 18 yasında hissediyorum ama
benim metabolızmama yavas ama olsun inatda bir murat da bir 55 kiloya düşücem tamamen 55 kiloya odaklandım
Yine yürümemiş ki acaba :26:
Bence asıl önemli olan sonrasında korumak o giden kiloları
Benim hedefim de 58
Yine yürümemiş ki acaba :26:
Bence asıl önemli olan sonrasında korumak o giden kiloları
Benim hedefim de 58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?