inşallah canım yaa bu sefer gerçekten çok istekliyim...hoşgel canım benim bede tv izliyodum benden baska kimse yok hafta sonu hep böle olur geçen hafta hemen hemen herkez hasta(adet) olmuştu o yüzden 300-500 gram arasında oynadık bi kaç arkadaş kaptan felan hariç ama bu hafta bizi kimse tutamazzz :) sende inşallah verirsin canım istedigin kiloları
yarında kepek ekmeği alacam zaten ama ben haslanmış yumurtayı katı olduğu sürece hep ekmeksiz yerim zati:))))senin teknik güzelmiş suyla dolduruyorsun midende ki boşluğu ekmekle değil..ben de yapayım olmazsa ama bgn diyetimin 3. günü ve biraz daha az acıktım san ki bgn
olur valla tatlım yarışalım senle bu hafta o zman...şöle tatlı bi rekabet daha da alevlendirir şimdi beni:))))bu hafta 3.cü olduk diye fazladan 500 kalori ödülümüz vardı ben kullandım mesela fıstık :) herşeyden az az yedim :) senle kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı birlikte verelim kiloları canısı gel :)) biz yarış yapıyoruz bidee takımda geçen hafta buyumeyenbebay ile ben yarıştık herkez ikili yarışıyo tabi isteyenler yarısıyo
olur valla tatlım yarışalım senle bu hafta o zman...şöle tatlı bi rekabet daha da alevlendirir şimdi beni:))))
canım herkes kendi deneyimlerine göre konuşuyor o yüzden öle...herkeste aynı etkiyi yarattığını düşünmüyorum bazı şeylerin..sen vücudunu daha iyi tanıyorsun sana dokunmuyorsa sen devam edebilirsin bence..ben de bi makalede okumuştum çok soğuk içmedeğin sürece bi sıkıntı olmuyormuş bir de çok çiğnersen yiyecekleri hiç sorun olmaz sanırım...amaaann zaten kuş kadar yiyoruz allah aşkına ne olacak kicanım yumurta tk tutuyor diye bende arada yemeye calışıyorum ama hiç sevmem kokusundan dolayı o yüzden ekmeksiz töbe yiyemem dediydim :))
ya bide kimisi yemek yerken su içme kılo alırsın diyor kimiside su iç şişersin daha az yersin diyor sastım kaldım ama ben susuz yemek hayatta yiyemem ya çok su içerim yemek yerken
zaten insan öle daha motive oluyo bana göre canım ya ama tabi abartmamak şartıyla her cuma sabah ac karnına tartılıp kılomuzu yazıyoruz ona göre sıralamaya giriyoruz fıstık ben haftada bi kere bakıyom tartıya önceden hergün sabah akşam tartılırdım
ben kaçıyım canım artık uykum geliyor yavaştan..malum yarın iş var :))
uyurkenn bile kalori yak inşallah:)))...görüşürüz şekerim
torpil yüzünden kaybetsem tamam dicemde bu şekilde kaybetmek beni çok üzdü canım yaa
röportajda birbirimizi daha iyi tanımak için canısııı
Hayılı olsun canım benim
İlk bebek miydi bu :26:
Aslında hamilelikte anneye kilo aldırmayan , bebeğe direkt etkili yiyecekler var , onlarla kilo dikkat edebilirsin . Bne hamileliğimde başlangıç kilomdan sadece 3 kilo almıştım , arada vermiştim başlarda 3 kilo onuda sayarsan sadece 6 kilo .
Çok sevindim canım , her zaman gel , bekleriz ,
Netten yapıyorum, hem daha tempolu hem daha bilinçli oluyor.
Yarım bardak deyince çok gibi oldu tabi ama dediğin gibi aşağı yukarı 3-4 ceviz olmuştur o. Beyaz ekmek kesinlikle yeme, ama kepekli , tam buğday ekmeklerden mümkünse sabah mutlaka en azından 1 dilim ye bence , hem tok tutar hem vücudun ona da ihtiyacı var...
Canım , tebrik ederim, çok sevindim. Hayırlı olsun inşallah hamileliğin iyi geçer, arada bir uğra ama. Seni tanıdığıma memnun oldum. İnşallah hamileliğinde de düzenli beslenir fazla kilo almazsın. Ve umarım sen doğumdan sonra buraya tekrar döndüğünde ben burda değilde , Ausun açtığı mezun olupta kilosunu korumaya çalışanlar topiğinde olurum.Kendine iyi bak. . .
Yani kaptan ben de senin adına çok sevindim de, dünkü iddia geldi aklıma. Ben ki bu hafta 200 gr vermiş buyumeyenbaby, bireysel birincisiyle kapışıyorum ha bi de iddia koydum 500 kalori ve 200 mekik.Yürrü be buyumeyenbaby kim tutar seni
Ha sen şimdi korktum mu sanıyorsun, hiç de değil. Cuma günü görüşürüz...
o güzel havalari birazda buraya üflesen ne güzel olur,kar yagiyor aksam,sabah duruyor,disari buz gibi,offf offf gelmez buraya bahar
diyet zeytin ne oluyor anlamadim:44:
aksamki makarnanin miktari nedir
sporuna her zamanki gibi laf yok,tebrik ederim
tesekkürler cnm,hepimizi tebrik ediyorum benndeee
kirmizili yeri okuyunca cok sevindim cnm,geldigine pisman olmadigin icin
emin olki duygular karsilikli,bende seni baska takima kaptirsaydim üzülürdüm
sen degilde ben korkuyorum:18: hangi akilla sana düello teklif ettim anlamiyorum,sanirim uyku sersemligiyle yazdim,ben bu hafta fazkla verdim,umarim haftayada veririm,yoksa karizma yerle bir olacak
hemen yolluyorum cnm,ben you tube den yapiyorum
Total Body Workout 4, Cardio, sculpt and tone fitness, Full 30 mins - YouTube
Total Body Workout 7, Cardio, sculpt and tone fitness, full 30 mins - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=q7gebZUF8SEO
Total Body Workout 1 bodyweight workout,Fitness Sculpt and tone eFit30 - YouTube
daha gönderebilirim,sen bunlara bi göz at,1 tanesini yapsan yeterli günde,300 kaloriye yakin yaktiriyor ve vücudu sekle sokuyor,kolay gelsin
tesekkürler,insallah olursun,hafatyada senin hikayeni okuruz
tesekkürler cnm,
afiyet olsun yediklerinde sorun yok sporunuda yapsaydin süper olacakti neyse,yaparsin sen
muayyn hanimlar ne demek anlamadim :44:
hayirli olsun cnm,saglikli bir hamilelik gecirip,bir avazda saglikli bir bebek dünyaya getirisin insallah
bir avazdayi annem söylerdi bana
istedigin zaman takima gelip sohbete dahil olabilirsin,uzun zaman olmadi ama memnun oldum seni tanidigima
bu gün calisiyormusun sen
sabah az olmus,ögle hem az hem kalori olmus,aksam güzel olmus,sporunda iyi,mekikleri arttuir cnm,30 mekik olmaz en az 50-100 ile basla sen
ha simdi oldu
hos geldin,kurallari yazicam birazdan oku ve kabul ediyorsan baslayalim
isvecleri bos verelim bence,en güzeli saglikli vermek
kesinlikle katiliyorum,takim olarak rekorumuzu kirma yolundayiz,asagi inmek yok ama
kumpirin kalorisine baktim hemen yaziyorum,1 adet mayonezli kumpir,1000 kalori cnm,yarisini yersen olur
afyet oslun cnm,bu hafta sislikte inerse haftaya yine ilk 3teyiz desene
tamam cnm,kabul ama sana bi hatirlatmada bulunmadan edemeyecegim,yüzdeye bakarsak ben sende azda versem kilom az oldugundan yüzdem daha fazla olur,yani haksizlik olmamasi icin verilen kiloyada bakabiliriz,sen düsün derim:18:
eveeet aferin bizeeeeeee muayyen had
ftamızda bie derece yaptık maşallah maşallah hepimize tütütütüt.kaptan ben bu 500kalori kaçamak hakkını cezamdan düşmeyi talepediyorum mümkünmüdür. kuşhanla birlikte sporyaparken sürünüyorumadeta
900 cezam kalmıştı 300 dahayaptım 500 de kaçamak hakkı sayarsak 100 kalori ve200 mekik kalıyor onun yerinede 30 dk. pilates yapmayıteklif ediyorum. çünkü emkik çkemiyorum 2 gün belimağrıyor
canım öncelikle aramıza hoşgeldin. ben esin ankaradayım 1 yaşında birkızım var.
menün hakkında yorumlara gelirsek. ara öğünlerdeki meyvelerin yanına ek olarak 1 er çay bardağı lightsüt yada yoğurt ekleyebilirsim. onun dışında çok güzel
çok güzel canım menün. tebrikler kaçamaksız bir gün daha
canım önecelikle hoşgeldin. adım esin. 1 yaşında kızım var. emin ol burada doğum sonrası stresi yaşayan bir sürü arkadaş var bibirimizi anlama açısından süper bir yer. hem takım arkadaşlarımıda herbirini ayrı ayrı seviyorum.
anaaaaaaaaaaaam bendede öyle olduydudemekki o miskinliğin nedeni buymuş hımmmmmmmmmmmmmmmm. canım tebrikler bu arada tebrik etmeyi unuttum hemen aralık anneleri grubuna gir kk da. ben burada çok güzel arkadaşlar edindim. ve çok şey katıyor insanatavsiye ederim. birde benim doktorum çok iyi bir doktordu ve hamilliğmin ilk 3 ayında diyet yaptırmıştı ilk 5 ayı ilk kilomla kapatmıştım sonra adamı takmayınca 20 kilo birden aldım.sakın öyle bir hata yapma lütfen hamileyim yada emziriyorum diye ne bulursan yeme. ben çok pişmanım emin ol bebek anneden alacağını alıyor senin yemenle bebek beslenmez. sadece 7-8 kilo ile kapatabilirsin onuda doğumda verirsin doğumdan sonra emzirme döneminde fazla kilolarını verirsin. çok sıkıcı bi konuşma oldu ama benim yaptığım hataları yapma diye yazıyorum. bendoğumdan sonra eşimin yanında yürümek dahiistemiyordum.
seni yürekten tebrikedyorum.
canım menün çok güzel ilk fırsattahikayeni okuyacağım hatta yan sekmede açtım bile.
canım hoşgeldin :) ben esin 1 yaşında kızım var. menünde cafe latte yerine sade kahve içebilirsin emin ol daha çok tok tutuyor. ayrıca ana öğünleri atlamamalısın yoksa metabolizman yavaşlar kastan kaybedersin.
bu yazıda adımı 3 kez yazdım aynı yazıda hoşgeldin dediğim 3 arkaşımız var ne mutlu bize çoğalıyoruz:)
canım sıkma canını, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Sen içini ferah tut fıstıkım:) çok gençsin daha hayat ne fırsatlar çıkaracaktır önünegüzin ablaya benzedim birden :))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiinn, kendimi tanıtmıyorum çünkü yarın röpörtaj sırası bende yeni gelen arkadaşlar beni bol bol tanıyacaklar nasılsa:18:
canım cidden kuş kadar olmuş, bu arada gün muhabbetini atlatmışsın tebrikler canısı
canım az fakat düzensiz olmuş menün zamanla oturtursun önemli değil fakat latteden vazgeçmen gerekebilir:26:
tekrar hoşgeldin, umarım iddanı kazanırsın
teşekkür ederim canım
canım spor olayında haklısın ben de çok rahatsız oluyorum fakat hem regl hem de bronşit olunca üst üste zorlamak istemiyorum, zor nefes alıyorum zaten
canım başarı hikayeni okudum tekrardan tebrik ediyorumıspanağı nasıl ekmeksiz yiyosun bravo ben ekmeksiz çok zor yemek yerim ((
4 kaşık açıklamanı okudum dolayısıyla menün güzel canım, sporda Maşallah çok iyi
ah canım çok sevindim, ben bebek haberlerine çok mutlu oluyorum:) Allah hayırlı evlat nasip etsin canım, bizi habersiz bırakma, mutlaka gel sohbete bekleriz, hem fazla da kilo almadan sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, öptüm
canım menün her zamanki gibi çok dengeli:) spor konusunda seni anlayabiliyorum ben de dün kızın peşinde koşturmaktan pert oldum, hava çok güzel artık bahar gldi galiba, baharı çoooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
güzel olmuş canım, eline sağlık
hızlı kilo verdiren diyetler sağlıksız oluyo, dediğin gibi yavaş ver yağdan ver, kalıcı olsun tatlım
hoşgeldin canım, biz o teraziyi oynatırız yerinden sen üzülme
canım sporun en çok dikkatimi çakan şey oldu, tebrik ediyorum, öğlen hazırlıksız yakalnmasaymışsın daha iyi olurmuş ama yine de güzel menü fıstık
vaaaaaaaaayyyyyyyyyy birileri çok iddialı, hadi bakalım merakla bekliyoruz sonuçları:))))
canım çok teşekkür ederim.
evet ilk bebeğimiz olacak inşallah.aus ya nasıl o kadar az kilo aldın.ben zaten kiloluyum kilo alcam diye çok korkuyorum
kızlar uzun suredır yokum menulerımı hatırlamıorum bıle hıcbırınızede yorum yapamadım
ogun cıktım pc den sobanın yanında bırakmısım fan yuzunden kapanmıs bdahada acılmadı suanda kuzenımdeyım pc de tamırde napcamı bılmıorum ıns capuk yapılır uygun parcası gelcekmıs onu beklıorum(((((
menulerım klasık bnım tarzım gene ama brebır hatrlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?