sayfaları tek tek okudum gözümden mi kactı acebalistenin resmini cektim ama tam almıyor ben kısaca anlataıyım diyetisyenin söylediklerini
sabahları aç karnına 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda inip kalkıcakcıksın
4 5 gün hergün yumurta iki paş parmagını birlestir o büyüklükte peynir zeytin bol yeşillik
arada mutlaka bir adet meyve ve yanında AYRAN
ögle sebze yemegi ama etsiz
arada meyve ve SÜT
akşam 100 gr et 8 yemek kasıgı sebze yemegi
ve herseyden önemlisi günlük 6 dilim tam bugday ekmegi kesinlikle layt ve kepek ekmegi yok
20 bardak su
ve benim vücüdümda 28 kilo yag varmıs şimdiye kadar verdigim 5 kilo nerden gitti bilimiyorum ama bir hafta sonra tekrar gidicem kuru yemiş yasak meyve suyu kola fanta kahve yasak öglenleri bezelye patates havuç yasak akşam muz yasakaklıma geldikce söylerim ben daha
Zeynep Ablaya sorular:
1-Aslen nerelisin?
2-Doğum yerin ve doğum tarihin?
3-Kaç yaşında evlendin ya da kaç yıllık evlisin diyeyim?
4-Okul durumun nedir?
5-Hiç çalıştın mı?
6-Kayseri çok güzel bir yermiş, çok gelişmiş geçen Haziranda KAyseriyi gezme imkanımız oldu. Siz neresinde oturuyorsunuz?. Ben Çaykur lojmanlarına gelmiştim stad yolunun devamında.
7-Çocuklarını gönlüne göre yetiştirebildin mi? Hani olur ya efendi olsun istersin çılgın olur, atak olsun istersin içine kapanık olur … vs.
8-Eşinle nasıl tanıştınız?
9-Daha önce hiç rejim denemen oldu mu? Kilo geçmişin nedir? NE zaman kilo aldın ? Neden vermeye karar verdin ? NE oldu da “ artık yeter” dedin?
10-Eşin kilon hakkında hiç yorum yapar mı?
canım tartıdan olabilir fakat kuvvetle ihtimal psikolojik olarak yarışa çok kaptırdıysan vücut tutmuş olabilir. Ben genelde öyle oluyorum ne kadar çok vermem lazın diye kendimi paralarsam kilo alıyorum, o yüzden kimseyle yarışa girmiyorum, sakince kilomu veriyorum. Sana da bana olduğu gibi olmuş olabilir.Ben bugün sabah tartıldım canımcımoldum çünkü 75 gösterdi tartı. Cumaya kadar bida tartılırsam 2 olsun bida olmak istemiyorum çünkü . Ben yemeklere baktıkça kilo alanlardanım galiba. Kokusundan görüntüsünden isminden kilo alıyorum. Geçen cuma 73,4 düm . Bende cumayı bekliyorum merakla. Ben kafayı yicem stresten, kaptana bak pasta yeme derdinde gayet rahat hatun... Delirecem yahu.
evet ben de katılıyorum az yemek sağlıksız oluyor, ben listeli yapamıyorum ama az verip yağdan veriyorum, önümüzdeki günlerde yine yağ ölçümü yaptıracağım.merhaba hanımlar yeni geldim eve diyetisyene gittim ne yanlıs beslenmışizzararsız dedigimiz seyler yag olarak geri dönmüş bize
menümü yazıyım yarımdan itibaren diyetisyenımın verdigi listeye başlıcam birazdan resim ekliyim sizde bir bakım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmek
ara bir elma
öglen yok ara yok
akşam yarım tabak patates yemegi 3 4 kasık pilav salata
su 2 lt
spor 45 dika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
mesaj sayım 8 yada 9 bekli daha fazlada olabilir akşam sohbet baya güzel oluyor :)
canım biraz önce de söyledim o kadar kasma kendini rahat ol yavaş yavaş ver, geçmiş olsun bu aradaAl benden de o kadar , kilo verdiğim falan yok. Yemek yiyemiyorum , canım hiçbirşey istemiyor, 29 yıllık hayatımda hiç iştahsız olduğumu hatırlamıyorum. Üzüldüm yedim, sevindim yedim, korktum yedim, her an yedim yani bana yeme dediler ben daha çok yedim. İki gündür felaket mide bulantım vardı çok şükür geçti tabi de iştahım gitti. YE diyolar yiyesim gelmiyor çok tuhaf...
canım miden küçülmüştür ama yine de sen böyle devam etme bence bebişte var hem. bu ara bayağa özlettin kendini:)))bu arada dünkü menümü unutmuşum yazmayı;,
sabah:1 dilimkepekli ekmek penir bol yeşillik
öğle;1 simit
akşam;6 köfte bol salata
valla artık midemalmıyo wuwum a kızarken ona döndüm resmen kuşanda iyi zayıflayamadımbu hafta iyi gitmiyor. en azından cumaya kadardişimi sıkacağım.
ama kuşanın en iyi tarafı midem küçülttü.
oluyo çok giremeyince ağlama buluşuruz ileriki günlerde:))))ben okuyana kadar herkes kaçmış üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Hadi İnşallah Galatasaraya başarılar....ben şimdi çıkıyorum masamda bir yığın yapılcak iş var ...Gece arkadaşa gidicez Galatasaray - Real Madrid maçı var . Nolur çok dua edin kazanalım maçı. Ölücem heycandan.
evet farkındayız canım kolay gelsin, işlerini kolayla da gelirsin yineselam kızlar 2 gündür giremedim doğru düzgün ama fullperformans çalışıyorum daha totm yeni yer gördü. vallakocamı bile aramadan buraya girdim. işlerim vardı çocuğa kayınvalidem baktı onlara yemek hazırladım çıkmadan gece 3 te yat sabah erken kalk asyayı doyur temizlik yap. sonra işmi hallettim yeni geldi eve. asyayı uyuttum hemen ilk iş buraya girdim.
derin bir nefes alıyım önce
1. ben aslen karadenizliyim (ordu) ama babam kayseride memur olarak işe başlamıs burda kalmıs evlenmiş kayserili olmus o da
2. kayseri 29.09.1970
3. 20 yasında evlendim 22 yıllık evliyiz ( daha uzun yıllara inşallah)
4. liseyi bitirdim
5. çalıstım ama kızım dogunca çıktım
6.kayseri tam yasanılıcak bir şehir harika güzel belediyeler çok güzel çalısıyor tertemiz her yer ben kayserinin gökkent mahallesinde oturuyorum stad benim evime çok uzak
7. evet çocuklarımı gönlümce yetistirdim ama isterdimki kızım biraz bana benzesin ben çok cıvıl cıvıl bir insanım o biraz daha sakındir
evde müzik duyuyum ben cıkar oynarım o bana bakar ( annem deli diyordur içinden)
8.eşim nnemin akrabası ama hiç görmemiştim annesi bana bakmaya geldi o da geldi aşık oldum adama
9. 13 esene önce denemiştim ve 59 kiloya düşmüstüm bırakınca tekrar aldım .kızımı dogum yapınca kilo almaya başladım aslında emmedi pis kız bende yedim tatlıları süt olsun diye bana kilo oldu sonra oglan dogdu dahada kilo aldım . giydıgım kıyaferlerim bedenleri ha bire artmaya başlayınca dur dedim beden büyümesin be kücülüyüm. ve öyle karar verdim birde bende tansıyon var doktorum zayıfla dedi bende karar verdim zayıflamaya
10.hayır yapmaz daha dogrusu yapamaz kendide şişko :) göbeklerden dolayı sarılamıyoruz birbirimize
bir gün sabah uyandıgımda eşim bana zeynep biraz kilo versen dedi o zaman kafama dank etti adam rahatsız olmus dedim ve zayıflama yoluna baş koydum ve yardım olmadan kilo verimicemi anladım ve byarın sabahtan itibaren diyetisyen eşliginde kilo vericem
bu arada alıntı yaparken atlamışım auscum, eylemine ben de katılırım, bu hatunlar zıvanadan çıktı iyice, bir yola sokmak lazım
bu arada alıntı yaparken atlamışım auscum, eylemine ben de katılırım, bu hatunlar zıvanadan çıktı iyice, bir yola sokmak lazım
napıyım bi daha yazayım bari kesin ben yazarken telefon gelmiştir, eşimde görmeden kapamıştır(( üzgünüm
hatırladığım kadarıyla tekrar soruyorum, bazılarını cevaplarını biliyorum ama bilmeyenler de görsün di mi:))
1- nerede yaşıyorsun
2- aile durumun nedir, çoluk çocuk
3- kaç kilosun, hedefin ne
4- hedefine ulaşmak sana ne kazandıracak
5- sosyal hayatta en çok nelerle ilgilenirsin
6- eşinle aşk hikayen nedir:)))
7- başka bir şehre taşınmak isteseydin ilk tercihin neresi olur? neden
8 doğum günün ne zaman, hangi burçsun
9- en çok hangi rengi seversin neden
10- gerçekleştirmek için ğraştığın en güzel hayalin nedir
11- arkadaşların seni tarif etse nasıl eder
12- çalışıyor musun, ya da hiç çalıştın mı
13- nasıl müzik dinlersin
14- kıskançmısın
15- çocuklarınla ilgili hayallerin neler
bak en çok soruyu sana sordum :)))
:26:
çOK ALEMSİN zEYNEP ABLA HAYAT DOLU CIVIL CIVIL BİR KADIN OLDUĞUN BELLİ ZATEN. BEN ÇOK SEVERİM ÖYLE İNSANLARI. UMARIM DİYETİSYEN İŞE YARAR BÜYÜK İHTİMALLE YARAYACAK. ZATEN SEN KARARINI VERMİŞSİN AKILDA BİTİRMİŞSİN SPORA DA BAŞLADIN YEME ALIŞKANLIĞINI DA DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUN DİYETİSYENE SADECE YOL GÖSTERMEK KALIYOR.
canım beni kafadan olmuyormus mutlaka bir diyetisyene git ben bir günde 3 dilim yiyordum diyetisyen 6 dilime cıkarttı bulundugun yerde dogum evi varsa oranın diyetisyenleri ücret almadan bakıyorlar gerci ben özele gittim 160.00 tl verdimkızlar şu anda günde kaç dilim ekmek yiyorsunuz ekmeği hemen mi azaltmalı yoksa 10 15 kilo verdikten sonra mı ?
Allah ım bir an geçmiş hiç bitmiycek sandım. Şükür bu ana kavuşturana. Bugün çok iyiyim çok şükür. Miğde bulantım da geçti bacak ağrılarım da.
Dün yediklerimi yazıyorum daha doğrusu bulantım yüzünden yemek zorunda olduklarımı diyeyim de sonrabu kafaları görmek zorunda kalmıyayım.
Sabah nesfit 2-3 kaşıktan yarım bardak süte zorla
Öğlen yoğurt içine yulaf kepeği attım bir kaşık ( bir önceki diyet denemem dukandan kalmış iş yerindeki dolapta )
yarım portakal yedim
akşam sebze yemeği vardı canım istemedi 1 dilim ekmekle bir dilim peynir yedim
Spor yok sayılır bacak ağrımdan dolayı sadece mekik cezamı yaptım
Ha kaptanım geçen haftaki 2 halleyden dolayı aldığım kalori cezam bitmişti zaten mekik cezamı da dün bitirdim. HAberin ola...
Su 2 lt
meyve suyu 1,5 lt
Ben geldimmmmmmmmmmmm
Amin canım , profile baktım ama resim falan göremedim , avatarında da ayn şuh kadın duruyor
Evet canım , çok yemesende pek diyet listesine benzememiş sanki
Çok az yaa
Hep dedim yine diyeceğim , bu kadar yemek tartıda bizi kilo vermiş gösterir ama giden kas/su kaybıdır.
Artık çoğunz o kadar az yiyorsunuz ki ''haydı hanımlar yağ yakmaya'' diye eylem başlatacağım
Üst bölge bende de sorun canım ,
Uzun yıllar sonra ilk kez 3 yıl önce 62 kiloya inmiştim 100 kilodan . Ne kadar diyet yapsam da , spor yapsam da alt 38 beden üst 40 bedendi.
Üçgen vücut
Sırt ve kol çalışıyordum ben , ağırlık kaldırıyordum kollar için , esneme hareketleri yapıyordum sürekli , işe yaradı .
Bende 34 yaşındayım berincim , bende de 3,5 yaşında bir canavar var
Kızın için çok geçmiş olsun . Astımın genelde ırsi olduğunu duymuştum . Diğer bebek geçmişini üzülerek okudum , Rabbim hayırlısını versin canım
Güzelmiş canım yediklerin , dengeli olmuş
Mesajı arkadaşlar anlatmış zaten.
Sen bu Cuma kaç kilo çıkacaksın inan kendiminkinden daha çok meraktayım
Kolay gelsin pokemoncum , evet bu aralar gözüm seni arar oldu
02.04 wuwum
03.04 zeynep_canan
04.04 berin26
08.04 egzocan
09.04 tuliptace
10.04 azimliyim 42
11 .04 gamyoncu
azimliyim42 ile gamyoncunun takıma alınıp alınmadığını hatırlayamadım.ama ben yinede ekledim eğer alınmamışlarsa listeden çıkartırım.
yandaki koddaki / işareti de bir kodun bittiği anlamına gelir. Bu nedenle [/quote] yazısını gördüğünüz yer bir alıntının bittiği diğer arkadaşımızın mesajının başladığını gösterir.Kızlar aşağıdaki iki resimde alıntı ile cevap vermeyi göreceksiniz. Umarım yardımı olur.
[ quote] bir html kodudur.
Ya bu arada çok geçti biliyorum ama Topraksın röpörtajına katılamamıştım , cevaplarını da tam okuyamadım. Ama ben çok merak ediyorum ona bir soru sorucam izninle Zeynep abla
Toprakscım
1-) 2 çocuğun var diye biliyorum. Biri toprak biri su. Topraks ın sonundaki s suyun s si mi?
2-) Ne iş yapıyorsun? KEndi iş yeriniz mi?
Çok teşekkür ederim.
Kusura bakma Zeynep abla
canım çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, sen dinlen gelirsin, vekili olarak ben izin verdimkaptancığım ben gelemedim dün kayınvalidem ameliyat oldu çok acil..hastanede kaldım bgn eve gelebildim anca hbr verdim..eğer sakıncası olmazsa bgn de izin istiyorum yarın geri dönerim bgn çok yorgunum çünkü
canım ekmeği baştan azaltırsın fakat hepten de bırakmamalı günde 6-7 dilim olması gerek diye biliyorum, ben tam buğday tercih ediyorum.kızlar şu anda günde kaç dilim ekmek yiyorsunuz ekmeği hemen mi azaltmalı yoksa 10 15 kilo verdikten sonra mı ?
1. kayseride yaşıyorum
2.evliyim 19 yasında bir kızım 17.5 yasında da oglum var :)
3.cuma günü soyliyim kilomu :) hedefim 55 kilo olmak
4. dügüne gidicem kızlar istedigim elbiseyi alıcam :
5.fırsat buldukca kitap okurum el işi yaparım bol bolda gezerim ve temizlik yapmayı çok severim
6.nerden başlasam ki :) :) biz aşık olarak birbirimizi tanımadık annesi gördü sonra o geldi gördü ve hiç bitmicek bir aşk başladı aramızda nişanlamınca 1 ay aramadı beni dayanamadım ben aradım ben zeynep hani nişanlın olan varya dedim biliyorum canım dedi :) : sonra gel beni iş cıkısında al dedim o da her gün geldi
7.istanbul tabikide çok kücükken gördüm istanbulu bir daha da kısmet olmadı bitmek. oglum askeri okul sınavını kazanınca istenbula gidicektik ama kızım hastalandı o gün gidemedik kısmet degilmiş
8.terazi burcuyum 29 eylülde dogdum
9. pastel tonları cok severim maviyle kahverenginin uyumuna pembe ile girinin uyumuna hastayım :)
10.çocuklarımın okuması ve onları çok iyi yerlerde görmek ve onları tan anlamıyla islam dini üzerine yetiştirmek
11.pozitif. sımsıcak güleryüzlü. kısaca adile narşit :)
12.evet çalıstım kızım dogana kadar sonra eşimde istemedi bende istemedim
13.kulagıma hoş gelen bütün müzikleri dinlerim ama slow agırlıkta genelde birde ali (oglum) telefonuma bir kaç müzük atmıs onları dinliyorum
14..çok çok çok kıskancım
15. okusunlar ikisine en güzel yerlerde görmek istiyorum daha sonra allahım hayırlı eş nasip etsin ikisinede ( cünlemizin yarvularına inşallah )
ay sorma çok fena gaza geldim:))))Bakıyorum sen de bu aralar, bi yerde eylem olsa da katılsam diye hazır bekliyorsun...
peki alınma ama haftaya böyle listeler görmeyelim lütfenBen üstüme alınmak istemiyorum. İçim almıyor , yiyemiyorum . Normalde ara öğünlerini atlayanları ekmek yemeyenleri bile uyarıyorum biliyorsunuz...Zaten bugün öğlen salata falan yedim normale dönüyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?