- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Bende dün gezerken , kendime hiçbir şey almadım canım.
Sadece diyete başlamadan önce çok beğendiğim bir pantalon etek vardı , onun 38 bedenini almıştım bilerek , sezonda onu giyeceğim , öyle karşımda duruyor
canım benim üzülme her işte bir hayır demekki hakında hayırlı degilmiş moralinide bozma oldu bitti artık takma kafana
Sınavına girdin sanırım akşam haberlerde duymuştum. Sıkma canını maalesef sınav sistemlerin çoğunda torpil işliyor ALLAH nasıl biliyo öyle yapsın onları
Menün güzel olmuş beğendim.nugıtı öğleye yerleştirsen akşamıda çorbayla yer değiştirseydin süper olurdu akşamı oldukça hafif tutmalıyız alsında
Röportajda nedirİlk defa duyuyorum
Evet öğlenleri kalktığımız için oldukça düzensz oluyor böyle bu hafta düzelicek inşallah bakalım
İyi gezmeler canım havada mis valla tam gezmelik :) Bende gezmek istiyorumm yaa
Menün çok güzel ve doyurucu gözüküyor
Merhaba canım sende hoşgeldinnnnAynen fotolar bakıyorum valla kendimden utanıyorum 64 felan olim fotomu atarım
Evet canım ben baktım 110 kalori miş ama içine şeker atmıyorum kendi şekerine alıştım. Benim tatlı isteğimi azaltıyo ve tokluk veriyor aslında bakalım artık 2-3 günde bir içerim artık
Gayet başarılı ve dengeli bir menü
İyi gezmeler canım
selam kızlar, bebişimi uyuttum, balkonda boğaza nazır oturdum, bilgisayarımı da aldım ooooohhhhhhhh keyif yapıyorum, hava çok güzel:)))hadi gelin size de yeşil çay ısmarlıyım
su uyanınca dışarı çıkıcaz, bi bakayım geçmişe neler olmuş sabahtan beri
kızlar bir kaç mesaja alıntı yaparak cevap yazıyorsunuzya yapamıyorum ben nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız :26: :26:
merhaba kizlarrr
is arasi bi bakayim dedim,saatlerin ileri alnmasi benim günümü karmakarisik etti
temizlikle ugrasiyorum,sonrada pizza yapp firina sürcem,sonrasindada ütü var,yani bu gün benden umudu kesin
gecmisi okudum azicik,alinti yapamadim,zamanim yok su anda,uygun bir zamanda cevaplayacagim
zeynep ve berin toplu alintiyi sormussunuz hemen anlatayim
alinti ile cevapla yazan yerin yaninda arti isareti var her alinti yapmak istediginiz mesajda o arti isaretine tiklayin,daha sonra en son mesajda alinti ile cevaplaya tiklayin bütün mesajlar karsiniza cikar,sonra her mesajin altina cevabini yazin bbitti,umarim anlamissinizdir,kolay gelsin
yeni arkadaslardan berrin26 sartlari kabul edip etmedigini yazmamissin tatlim
Auscugum mesajini gördüm paylasimda tesekkür ederim
kizlar ya hava güzel diyip duruyorsunuz,benim icim gidiyor,kiskaniyorum bakin,olan var olmayan var demihava iyi olsa hemen piknige gidcem valla,off ya sabahtan beri pis pis kar atistiriyor yine,bi düzelmedi gitti havalar
bana musade sonra zamanim olursa gelirim,olmazsada yarin kaynasiriz artik
durun ya dün yediklerimide yazayim unutmadan
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle peynirli tost üzeri 1 c.k cilek receli
ara
1 elma
öglen
1 kase corba,3 köfte,salata
ara
yarim cay bardagi beyaz leblebi
aksam
4 y.k.mantarli tavuk sote,3 y.k.pilav,salata
su
3.5 lt
spor
30 dk zumba,30 dk yürüyüs,300 mekik
apartmandan biri biber kızartıyor allahım birde severim ki....neyse artık zayıflayınca kendime ödül olarak yaparım bi parça..:)
kızlar bgn arkadaşlarım geldi oturduk biraz doğum sonrası kilolarıyla uğraşan arkadaşım var onunla bi güzel ölçülerimizi aldık kilolarımızı yazdık bi de bgnün tarihini yazdık 1 ay sonra tekrar bakacaz onuda gazladım bayaaa
Gezdikk gezdikkk geldik göya pikniğe gidecektik nerdeeee, bir plan değişikliği ile eskişehire gittik, sokaklarda yürüdük, yemek de yedik :18::18:
Sonrasında yürüdük bayağı güzel havayı bulduk nasıl iyi geldi kendime geldim ya dışarıda incecik kızları görünce dahada hırsım arttı yapabilceğime inancımda arttı
Şimdi spor zamanı uzun bir zumba yapmayı planlıyorum artık dahada bu saatten sonra bişi yemem artık.
bahar wuwmdan haberin var mı dünde yoktu bügünde yol iyice merak ettim kızı
valla yiyorum bana kalsa ben ekmeği tamamiyle kesecektim ama herkes olmaz dedi ben de etimeklerden filan aldım...canım benim ekmekle olan ilişkim o kadar güçlü ki sana anlatamam bi başladım mı sonunu getiremiyorum kopamıyorum kendisindencanım ekmeksiz bunları nasıl yedin ya ben töbe yiyemem helede yumurtayı zaten sevmem ekmeksiz töbe yiyemem
aaa ne güzelmiş ama sonra toparlayamam ben kendimi...ya canım ben sigarayı bıraktım da tat alma duyum yeniden kendine gelince bi başladım mı kesemiyorum...2 ay oldu bırakalı hiç kilo almadım kilom sabit kaldı ama artık abartmaya başladım alacam diye korkumdan da biraz kestim ben yemeği...artık ince gözükmek istiyorum yani ben yine hedefime ulaşana kadar yemiyimcanım birinci olduğumuz günlerde kaptan bize ödül veriyo istedigimizi yiyorduk asırıya kaçmadan sende o günlerde yersin :))
galiba öyleydi kaptan dimi özüdülümüz vardı :)
valla yiyorum bana kalsa ben ekmeği tamamiyle kesecektim ama herkes olmaz dedi ben de etimeklerden filan aldım...canım benim ekmekle olan ilişkim o kadar güçlü ki sana anlatamam bi başladım mı sonunu getiremiyorum kopamıyorum kendisindenayy dur şunun da suyuna banayım dur şunu da yiyim kalmasın günah derken yarım ekmek gidiyor en güzeli hiç tadına varmamak dedim ama kızdılar ben de kızarmış ekmek yiycem artık...
benim mesayi bitti kızlar..kızımı uyuttum kendime maydanoz kaynatıyorum suyunu içecem biraz ödem söktürsün diye...reglimede çok az var aslında bi şişlik var üstümde ona rağmen bu hafta 1.5 ya da 2 kilo verirsem gerçekten tebrik edecem kendimi...
aaa ne güzelmiş ama sonra toparlayamam ben kendimi...ya canım ben sigarayı bıraktım da tat alma duyum yeniden kendine gelince bi başladım mı kesemiyorum...2 ay oldu bırakalı hiç kilo almadım kilom sabit kaldı ama artık abartmaya başladım alacam diye korkumdan da biraz kestim ben yemeği...artık ince gözükmek istiyorum yani ben yine hedefime ulaşana kadar yemiyim
yarında kepek ekmeği alacam zaten ama ben haslanmış yumurtayı katı olduğu sürece hep ekmeksiz yerim zati:))))senin teknik güzelmiş suyla dolduruyorsun midende ki boşluğu ekmekle değil..ben de yapayım olmazsa ama bgn diyetimin 3. günü ve biraz daha az acıktım san ki bgncanım beyaz ekmek hem doyurmuyor hem bana pasta gibi geliyor yedikçe yiyesim geliyor ama kepek ekmegi öle degil ben bi dilim alıyom önüme onu yiyorum sanki yarım ekmek yiyorum gibi hissediyorum bide yemek yerken 3-4 bardak su içerim ben belkide ondandır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?