- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
icten cevaplarin icin bende tesekkür ederim,seni tanidigima sevindimhahahah bua rada süremdomuş güzel sorularınız için çoook teşekkürler.
haftaya bomba gibi bekliyorum o zamanmalesef 500 gram verdim kaptan yaaa ama ben biliyordum böyl olacagımı hastalıgım bi olsun bitsinde daha güzel veririm :26:
afiyet olsun cnm,sorun yok,gerci makarna yerine esmer ekmek yeseydin 1 dl daha saglikli olurdu ya neysegünaydınlaar menümü yazıp işe gidicem hemen :)
perşembe
Sabah: 4-5 zeytin çok az peynir bir dilim ekmek bi bardak çay
Ara : bir elma bir nescafe
Öğlen : lavaş döner bi tane ayran
Ara: bi tane kahve
Akşam: bi tabak kabak yemegi az zeytin yagda bol salata 3 kaşık makarna ekmek yok
Su 2lt kadar
Spor : sabah işe giderken yürüyüş 50 dakka sabah 30 mekik akşam da yatmadan karın egzersiz hakeretleri : )
( bu hafta pek öglen işe yemek götürmedim her şeyi yapmaya üşeniyorum bu hafta gerçekten takıma nazarmı degdi neci yaa )
sana wuwum2 diyesim geliyor nedense:44:günaydın hanımlar
HAYIRLI CUMALAR
ALLAHIM DUALARI KABUL EDİLEN KULLARDAN OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
dünki menümü yazıyım hemen
sabah 2 tane eti form bisküvü yarım elma
ara bir bardak ayran
ögle 1 dilim kepek ekmegi 2 tane zeytin bir dilim peynir 2 bardak çay
ara 1 tane kuru incir
akşam bir kase yogurt çorbası 3 tane ızgara köfte
su 2.5 tl
spor 45 dakika hoca eşliginde ( terin suyun içinde kaldım canım çıktı)
20 dakika karın egzersizi
akşam 10 dan sonra 32 dakika plates 15 dakika karın egzersizi
sporunu cok sevdim
süper cnm,afiyet olsun,günaydın hanımlarrrr
herkese hayırlı cumalar
öncelikle kilomu yazıyım 65.3 yani; (66.0 / 65.3 / 0.7 / %1,06)
menümü de yazıyım:)
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
3 kaşık pilav
islim kebap 2 adet ( kürdana saplı patlıcana sarılı köfte)
cacık
akşam
mercimek çorba
ekmeksiz yoğurtlu ıspanak
2 lt su
15 dakka bisiklet
15 dakka trambolin
100 mekik
sevgiler
sana acilinden bir dijital tarti lazimbu hafta sabıtım canlarım
afiyet olsun cnmdun aksam komsunun cocugu geldı ödev yaptı ben 2 saate gelırım dedım ama gelemedım aramızda 8 yas var bı nevı kardesım ödevı btınce oyun oynadı oynama dyemedım o yuzden gelemedım 12 gbı gttı evı bze yakın bnde uyudum öyle anca sımdık gırdım(
dunkı menum
1 dlım ekmk 1 salkatalık 1 yumurta yarım kbrt ktusu peynır 1 nescafe
öglen 1 kase salata
aksam 1 kase lahana corbası 3 kasık lıght yogurt
2 ltre su
haftaya daha iyi sonuclar bekiyorum,ona görecanım sadece 300 gram vermişim.hesaplayınca 0,32 çıktı bende 0,3 yazdım.bugün büyük ihtimalle regl olcam andan sebep tartıda az farkettiğimi düşünüyorum.inşallah gelecek hafta daha çok olacak
bol terlemelerspor gidiyorum kızlar evden cıkıcam şimdi de sonucu eve gelince sabirsızlıkla okucam
afiyet olsun,sorunsuz atlatmissinkızlar dün yediklerim;
sabah;1 dilim kepek ekmek
öğle;1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
akşam;6 tane köfte,salata
1 bardak süt
spor;25 dak zumba
200 mekik
sendede sorun yok cnmgünaydın kılzar menümü yazayım hemen
sabah 1 dilim kepeki ekmek 1 dilimpeynir bol yşillik
öğlen 1 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt( 2 kaşık bulgurpilavı çok canım çekti çokta güzel yapmışım)
akşam; koca bir kase dolusu limonlu marul üzerinde ton balığı(aniden çıkmam gerekti aslında yeşil fasulye vardı yapamadım baıkyedim.)
spor; 45 dk.leslie walk normal sporum. 30dk zumba 300 kalaroicezadan düşüyorum. 1200-300:900 kalori cezam kaldı
su:2-3 ltre
bu gün ara verdim,p.tesi baslarim tekrarkuşan nasıl gidiyor???
bende iyi gidiyor sayılıır.aslında bu hafta 700 gr verdim. 15 günde 10 kilo filan verdirmez bence. ama hafta sonu yedikelrimen dolayı ve regl dönemi şişliklerinden dolayı diete başladımda 70.2 civarındaydım bugün 68.5 çıktım 4 günde 1.7 kgverdim ama bir kısmı şişliklerimden gitti. vücudumda hala şişlik var. ama anladımki bu diyet normal şartlarda 15 günde en az3-4 kilo verdirir bencegüzel rakam.
ellerine saglik cnm,ben resim eklemeyi ögrenemedim gitti,allahtan sen varsin da aratmiyorsunşimdi önce bilmeyen arkadaşlar için bir resimli anlatım hazırladım bu işlemle yazıları renkli yapabilir ve alıntılarınızı ekrana yansıyacağı gibi görebilirsiniz. Sonra da kilonuzu eklemeyi göstericem
Eki Görüntüle 671532
listeli olmanin iyi tarafi,kimse kötü yorum yapamiyorDün yediklerimin listesini de yazayım hemen ;
Sabah :
Yeşil çay
2 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
Bol maydanoz
3 zeytin
Ara:
1/2 muz
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
Bol yeşil salata peynirli , cevizli
Ara:
1 kivi
Küçük kase yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz
4 kaşık light yoğurt
Salata
1 Dilim ekmek
1 Dilim yağsız peynir
3 litre su belki daha da fazla.
Spor 20 dk . kondisyon bisikleti , mekik aletinde 150 mekik.
Akşam yüksek tempoda 45 dk. yürüme.
gayet güzel afiyet olsun
fıstıklar bu da kiloyu en sonki listeye eklemek için iki resim:)
umarım yardımcı olabilmişimdir
Eki Görüntüle 671547 Eki Görüntüle 671548
sözünü aklima yazdim,haftaya hatirlatacagimSelam herkese dün gece erkenden uyumuşum giremedim, sabahtan beri de çok yoğundum.
Sonucu listeye ekledim, almışımdır sanıyordum 0,2 vermişim. Yine de kusura bakmayın takımın yüzdesini düşürdüysem. Ama size söz haftaya telafi edicem...
cok iyi yapmissin cnm,böylece gözümüzde arkada kalmaz,takimda herkesin hesaplama yapabildigini göstermis oldun,tesekkürlerCanım yoktunuz diye ben 7. takımın listesini kontrol ettim , onayladım . Senin ya da kaptanın mı yapması gerekiyordu sadece :26: