Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1- 160 boyunda beyaz tenli, iri gözlü ama pörtlek değil, kahverengi gözlü ve saçlı.uzun saçlı. biraz iri burunlu
2- niğdeliyim ancak ankarada oturuyorum
3-kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde çok şaşırdım hayatım artık deişti diye düşündüm. haberin gerçek olduğunu öğrenmek için kan testi sonucu beklerken çok heyecanlandım. 2 gün sonra doktora gittik gebelik kesesinin iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söledi. sonra bu dönemde içtiğim ilaçları not etmiştim gösterdim ve bebeğin alınması gerektiğini kullandığım antibiyotiğin bebekte şekil bozukluğugibi anormaliye neden olabileceğini söyledi.o gün bu gün üzerimdeki evhamı atamıyorum. hiç birşey beni okadar çok üzmemişti.
4-düşünüyorum ama çoook sonra şartlariyi olusa
5-doğum iznim tam 1ylsonra bitiyor. para durumuna kadar kullanabildiğim kadarını kullanacağım.
6-hayır yakın oturmuyoruz.
7-uyumadan önce kızımı yatağndan kaldırıp öpmek en huzur bulduğum an. biraz bencice ama ne apayım dyanamıyorum.
8-her iyi şeylerin enleri asya. en güzel en tatlı en kıymetli en vazgeçilmez.
9-evet yaşadım ama çok özele girecek pek paylaşmak istemiorum istersen özelden mesaj atayım
10-insanların beni aptal yerine koyması beni çok kırar. yaptığm işin beğenilmesi beni çok mutlu eder

Karnımmmmmmmmm acıktııııııııııııııııııııııı

Şu kilo çizelgemdeki kelebeği parmağımın ucuyla sağa doğru sürükleyesim geliyor....

Şike vaaaaaaaaaaar

Sabret yahu başaracağız , ben eminim . Ya sonra takımdan mezun olunca , ben bir kilo koruma topiği açayım , ne dersiniz ?

Sonra salarsak almakta var geri kiloları

Karnımmmmmmmmm acıktııııııııııııııııııııııı

su iç canım, ara öğünün yokmuydu geçti mi hayırdır senin menün bu kadar acıktırmazdı??? küçük bişey at ağzına olmazsa yoksa akşama saldırırsın yemekelrre

su iç canım, ara öğünün yokmuydu geçti mi hayırdır senin menün bu kadar acıktırmazdı??? küçük bişey at ağzına olmazsa yoksa akşama saldırırsın yemekelrre

Ya ne bileyim bugün çok boş boş oturdum heralde , o yüzden acıktım.Ben aktif gün geçirince , o kadar efor sarfetmeme rağmen hiç acıkmam.

Neyse , akşam yemeğine 2 saatten kadar kaldı

teşekkür fıstıkım, gerek yok özelin sana kalsın o zaman insan anne olunca huzur mutluluk vs. deyince ilk akla çocukları geliyor değil mi:)

Şike vaaaaaaaaaaar

Sabret yahu başaracağız , ben eminim . Ya sonra takımdan mezun olunca , ben bir kilo koruma topiği açayım , ne dersiniz ?

Sonra salarsak almakta var geri kiloları
evet bu fikri daha önce ben ileri sürmüştüm fakat daha önceki senelerde yapıldığı fakat yürümediğini söylediler bence sen yaparsan olabilir:))))

Sen hiç öğlen yemek yemez misin canım yaa ?

Kaç kilo verdin başladığından beri ?

ben normaldede öglenleri yemek yemezdim ama aşırı cokkk uyudugum için aldım kiloları

78.900 ben kısaca 79 diyorum başladıgımda 3 hafta bitti spora başlayalı ve sizlerle yanısalı su anda 76 küsürdeyim yanı tam istedigim gibi benim hedefim ayda 4 yada 5 kilo vermek ben yaşlandım kendimi hala 18 yasında hissediyorum ama

benim metabolızmama yavas ama olsun inatda bir murat da bir 55 kiloya düşücem tamamen 55 kiloya odaklandım

canım ben iddalı degilim :) haftada bir kilo yeter bana

Yine yürümemiş ki acaba :26:

Bence asıl önemli olan sonrasında korumak o giden kiloları

Benim hedefim de 58

Son düzenleme:
hepinizn listesini okuyorum özelliklede pegsusum senin listeni çok çok az yiyorsun 3 tane cocukla ugrasıyorsun birde o kadar spor tebrik ederim helin seni

kızlar ya bugun 3 tartıda tartıldım 3 üde de farklı farklı kiloda cıktım ben şimdi hangisine inaniyım evde tartıldım başlangıç kilomdayım tartıya bir vurdum duvara yapıstı spor salonunda tartıldım 76 küsür kız kardesimde tartıldım 75. küsür kafan karıstı :18:

Yine yürümemiş ki acaba :26:

Bence asıl önemli olan sonrasında korumak o giden kiloları

Benim hedefim de 58

evet kesinlikle en az iki sene korumak lazım kiloyu, ben 58 olursam çok zayıf olurum diye tahmin ediyorum, bi 60 ları göriyim de gerisine bakarım

canlar ben çıkıyorum, bugünü zor bitirdim yine bronşit oluyorum sanırım
yarın liste sırası bende umarım herkes güzel kilolar vermiştir.

öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…