- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
hu huuuuuuu kimler var asyayı uyutayım tekrar geliyorum.umarım atladığım soru yoktur.
hu huuuuuuu kimler var asyayı uyutayım tekrar geliyorum.umarım atladığım soru yoktur.
yaptım platesimi :)
bende karın hareketleri yaptım zeynep abla benim sorun sadece göbekde oda düşük bel giydigimizden oluyo galiba artık araya araya yüksel bel pantolonlar buluyorum alıyorum :) onlar biraz kapatıyo yanları :) bende
ben yatıyorum yaaa yarın iş var bide yoruldum bugün son ayak zeynep ablamın sayesinde sporda yaptım her ne kadar az yapsam da :) teşekkürler zeynep abla cumartesi sınavımı bi atletim akşamlarıda başlicam spora :)
herkeze iyi geceler öpüldünüzzzzz
***4. TAKIM 302.ETAP***
topraks : ( 75,2/ / / %)
pegasus07 : (63/ / / % )
pokemon5169,2// / % )
wuwum : ( 75 / / / %)
eftelya_blue: ( 66,0 / / / %
RrapunzelL75,6/ / / %)
Ausencia65,6 / / / %)
bahar210664,2 / / / %)
ambitious_girl93 / / / %)
buyumeyenbaby73,6 / / / %)
zeynep_canan78 / / / %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
kizlar kusura bakmayin,misafirim var,hemen cikamm lazim,iyi geceler
helincigim 3 e mi bölücem anlamadım o nu
tama canım sagolevet,cikan yüzdeyi 3 e böleceksin
1. aldatıldığımı düşünmüyorum zira hissetsydim kocmın canına okurdum. eğer öyle birşey yaşasaydım kocamla yatağımı ayırırdım. kızı için evli kalırdım ancak karısı olmazdım.1.eşin tarafından aldatıldın mı yada öyle bir sey hissetsen tepkin ne olurdu
2. kıskancmısın
3. aile yapın nasıl
4. kaç kardeşsiniz ve kardeslerinle aran nasıl ne sıklıkta görüşüyorsun
5. seni bir günlügüne bir politikacının yerine koysalar kimin yerinde olmak isterdin ?
6. hayat felsefen neder
7. en cok neyi yapmaktan hoslanırsın
8. hayatını 2 ye ayır desem asyadan önce ve asyadan sonra diye öncesini ve sonrasını anlatırmısın
9. para senin için önemlimi
10. en can alıcı soru alışveriş yapmaktan zevk alırmısıneşinle rahatlıkla alış verise gidebilirmisin
11.evde en cok kimin sözü gecer
şimdiden teşekkür ederim canım
adın esen di degil mi ?
canım adım esinadın esen di degil mi ?
esinle arandaki boy-yas farki
seni sinirlendirecek 3 sey ve ya olayve sevindirecek
en cok neye veya kime özenirsin
saglakmisin,solakmi
issiz ada-3 sey
sosyalmisin
aptal dostum olacagina,akilli düsmanim olsun lafi dogrumudur:44:sen hangisini istersin
ismini degistirmek istermisin
erkek olsaydim dedigimn oldumu
kiskancmisin
sacini mavi yaptiginda 3 silahsörlerin tepkisi ne olur:18:
ünlü olmak istermiydin
korkularn varmi
1. aldatıldığımı düşünmüyorum zira hissetsydim kocmın canına okurdum. eğer öyle birşey yaşasaydım kocamla yatağımı ayırırdım. kızı için evli kalırdım ancak karısı olmazdım.
2.çok kıskanç bir insan değilimdir. ama her insan kadar kıskançlık var :))
3. aile yapım. sandart içanadolu aile yapısı anne ev hanımı baba esnaf.. ama rahat büyüdük. babamızla herşeyi konuşup paylaşabildik
4. 3 kardeşiz bir abim birde ablam var arklışehirde yaşadığımız için bebelerden dolayı sık görüşemiyoruz. ama 3 ümüz birbirimize çok düşkünüzdür. görüşmesekte mutlaka birbirimizden haber alırız. birimizin birşeye ihtiyacı olursa gerekirse yoktanvar ederiz.
5. obama olmak isterdim. dünya üzerindeki tüm sömürdüklerine hakkını geri verirdim
6.hayat felsefem düzgün bir birey olabilmek ve düzgün birey yetiştirebilmek. vatanına ailesine sadık hayırlı faydalı insanlar olabilmek
7.en çok dostlarımla sevdklerimle zaman geçirmekten hoşlanırım.
8.asyadan önce daha vurdumduymaz rahat sorumsuz ve neşeliydim. şimdi öyle değil maalesef neşemi kaybettim ama bu asyadanmı yaşam tarzını değiştirmemdenmi kaynaklanıyor anlayamadım.
9.para başıma birşeygeldiğinde başımı o dertten kurtarabilmek için önemli. yada çocuğuma iyi bir eğitim verebilmek için onu iyi koşulda yaşatabilek için önemli.fazlasına ihtiyacım yok
10.çok zevk alırım açıkcası internette alışverişten daha çok zevk alıyorum. eşimle alışverişten zevk almıyorum çünkü ne zaman bana birşey almayagitsek kendisine birşeylere bakıor
11. tabibi benim sözüm mu hahahaha
kaliteli sorularınız için teşekkürler
***4. TAKIM 302.ETAP***
topraks : ( 75,2/ / / %)
pegasus07 : (63/ / / % )
pokemon5169,2// / % )
wuwum : ( 75 / / / %)
eftelya_blue: ( 66,0 / / / %
RrapunzelL75,6/ / / %)
Ausencia65,6 / / / %)
bahar210664,2 /63,7 /0,779 / %)
ambitious_girl93 / / / %)
buyumeyenbaby73,6 / / / %)
zeynep_canan78 / / / %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
kizlar kusura bakmayin,misafirim var,hemen cikamm lazim,iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?