Cuma menüm
Sabah Nesfit ( 1 su bardağı süte 4 yemek kaşığı nesfit )
Ara yok
Öğle
2-3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ( yağını süzdüm, iş yerinde başka yemek yoktu bende hazırlıksızdım mecburen yedim)
Cacık
1/2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam fırında balık
Bol salata
1/2 dilim ekmek
Su 3 lt yi rahat geçmişimdir.
Spor 10 dk trambolin, 45 dk leslie walk 3 mile, 30 mekik,
Mesajları saymadım hemen sayıyorum. 7
Öpüyorum sizi biraz mekik çekip işe gidicem görüşürüz...
hoş geldin berrin aramızaa menün güzel sabah ceviz bana biraz fazla geldi en fazla 3 tane yarım ceviz yenmeliymiş
bende bahar memnun oldum
inşallah hepbirlikte zayıflıcaz canımcım :)
suyuda bol içeyi unutma canım benden demesi bide ekmek hiç yememişsin ekmekde yemen gerekiyor
kolay gelsiiiiiinn
Tekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
Günaydın Canım,
Listene yorum yapmıyorum artık farkındaysan. Biz heralde az veren yağdan çok veren kastan hesabı gıdım gıdım ama sağlam vericez....
Rrapunzel, günaydın canım, nasıl oldun?
menün her zamanki gibi listeye uygun düzenli olmuşTekrar günaydınlar bu arada takım ahalisi
Dün yediklerim ;
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız pynirli omlet
2 zeytin
Bol Maydanoz
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorba
1 etimek
4 kaşık bakla
4 kaşık yoğurt
Salata
ArA: YOK
Akşam:
Yemeğe davetliydik , masada diyetimi bozmayacak şekilde ,
1 kase çorba
Fırında tavuk budu
yoğurt
salata
3 litreden çok fazla su .
Spor yok .Gündüz oğlumla parktaydık , yeteri kadar spordu benim için
Sende hoşgeldin egzocan , umarım güzel , keyifli , bol paylaşımlı bir deneme süreci geçirirsin
İsveç diyetini yıllar önce yapmıştım , o zamanlar 19-20 yaşında olmanın da etkisi ile 13 günde 11 kilo vermiştim , ama her zaman sağlıklı listelerle ayda en fazla 4-5 kilo vermek en güzeli.
Bende 34 yaşındayım , 12 yıl aradan sonra istediğim bölümü okuma azmi ile öğrenciyim .3,5 yaşında da bir oğlum var
hoş bulduk canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok istekliyim gerçekten bu sefer.1 aydır hep yeltenip diyet yapmaya çalışıyorum sonra kendimi cips yerken aralarda atıştırırken buluyorum..şimdi bile zor bastırıyorum yeme isteğimi ama 2 gündür çok güze dikkat ediyorum spor zaten benim için vazgeçilmezz bişey haline geldi sabahları yüz yıkamak tuvalete girmek gibi bişey oldu ben de..2 gün üst üste yapmazsam yaşam enerjim yokmuş gibi hantal mutsuz hissediyorum..ben doğum sonrası biraz psikolojik bunalıma girdim bunu hemen fark edip psikolojik destek aldım ve bana kendimi ve hayatımı düzene sokacak en güzel şeyi sporu aşıladı doktorum belki dünyada ki en iyi terapi şekli..dozunu kaçırmadan her gün yapılmalı bence ve bu zayıflamak için değil de sağlıklı olmak için hem bedenen hem de ruhen yapılırsa daha etkili oluyor...inşallah takıma kabul edilirim de birlikte birbirimize yardımcı olarak hayatımız da istenmeyen ne varsa kurtuluruz..Merhaba Egzocan, hoşgeldin. Seninle aynı yaştayız, kızlarımız da aynı yaşta, ben de çalışıyorum. Takım kaptanımız Pegasus gün içinde sana takımın kurallarını bildirir , sen de kabul edersen iki hafta deneme süren var sonra takıma alınıp alınmamanla ilgili oylama yapılıyor. Çok kararlı bir şekilde geldim demişsin , iş orada bitiyor zaten. Düzenli spor yapmanda çok iyi. Her gün sabah bir önceki gün yiyip içtiklerimizin listesini , bir gün önce yaptığımız sporları ve sürelerini ve içtiğimiz su miktarlarını ha bide bir gün önce yazdığımız toplam mesaj sayımızı liste olarak takım arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. HErkes birbirinin listesine yorum yapıyor.
Kilo çizelgen de güzel olmuş eline sağlık...
teşekkür ederim canım inşallah..valla ben biraz tırstım isveç diyetinden açıkcası çok az kalori olunca vaz geçtim 13 günde 11 kilo çok ciddi bir rakam yaaben 30 günde 9 kilo versem bana yeter ben de senin gibi öğrenciyim canım 28 yaşından sonra aynen senin gibi istediğim meslek için yeniden sınavlara hazırlanıyorum..özel derslere gidiyorum ayrıca ingilizce kursu alıyorum...inşallah her türlü hedefimize ulaşırız...
hoş bulduk canım..teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok istekliyim gerçekten bu sefer.1 aydır hep yeltenip diyet yapmaya çalışıyorum sonra kendimi cips yerken aralarda atıştırırken buluyorum..şimdi bile zor bastırıyorum yeme isteğimi ama 2 gündür çok güze dikkat ediyorum spor zaten benim için vazgeçilmezz bişey haline geldi sabahları yüz yıkamak tuvalete girmek gibi bişey oldu ben de..2 gün üst üste yapmazsam yaşam enerjim yokmuş gibi hantal mutsuz hissediyorum..ben doğum sonrası biraz psikolojik bunalıma girdim bunu hemen fark edip psikolojik destek aldım ve bana kendimi ve hayatımı düzene sokacak en güzel şeyi sporu aşıladı doktorum belki dünyada ki en iyi terapi şekli..dozunu kaçırmadan her gün yapılmalı bence ve bu zayıflamak için değil de sağlıklı olmak için hem bedenen hem de ruhen yapılırsa daha etkili oluyor...inşallah takıma kabul edilirim de birlikte birbirimize yardımcı olarak hayatımız da istenmeyen ne varsa kurtuluruz..
kızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
günaydin kizlarCuma Zayıflama Yarışmaları 302. Etap Sonuçları
(22 Mart-29 Mart)
Takım Dereceleri
1)8. Takım (%0.93)
2) 2. Takım (%0.88)
3.)4. Takım (%0.78)
Bireysel Dereceler
1)pegasusu (%3.33) 4. Takım
2) fatos0808 (%3.31) 6. Takım
3) xay (%3.14) 8. Takım
günaydin kizlar
sonuclar aciklandi,tebrik ederim hepinizi:13:
bireyselde 1. olmusum,cok sevindim
sonra gep gecmise bakicam
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html
listen güzel arkadaşım tebrik ederim sporu netten mi yapıyosun
hoşbulduk canım
evet haklı olabilirsin ama yarım bardak ceviz 2-3 cevize eşdeğer geldi bardak küçük bir bardaktı ama yiede çoksa düşürmeliyim tabiki ekmek sadece kahvaltı menüme koysam diğer öğünlerde aramıyorum ekmeği nasıl olur sence
kızlar hepinize kocaman öpücüklerle birlikte iyi haftasonları diliyorum.nasıl söylicem bilmiyorum o yüzden doğrudan söylüyorum;hamileyimhiç beklemiyordum planlı bişey değildi hatta ben olmaz falan diyordum ama gelgelelim. hamileymişim.dün test yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı bizde doktora gittik kantesti yaptırdık.benim kader arkadaşlarım bu sebepten dolayı takımdan iznimi istiyorum ama konyada ki tek arkadaşlarımdınız sizin içinde sorun olmazsa arada girer yine sohbetinize dahil olurum.
günaydin kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-78.html
hoşgeldin, cuma günü seni başvurular arasında görmüştüm deftere yazmışitım pgasus çağırmış, çok sevindimmerhaba kızlar bende daha yeni gördüm kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
başlayayım o zman yazmaya
1 haftadır spor salonuna gidiyorum ciddi anlamdada 2.günüm diyette
geçen hafta 89,5 le spora başladım
bugün 1 haftalık kilom 88.3 tü. ben çok sevindirik oldum bu duruma .
inşallah haftayada aynı şekilde diyet+sporla kayıp daha fazla olur diye umuyorum.boyum 1.68 yaşım 30
evliyim 4 yaşında 1 kzıım var
bugünkü menüm de şöyleydi
sabah:yarım bardak ceviz içi
1 kibrit kutusu beyaz tuzsuz peynir
4 zeytin
maydonoz,salatalık dometes şekersşz çay
üstüne orta türk kahvesi içtim onu şekersiz içemiyorum ama alışmaya çalışacağım
öğle taze fasulye ;(yazdan kurutulmuş)4-5 yemek kaşısı susuz yerinden
2 çatal yağı alınmış ton balığı
bol ekşili az yağlı marul salata
ara :4 çilek 1 maden suyu
ikindi:9 lu zayıflama çayı çubuk tarçınlı
1 ankara armutu küçük boy
akşam
haşlama tavuk göğsünün yarısı
bol salata
1 çatal pilav
orta türk kahvesi (2 kişil 1 kesme şekerli)
sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum arttırmam veya eksiltmem gerekenler varmı sizce
bugün spora gidemedim kızım hasta kreşe gitmedi
Ha bu arada sabah iki parmak genişliğinde bir parmak uzunluğunda patlıcanlı börek yedim...
günaydin kizlar
Cuma menüm
Sabah Nesfit ( 1 su bardağı süte 4 yemek kaşığı nesfit )
Ara yok
Öğle
2-3 yemek kaşığı patlıcan oturtma ( yağını süzdüm, iş yerinde başka yemek yoktu bende hazırlıksızdım mecburen yedim)
Cacık
1/2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam fırında balık
Bol salata
1/2 dilim ekmek
Su 3 lt yi rahat geçmişimdir.
Spor 10 dk trambolin, 45 dk leslie walk 3 mile, 30 mekik,
Mesajları saymadım hemen sayıyorum. 7
Öpüyorum sizi biraz mekik çekip işe gidicem görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?