Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ausun diyetine benziyo. Sanırım en sağlıklısı böyle.

derin bir nefes alıyım önce
1. ben aslen karadenizliyim (ordu) ama babam kayseride memur olarak işe başlamıs burda kalmıs evlenmiş kayserili olmus o da
2. kayseri 29.09.1970
3. 20 yasında evlendim 22 yıllık evliyiz ( daha uzun yıllara inşallah)
4. liseyi bitirdim
5. çalıstım ama kızım dogunca çıktım
6.kayseri tam yasanılıcak bir şehir harika güzel belediyeler çok güzel çalısıyor tertemiz her yer ben kayserinin gökkent mahallesinde oturuyorum stad benim evime çok uzak
7. evet çocuklarımı gönlümce yetistirdim ama isterdimki kızım biraz bana benzesin ben çok cıvıl cıvıl bir insanım o biraz daha sakındir
evde müzik duyuyum ben cıkar oynarım o bana bakar ( annem deli diyordur içinden )
8.eşim nnemin akrabası ama hiç görmemiştim annesi bana bakmaya geldi o da geldi aşık oldum adama
9. 13 esene önce denemiştim ve 59 kiloya düşmüstüm bırakınca tekrar aldım .kızımı dogum yapınca kilo almaya başladım aslında emmedi pis kız bende yedim tatlıları süt olsun diye bana kilo oldu sonra oglan dogdu dahada kilo aldım . giydıgım kıyaferlerim bedenleri ha bire artmaya başlayınca dur dedim beden büyümesin be kücülüyüm. ve öyle karar verdim birde bende tansıyon var doktorum zayıfla dedi bende karar verdim zayıflamaya
10.hayır yapmaz daha dogrusu yapamaz kendide şişko :) göbeklerden dolayı sarılamıyoruz birbirimize
bir gün sabah uyandıgımda eşim bana zeynep biraz kilo versen dedi o zaman kafama dank etti adam rahatsız olmus dedim ve zayıflama yoluna baş koydum ve yardım olmadan kilo verimicemi anladım ve byarın sabahtan itibaren diyetisyen eşliginde kilo vericem

canım tartıdan olabilir fakat kuvvetle ihtimal psikolojik olarak yarışa çok kaptırdıysan vücut tutmuş olabilir. Ben genelde öyle oluyorum ne kadar çok vermem lazın diye kendimi paralarsam kilo alıyorum, o yüzden kimseyle yarışa girmiyorum, sakince kilomu veriyorum. Sana da bana olduğu gibi olmuş olabilir.

evet ben de katılıyorum az yemek sağlıksız oluyor, ben listeli yapamıyorum ama az verip yağdan veriyorum, önümüzdeki günlerde yine yağ ölçümü yaptıracağım.

canım biraz önce de söyledim o kadar kasma kendini rahat ol yavaş yavaş ver, geçmiş olsun bu arada

canım miden küçülmüştür ama yine de sen böyle devam etme bence bebişte var hem. bu ara bayağa özlettin kendini:)))

ben okuyana kadar herkes kaçmış üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
oluyo çok giremeyince ağlama buluşuruz ileriki günlerde:))))

ben şimdi çıkıyorum masamda bir yığın yapılcak iş var ...Gece arkadaşa gidicez Galatasaray - Real Madrid maçı var . Nolur çok dua edin kazanalım maçı. Ölücem heycandan.
Hadi İnşallah Galatasaraya başarılar....

evet farkındayız canım kolay gelsin, işlerini kolayla da gelirsin yine

bu arada alıntı yaparken atlamışım auscum, eylemine ben de katılırım, bu hatunlar zıvanadan çıktı iyice, bir yola sokmak lazım

:26:
çOK ALEMSİN zEYNEP ABLA HAYAT DOLU CIVIL CIVIL BİR KADIN OLDUĞUN BELLİ ZATEN. BEN ÇOK SEVERİM ÖYLE İNSANLARI. UMARIM DİYETİSYEN İŞE YARAR BÜYÜK İHTİMALLE YARAYACAK. ZATEN SEN KARARINI VERMİŞSİN AKILDA BİTİRMİŞSİN SPORA DA BAŞLADIN YEME ALIŞKANLIĞINI DA DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORSUN DİYETİSYENE SADECE YOL GÖSTERMEK KALIYOR.

Ya bu arada çok geçti biliyorum ama Topraksın röpörtajına katılamamıştım , cevaplarını da tam okuyamadım. Ama ben çok merak ediyorum ona bir soru sorucam izninle Zeynep abla

Toprakscım
1-) 2 çocuğun var diye biliyorum. Biri toprak biri su. Topraks ın sonundaki s suyun s si mi?
2-) Ne iş yapıyorsun? KEndi iş yeriniz mi?

Çok teşekkür ederim.

Kusura bakma Zeynep abla

bu arada alıntı yaparken atlamışım auscum, eylemine ben de katılırım, bu hatunlar zıvanadan çıktı iyice, bir yola sokmak lazım

Ben üstüme alınmak istemiyorum. İçim almıyor , yiyemiyorum . Normalde ara öğünlerini atlayanları ekmek yemeyenleri bile uyarıyorum biliyorsunuz...Zaten bugün öğlen salata falan yedim normale dönüyorum galiba...

1. kayseride yaşıyorum
2.evliyim 19 yasında bir kızım 17.5 yasında da oglum var :)
3.cuma günü soyliyim kilomu :) hedefim 55 kilo olmak
4. dügüne gidicem kızlar istedigim elbiseyi alıcam :
5.fırsat buldukca kitap okurum el işi yaparım bol bolda gezerim ve temizlik yapmayı çok severim
6.nerden başlasam ki :) :) biz aşık olarak birbirimizi tanımadık annesi gördü sonra o geldi gördü ve hiç bitmicek bir aşk başladı aramızda nişanlamınca 1 ay aramadı beni dayanamadım ben aradım ben zeynep hani nişanlın olan varya dedim biliyorum canım dedi :) : sonra gel beni iş cıkısında al dedim o da her gün geldi
7.istanbul tabikide çok kücükken gördüm istanbulu bir daha da kısmet olmadı bitmek. oglum askeri okul sınavını kazanınca istenbula gidicektik ama kızım hastalandı o gün gidemedik kısmet degilmiş
8.terazi burcuyum 29 eylülde dogdum
9. pastel tonları cok severim maviyle kahverenginin uyumuna pembe ile girinin uyumuna hastayım :)
10.çocuklarımın okuması ve onları çok iyi yerlerde görmek ve onları tan anlamıyla islam dini üzerine yetiştirmek
11.pozitif. sımsıcak güleryüzlü. kısaca adile narşit :)
12.evet çalıstım kızım dogana kadar sonra eşimde istemedi bende istemedim
13.kulagıma hoş gelen bütün müzikleri dinlerim ama slow agırlıkta genelde birde ali (oglum) telefonuma bir kaç müzük atmıs onları dinliyorum

14..çok çok çok kıskancım

15. okusunlar ikisine en güzel yerlerde görmek istiyorum daha sonra allahım hayırlı eş nasip etsin ikisinede ( cünlemizin yarvularına inşallah )

kızlar şu anda günde kaç dilim ekmek yiyorsunuz ekmeği hemen mi azaltmalı yoksa 10 15 kilo verdikten sonra mı ?

benim adam yaşlamnıyor sayemde :) beni yaşlandırdı kendi daha delikanlı gibi zayıflıcam kuzum mutlaka

kızlar şu anda günde kaç dilim ekmek yiyorsunuz ekmeği hemen mi azaltmalı yoksa 10 15 kilo verdikten sonra mı ?
canım beni kafadan olmuyormus mutlaka bir diyetisyene git ben bir günde 3 dilim yiyordum diyetisyen 6 dilime cıkarttı bulundugun yerde dogum evi varsa oranın diyetisyenleri ücret almadan bakıyorlar gerci ben özele gittim 160.00 tl verdim

Kızlar aşağıdaki iki resimde alıntı ile cevap vermeyi göreceksiniz. Umarım yardımı olur.
[ quote] bir html kodudur. [/quote] yandaki koddaki / işareti de bir kodun bittiği anlamına gelir. Bu nedenle [/quote] yazısını gördüğünüz yer bir alıntının bittiği diğer arkadaşımızın mesajının başladığını gösterir.

Son düzenleme:
kaptancığım ben gelemedim dün kayınvalidem ameliyat oldu çok acil..hastanede kaldım bgn eve gelebildim anca hbr verdim..eğer sakıncası olmazsa bgn de izin istiyorum yarın geri dönerim bgn çok yorgunum çünkü

menümü yazayım sonra bikaç soru sorayım
sabah domates salatalık biber biraz peynir 6 zeytin 1 bardak çay 1 dilim ekmek
öğlen 1 sıkma ayran domates salatalık (cezama razıyım )... hastayken aç kaldıgımda canım neler neler cekti :))..)
akşam 4 kasık ıspanak 2 kasık yoğurt
spor 150 mekik 1 saat yürüyüş
su 2 lt olmustur
mesaj 17

pazartesiye göre yine bişeyler yemişsin aman dikkat et.

he ya millet kaslı üçgen biz yağlı:))))

merhaba canım ben şu an deneme süresideyim kaptan öyle demişti 2 hafta içinde listeye alacak inşallah:))))

Kızlar aşağıdaki iki resimde alıntı ile cevap vermeyi göreceksiniz. Umarım yardımı olur.
[ quote] bir html kodudur.
yandaki koddaki / işareti de bir kodun bittiği anlamına gelir. Bu nedenle [/quote] yazısını gördüğünüz yer bir alıntının bittiği diğer arkadaşımızın mesajının başladığını gösterir.

Eki Görüntüle 675639 Eki Görüntüle 675640
[/QUOTE]
sagol canımın içi :)

CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM
1- ben foruma kayıt olduğumda su yoktu fakat toprak isimli kullanıcı var deyince soyadımızın ilk harfini koymuştum. Sonra su doğunca suyun s si oldu :)))
2- canım biz ulaştırma bakanlığının yetki belgeleri ile ilgili çalışıyoruz, danışmanlık firmasıyız yani. Eşimle birlikte kendi işyerimiz

canım çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, sen dinlen gelirsin, vekili olarak ben izin verdim

canım ekmeği baştan azaltırsın fakat hepten de bırakmamalı günde 6-7 dilim olması gerek diye biliyorum, ben tam buğday tercih ediyorum.

canım İstanbul'a gelirsen beklerim:) adile naşiti çok severim, küçükken teyzem beni götürüdü onun oyunlarına:) son cevabın için de tüm yavrusu olanlar için Amin diyorum.

Bakıyorum sen de bu aralar, bi yerde eylem olsa da katılsam diye hazır bekliyorsun...
ay sorma çok fena gaza geldim:))))

peki alınma ama haftaya böyle listeler görmeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…