Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sımdık ben bse arastrcam yıne gelırım
brazcık yapım işlerımı evde durmuorum bu ara

kızlar ben bugün erken çıkıyorum biraz işten, akşama çocuklar beni uyutmazsa gelirim
öptüm

Merhaba Zeburus seninle tanımıyoruz ama kızının rahatsızlığını okumuştum daha önce, durumun neticelenmesine sevindim, inşallah ilaçlar çabuk etkisini gösterir de kızcağız da siz de rahat edersiniz. Çok geçmiş olsun..
kızlar sonuçlar belli oldumu kaçıncı olduğumuz :)

Benim mesai bitti, eve gidiyorum , yarın misafir var biraz bişeyler hazırlıycam , biraz da temizlik , sonra da spor. Belki giremiyebilirim...

Giremezsem öpüldünüz..

canım menün güzel
bence güzel yemişsin tebrikler

hos geldin cnm,gelde kucaklasalim
kizinin iyi olmasina sevindim,o kadar sikinti aldin ama saglikli olmasi hepsini unutturmustur
Gangamitin cok güzeldi,kemiklerin cikmis demeye getirmislerdir sanirim,ben öyle olmasini umuyorum yani
firsat buldukca gel ve yaptigin sporlardan bahset,yeni arkadaslarda motive olur sayende

dün sporda tartıldıgımda 76.5 gelistim bugun tartıldım 75.9 geldim degistirebilirmiyiz canım
cnm hangi tartiyla tartiliyorsan onunla bildirim yap lütfen,her hafta baska tartiyla tartimlma,yoksa seninde dengen degisir,bizimde
kızlar napıyım rapunzel gelmiycek sanırım 16:30'a kadar bekliyip paylaşıyım mı listeyi:44:
iyki paylasmissin cnm,yoksa ceza aliriz
hadi kızlar yine girdik sıralmaya 3. olduk sanırım
bakmadim daha,bi bakim hele durum ne
hımm :)))) ıyı yıne bu hafta herkezde az oynama vardı grebıldysek obu takımlar hıc kılo vermıo
her hafta ilk 3 te olan baska bir takim daha yok wuwum,emin ol
bizim takim gibisi yok yani

kızlar ben bugün erken çıkıyorum biraz işten, akşama çocuklar beni uyutmazsa gelirim
öptüm
aksama bende musaitim tatlim,gelirsen sohbet ederiz:13:
kızlar sonuçlar belli oldumu kaçıncı olduğumuz :)
daha bakmadim cnm,topraks bakmis ama,3 yüz galiba,bende bi bakim ona göre ödül verim takima
Baharcım daha sonuçlar açıklanmadı ama büyük olasılıkla 3. olduk... Diğer takımdakilerde bu hafta regl oldu heralde
bu yoruma cok güldüm ya
Benim mesai bitti, eve gidiyorum , yarın misafir var biraz bişeyler hazırlıycam , biraz da temizlik , sonra da spor. Belki giremiyebilirim...

Giremezsem öpüldünüz..
kolay gelsin cnm,musait olursan gelirsin,hafta sonu kacirma sakin,sözün var unutma

selam kızlar yaa cok üzgünüm kanama olduğu için sabahtan beri hastanedeydim daha yeni geldim kilo bildirimi de yapamadım bu konuda nasıl bi uygulama yapıldığını bilmiyorum ceza mı oluyo baska bisey mi.. artık neyse ona razıyımm

arkadaslar baktim,kesin sonuclar daha aciklamamis,fakat 3.lügümüz kesinlesti,tebrik ediyorum hepinizi,özel dönemlerinizde bile 3. oluyorsak daha ne olsun demi

haftanin ödülünü söylüyorum
hafta sonu 500 kaloriyi gecmeyecek kadar kacamak yapabilirsniz,500 kaloriyi gecen kacamaklara ceza verilecektir,bilginize
afiyet olsun

gecmisolsun cnm,simdi nasilsin
bildirimde bulunmadi yazild,3 defa bildirimde bulunmazsan takimdan atiliyorsun

merhaba kızlar bende daha yeni gördüm kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

başlayayım o zman yazmaya
1 haftadır spor salonuna gidiyorum ciddi anlamdada 2.günüm diyette
geçen hafta 89,5 le spora başladım
bugün 1 haftalık kilom 88.3 tü. ben çok sevindirik oldum bu duruma .
inşallah haftayada aynı şekilde diyet+sporla kayıp daha fazla olur diye umuyorum.boyum 1.68 yaşım 30
evliyim 4 yaşında 1 kzıım var

bugünkü menüm de şöyleydi

sabah:yarım bardak ceviz içi
1 kibrit kutusu beyaz tuzsuz peynir
4 zeytin
maydonoz,salatalık dometes şekersşz çay

üstüne orta türk kahvesi içtim onu şekersiz içemiyorum ama alışmaya çalışacağım

öğle taze fasulye ;(yazdan kurutulmuş)4-5 yemek kaşısı susuz yerinden
2 çatal yağı alınmış ton balığı
bol ekşili az yağlı marul salata

ara :4 çilek 1 maden suyu

ikindi:9 lu zayıflama çayı çubuk tarçınlı
1 ankara armutu küçük boy

akşam
haşlama tavuk göğsünün yarısı
bol salata
1 çatal pilav

orta türk kahvesi (2 kişil 1 kesme şekerli)

sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum arttırmam veya eksiltmem gerekenler varmı sizce

bugün spora gidemedim kızım hasta kreşe gitmedi

hos geldin berrin
ben takim kaptaniyim,öncelikle sana kurallari yazayim,sende iyi oku lütfen,eger kabul edersen baslarsin
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,ne kadar hangi sporu yaptin ve önceki gün kac mesaj yazdin yazmalisin
2.diger arkadaslarin yediklerini okuyup,yorum yapmalisin,kendince dogru veya yanlislarini söylemelisin,herhangi bir yerde kulagina calinmis,gözüne carpmis bir bilgi varsa bizimle paylasabilrisin
3.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,tabi bu en azami rakamdir,yani bunun üzerinde yazmaya gayret göstermelisin,aksi takdirde takima alinamazsin
4.takim olarak ceza uygulamamiz var,her yaptigin kacamak icin ceza veriyoruz,mesela bu gün dayanamadin hamburger yedin,veya cikolata gördün "amann ne olacak azcik yiyim" dedin,o yediklerinin kalorisi kadar spor ve mekik cezalari veriyoruz,cezalara uymak zorunludur,eger verilen ceza 1 hafta icinde yapilmazsa veya her hangi bir cevap verilmezse 2.hafta listeye alinmiyorsun

5.cumadan cumaya kilolarimizi bildiriyoruz,en gec öglene kadar kilonu bildirmelisin

6.düzenli spor yapmaya gayret göstermelisin,bunu takim icin degil kendin icin yapmalisin...
simdilik hatirladiklarim,unuttugum varsa arkadaslar hatirlatir,eger sanada uyarsa tekrar hosgeldin

bu arada yediklerin yeni baslamis birisi icin uygun,afiyet olsun...

Kaptan bak görceksin, bu hafta süper planlarım var. Bugün iş yerinde kendime diyet listesi hazırladım 1 aylık. Hafa sonu alış veriş de yapıcam ki hafta içi listeyi aksatmıyım diye. Bu hafta sonu düzgün bir spor programı da hazırlıycam kendime. Düzenli olarak yapıcaklarım ve süreleri, extradan yapacaklarım ve süreleri. Pazartesiden itibaren de disiplinli bir şekilde uygulamaya geçicem inşallah. Böyle 100 gr la 200 gr la ben sittin sene 58 olamam toparlanıyorum hemen. Regl megl de bahane değil tutcan kardeşim kendini. Sütlü tatlı bi tane halley iki tane sen diyettesin tatlı zaten yemişin yiceğin kadar bu hale gelmişsin daha ne yiyorsun. Hadi bi tane yedin 2. ne? Oh olsun ama iyi oldu bu 200 gr. beni çok gaza getirdi. Ha bu arada sözümü unutmadım merak etme. Cuma tekrar görüşürüz. ...

Berin26, merhaba!!! Aramıza hoş geldin. İnan bana çok şanslısın çok iyi bir takıma denk geldin. Yani geçmişi okuma imkanın oldumu bilmiyorum ama en kötü halimiz 3. lük söylemesi ayıp

Listeni beğendim, hele ki başlangıç için gayet güzel, tek dikkatimi çeken hiç ekmek olmaması. Özel bir diyet uyguluyorsan ve listende yoksa başka tabi. Listeni yazdıktan sonra altına gün içinde yaptığın spor ve süresini ayrıca içtiğin su miktarını da yazman gerekiyor.

Kızın için üzüldüm umarım önemli bişeyi yoktur, geçmiş olsun canım...

hadi o zaman,haftaya yarisa varmisin cicim
baktim ki cok iddialisin düelloya davet edeyim dedim,bakalim ne kadar uyacaksin:13:

hoş geldin berrin aramızaa menün güzel sabah ceviz bana biraz fazla geldi en fazla 3 tane yarım ceviz yenmeliymiş
bende bahar memnun oldum
inşallah hepbirlikte zayıflıcaz canımcım :)
suyuda bol içeyi unutma canım benden demesi bide ekmek hiç yememişsin ekmekde yemen gerekiyor
kolay gelsiiiiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…