günaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
sabah nesfit-süt yarım kase+3 çilek doğradım içine
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
ara :1 portakal
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
tırnağım kadar bitter çikolata türk kahvesiyle
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim
ara: 1 ankara armutu 1 avuç içi sıcak leblebi yedim.
bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz
2,5 litreden fazla su içtim
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )
7 mesajım var yanlış saymadıysam şimdilik bu kadar sevgiler
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek
ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek
1.5 lt su
spor 45 dakika hoca esliginde 45 dakika spor aletleriyle kendim yaptım
hepinizi öpüyorum ve iyi hafta sonları diliyorum dişarda hava mükemmel :)
canım be kolay olan zumbalardan yapıyorum yaaa ötekiler beni de kaslarımıda yoruyo zaten kardiyo olarak koşu yapıyorum her sabah acık havada bide eliptik bisikletim var hafta da 3 gün de onu yapıyorum genelde plates yapıyorum ama bazen sıkıldığım da zumba yapıyorum hem kızım da dans ediyor benimle iyi oluyor...ekmeği dün bilinçli olarak yememezlik etmedim ama yiyesim gelmedi hiç artık bgn eklerim....
Hoşgeldin aramıza
Oooo oooo iddia varsa , hele de eşle girilmişse , tamamdır o iş arkadaş :13:
Haftada 1,5 - 2 kilo vermen gerekiyor ki olmayacak iş değil
Metabolizmanı ne kadar erken çalıştırırsan o kadar iyi , erken yemeye çalış mutlaka bence .
Latte facia bence , hele hergün , orta boy bir latte 150 kalori , daha yararlı bir şeyden alsan bu kaloriyi , hani diyorum en azından 26 nisana kadar
Gelelim benim dün yediklerime ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek
Ara:
Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
Ara:yok
Akşam:
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
Ara:
1 portakal
yağsız süt
Tüm gün dışarıdaydım neredeyse , çok yürüdük.
Bir ara oğlum mızmızlandı onuda kucağıma aldım , düşünün yani sporu
Yürürken termal korsemi de giymiştim , eve geldim su gibi olmuşum
Su demişken ; 3 litreye yakın su içtim
merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree
bizim burda da pikniklerimiz meşhurdur, ben çok severim, iyi eğlenceler:))Tünaydınnn kızlar umarım çok güzel kaçamaksız bir pazar geçirirz
Bugün bizim plandada piknik var gibi arkadaşlarla. Umarım fazla kaçırmam, sabah kalktık bir güzel kahvaltı yaptım.
Kendimi çok iyi hissediyorum.
teşekkür ederim tatlımİyi gezmeler canım havada mis valla tam gezmelik :) Bende gezmek istiyorumm yaa
Menün çok güzel ve doyurucu gözüküyor
Merhaba canım sende hoşgeldinnnnAynen fotolar bakıyorum valla kendimden utanıyorum 64 felan olim fotomu atarım
Evet canım ben baktım 110 kalori miş ama içine şeker atmıyorum kendi şekerine alıştım. Benim tatlı isteğimi azaltıyo ve tokluk veriyor aslında bakalım artık 2-3 günde bir içerim artık
Sınavına girdin sanırım akşam haberlerde duymuştum. Sıkma canını maalesef sınav sistemlerin çoğunda torpil işliyor ALLAH nasıl biliyo öyle yapsın onları
Menün güzel olmuş beğendim.nugıtı öğleye yerleştirsen akşamıda çorbayla yer değiştirseydin süper olurdu akşamı oldukça hafif tutmalıyız alsında
Röportajda nedirİlk defa duyuyorum
Evet öğlenleri kalktığımız için oldukça düzensz oluyor böyle bu hafta düzelicek inşallah bakalım
geçmiş olsun canım umarım ciddi bir durum yokturemnün başarılı :) dün hastaneyle ugrastık öglenden sonra o yuzden öglei atladım:
olur canım tam mıncıklamalık zaten:)))günaydın toprakcıgım senin prensesi az bana gönder de mıncıklıyım biraz :)
menün gayet başarılı
ben de istemiyorum aslında ama eftelyanın işyerinden çek verdiler alışveriş için abla alalım diyip duruyo bugün belki bikaç parça alırım, ne de olsa geçen yaza göre çok daha zayıfım
Bende dün gezerken , kendime hiçbir şey almadım canım.
Sadece diyete başlamadan önce çok beğendiğim bir pantalon etek vardı , onun 38 bedenini almıştım bilerek , sezonda onu giyeceğim , öyle karşımda duruyor
iyi gezmeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrmerhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree
güzel bir ara atlamışsın sadece:) şu termal şortlarla ben çok daralıyorum zaten onsuz da çok terlediğim için... oğlan sana iyi spor yaptırmışGelelim benim dün yediklerime ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek
Ara:
Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
Ara:
1 portakal
yağsız süt
boşver takma kafaya sen sevgilinle gez toz bugün fıstıkım öpüyorumbende sınav sonucunu hayra yormaya calışıyorum canım ya olmuyo bide yazdıgın kelime sayısını biraz daha asagıya cekmişler pislikler yaaa
ha bide baharı çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum demişsin bende seniçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum bebegimmm
evet canım teşekkürler, analarına naz yapıyolar çalışıyorum diye sanırımcanım senin kız baya yoruyor seni yaaa allah yardımcın olsun fıstık
menün güzel bence fazlalık yok seytan ugramıyor sana :) aman uzak olsun bizim takımdan ya ama bugün benim etrafımda dolanıyo gibi
teşekkür ederim tatlım, iğneler işe yaramadı yarın antibiotik alıcamHerkese kocaman günaydınlar , keyifli pazarlar diliyoruuummm
Yine geçmişin derin sayfalarına gömüldüm sabah sabah , ben yokken ne çok konuşmuşsunuz
Zeynepcim , aralarda 4 kaşık makarna açıklamanı da okudum , ilk kez bu kadar çok beğendim yediklerini
Kedini aç bırakmamışsın , öğün atlamamışsın
Ben merak ediyorum , bakacağım şimdi kaptan
Yediklerin çok güzel helincim ama dikkat et , bu hafta büyümeyenbaby favori gibi duruyor
Sıkı kuşandı kılıçlarını.
Sağolasın kaptanım
Yok şimdi diğer takımlarda kim var kim yok , muhabbet nasıl bilemem de , hem ben buradaki sıcacık ortamdan gayet memnunum , hem de başarıdan
Kumpirde mayonezsiz hiçbirşeye benzemez benim için , vazgeçtim bu gün hakkımı başka şeyde kullanacağım , yarım kumpirden ödül mü olurmuş
Ne güldüm sabah sabah canım yaa...
Kaptana kargoyla , içli köfteler , su börekleri , baklavalar yolla sen bu hafta
Aramızda çalışanlar çok canım , onlarda fırsat buldukça giriyorlar , önemli olan buraları unutmadan bildirimde bulunmak , azıcıkta sohbet edersek fena olmaz hani
Ya sorma canım , en dayanamadğım kısmı , masadaki yiyecekler , sonradan sunulan tatlılar değil de ; ev sahibinn ısrarı , gerçi bir kaşımı kaldırıyorum , 1 saat susuyor en azından
Hoşgeldin aramıza
Oooo oooo iddia varsa , hele de eşle girilmişse , tamamdır o iş arkadaş :13:
Haftada 1,5 - 2 kilo vermen gerekiyor ki olmayacak iş değil
Metabolizmanı ne kadar erken çalıştırırsan o kadar iyi , erken yemeye çalış mutlaka bence .
Latte facia bence , hele hergün , orta boy bir latte 150 kalori , daha yararlı bir şeyden alsan bu kaloriyi , hani diyorum en azından 26 nisana kadar
Afiyet olsun canım , güzel olmuş.
Geçmiş olsun bu arada çok
AAynen bende , dün akşama kadar dışarıdaydık , yine de canım hiç eve girmek istemedi , ohhh miiiisss gibi hava.
Canım bu takım zumba dansının doğduğu yer
Aramızda zumba yapmayan yok kadar az , hatta trambolin üzerinde mezdeke bile yapıyoruz
Ekmek mutlaka 1 er dilim en azından sabah ve öğle öğünlerine yerleştir bence
sende de spor güzeeeeeeeeelllllllllllllcanım be kolay olan zumbalardan yapıyorum yaaa ötekiler beni de kaslarımıda yoruyo zaten kardiyo olarak koşu yapıyorum her sabah acık havada bide eliptik bisikletim var hafta da 3 gün de onu yapıyorum genelde plates yapıyorum ama bazen sıkıldığım da zumba yapıyorum hem kızım da dans ediyor benimle iyi oluyor...ekmeği dün bilinçli olarak yememezlik etmedim ama yiyesim gelmedi hiç artık bgn eklerim....
fıstık yine çok az yemişsinnnnngünaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
kahvaltıda 2 dilim peynir 3 tane yeşilzeytin 4 tane diyet siyah zeytin 1.5 dilim kepeklı ekmek
ara yok ögle yok ara yok
akşam birtane haşlanmıs tavuk baget yerım kase corba 4 5 tane küçük kırmızı turp ve turpun yaprakları bir dilim kepeklı ekmek
1.5 lt su
çok geçmiş olsun canım kızın için öncelikle, menün çok fena değil, aradaki kaçamaklara haftaya cezalar var haberin olagünaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
dünkü menüm öğleden sonra annemdeydim biraz saçma oldu bugün ama yinde eskisine göre zemzemle yıkanmış :)))
öğle:1 haşlama yumurta 2 parça peynir (kızım anca kahvaltı yapıyoduda bende kahvaltılık bişeyler yedim artık)
1 tane çizzi (paket değil ) buda çocukların elindeydi 1 tanecik yiyiverdim canım çekti
akşamda 2 kuru köfte
cacık ,ıspanak köklerinden tertor yaparız bilirmisiniz bilmem sarımsaklı bol ekşili az yağlı 1 kasede ondan yedim
bana sorarsanız bugün biraz saçmaladım gibi ama yinede ii dayandım o kadan ikramın içinde tırnak kadar bitterle 1 çizzinin günahı olmaz heralde diyip kendimimi avutuyorum acaba !!!!!!nedersiniz
2 gündür spora gidemiyorum kızım hasta diye belirtmiştim dün 20 dk hızlı tempo yürüdüm kızımın pusetteydi daha yorucuydu yani, bide apartman 7 katlı asansör kullanmadan hızlı hızlı 2 defa çıktım indim durmadan (ama merdiven çıkmak baya yoruyomuş unutmuşum valla )
canım kızım haziranda 2 yaşında olacak, aslında akşam dışında uyku sorunu yok, gündüzleri teyzem çok rahat uyuttuğunu söylüyor, sanırım beni özlüyo gece o yüzden çok zor uyutuyorum, yatmak istemiyo...ahh ahhh çocuk olunca böyle oluyo işte insan kendini unutuyor....canım uykusu düzensiz mi bir de kızın kaç yaşında...menünü beğendim bu arada ama ara öğünün yok ben çok acıkıyorum ara öğün yapmayınca
ben kızımdan sonra ilaçsız atlatamadım maalesef şimdi kullanıyorum ilaç ama memnunummerhaba esin ben de özge.doğum sonrası sitresi kızım doğduktan 3 ay sonra ortaya çıkmaya başladı eşimin desteğiyle sporla hiç ilaç kullanmadan atlattım çok şükür..bazen yine gelenler geliyor ama onu da artık insan olmamıza veriyorumben de geleli daha iki gün oldu ama sevdim burayı takımdaki arkadaşlar samimi geldi bana..inşallah bi sıkıntı olmaz ve aranıza alınırım...
hadi bakalım İnşallahbenim de niyetim o zateninşallah bu hafta ki hedefim 2 kilo ...
biraz karışmış ama abartı bişey yok akşam menüsü güzel özellikle, şu zumbayı ben denemedim bir sanırım bu ara mezdeke ile oryantale takılıyorummerhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla
dün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 fincan kahve
ara 3 kaşık yoğurdun içine 1 tutamm maydanoz 1 adet salatalık yedim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ara yarım kase yağsız çorba içtim
akşam yarım ızgara levrek bol bol salata
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)
çok güldüm yaa valla ben de yorumları okuyunca anladım ki herkes zumba yapıyormuş :)))katılırım ben sohbetlere ama benim kız gelip kapatıyor pc yi birden iletişimimiz kopabilir:))))ekmek yiyorumda ben normalde ama bi başladım mı önüne geçemiyordum...diyetimin bugün 3 günü ilk iki gün yedim ekmek ama dün nedense yememişim ben de sonradan fark ettim
Aramızda çalışanlar çok canım , onlarda fırsat buldukça giriyorlar , önemli olan buraları unutmadan bildirimde bulunmak , azıcıkta sohbet edersek fena olmaz hani
Canım bu takım zumba dansının doğduğu yer
Aramızda zumba yapmayan yok kadar az , hatta trambolin üzerinde mezdeke bile yapıyoruz
Ekmek mutlaka 1 er dilim en azından sabah ve öğle öğünlerine yerleştir bence
çok beğendim cnm menünüGelelim benim dün yediklerime ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek
Ara:
Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
Ara:
1 portakal
yağsız süt
kızlar bir kaç mesaja alıntı yaparak cevap yazıyorsunuzya yapamıyorum ben nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız :26: :26:
menün de sporlarında çok güzel..ya ben şu ceza olayını soracaktım şimdi bi parça yani tadımlık falan yiyince cezaya kalıyomuyuz mesela kızımın çikolatsından minicik bi parça ısırsam cezaya kalmam dimi:18::18::18::18::18:merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim
zeynep ve berin toplu alintiyi sormussunuz hemen anlatayim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin
yeni arkadaslardan berrin26 sartlari kabul edip etmedigini yazmamissin tatlim
Auscugum mesajini gördüm paylasimda tesekkür ederim
kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demihava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar
bana musade sonra zamanim olursa gelirim,olmazsada yarin kaynasiriz artik
durun ya dün yediklerimide yazayim unutmadan
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost üzeri 1 c.k cilek receli
ara
1 elma
öglen
1 kase corba,3 köfte,salata
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
4 y.k.mantarli tavuk sote,3 y.k.pilav,salata
su
3.5 lt
spor
30 dk zumba,30 dk yürüyüs,300 mekik
merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim
zeynep ve berin toplu alintiyi sormussunuz hemen anlatayim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin
yeni arkadaslardan berrin26 sartlari kabul edip etmedigini yazmamissin tatlim
Auscugum mesajini gördüm paylasimda tesekkür ederim
kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demihava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar
bana musade sonra zamanim olursa gelirim,olmazsada yarin kaynasiriz artik
durun ya dün yediklerimide yazayim unutmadan
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost üzeri 1 c.k cilek receli
ara
1 elma
öglen
1 kase corba,3 köfte,salata
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
4 y.k.mantarli tavuk sote,3 y.k.pilav,salata
su
3.5 lt
spor
30 dk zumba,30 dk yürüyüs,300 mekik
apartmandan biri biber kızartıyor allahım birde severim ki....neyse artık zayıflayınca kendime ödül olarak yaparım bi parça..:)
kızlar bgn arkadaşlarım geldi oturduk biraz doğum sonrası kilolarıyla uğraşan arkadaşım var onunla bi güzel ölçülerimizi aldık kilolarımızı yazdık bi de bgnün tarihini yazdık 1 ay sonra tekrar bakacaz onuda gazladım bayaaa
pokemoncugum,mekik cezani spor olarak degistirebilirsin,fakat ödülü cezadan düsemeyiz,ceza cekmek mecburidir,ödülüde isteyen kullanir,sonucta kacamak karsiligi spor olarak koyulmus kuralimiz....eveeet aferin bizeeeeeee muayyen had
ftamızda bie derece yaptık maşallah maşallah hepimize tütütütüt.kaptan ben bu 500kalori kaçamak hakkını cezamdan düşmeyi talepediyorum mümkünmüdür. kuşhanla birlikte sporyaparken sürünüyorumadeta
900 cezam kalmıştı 300 dahayaptım 500 de kaçamak hakkı sayarsak 100 kalori ve200 mekik kalıyor onun yerinede 30 dk. pilates yapmayıteklif ediyorum. çünkü emkik çkemiyorum 2 gün belimağrıyor
canım öncelikle aramıza hoşgeldin. ben esin ankaradayım 1 yaşında birkızım var.
menün hakkında yorumlara gelirsek. ara öğünlerdeki meyvelerin yanına ek olarak 1 er çay bardağı lightsüt yada yoğurt ekleyebilirsim. onun dışında çok güzel
çok güzel canım menün. tebrikler kaçamaksız bir gün daha
canım önecelikle hoşgeldin. adım esin. 1 yaşında kızım var. emin ol burada doğum sonrası stresi yaşayan bir sürü arkadaş var bibirimizi anlama açısından süper bir yer. hem takım arkadaşlarımıda herbirini ayrı ayrı seviyorum.
anaaaaaaaaaaaam bendede öyle olduydudemekki o miskinliğin nedeni buymuş hımmmmmmmmmmmmmmmm. canım tebrikler bu arada tebrik etmeyi unuttum hemen aralık anneleri grubuna gir kk da. ben burada çok güzel arkadaşlar edindim. ve çok şey katıyor insanatavsiye ederim. birde benim doktorum çok iyi bir doktordu ve hamilliğmin ilk 3 ayında diyet yaptırmıştı ilk 5 ayı ilk kilomla kapatmıştım sonra adamı takmayınca 20 kilo birden aldım.sakın öyle bir hata yapma lütfen hamileyim yada emziriyorum diye ne bulursan yeme. ben çok pişmanım emin ol bebek anneden alacağını alıyor senin yemenle bebek beslenmez. sadece 7-8 kilo ile kapatabilirsin onuda doğumda verirsin doğumdan sonra emzirme döneminde fazla kilolarını verirsin. çok sıkıcı bi konuşma oldu ama benim yaptığım hataları yapma diye yazıyorum. bendoğumdan sonra eşimin yanında yürümek dahiistemiyordum.
seni yürekten tebrikedyorum.
canım menün çok güzel ilk fırsattahikayeni okuyacağım hatta yan sekmede açtım bile.
canım hoşgeldin :) ben esin 1 yaşında kızım var. menünde cafe latte yerine sade kahve içebilirsin emin ol daha çok tok tutuyor. ayrıca ana öğünleri atlamamalısın yoksa metabolizman yavaşlar kastan kaybedersin.
bu yazıda adımı 3 kez yazdım aynı yazıda hoşgeldin dediğim 3 arkaşımız var ne mutlu bize çoğalıyoruz:)
merhaba kızlar....
dün öğleden sonram çok yoğun geçti yediklerşime elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım akşam babam aradı balık almış yemeğe çağırdı sonra arkadaşlarım geldi oturmaya birazda onlardan tırtıkladım ama çok az yedim valla
dün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 fincan kahve
ara 3 kaşık yoğurdun içine 1 tutamm maydanoz 1 adet salatalık yedim
öğlen 2 adet sucuk 1 kk peynir 3 adet zeytin bol bol domates salatalık 2 fincan çay
(eşim saat 1 gibi uyandığı için ona kahvaltı hazırladım o yüzden bir daha kahvaltı yaptım)
ara yarım kase yağsız çorba içtim
akşam yarım ızgara levrek bol bol salata
ekmek hiç yemedim
3 lt su içtim
spor sabah 30 dk koşu ikindi 25 dk zumba dansı yaptım(tavsiye ederim,çok terletip direk incelmeye yönelik bir danstır)
günaydın kızlar mutlu bir pazar geçiririz inşallah :)
akşamda 2 kuru köfte
günaydın hanımlar hemen dünki menumü yazıyım oglum dersaneye gidicek kahvaltı hazırlamam lazım sonra tekrar gelir geçmisi okurum
ara yok ögle yok ara yok
1.5 lt su
Gelelim benim dün yediklerime ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
1 dilim yağsız peynir
3 zeytin
1 salatalık
2 dilim etimek
Ara:
Bir kivi
4 kaşık yağsız yoğurt
Öğle:
1 kase çorba
4 kaşık bakla
4 kaşık light yoğurt
Bol salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
Izgara tavuk şiş
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ayran
Ara:
1 portakal
yağsız süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?