Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanım beni tanımayı kimse istemiyor sanırsan kimse bir sey sormamış

hiç öle şeyler olurmu ablam benim ya diyetisyenin dedigi şeyleri bende merak ediyorum ve sorularımı sorayım abla belki soranlar olmuştur yinede soram
1-kaç yaşındasın zeynep abla
2- klasik soru kaç kiloyla başladın kaç kilo olmak istiyorsun ne zamana olmak istiyorsun ve ne kadar zamandır yapıyorsun diyeti
3-diyete başlama sebebin nedir?
4-takımı verimli buluyormusun
5-benim eksikliklerim nelerdir sana göre
6-nasıl bi insansın kendini kısaca anlat ve tarif et
7-en son hangi filmi izledin hangi dizileri takip ediyorsun
8- eşinle arandaki duygu aşk mı saygımı
9-çabuk sinirlenirmisin hemen küsermisin
10-şimdilik aklımdakiler bunlar zeynep abla

başka neler vardı zeynep abla bunlarda ilginçmiş

vaaauuuuv sorular müthiş

abbaaaw nakadan pahalıymış orası zeynep abla bizim burdada medikal hastanesinde var özel orasıda muayene 25 miş tahlillerde olursa 70-80 felan tutar galiba

Kızlar aşağıdaki iki resimde alıntı ile cevap vermeyi göreceksiniz. Umarım yardımı olur.
[ quote] bir html kodudur.
yandaki koddaki / işareti de bir kodun bittiği anlamına gelir. Bu nedenle [/quote] yazısını gördüğünüz yer bir alıntının bittiği diğer arkadaşımızın mesajının başladığını gösterir.

Eki Görüntüle 675639 Eki Görüntüle 675640
[/QUOTE]
hımmm çok açıklayıcı olmuş tatlım teşekkürler

güzel canım bence menün sporda yapmışsın ne güzel

ewinde güle güle otur cok sevidim inşallah diğer hayallerinde gercek olur..deniz yıldızını ben de takip ediyorum o yıldız yüzünden diziden soğudum resmen bi an önce cıkar insallah

diğer dileklerinde kabul olur inşallah ablacımm

abbaaaw nakadan pahalıymış orası zeynep abla bizim burdada medikal hastanesinde var özel orasıda muayene 25 miş tahlillerde olursa 70-80 felan tutar galiba

canım benim gittigim uygun olan 265.00 tl diyor diger özel hastaneler

başka neler vardı zeynep abla bunlarda ilginçmiş
aklıma geldikce yazarım kuzum
nasıl geldi sonuç iyimi
cuma günü acıklıyım

cevaplıyım canısı ablasının
1. 42 yasındayım
2. 79 kiloyla başladım hedefim 55 kilo olmak agustosun sonuna kadar bir aydır kafamca diyet yapıyordum ama yarından itibaren diyetisyenimin kontrolundü olucam
3.bir gün sabah uyandıgım zaman eşimin bana zeynep biraz zayıfla demesı

4.evet hepinize bayılıyorum
5.ilk zamanlar spor yapmıyordun ama şu son bir kaç gündür sende baya çalısıyorsun :)
6.kendime göre çok iyi bir insanım güleryüzlü sevecen uyumlu sıcak olumsuz biri degilim insanları severim :)
7.en son evim sensini seyrettim tv. fazla seyretmem ama deniz yıldızları takip ediyorum
8.her ikiside ama saygı daha fazla bu yaştan sonra aşk olur mu bebegim :) :) annanne babanne olucam yakında
9.yok cabuk sinirlenmem ama cabuk küserim özelliklede eşime ama hep barışanda ben olurum gene
10. sogol bebegim sorular için

Kuşhan la kuş midesine döndünüz yahu , bari aralara meyve, yoğurt sıkıştırsaydın

Zeynepcim , ben takıma girdiğimden beri boşuna mı yazıyorum ekmek yiyin , ekmek yiyin diye . Yok ekmek yenilince kilo verilmez sanılıyor ama ben 38 kiloyu nasıl verdim o zaman .

Sende bundan sonra , daha sağlıklı , daha çok yağ yaktığın bir liste sahibi olacaksın kesin

İşte gördün mü ? Vücut direnmeye , stoklamaya başladı .Sen yemedikçe o sana savaş açıyor

kaptanım beni tanımayı kimse istemiyor sanırsan kimse bir sey sormamış

Epey soru sorulmuş , tüm cevaplarını keyifle okudum . Seni tekrar detaylı tanımış oldum .Zaten biliyordum kıpır kıpır bir kadın olduğunu , yanılmamşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…