Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

listen güzel arkadaşım tebrik ederim sporu netten mi yapıyosun

hoşbulduk canım
evet haklı olabilirsin ama yarım bardak ceviz 2-3 cevize eşdeğer geldi bardak küçük bir bardaktı ama yiede çoksa düşürmeliyim tabiki ekmek sadece kahvaltı menüme koysam diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği nasıl olur sence

Günaydın Canım,

Listene yorum yapmıyorum artık farkındaysan. Biz heralde az veren yağdan çok veren kastan hesabı gıdım gıdım ama sağlam vericez....

Son düzenleme:
Günaydın Canım,

Listene yorum yapmıyorum artık farkındaysan. Biz heralde az veren yağdan çok veren kastan hesabı gıdım gıdım ama sağlam vericez....

Aynen öyle canım .
Ben memnunum bu gidişattan .
Yaza şartladım kendimi niçinse

Ona da daha 3 ay var , gider gider , yağlar gider

menün her zamanki gibi listeye uygun düzenli olmuş

teşekkür ederim canım inşallah..valla ben biraz tırstım isveç diyetinden açıkcası çok az kalori olunca vaz geçtim 13 günde 11 kilo çok ciddi bir rakam yaa ben 30 günde 9 kilo versem bana yeterben de senin gibi öğrenciyim canım 28 yaşından sonra aynen senin gibi istediğim meslek için yeniden sınavlara hazırlanıyorum..özel derslere gidiyorum ayrıca ingilizce kursu alıyorum...inşallah her türlü hedefimize ulaşırız...

hoş bulduk canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok istekliyim gerçekten bu sefer.1 aydır hep yeltenip diyet yapmaya çalışıyorum sonra kendimi cips yerken aralarda atıştırırken buluyorum..şimdi bile zor bastırıyorum yeme isteğimi ama 2 gündür çok güze dikkat ediyorum spor zaten benim için vazgeçilmezz bişey haline geldi sabahları yüz yıkamak tuvalete girmek gibi bişey oldu ben de..2 gün üst üste yapmazsam yaşam enerjim yokmuş gibi hantal mutsuz hissediyorum..ben doğum sonrası biraz psikolojik bunalıma girdim bunu hemen fark edip psikolojik destek aldım ve bana kendimi ve hayatımı düzene sokacak en güzel şeyi sporu aşıladı doktorum belki dünyada ki en iyi terapi şekli..dozunu kaçırmadan her gün yapılmalı bence ve bu zayıflamak için değil de sağlıklı olmak için hem bedenen hem de ruhen yapılırsa daha etkili oluyor...inşallah takıma kabul edilirim de birlikte birbirimize yardımcı olarak hayatımız da istenmeyen ne varsa kurtuluruz..

Düzenli olarak aramıza katılır , paylaşımda bulunur ve yediklerini , sporunu vs ... bildirsen hergün , bir de zor olmazsa bizim yediklerimize yorum yaparsan hele bir de azimliysen muhtemelen takımdasın demektir canım.

Bugün yediklerimizi , sporumuzu , içtiğimz suyu ertesi gün paylaşıyoruz .

Kilo verme konusunda uzman oldum ben artık .Yaklaşık 3 yıl kadar önce diyetisyen kontrolünde 38 kilo vererek 62 kiloya düştüm .Yaklaşık bir yılda bu kiloyu korudum ama giderek tartıda ibre sağa doğru kaymaya başladı

Bende takıma yeni girdim , 12 martta 68.8 ile , şimdi 65.3 oldum

Hedefim de 58 .

Hangi bölümde okuyorsun ? Ben turizm otelcilik mezunuyum , şimdi İdealim olan uluslararası ilişkiler okuyorum , 3 . sınıf .

Bu arada hafta sonu burası genelde daha sakin malum , malum eşler ,çocuklar vs.. Hafta içi daha çok çenemiz düşer

kızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyim hiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.

Hayılı olsun canım benim

İlk bebek miydi bu :26:

Aslında hamilelikte anneye kilo aldırmayan , bebeğe direkt etkili yiyecekler var , onlarla kilo dikkat edebilirsin . Bne hamileliğimde başlangıç kilomdan sadece 3 kilo almıştım , arada vermiştim başlarda 3 kilo onuda sayarsan sadece 6 kilo .

Çok sevindim canım , her zaman gel , bekleriz ,

günaydin kizlar
sonuclar aciklandi,tebrik ederim hepinizi
:13:
bireyselde 1. olmusum,cok sevindim

sonra gep gecmise bakicam

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html

Son düzenleme:
günaydin kizlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html

Kaptanım kocamaaaaaaaaaaaan tebrikleeeeeeeeeeeeer

4. takıma ve bizlerede haftalardır derece girdiğimiz için kocamaaaaaaaan alkışlaaaar

İyi ki , paylaşım alanına benide alın dediğimde ilk cevap pegasustan gelmiş ve 4. takıma girmişim .Başka takıma girseydim kıskanırdım bu başarıyı

listen güzel arkadaşım tebrik ederim sporu netten mi yapıyosun

Netten yapıyorum, hem daha tempolu hem daha bilinçli oluyor.

Yarım bardak deyince çok gibi oldu tabi ama dediğin gibi aşağı yukarı 3-4 ceviz olmuştur o. Beyaz ekmek kesinlikle yeme, ama kepekli , tam buğday ekmeklerden mümkünse sabah mutlaka en azından 1 dilim ye bence , hem tok tutar hem vücudun ona da ihtiyacı var...

Canım , tebrik ederim, çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah hamileliğin iyi geçer, arada bir uğra ama. Seni tanıdığıma memnun oldum. İnşallah hamileliğinde de düzenli beslenir fazla kilo almazsın. Ve umarım sen doğumdan sonra buraya tekrar döndüğünde ben burda değilde , Ausun açtığı mezun olupta kilosunu korumaya çalışanlar topiğinde olurum. Kendine iyi bak. . .

günaydin kizlar

Yani kaptan ben de senin adına çok sevindim de, dünkü iddia geldi aklıma. Ben ki bu hafta 200 gr vermiş buyumeyenbaby, bireysel birincisiyle kapışıyorum ha bi de iddia koydum 500 kalori ve 200 mekik. Yürrü be buyumeyenbaby kim tutar seni

Ha sen şimdi korktum mu sanıyorsun, hiç de değil. Cuma günü görüşürüz...

hoşgeldin, cuma günü seni başvurular arasında görmüştüm deftere yazmışitım pgasus çağırmış, çok sevindim
önümüzdki günlrde tanışırız bol bol

kızlar komşudayım iki dakka bakıyım dedim, millete ayıp olmadan mnümü yazayım sonra uğramaya çalışıcam

pgasus öptüm canım tebrik derim, ayrıca takımımı da tbrik derim

dünkü menü

sabah
kpkli tosy
çay

öğlen
ton balıklı sandviç

ara
1 diyet bisküvi

akşam
yarım kase çorba
iki kaşık ıspanak
1 dilim tam buğday

su 2 lt

spor (( üzgünüm
bu arada dün akşam muayyn hanımlar arasına bn de katıldım çok şaşırdım hiç bklemiyodum

görüşürüzzzzzzzzzzzz

begendim canım menünü

merhaba kızlar herkese çok güzel hafta sonrarı diliyorum hava çok güzel evde durmak yok cıkp parklarda kırlada gezilicek şeklide :)

hemen dünki menümü yazıyım çok yoruldum bugun biraz uyucam

sabah birbuck dilim kepek ekmegi bir dlim peynir 3 tane diyet zeytin bir kupa yeşil çay

ara bir elma

oglen 1 kase corba 2 dilim kepek ekmegi arası az peynir

ara 1 tane hurma

akşam kıyma soslu bol yogurtlu makarma 4 kaşık salata

su 2 lt

spor 45 dakika hoca eşliginde 30 dakika apor aletleriyle evde 50 sakika zumba dansı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…