Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende almadım canım ya dün bi gömlek denedim dar geldi bende almıyom oglum dedim kendime para biriktircem gidcem yaza kollarım dolu dolu cantalarla eve gelcem :)) şimdi tam gaz diyete devammmmm

torpil yüzünden kaybetsem tamam dicemde bu şekilde kaybetmek beni çok üzdü canım yaa
röportajda birbirimizi daha iyi tanımak için canısııı

hava bugün çoook güzeldi canım yaaa

ben gelim mi fıstık :) yeşil cayıda cok severim bogaza karsıda muhteşem olur yaaa

cok güzel menü kaptancımmmm zaten bizim takımın sporuna hayranım

canım birinci olduğumuz günlerde kaptan bize ödül veriyo istedigimizi yiyorduk asırıya kaçmadan sende o günlerde yersin :))
galiba öyleydi kaptan dimi özüdülümüz vardı :)

bende piknik yapmayı çook seviyorum ya alışveriş merkezimi piknik mi deseler piknik derim oh mis gibi havada :))

kaptan bişey sorcam bu profil resmine kendi resmimizi koysak sıkıntı olurmu onu ilerde degiştirmek resmi silmek oluyormu :26:

canım ekmeksiz bunları nasıl yedin ya ben töbe yiyemem helede yumurtayı zaten sevmem ekmeksiz töbe yiyemem
valla yiyorum bana kalsa ben ekmeği tamamiyle kesecektim ama herkes olmaz dedi ben de etimeklerden filan aldım...canım benim ekmekle olan ilişkim o kadar güçlü ki sana anlatamam bi başladım mı sonunu getiremiyorum kopamıyorum kendisindenayy dur şunun da suyuna banayım dur şunu da yiyim kalmasın günah derken yarım ekmek gidiyor en güzeli hiç tadına varmamak dedim ama kızdılar ben de kızarmış ekmek yiycem artık...

benim mesayi bitti kızlar..kızımı uyuttum kendime maydanoz kaynatıyorum suyunu içecem biraz ödem söktürsün diye...reglimede çok az var aslında bi şişlik var üstümde ona rağmen bu hafta 1.5 ya da 2 kilo verirsem gerçekten tebrik edecem kendimi...

canım birinci olduğumuz günlerde kaptan bize ödül veriyo istedigimizi yiyorduk asırıya kaçmadan sende o günlerde yersin :))
galiba öyleydi kaptan dimi özüdülümüz vardı :)
aaa ne güzelmiş ama sonra toparlayamam ben kendimi...ya canım ben sigarayı bıraktım da tat alma duyum yeniden kendine gelince bi başladım mı kesemiyorum...2 ay oldu bırakalı hiç kilo almadım kilom sabit kaldı ama artık abartmaya başladım alacam diye korkumdan da biraz kestim ben yemeği...artık ince gözükmek istiyorum yani ben yine hedefime ulaşana kadar yemiyim

canım beyaz ekmek hem doyurmuyor hem bana pasta gibi geliyor yedikçe yiyesim geliyor ama kepek ekmegi öle degil ben bi dilim alıyom önüme onu yiyorum sanki yarım ekmek yiyorum gibi hissediyorum bide yemek yerken 3-4 bardak su içerim ben belkide ondandır diyorum

hoşgel canım benim bede tv izliyodum benden baska kimse yok hafta sonu hep böle olur geçen hafta hemen hemen herkez hasta(adet) olmuştu o yüzden 300-500 gram arasında oynadık bi kaç arkadaş kaptan felan hariç ama bu hafta bizi kimse tutamazzz :) sende inşallah verirsin canım istedigin kiloları

bu hafta 3.cü olduk diye fazladan 500 kalori ödülümüz vardı ben kullandım mesela fıstık :) herşeyden az az yedim :) senle kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı birlikte verelim kiloları canısı gel :)) biz yarış yapıyoruz bidee takımda geçen hafta buyumeyenbebay ile ben yarıştık herkez ikili yarışıyo tabi isteyenler yarısıyo

yarında kepek ekmeği alacam zaten ama ben haslanmış yumurtayı katı olduğu sürece hep ekmeksiz yerim zati:))))senin teknik güzelmiş suyla dolduruyorsun midende ki boşluğu ekmekle değil..ben de yapayım olmazsa ama bgn diyetimin 3. günü ve biraz daha az acıktım san ki bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…