Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence güzel olmuş menü evdeyken iyiyi misafirlikte gezmekte kendini tutabilmişsen tamamdır bu iş arkadaş

Öğlen yememişsin gerçi acıkmadıysan problem yok :) Sporunda çok güzel salona felan mı gidiyorsun.

bende akşamları aerobik yapıyordum neten kolay olanlarından kaslarımı alıştırdım artık zumbaya geçicem çok eğlenceli :))

İnşallah iddiayı ben kazanıcam :)) Evet dikkat etmem lazım her gün değil de 3 günde bir felan artık :)

Gayet başarılı ve dengeli bir menü

merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree

İyi gezmeler canım

Tünaydınnn kızlar umarım çok güzel kaçamaksız bir pazar geçirirz

Bugün bizim plandada piknik var gibi arkadaşlarla. Umarım fazla kaçırmam, sabah kalktık bir güzel kahvaltı yaptım.

Kendimi çok iyi hissediyorum.

selam kızlar, bebişimi uyuttum, balkonda boğaza nazır oturdum, bilgisayarımı da aldım ooooohhhhhhhh keyif yapıyorum, hava çok güzel:))) hadi gelin size de yeşil çay ısmarlıyım
su uyanınca dışarı çıkıcaz, bi bakayım geçmişe neler olmuş sabahtan beri

bizim burda da pikniklerimiz meşhurdur, ben çok severim, iyi eğlenceler:))

teşekkür ederim tatlım

evet akşamları hafif atlatmak gerek doğru söylüyosun, biz takımda birbirimizi tanımak için her gün biri ile röpörtaj yapıyoruz, yeni gelen arkadaşlar geçmişi okuyabilirseniz bundan önceki arkadaşları daha yakından tanıyabilirsiniz. Pazartesi sıra bende, bakalım beni ne kadar sıkıştıracaklar sıra size de geliiiiiiiiiiirrrrrr :))))

emnün başarılı :) dün hastaneyle ugrastık öglenden sonra o yuzden öglei atladım :
geçmiş olsun canım umarım ciddi bir durum yoktur

günaydın toprakcıgım senin prensesi az bana gönder de mıncıklıyım biraz :)

menün gayet başarılı
olur canım tam mıncıklamalık zaten:)))

ben de istemiyorum aslında ama eftelyanın işyerinden çek verdiler alışveriş için abla alalım diyip duruyo bugün belki bikaç parça alırım, ne de olsa geçen yaza göre çok daha zayıfım

merhabalar kızlar bende birazdan dışarı cıkıcam erkek arkadasıma alısveriş yapıcaz ben kendime almıyom ceza verdim zayıflayana kadar bişey yok bana akşama görüşmek üzeree
iyi gezmeleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr

güzel bir ara atlamışsın sadece:) şu termal şortlarla ben çok daralıyorum zaten onsuz da çok terlediğim için... oğlan sana iyi spor yaptırmış

boşver takma kafaya sen sevgilinle gez toz bugün fıstıkım öpüyorum çok tatlısıııınnnnnnnnnnnnnnnn :))))

canım senin kız baya yoruyor seni yaaa allah yardımcın olsun fıstık
menün güzel bence fazlalık yok seytan ugramıyor sana :) aman uzak olsun bizim takımdan ya ama bugün benim etrafımda dolanıyo gibi
evet canım teşekkürler, analarına naz yapıyolar çalışıyorum diye sanırım( şeytan beni geçenlerde yoklamıştı ya o yüzden ben sıramı savdım, gelme bana pis şeytan git gittttttttttt:))))

teşekkür ederim tatlım, iğneler işe yaramadı yarın antibiotik alıcam( size de keyifli pazarlar efendim:))))

sende de spor güzeeeeeeeeelllllllllllll

fıstık yine çok az yemişsinnnnn

çok geçmiş olsun canım kızın için öncelikle, menün çok fena değil, aradaki kaçamaklara haftaya cezalar var haberin ola

canım kızım haziranda 2 yaşında olacak, aslında akşam dışında uyku sorunu yok, gündüzleri teyzem çok rahat uyuttuğunu söylüyor, sanırım beni özlüyo gece o yüzden çok zor uyutuyorum, yatmak istemiyo...
aslında ben de acıkıyorum ama işim olunca unutuyorum

ben kızımdan sonra ilaçsız atlatamadım maalesef şimdi kullanıyorum ilaç ama memnunum

benim de niyetim o zaten inşallah bu hafta ki hedefim 2 kilo ...
hadi bakalım İnşallah

biraz karışmış ama abartı bişey yok akşam menüsü güzel özellikle, şu zumbayı ben denemedim bir sanırım bu ara mezdeke ile oryantale takılıyorum

çok güldüm yaa valla ben de yorumları okuyunca anladım ki herkes zumba yapıyormuş :)))katılırım ben sohbetlere ama benim kız gelip kapatıyor pc yi birden iletişimimiz kopabilir:))))ekmek yiyorumda ben normalde ama bi başladım mı önüne geçemiyordum...diyetimin bugün 3 günü ilk iki gün yedim ekmek ama dün nedense yememişim ben de sonradan fark ettim

çok beğendim cnm menünü

kızlar bir kaç mesaja alıntı yaparak cevap yazıyorsunuzya yapamıyorum ben nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız :26: :26:

merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim

zeynep ve berin toplu alintiyi sormussunuz hemen anlatayim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin

yeni arkadaslardan berrin26 sartlari kabul edip etmedigini yazmamissin tatlim

Auscugum mesajini gördüm paylasimda tesekkür ederim

kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demi
hava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar

bana musade sonra zamanim olursa gelirim,olmazsada yarin kaynasiriz artik

durun ya dün yediklerimide yazayim unutmadan
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost üzeri 1 c.k cilek receli
ara
1 elma
öglen
1 kase corba,3 köfte,salata
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
4 y.k.mantarli tavuk sote,3 y.k.pilav,salata
su
3.5 lt
spor
30 dk zumba,30 dk yürüyüs,300 mekik

Son düzenleme:
menün de sporlarında çok güzel..ya ben şu ceza olayını soracaktım şimdi bi parça yani tadımlık falan yiyince cezaya kalıyomuyuz mesela kızımın çikolatsından minicik bi parça ısırsam cezaya kalmam dimi:18::18::18::18::18:

apartmandan biri biber kızartıyor allahım birde severim ki....neyse artık zayıflayınca kendime ödül olarak yaparım bi parça..:)
kızlar bgn arkadaşlarım geldi oturduk biraz doğum sonrası kilolarıyla uğraşan arkadaşım var onunla bi güzel ölçülerimizi aldık kilolarımızı yazdık bi de bgnün tarihini yazdık 1 ay sonra tekrar bakacaz onuda gazladım bayaaa

Kar mı yağıyo orda. Sanırım yurt dışındaydın sen dimi doğru hatırlıyorum.
menün çoookk güzel bayıldım

biber aahhh yoğurtlu hemde anammmmm Ama yok cıs cıssss sakınnnnn

Gezdikk gezdikkk geldik göya pikniğe gidecektik nerdeeee, bir plan değişikliği ile eskişehire gittik, sokaklarda yürüdük, yemek de yedik :18::18:
Sonrasında yürüdük bayağı güzel havayı bulduk nasıl iyi geldi kendime geldim ya dışarıda incecik kızları görünce dahada hırsım arttı yapabilceğime inancımda arttı
Şimdi spor zamanı uzun bir zumba yapmayı planlıyorum artık dahada bu saatten sonra bişi yemem artık.

pokemoncugum,mekik cezani spor olarak degistirebilirsin,fakat ödülü cezadan düsemeyiz,ceza cekmek mecburidir,ödülüde isteyen kullanir,sonucta kacamak karsiligi spor olarak koyulmus kuralimiz....
kendni yormadan yap,fakat spor olarak yap lütfen

canım ekmeksiz bunları nasıl yedin ya ben töbe yiyemem helede yumurtayı zaten sevmem ekmeksiz töbe yiyemem

canım ilk başlarda böle tırtıklamalar oluyor ama sonra bilinçli bi şekilde isteyince yemiyorsun artık zamanla alışırsın canısı

zeynep ablaaaa yine ögün atlanmış ammaaa sebebi varmışş menün sproun çok güzel ablam benim bu hafta içi bende sporu yapmak istiyrum senin desteğinlee :))

canım menün çok güzel sporda gezmek ve oğluşunla ilgilenmek olmuş oh mis gibbiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…