Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende karın hareketleri yaptım zeynep abla benim sorun sadece göbekde oda düşük bel giydigimizden oluyo galiba artık araya araya yüksel bel pantolonlar buluyorum alıyorum :) onlar biraz kapatıyo yanları :) bende

1.eşin tarafından aldatıldın mı yada öyle bir sey hissetsen tepkin ne olurdu
2. kıskancmısın
3. aile yapın nasıl
4. kaç kardeşsiniz ve kardeslerinle aran nasıl ne sıklıkta görüşüyorsun
5. seni bir günlügüne bir politikacının yerine koysalar kimin yerinde olmak isterdin ?
6. hayat felsefen neder
7. en cok neyi yapmaktan hoslanırsın
8. hayatını 2 ye ayır desem asyadan önce ve asyadan sonra diye öncesini ve sonrasını anlatırmısın
9. para senin için önemlimi
10. en can alıcı soru alışveriş yapmaktan zevk alırmısın eşinle rahatlıkla alış verise gidebilirmisin
11.evde en cok kimin sözü gecer

şimdiden teşekkür ederim canım

adın esen di degil mi ?

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/ / / %)
pegasus07 : (63/ / / % )
pokemon51 69,2// / % )
wuwum : ( 75 / / / %)
eftelya_blue: ( 66,0 / / / %
RrapunzelL 75,6/ / / %)
Ausencia 65,6 / / / %)
bahar2106 64,2 / / / %)
ambitious_girl93 / / / %)
buyumeyenbaby73,6 / / / %)
zeynep_canan 78 / / / %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI %

kizlar kusura bakmayin,misafirim var,hemen cikamm lazim,iyi geceler

ben yatıyorum yaaa yarın iş var bide yoruldum bugün son ayak zeynep ablamın sayesinde sporda yaptım her ne kadar az yapsam da :) teşekkürler zeynep abla cumartesi sınavımı bi atletim akşamlarıda başlicam spora :)
herkeze iyi geceler öpüldünüzzzzz

bende karın hareketleri yaptım zeynep abla benim sorun sadece göbekde oda düşük bel giydigimizden oluyo galiba artık araya araya yüksel bel pantolonlar buluyorum alıyorum :) onlar biraz kapatıyo yanları :) bende

ah bebegim ya hiç sorma nasıl pantolan yapıyor anlamadım hepsi düsük bel :)

bende seni öptümmm canım iyi geceler bende az el işi yapıyım ortam cok sessiz bizim evde herkes uyudu :)

helincigim 3 e mi bölücem anlamadım o nu

esinle arandaki boy-yas farki
seni sinirlendirecek 3 sey ve ya olayve sevindirecek
en cok neye veya kime özenirsin
saglakmisin,solakmi
issiz ada-3 sey
sosyalmisin
aptal dostum olacagina,akilli düsmanim olsun lafi dogrumudur:44:sen hangisini istersin
ismini degistirmek istermisin
erkek olsaydim dedigimn oldumu
kiskancmisin
sacini mavi yaptiginda 3 silahsörlerin tepkisi ne olur:18:
ünlü olmak istermiydin
korkularn varmi

Son düzenleme:
1. aldatıldığımı düşünmüyorum zira hissetsydim kocmın canına okurdum. eğer öyle birşey yaşasaydım kocamla yatağımı ayırırdım. kızı için evli kalırdım ancak karısı olmazdım.
2.çok kıskanç bir insan değilimdir. ama her insan kadar kıskançlık var :))
3. aile yapım. sandart içanadolu aile yapısı anne ev hanımı baba esnaf.. ama rahat büyüdük. babamızla herşeyi konuşup paylaşabildik
4. 3 kardeşiz bir abim birde ablam var arklışehirde yaşadığımız için bebelerden dolayı sık görüşemiyoruz. ama 3 ümüz birbirimize çok düşkünüzdür. görüşmesekte mutlaka birbirimizden haber alırız. birimizin birşeye ihtiyacı olursa gerekirse yoktanvar ederiz.
5. obama olmak isterdim. dünya üzerindeki tüm sömürdüklerine hakkını geri verirdim
6.hayat felsefem düzgün bir birey olabilmek ve düzgün birey yetiştirebilmek. vatanına ailesine sadık hayırlı faydalı insanlar olabilmek
7.en çok dostlarımla sevdklerimle zaman geçirmekten hoşlanırım.
8.asyadan önce daha vurdumduymaz rahat sorumsuz ve neşeliydim. şimdi öyle değil maalesef neşemi kaybettim ama bu asyadanmı yaşam tarzını değiştirmemdenmi kaynaklanıyor anlayamadım.
9.para başıma birşeygeldiğinde başımı o dertten kurtarabilmek için önemli. yada çocuğuma iyi bir eğitim verebilmek için onu iyi koşulda yaşatabilek için önemli.fazlasına ihtiyacım yok
10.çok zevk alırım açıkcası internette alışverişten daha çok zevk alıyorum. eşimle alışverişten zevk almıyorum çünkü ne zaman bana birşey almayagitsek kendisine birşeylere bakıor
11. tabibi benim sözüm mu hahahaha

kaliteli sorularınız için teşekkürler

Son düzenleme:
adın esen di degil mi ?
canım adım esin

eşimle aramda 9 ay 10gün var o benden büyük ve 18 cmbenden uzun . kilo farkı bi ara yoktu Allahtan şimdi 10 kilo var.

haksızlığa, yalancıya ve yalakalığa asla tahammül edemem çok sinirlenirim. safın tekiyim her şeye sevinebilirim. hediye almak ve vermek, bi arkadaşımın beni araması ziyaret etmesi, kızımın gelişimini izlemek bu aralar beni çok sevindiriyor

en çok hayatını düzene sokabilmiş tekdüze yaşayan insanlara özenirim. hatta bu yaşlanmış ancak hala el eletutuşarak gezen amcalar teyzeler favorimdir.

sağlakım. kocam solak zor oluyor yan yana yemek yerken.

ıssız adada tabiki kızıçem, internet (pizza sipariş verebilmekiçin :)))) bide helikopter

çok fena sosyal bi insanımdır evim hiç boş durmaz yada evde durmam. kzıçeden dolayı biraz evde takıldık ama genelde çok konuşkan ve girişken biriyimdir.

çok doğru bir söz ama ben akılsız dostu tercih ederim. onu akıllandırabilmek yol göstermek için.hem ben korkarım düşmandan kimseyle dansedemem yle akıl oyunlarından filan hiç anlamam. herşey benim için nettir. ne söylüyorsam odur azı yada çoğu yoktur.

ismimi değiştirmeyi hiç istemedim hatta sabah eşimle bu muhabbet geçti ne tesadüf

erkek olmayı çoğu zaman istemişimdir. çünkü üni bittikten sonra ailemin iflas ettiği yıldı ankarada iş bul tek başına ev tut ev taşı. tek başına kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım. ve destel omayada çalıştım. o zmanlarda biraz ihtiyacım olmuştu erkek olmaya:)))

kıskanç değilim. hatta çok saafımdır kolay kolay fitnelik düşünmem. beni seven insanların çoğu bu yüzden sever ve güvenir.

aman ne diyecekler maviye boyatınca git değiştir diyecekler ama değiştirmeyeceğim . hevesim geçene kadar kullanırım . kimseyi takmam.

ünlü olmayı isterdim güzel birşey. herkes seni tanıyor takip ediyor örnek oluyosun filan eğlenceli olurdu

çok korkak biriyimdir kuştan köpekten kediden. gördüklerimden görmediklerimden korkarım. aşırı temkinli ve kontrollü yaşarım.

Son düzenleme:

katileli cevaplrın için bende sana teşekkür ederim canım

malesef 500 gram verdim kaptan yaaa ama ben biliyordum böyl olacagımı hastalıgım bi olsun bitsinde daha güzel veririm :26:

günaydınlaar menümü yazıp işe gidicem hemen :)
perşembe
Sabah: 4-5 zeytin çok az peynir bir dilim ekmek bi bardak çay
Ara : bir elma bir nescafe
Öğlen : lavaş döner bi tane ayran
Ara: bi tane kahve
Akşam: bi tabak kabak yemegi az zeytin yagda bol salata 3 kaşık makarna ekmek yok
Su 2lt kadar
Spor : sabah işe giderken yürüyüş 50 dakka sabah 30 mekik akşam da yatmadan karın egzersiz hakeretleri : )
( bu hafta pek öglen işe yemek götürmedim her şeyi yapmaya üşeniyorum bu hafta gerçekten takıma nazarmı degdi neci yaa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…