canım çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, sen dinlen gelirsin, vekili olarak ben izin verdim
canım ekmeği baştan azaltırsın fakat hepten de bırakmamalı günde 6-7 dilim olması gerek diye biliyorum, ben tam buğday tercih ediyorum.
canım İstanbul'a gelirsen beklerim:) adile naşiti çok severim, küçükken teyzem beni götürüdü onun oyunlarına:) son cevabın için de tüm yavrusu olanlar için Amin diyorum.
ay sorma çok fena gaza geldim:))))
peki alınma ama haftaya böyle listeler görmeyelim lütfen
zeynep ablaya sorularım
olmazsa olmaz dediğin biri/bişey varmı
dizi izleme alışkanlığın varmı hiç kaçırmam dediğin hangisi
sinirlimisin
hırslımısın
en sevdiğin şarkı/şarkıcı
en sevdiğin oyuncu
film izlermisin
bugune kadar izlediğin filmlerden en cok hangisini begendin
en son hangi filmi izledin
gezmeyi severmisin
en büyül hayalin nedir/gerceklestirmeyi basardıgın hayalin oldumu
simdilik aklıma gelenler bu kadar
Günaydinnnnnnnnnnnn
bu gün yokum kizimin dogum günü,önce carsiya gidcem,alisveris,aksamda misafirim var,1 dl pasta iznimi kullanabiliyormuyum,izin varmi sorayim
yoklugumda bos kalmasin takim,gelip tek tek sayicam kim ne kadar yazmis,en az yazana ceza vercem
sabahx
2 dl ekmekli tost
ara
1 elma
ögle
1 tavuklu sandvic ,ayran
ara
1 portakal
aksam
5 kasik nohutlu bamya,4 ksik bulgur pilavi
su
1,75
spor
30 dk zumba,200 mekik
öptüm hepinizi,aksam zaman bulursam gelip gecmisi okicamm
herkese merhaba yeniden tanıtayım ben kendimi adım yasemin 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var konyada yaşıyorum ingilizce öğretmeniyim
hoşbuldum canım teşekkürler
menü fena değilmiş ama bana diyetisyenim yumurta il peyniri aynı anda yeme demişti ver her arada süt ve süt ürübnü al mutlaka demişti
kızınızın doğum günü kutlu olsun rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin. menünüzde güzelmiş
teşekkür ederim canım hoşbuldum
anam kurabiye gördüm sanki :)))))
menü gayet iyi
bakalım bende daha önce diyetisyenimin verdiği menüye başladım umarım yine işe yarar
arkadaşlar sizden tavsiye istiyorum benim üst bölgede sorun var hep üstten kilo alıyorum ne yapabilirim üst bölgeyi zayıflatmak için(((
hem dürüm hem börek biraz fazla olmuş cnm
Dün ki menümü yazayım bende
Sabah 1 kase k-flakes
Öğlen 1 kase çorba- meyveli yoğurt
Ara:7 tane fındık, türk kahvesi
Akşam fırında balık, salata
Ara 5 diyet bisküvi
Spor yapamadım bugün yüklenicem
Su 2 lt olmuştur
Mesaj sayımda 7
günaydın kızlar
dün öğlen misafirim geldi uğrayamadım, akşam da oğlumun arkadaşı geldi, 1. sınıfa gidiyor annesi okumakta zorlanıyor ilgelenir misin demişti, ders çalıştırdım biraz çocuklara:)) mahallenin çocukları zorlandıklarında anneler hemen bana postalıyo
neyse işte toprağı uyuturken ben de uyuduğum için gelemedim, bak bir özür için kaç tane bahane yazdım :))))
sabah
1,5 dilim tam buğday
b. peynir light
3 zeytin
1 dilim kaşar
çay
ara
2 kurabiye, neskafe
öğlen
yarım tabak bulgur pilavı+yoğurt
akşamüstü
yine teyzemlerin çay faslına takıldım her seferine gelmiycem diyorum çünkü akşama yemek yiyemiyorum bizimkilerle
yarım simit
b.peynir
zeytin
çay
3 eti burçak
bugün için ceza alıcam sanırım
su 2 lt
spor 15 dk trambolin, sonra misafir gelince kaldı
mesaj 11
30 yaşındayım yakında 31 olucak aslında ama söylemesi zor olduğu için ben 30 da bikaç sene kalırım artık :) 8 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 3 düşük 1 kürtajım var malesef aslında ben bu 8 yılda 3 çocuk yapardım ama kısmet değilmiş canım .bidaha aynı yolları yüreyemem gibi geliyo sürekli hormon takviyesi alıyorum hamileliklerde o da kesin tedavi değil ya tutarsa hesabı. bana faturasıda kilo olarak kalıyor.1,5 yıldır evdeyim hemen hemen .işi bırakmak zorunda kaldım kızımın astım bronşiti var sık sık hastalandığı için gözüm arkada kalıyordu bende bıraktım ama ev hanımlığına fazla alışamadım.arkadaşlarımın hepsi çalışıyor hala.dolayısıyla gündüz oturup kalkıcak pek kimsem olmuyor aslında çok varda benim kafam almıyo diyelim.annemlerle aynı apartmanda olduğumuz için inip çıkıp duruyorum artık bide face de oyun falan oynuyodum ama sarmadı artık hepsinin son levellerine geldim büyük bir can sıkıntısıyla.başka aklıma geldikçe yazarım merak ettikleriniz varsa sorarsanız cevaplarım
dünkü menümüde yazayım çıkayım ablamlara ayıp olmasın
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
ara:1 fincan yeşil çay 1 elma
öğlen: fırında balık
salata,
yarım kase çorba
ara:1 bardak yy süt
akşam: mantar sote ,1 kaç parça kırımızı et
yoğurt
gece:2 kuru erik
2 litre su
45 dk spor (spor salanunda)
30 dk. yürüyüş (spor salonuna gidip gelme )
5 mesaj var yanlış saymadıysam(kolay saymanın yolunu bulamadım bitürlü geçmişe gidip gidip sayıyorum bilen varsa söylesin lütfen)
kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim? kilom sizden biraz fazla amabeni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Allah ım bir an geçmiş hiç bitmiycek sandım. Şükür bu ana kavuşturana. Bugün çok iyiyim çok şükür. Miğde bulantım da geçti bacak ağrılarım da.
Dün yediklerimi yazıyorum daha doğrusu bulantım yüzünden yemek zorunda olduklarımı diyeyim de sonrabu kafaları görmek zorunda kalmıyayım.
Sabah nesfit 2-3 kaşıktan yarım bardak süte zorla
Öğlen yoğurt içine yulaf kepeği attım bir kaşık ( bir önceki diyet denemem dukandan kalmış iş yerindeki dolapta )
yarım portakal yedim
akşam sebze yemeği vardı canım istemedi 1 dilim ekmekle bir dilim peynir yedim
Spor yok sayılır bacak ağrımdan dolayı sadece mekik cezamı yaptım
Ha kaptanım geçen haftaki 2 halleyden dolayı aldığım kalori cezam bitmişti zaten mekik cezamı da dün bitirdim. HAberin ola...
Su 2 lt
meyve suyu 1,5 lt
selam kızlar 2 gündür giremedim doğru düzgün ama fullperformans çalışıyorum daha totm yeni yer gördü. vallakocamı bile aramadan buraya girdim. işlerim vardı çocuğa kayınvalidem baktı onlara yemek hazırladım çıkmadan gece 3 te yat sabah erken kalk asyayı doyur temizlik yap. sonra işmi hallettim yeni geldi eve. asyayı uyuttum hemen ilk iş buraya girdim.
bu arada dünkü menümü unutmuşum yazmayı;,
sabah:1 dilimkepekli ekmek penir bol yeşillik
öğle;1 simit
akşam;6 köfte bol salata
valla artık midemalmıyo wuwum a kızarken ona döndüm resmen kuşanda iyi zayıflayamadımbu hafta iyi gitmiyor. en azından cumaya kadardişimi sıkacağım.
ama kuşanın en iyi tarafı midem küçülttü.
merhaba hanımlar yeni geldim eve diyetisyene gittim ne yanlıs beslenmışizzararsız dedigimiz seyler yag olarak geri dönmüş bize
menümü yazıyım yarımdan itibaren diyetisyenımın verdigi listeye başlıcam birazdan resim ekliyim sizde bir bakım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmek
ara bir elma
öglen yok ara yok
akşam yarım tabak patates yemegi 3 4 kasık pilav salata
su 2 lt
spor 45 dika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
mesaj sayım 8 yada 9 bekli daha fazlada olabilir akşam sohbet baya güzel oluyor :)
Ben bugün sabah tartıldım canımcımoldum çünkü 75 gösterdi tartı. Cumaya kadar bida tartılırsam 2 olsun bida olmak istemiyorum çünkü . Ben yemeklere baktıkça kilo alanlardanım galiba. Kokusundan görüntüsünden isminden kilo alıyorum. Geçen cuma 73,4 düm . Bende cumayı bekliyorum merakla. Ben kafayı yicem stresten, kaptana bak pasta yeme derdinde gayet rahat hatun... Delirecem yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?