Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahahah bua rada süremdomuş güzel sorularınız için çoook teşekkürler.
icten cevaplarin icin bende tesekkür ederim,seni tanidigima sevindim
malesef 500 gram verdim kaptan yaaa ama ben biliyordum böyl olacagımı hastalıgım bi olsun bitsinde daha güzel veririm :26:
haftaya bomba gibi bekliyorum o zaman
afiyet olsun cnm,sorun yok,gerci makarna yerine esmer ekmek yeseydin 1 dl daha saglikli olurdu ya neyse
sana wuwum2 diyesim geliyor nedense:44:
sporunu cok sevdim

süper cnm,afiyet olsun,
bu hafta sabıtım canlarım
sana acilinden bir dijital tarti lazim
afiyet olsun cnm
canım sadece 300 gram vermişim.hesaplayınca 0,32 çıktı bende 0,3 yazdım.bugün büyük ihtimalle regl olcam andan sebep tartıda az farkettiğimi düşünüyorum.inşallah gelecek hafta daha çok olacak
haftaya daha iyi sonuclar bekiyorum,ona göre
spor gidiyorum kızlar evden cıkıcam şimdi de sonucu eve gelince sabirsızlıkla okucam
bol terlemeler
kızlar dün yediklerim;
sabah;1 dilim kepek ekmek

öğle;1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt

akşam;6 tane köfte,salata
1 bardak süt

spor;25 dak zumba
200 mekik
afiyet olsun,sorunsuz atlatmissin
sendede sorun yok cnm
bu gün ara verdim,p.tesi baslarim tekrar
ellerine saglik cnm,ben resim eklemeyi ögrenemedim gitti,allahtan sen varsin da aratmiyorsun
listeli olmanin iyi tarafi,kimse kötü yorum yapamiyor
gayet güzel afiyet olsun

fıstıklar bu da kiloyu en sonki listeye eklemek için iki resim:)
umarım yardımcı olabilmişimdir

Eki Görüntüle 671547 Eki Görüntüle 671548

sözünü aklima yazdim,haftaya hatirlatacagim
Canım yoktunuz diye ben 7. takımın listesini kontrol ettim , onayladım . Senin ya da kaptanın mı yapması gerekiyordu sadece :26:
cok iyi yapmissin cnm,böylece gözümüzde arkada kalmaz,takimda herkesin hesaplama yapabildigini göstermis oldun,tesekkürler

canım 38 bedene çok sevindim ben de yavaş gidiyorm ama olsun:) bekleriz fırsat buldukça uğra canım. Eylül ile konuşuyorsan ona da selam söyel

dogru cnm,ellerine saglik

kızlar yine muhteşemsiniz!!!sonuçlar süper bu hafta da:)))yine derecelerimiz var mı ne??

ben evime döndüm nihayet.kızçenin poposunda çatlak varmış.aylardır gaz diye ilaç verip gönderdikleri şey çatlak çıktı...3 aya kadar düzelir dedi doktor.krem verdi.3 ay daha çilemiz var anlayacağınız..

akrabalarımla kurban bayramından beri görüşmüyordum.hepsi şok oldu beni görünce.tek söyledikleri aman kızım daha da kilo verme,gangamitin çıkmış.gangamit ne demek hala anlamış değilim ama çok güldüm:))

tubiş seni de görmek keyifli oldu.geçmiş olsun öncelikle.bizden ayrı kalmana rağmen diyeti bırakmaman çok süper olmuş ve karşılığını da almışsın.

evet kızlar sabırsızlıkla sonuç listesini bekliyorum.hadi bakalım 4. takım gösterin kendinizi:)))))))))

hoşgeldin canımmmmmm çok geçmiş olsunnnnn...
zor toparlandı takım ama toparlandık devam ediyoruz merak etme
öpüyorum seniii çokkk kendine iyi bak

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun umarım çabuk iyileşir...
bu hafta biraz gramlarla vermişiz ama yine de motivasyonumuzu kaybetmiyoruz tam gaz devammmmm
kendine çok iyi bakkk

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 75,2/74,9 /0,3 /0,40 %)
pegasus07 : (63/60,9 /2,1 /3,33 % )
pokemon51 69,2/68.5/ 0.7/1.01 % )
wuwum : ( 75 /75 /0 /0 %)kilosu aynı
eftelya_blue: ( 66,0 /65,3 / 0,7/ 1,06%)
RrapunzelL 75,6/ / / %) bildirimde bulunmadı
Ausencia 65,6 /65,3 /0,3 /0,46 %)
bahar2106 64,2 /63,7 /0,5 /0,78 %)
ambitious_girl93 /92,7 / 0,3/0,32 %)
buyumeyenbaby73,6 /73,4 /0,2 /0,27 %)
zeynep_canan 78 /75,9 /2,1 /0,90 %)yeni üye,hedef kilo 55,kilosu 3 e bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI % 0.78

sagol canım sen yapmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…