Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fıstıklar ben de çıkıyorum eşim hadi gitmiyomuyuz deyip duruyor. Her zamanki gibi akşam için söz veremiyorum ama aklım hep sizde ( gelmeye çalışıcam

zeynep ablaya sorularım
olmazsa olmaz dediğin biri/bişey varmı
dizi izleme alışkanlığın varmı hiç kaçırmam dediğin hangisi
sinirlimisin
hırslımısın
en sevdiğin şarkı/şarkıcı
en sevdiğin oyuncu
film izlermisin
bugune kadar izlediğin filmlerden en cok hangisini begendin
en son hangi filmi izledin
gezmeyi severmisin
en büyül hayalin nedir/gerceklestirmeyi basardıgın hayalin oldumu
simdilik aklıma gelenler bu kadar

inşallah bitanem gelirsem seni mutlaka görmeyi isterim :)

hemen cevaplıyım tatlım

1.oglum kızım ve hayat arkadaşım olmazsa olmazlarım
2.bir tane seyrettigim dizi var deniz yıldızları ( ordaki yıldızı bir bulsan bogucam birde uyuz elif :) ) tv. fazla seyretmem
3.çok sinirli degilim ama delilerim geldigi zaman eşim bile gıkını cıkartamaz
4.evet çok hırslıyım
5. sezen aksu, sıla, en begendiklerim
6.tolga cevik :) sen kimsin diye filmini seyrettim koptum :)
7.evet izlerim
8.fetih 1453 çok begendim
9.evim sensin ( kuzenımın eşiyle gittik sinemaya ikimizden başka moruk yoktu bir baktım hep üniversiteli sevgililer gelmiş hadi arzu kimse görmeden cıkalım dedim film bitince )
10. gezmeye bayılırım helede kredi kartı ve kızım yanımda olunca :) kendimi kayp ediyorum sabah cıkıyoruz birde bakmısım aksam olmus
11.en büyük hayalım inşallah kabeye gitmek ve hacı olmak :) ve cocuklarımın okuyup güzel mesleklerinin olması ve ilerde çok mutlu yuva kurmaları . evet olmasını istedigim şey oldu . büyük ve güneş gören bir ev istiyordum çok şükür allah 6 yıl önce diger oturdugum evi satıp bu evimizi aldık. :)

canım kızının doğum günü kutlu olsun :124:
menünde çook güzelmişş

yumurtayla peyniri bilmiyordum bak iyi oldu canm ya
bide evet dün biraz fazla yedim ama akşam başka bişey yapmaya üşendim böregi yemek zorunda kaldım işden eve geldigimde şünmüş oluyom resmen

güzel canım mrnün spor eksikmiş sadece onuda bugün yapacaksın zaten

hımmm öğlen yarım tabak pilav iki tane kurabiye ikindi çayı ama akşam yemegi yok sporla dengeli bence fıstık bende dün fazla yedim akşam baya spor için cabaladım

kaç kilosun canım benim

canım menün gayet güzel olmuş tebriklerr

canım yine düne baka biraz bişeyler yemişsin

kolay gelsin canım sanaa

canım kuş kadar yemişsin yine ya bu hafta herkez az yedi sonuçları çok merak ediyorum ha ben kendimi böyle çok yiyorum gibi hissediyorum yaaaaaaa

yine öglen yok zeynep abla sen gerçi alıştın bu tempoya

canm ama senin metobalizma durdu çalışmıyor sporda yapamadın ama kilo alman çok tuhaf ya bende okuyunca böle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…