- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
selam kızlar..canım hiç birşey yapmak istemiyor.içim daralıyor.dün için kusura bakmayan 12 gibi evden çıktım 5 gibi geri döndüm.tabiki iş için mülakata gittim.ancak gelince üstümden tır geçmiş gibi hissettim ve uyudum.akşamda erken yattım.sabah telefonun alarmını bile duymamışım.canım hiç birşey yemek istemiyor.regl olcam her tarafım şişti.ayyyyyyyyy ne kadar şikayet ettim.ben en iyisi yediklerimi yazayım bi çıkıp pskolojimi düzelteyim.dün kaptanın günüymüş.ben soru soramadım ama sağolsun arkadaşlar yeterince sormuş ancak pokemoncum bekle beniiiiii..
sabah;1 dilim ekmek,peynir
öğle;1 simit,1 ayran
akşam;3 tane dolma,1 bardak ayran(3 kaşık yoğurt yazıyordu ama ayran daha cazip geldi)
spor;2 saat yürüyüş
su;allah bilir 3 litreyide geçmiştir
soruya da bir cevap veriyim
Profesör ( sonuçta hepsinin haklı birer tarafı var)
Ayşe ( aşkı uğruna herşeyi göze alabilen bir karaktersadece sonradan ahmete gitmesi kötü olan taraf:26:)
Ahmet ( sonuçta ilk tercih edilen değil zorundalıktan tercih edilen olarak haklı)
Kayıkçı ( adam işini yapıyo ama çıkarsız da kızı karşıya geçirebilirdi)
Ali ( fedakarlığa karşılık veremedi aşktan anlamıyor demekki en haksızı o bence)
canım konuşma metnini ben yazdım da o kadar sivrildim ki konuşmayı yapmadım, imza kağıtları onlar, haftaya il milli eğitime gidicez, ayrıca bakanlığa da göndericez. Bakalım sonuç alınacak mı? Bu arada veliler tekrar yapmak istiyorlar ama bilemiyorum. Biri bize bir açıklama yapacak sanırım. Dağılmış durumdayım dimi berbat çıkmışım
zeynep_canan icin oylamayi aciyorum,bu hafta listeye alinsinmi-alinmasinmi
bence alinsin,sizce?:13:
canısı doğru haber ben iki kez göründüm ama görevliydim eğer bir sorun olsaydı 3 hatun içeriyi boylardık valla o yüzden sıranın sonundan başına habire koşturdum:) tırstım yani anlayacağınız:)))
www.beykoztr.com
menümü yazıyım hemen geçmisi okuyum
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ilıktan biraz sıcak su
1.5 dilim kepek ekmek az peynir 3 tane diyet zeytin bir bardak yeşil cay
arada bir elma ( spordan cıkısta)
öglen yok
3 gibi misafirim geldi 6 7 tane yaprak sarması yedim
3 bardak cay içtim
yemek yaparken 2 yane kuru kaysı
yemekte yarım kase tarhana çorbası 3 kasıt yogurt
10 gibi deniz yıldızlarını seyrederken bir tane portakal
su 1.5 lt spor 45 dakıka hoca esliginde spor
20 dakika mekik cektim aletle beraber
ben normaldede öglenleri yemek yemezdim ama aşırı cokkk uyudugum için aldım kiloları
78.900 ben kısaca 79 diyorum başladıgımda 3 hafta bitti spora başlayalı ve sizlerle yanısalı su anda 76 küsürdeyim yanı tam istedigim gibi benim hedefim ayda 4 yada 5 kilo vermek ben yaşlandımkendimi hala 18 yasında hissediyorum ama
benim metabolızmama yavas ama olsun inatda bir murat da bir 55 kiloya düşücem tamamen 55 kiloya odaklandım
canlar ben çıkıyorum, bugünü zor bitirdim yine bronşit oluyorum sanırım
yarın liste sırası bende umarım herkes güzel kilolar vermiştir.
öpüldünüz
dunkı menum
sabah 2 peksımetle peynır yedım 1 tanede nescafe
öglen 1 tabak salata yedım
aksam ygurt yedım ıcıne brazcık mısır ekmegı koydum
2 ltre su 30 dkka dans
bende hıc grememıstrım bugun canım geldım okudum felan snde okuya okuya gel bebısım :))
öglen yine yok zeynep abla bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksınn
sen basarırsın zeynep abla bende elli beş olmak istiyorum hata 50 bile olmak istiyorum
sen hem az yiyorsun hem spor yapıyorsun bence 2 kılo bile vermişsindir abla tartıların 3 ü de bozuk bence
yok bebegim yabasküsler kafayı bozdu 3 tane basküste tartıldım bugün sonuc birbirini tutmuyor
seni, yerim beninşallah bebegim
sen de basaracaksın pes etmek yok bak şimdi ben plates yapıcam netten bugün A101 den plates seti aldım gel beraber yapalım varmısın ?? ben buluyum linkini gönderiyim beraber yapalım
bak bende bu siteyi buldum karın hareketleri yapimde yatim dimi ama :)
8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET
galiba sitenin adı böle yazılıyo zeynep ablacım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?