Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah canım yaa bu sefer gerçekten çok istekliyim...

canım yumurta tk tutuyor diye bende arada yemeye calışıyorum ama hiç sevmem kokusundan dolayı o yüzden ekmeksiz töbe yiyemem dediydim :))
ya bide kimisi yemek yerken su içme kılo alırsın diyor kimiside su iç şişersin daha az yersin diyor sastım kaldım ama ben susuz yemek hayatta yiyemem ya çok su içerim yemek yerken

olur valla tatlım yarışalım senle bu hafta o zman...şöle tatlı bi rekabet daha da alevlendirir şimdi beni:))))

olur valla tatlım yarışalım senle bu hafta o zman...şöle tatlı bi rekabet daha da alevlendirir şimdi beni:))))

zaten insan öle daha motive oluyo bana göre canım ya ama tabi abartmamak şartıyla her cuma sabah ac karnına tartılıp kılomuzu yazıyoruz ona göre sıralamaya giriyoruz fıstık ben haftada bi kere bakıyom tartıya önceden hergün sabah akşam tartılırdım

canım ben yatıyorum ya sabah işe gidicem yarın akşama görüsürüz iyi geceler öptümm
yarından itibaren ben sıkı diyete giriyorum birbirimizi motive ederiz yardım ederiz tamam canım :)

canım herkes kendi deneyimlerine göre konuşuyor o yüzden öle...herkeste aynı etkiyi yarattığını düşünmüyorum bazı şeylerin..sen vücudunu daha iyi tanıyorsun sana dokunmuyorsa sen devam edebilirsin bence..ben de bi makalede okumuştum çok soğuk içmedeğin sürece bi sıkıntı olmuyormuş bir de çok çiğnersen yiyecekleri hiç sorun olmaz sanırım...amaaann zaten kuş kadar yiyoruz allah aşkına ne olacak ki

ben de öle yapıcam ikki gündür tartılmıyorum tutuyorum kendimi valla...sonra moralimm bozuluyo her gün tartılınca...abartmayız canım nesini abartıcaz ki zaten maksat muhabbet olsun işte:)))))

ben kaçıyım canım artık uykum geliyor yavaştan..malum yarın iş var :))
uyurkenn bile kalori yak inşallah:)))...görüşürüz şekerim

GÜNAYDIN ARKADAŞLARR FISTIKLAR KIZLARRR
Hemen cumartesi ve Pazar menülerimi yazayım
Cumartesi
Sabah:biraz peynir 2-3 zeytin bi dilim ekmek sınavım vardı zorla yedim bunlarıda başım neym döner belki diye
Ara: yok sınavdaydım
Öğlen: tavuklu patates yarım tabak ekmek yok 3 kaşık pilav bol salata
Ara: 2-3 bardak çay siyah çay şekersiz
Akşam: öglenin aynısı sadece salata yerine yogurt
Spor : maalesef moral olmadıgı için yapamadım
Su : 2 litre ancadır
Mesaj bilmiyom ama cenem baya düştü

Pazar
Sabah: acelem vardı küçük bi sandiviç yaptım içinde( çok az peynir dometes marol maydonoz)
Ara: maalesef bi tane çikolata yedim adını unuttum şu ince uzun olan çikolatalardan
Öğlen : çarşıdaydım erkek arkadaşım kebab yiyelim diye tutturdu bi dilim ekmek ve bol salatayla yedim
Ara: çok sıcaktı bi bardak limonata içtik sonra yine duramadık buzlaş içtik bulaşta meyve suyunun buzlu olanı gibi bişi
Akşam: bi tabak kurufasulye ekmek yok 3 kaşık pilav bi tane turp
Ara: bi tane portakal bi cay bardagı nescafe
Spor : yok akşamada kadar otobüse binmeden ordan oraya gezdik
Su 2.5-3 litre arası

Ben 500 kalorilik ödülümü galiba belki biraz çikolatayla kullandımm

canım çok teşekkür ederim.

evet ilk bebeğimiz olacak inşallah.aus ya nasıl o kadar az kilo aldın.ben zaten kiloluyum kilo alcam diye çok korkuyorum

hemen dün yediklerimi yazıp çıkıyorum kızlar
sabah 2 dilim kızarmış ekmek
2 zeytin 2 dilim sucuk 1 fincan çay

ara 1 dilim kızarmış ekmeğin üztüne 1 çay kaşığı kaymak sürdüm

öğlen 1 kepçe tavuk çorbası

ara 2 adet diyet bisküvi

akşam lahana salatası
4 yk makarna

yatmadan 1 bardak maydanoz suyu
3 lt su

spor
40 dk zumba 20 dk plates

canım çok teşekkür ederim.mutlaka uğrayacağım kim neler yapmış kaç kilo vermiş kontrol edeceğim.inşallah koruma topiğine geçersiniz ben ordada bulurum sizi

canım çok teşekkür ederimbende seni tanıdığıma memnun oldum

kızlar uzun suredır yokum menulerımı hatırlamıorum bıle hıcbırınızede yorum yapamadım
ogun cıktım pc den sobanın yanında bırakmısım fan yuzunden kapanmıs bdahada acılmadı suanda kuzenımdeyım pc de tamırde napcamı bılmıorum ıns capuk yapılır uygun parcası gelcekmıs onu beklıorum (((((
menulerım klasık bnım tarzım gene ama brebır hatrlamıorum

canım çok teşekkür ederim.ya miskin miskin yatıyordum
canım bende kilo almaktan çok korkuyorum.benim en fazla 7 kilo almam lazım ama kilo almamam lazım diye diye sanki kilo alacakmışım gibi geliyor.ne biliyim işte bu günlerde ruhsal durumumda gel gitli..
bu arada aralık annelerine katılma önerin için çok teşekkür ederim.inceledim ve gerçekten çok yararlı bir topik

canım çok teşekkür ederimmutlaka uğrayacağım bende sizi merak ederim

Günaydınlar sevgili 4. takımın azimle kilo veren fıstıkları

Hemen dün yediklerimi yazayım ,

Sabah

Bir fincan yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
1 domates
3 zeytin

Ara :

1 adet kivi
4 kaşık yağsız yoğurt

Öğle : Sonra yazacağım

Akşam:

1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kereviz
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Light sütle şekersiz nescafe

Eveeeet , ödül hakkımı anlaşılacağı üzere öğlen kullandım.

Eşimin annesinin köyde miiiiis gibi taş fırında pişirdiği ,Mancarlı ( ıspanağa benzer bir çeşit ) börek yedim . Pide gibi yapılıyor . Çok yemedim ama acayip tatlı geldi , her gün her gün aynı şeylerden sonra , yanında ev yapımı ayran

Bol bol su , sıcaktı ve dışarıdaydım çook su içtim.

Akşam 200 mekik.

canım çok teşekkür ederim.

evet ilk bebeğimiz olacak inşallah.aus ya nasıl o kadar az kilo aldın.ben zaten kiloluyum kilo alcam diye çok korkuyorum

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.
İnan özel bir şey yapmadım .Zaten o zamanlar epey kiloluydum . 90 kilo ile hamile kaldım , ilk üç ay mide bulantılarından 87 e oldum .Doğumada 93 ile gittim.Yani başlangıç kilomdan bakarsan sadece 3 kilo aldım.Oğlumda 3.500 kilo gayet iyi doğdu canım.
Öyle aş ermem falan olmadı.Sabahları pek canım bir şey istemiyordu onu hatırlıyorum , hemen her sabah peynirli domatesli tost yemiştim Sonrada bir koca kaşık fıstık ezmesi(bebeğin kemik yapısı için çok faydalı)

Evet canım hepimiz merak ettik seni , ama kadim arkadaşın tahmin etti bilgisayarının arızalandığını.

Bekliyoruz seni bir an önce güzellik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…