Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şike vaaaaaaaaaaar

Sabret yahu başaracağız , ben eminim . Ya sonra takımdan mezun olunca , ben bir kilo koruma topiği açayım , ne dersiniz ?

Sonra salarsak almakta var geri kiloları

Ben bu takımla her topiğe gelirim... Bence de hedefe ulaştıktan sonra korumak çok önemli. Allah ım 58 i bi göreydim de koruması kalaydı...

buyumeyenbaby umarım okumuşsundur cevaplarımın bir kısmını sildi neolurne olmaz
Hepsini okudum canım merak etme...

Bence bu kadroyla yapılırsa olur....

Yürrü be Zeynep abla , sen de azim varken sen 50 bile olursun...

Zeynep ablacım haftada birkere sadece bir tartıda ve hep aynı yerde tartıl. Zeminden, tartıdan değişebiliyor kilo. Bu sefer farklılıklar moral bozuyor. En doğru tartı devamlı tartıldığın tartıdır.

şimdilik sana aus diyim seninlede ropörtaj yapıcaz adını ögrenirim o zaman şimdi kaç kilosunki

Ablacım Ausla röportaj yapıldı ama bir faydası yok çünkü adı sır. Kimseye söylemiyor.Merak ediyorsan özelden yazabilir ama

evet kesinlikle en az iki sene korumak lazım kiloyu, ben 58 olursam çok zayıf olurum diye tahmin ediyorum, bi 60 ları göriyim de gerisine bakarım

Bende bende. Tartıya çıkınca kendimi çarkıfelek çeviriyor gibi hissediyorum. 67-68-69 tam orada kalcak diye seviniyorum ibre sağa doğru kaymaya devam ediyor zonk. 60 lara bir inebilsem sanki gerisini patır patır veririm gibi geliyor...

hımm menun guzel grunuyor canım
3 tane dolma gözume fazla geldı canım ama spor gayet ıyı :))
spor guzelde öglen sankı braz kacmıs ama sen daha ıyı bılırsın kendını canım...
boranı ne demek canım onu bılmıorum o harıc menunde sıkıntı yok ama onun ne olduguna baglı ....
ooo dönerler kekler bu menuyu begenmedım topragım ((
suuu oranı cok güzel sporda ıyı menudede bı fazlalık yok pegasusum :)))

senın menune pek yrum yapmıorum cunkı dyet lıstesını yapıosun kolay gelsın bebegım :)

dunkı menum
sabah 2 peksımetle peynır yedım 1 tanede nescafe
öglen 1 tabak salata yedım
aksam ygurt yedım ıcıne brazcık mısır ekmegı koydum
2 ltre su 30 dkka dans

aus bence senın ısmını saklamanı ben tek seye yorarım ya ünlüsündur kımse senın ne yaptgını mrak etmesın ıstıyosundur
yada ısmının cazıbesınden ölcemızı dusunuyosun
son olarakta yada adını begenmıosun bukadar gızemlı olma :)))))))

işte elimden geldigince uymaya calışıyorum

hee heee bi kuşan menüsü daha :):) güzeş canım menün

menün güzell canım bide spor olunca muhteşem zaten

bi tek spor eksik canım gerisi çook güzelmiş

kahvaltı biraz fazla olmuş canım artık toparlarsın kendini inşallahh sahalara bekliyoruz toprakscımm

kızlar komsunun oglu geldı 2 saat falan gremıcemm odevı var pc de.. snra gelcem kndınıze ıı bakın

menü ve spor çookk güzel kaptancımm başarılarının devamını dilerim

auscum spor eksikti onu da yapmaya başladın artık kim tutar seniii

50 dakka yürüyorum hergün sabah kaptan bide mekik çekiyorum ama saymamıştım artık sayarım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…