Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynı durum bendede var cnım ya elimi kaldırcak halim yok of of
menünde güzel sende kuşancısın :)

aynı bende bunun gibi düşünüyorum canım benim

canım bizim eski mahallede sizinkisi gibi durum vardı onların okulunu imam hati yapacaklarmis.uğraşmışlar kararı iptal getirmişler.bence kararlı olursanız sizde basarirsiniz

öglen yine yok zeynep abla bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksınn

sen basarırsın zeynep abla bende elli beş olmak istiyorum hata 50 bile olmak istiyorum
sen hem az yiyorsun hem spor yapıyorsun bence 2 kılo bile vermişsindir abla tartıların 3 ü de bozuk bence

sen basarırsın zeynep abla bende elli beş olmak istiyorum hata 50 bile olmak istiyorum
sen hem az yiyorsun hem spor yapıyorsun bence 2 kılo bile vermişsindir abla tartıların 3 ü de bozuk bence

seni, yerim ben inşallah bebegim

sen de basaracaksın pes etmek yok bak şimdi ben plates yapıcam netten bugün A101 den plates seti aldım gel beraber yapalım varmısın ?? ben buluyum linkini gönderiyim beraber yapalım

ay zeynep ablam masallah sedeki enerjiye güce kuvvete hayranım aşığım yaaa :) maşallah tütü tütü allah seni nazarlardan korusun ya :) banada enerji yolla ya benim içim fıs zaten :)
pilates demişken :) ben yazın pilatese basladım hergün on da yapıyodum tabi bi gün yapıyodum bi gün yapmıyodum yapmadıgım günde karnım hamlıyordu kolum bacagım hamlıyordu agrısından yapmıyodum :) ertesi gün geçince tekrar yapıyodum anam yapıyom agrısından duramıyom başlarım ben bu pilatese dedim bıraktımdı zeynep abla :)
bide onlar bi hareketi on kez yapıyosa ben 5 keze ancak dayanıyom onada canım sıkılıyodu yapmıyodum zeynep abla

bak bende bu siteyi buldum karın hareketleri yapimde yatim dimi ama :)
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET
galiba sitenin adı böle yazılıyo zeynep ablacım:26:

allahımmm bu nee felegim şaştı başım neym döndü karnımın halinden hiç bahsetmiyorum 8 dakika degilde 50 dakika gibi geldi yaaa :111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…