- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
kaptanım beni tanımayı kimse istemiyor sanırsan kimse bir sey sormamış
bebegim tartı yanlistır bendce dayanamadım bende tartıldım bugun
sayfaları tek tek okudum gözümden mi kactı acebalistenin resmini cektim ama tam almıyor ben kısaca anlataıyım diyetisyenin söylediklerini
sabahları aç karnına 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda inip kalkıcakcıksın
4 5 gün hergün yumurta iki paş parmagını birlestir o büyüklükte peynir zeytin bol yeşillik
arada mutlaka bir adet meyve ve yanında AYRAN
ögle sebze yemegi ama etsiz
arada meyve ve SÜT
akşam 100 gr et 8 yemek kasıgı sebze yemegi
ve herseyden önemlisi günlük 6 dilim tam bugday ekmegi kesinlikle layt ve kepek ekmegi yok
20 bardak su
ve benim vücüdümda 28 kilo yag varmıs şimdiye kadar verdigim 5 kilo nerden gitti bilimiyorum ama bir hafta sonra tekrar gidicem kuru yemiş yasak meyve suyu kola fanta kahve yasak öglenleri bezelye patates havuç yasak akşam muz yasakaklıma geldikce söylerim ben daha
Zeynep Ablaya sorular:
1-Aslen nerelisin?
2-Doğum yerin ve doğum tarihin?
3-Kaç yaşında evlendin ya da kaç yıllık evlisin diyeyim?
4-Okul durumun nedir?
5-Hiç çalıştın mı?
6-Kayseri çok güzel bir yermiş, çok gelişmiş geçen Haziranda KAyseriyi gezme imkanımız oldu. Siz neresinde oturuyorsunuz?. Ben Çaykur lojmanlarına gelmiştim stad yolunun devamında.
7-Çocuklarını gönlüne göre yetiştirebildin mi? Hani olur ya efendi olsun istersin çılgın olur, atak olsun istersin içine kapanık olur vs.
8-Eşinle nasıl tanıştınız?
9-Daha önce hiç rejim denemen oldu mu? Kilo geçmişin nedir? NE zaman kilo aldın ? Neden vermeye karar verdin ? NE oldu da artık yeter dedin?
10-Eşin kilon hakkında hiç yorum yapar mı?
kızlar şu anda günde kaç dilim ekmek yiyorsunuz ekmeği hemen mi azaltmalı yoksa 10 15 kilo verdikten sonra mı ?
canım beni kafadan olmuyormus mutlaka bir diyetisyene git ben bir günde 3 dilim yiyordum diyetisyen 6 dilime cıkarttı bulundugun yerde dogum evi varsa oranın diyetisyenleri ücret almadan bakıyorlar gerci ben özele gittim 160.00 tl verdim
yandaki koddaki / işareti de bir kodun bittiği anlamına gelir. Bu nedenle [/quote] yazısını gördüğünüz yer bir alıntının bittiği diğer arkadaşımızın mesajının başladığını gösterir.Kızlar aşağıdaki iki resimde alıntı ile cevap vermeyi göreceksiniz. Umarım yardımı olur.
[ quote] bir html kodudur.
kaptancığım ben gelemedim dün kayınvalidem ameliyat oldu çok acil..hastanede kaldım bgn eve gelebildim anca hbr verdim..eğer sakıncası olmazsa bgn de izin istiyorum yarın geri dönerim bgn çok yorgunum çünkü
menümü yazayım sonra bikaç soru sorayım
sabah domates salatalık biber biraz peynir 6 zeytin 1 bardak çay 1 dilim ekmek
öğlen 1 sıkma ayran domates salatalık (cezama razıyım)... hastayken aç kaldıgımda canım neler neler cekti :))..)
akşam 4 kasık ıspanak 2 kasık yoğurt
spor 150 mekik 1 saat yürüyüş
su 2 lt olmustur
mesaj 17
hemen cevaplıyım tatlım
1.oglum kızım ve hayat arkadaşım olmazsa olmazlarım
2.bir tane seyrettigim dizi var deniz yıldızları ( ordaki yıldızı bir bulsan bogucam birde uyuz elif :) ) tv. fazla seyretmem
3.çok sinirli degilim ama delilerim geldigi zaman eşim bile gıkını cıkartamaz
4.evet çok hırslıyım
5. sezen aksu, sıla, en begendiklerim
6.tolga cevik :) sen kimsin diye filmini seyrettim koptum :)
7.evet izlerim
8.fetih 1453 çok begendim
9.evim sensin ( kuzenımın eşiyle gittik sinemaya ikimizden başka moruk yoktu bir baktım hep üniversiteli sevgililer gelmiş hadi arzu kimse görmeden cıkalım dedim film bitince )
10. gezmeye bayılırım helede kredi kartı ve kızım yanımda olunca :) kendimi kayp ediyorum sabah cıkıyoruz birde bakmısım aksam olmus
11.en büyük hayalım inşallah kabeye gitmek ve hacı olmak :) ve cocuklarımın okuyup güzel mesleklerinin olması ve ilerde çok mutlu yuva kurmaları . evet olmasını istedigim şey oldu . büyük ve güneş gören bir ev istiyordum çok şükür allah 6 yıl önce diger oturdugum evi satıp bu evimizi aldık. :)
fıstıklar ben de çıkıyorum eşim hadi gitmiyomuyuz deyip duruyor. Her zamanki gibi akşam için söz veremiyorum ama aklım hep sizde( gelmeye çalışıcam
Mere Haath Mein Tera Haath Ho (YashRaj Films) - YouTube!
bu müzügü orgu cafedeki arkadaşım paylaimıs cok begendim bi dinleyin kızlar :) bayıldım
hemen cevaplıyım tatlım
1.oglum kızım ve hayat arkadaşım olmazsa olmazlarım
2.bir tane seyrettigim dizi var deniz yıldızları ( ordaki yıldızı bir bulsan bogucam birde uyuz elif :) ) tv. fazla seyretmem
3.çok sinirli degilim ama delilerim geldigi zaman eşim bile gıkını cıkartamaz
4.evet çok hırslıyım
5. sezen aksu, sıla, en begendiklerim
6.tolga cevik :) sen kimsin diye filmini seyrettim koptum :)
7.evet izlerim
8.fetih 1453 çok begendim
9.evim sensin ( kuzenımın eşiyle gittik sinemaya ikimizden başka moruk yoktu bir baktım hep üniversiteli sevgililer gelmiş hadi arzu kimse görmeden cıkalım dedim film bitince )
10. gezmeye bayılırım helede kredi kartı ve kızım yanımda olunca :) kendimi kayp ediyorum sabah cıkıyoruz birde bakmısım aksam olmus
11.en büyük hayalım inşallah kabeye gitmek ve hacı olmak :) ve cocuklarımın okuyup güzel mesleklerinin olması ve ilerde çok mutlu yuva kurmaları . evet olmasını istedigim şey oldu . büyük ve güneş gören bir ev istiyordum çok şükür allah 6 yıl önce diger oturdugum evi satıp bu evimizi aldık. :)
abbaaaw nakadan pahalıymış orası zeynep abla bizim burdada medikal hastanesinde var özel orasıda muayene 25 miş tahlillerde olursa 70-80 felan tutar galiba
aklıma geldikce yazarım kuzumbaşka neler vardı zeynep abla bunlarda ilginçmiş
cuma günü acıklıyımnasıl geldi sonuç iyimi
hiç öle şeyler olurmu ablam benim ya diyetisyenin dedigi şeyleri bende merak ediyorum ve sorularımı sorayım abla belki soranlar olmuştur yinede soram
1-kaç yaşındasın zeynep abla
2- klasik soru kaç kiloyla başladın kaç kilo olmak istiyorsun ne zamana olmak istiyorsun ve ne kadar zamandır yapıyorsun diyeti
3-diyete başlama sebebin nedir?
4-takımı verimli buluyormusun
5-benim eksikliklerim nelerdir sana göre
6-nasıl bi insansın kendini kısaca anlat ve tarif et
7-en son hangi filmi izledin hangi dizileri takip ediyorsun
8- eşinle arandaki duygu aşk mı saygımı
9-çabuk sinirlenirmisin hemen küsermisin
10-şimdilik aklımdakiler bunlar zeynep abla
kapıda komsuyla konusmaya daldım biraz gec oldu baharımgüzelmiş zeynep abla bende sorular sormuştum ama cevaım gelmediii
ewinde güle güle otur cok sevidim inşallah diğer hayallerinde gercek olur..deniz yıldızını ben de takip ediyorum o yıldız yüzünden diziden soğudum resmen bi an önce cıkar insallah
ewinde güle güle otur cok sevidim inşallah diğer hayallerinde gercek olur..deniz yıldızını ben de takip ediyorum o yıldız yüzünden diziden soğudum resmen bi an önce cıkar insallah
elif de cok uyuz :) anlatmıyorda kaana salakk
ewet ya o tehditleri bi kayda alsa yıldızın işi bitcek ama yapmıyo
bu arada dünkü menümü unutmuşum yazmayı;,
sabah:1 dilimkepekli ekmek penir bol yeşillik
öğle;1 simit
akşam;6 köfte bol salata
valla artık midemalmıyo wuwum a kızarken ona döndüm resmen kuşanda iyi zayıflayamadımbu hafta iyi gitmiyor. en azından cumaya kadardişimi sıkacağım.
ama kuşanın en iyi tarafı midem küçülttü.
merhaba hanımlar yeni geldim eve diyetisyene gittim ne yanlıs beslenmışizzararsız dedigimiz seyler yag olarak geri dönmüş bize
menümü yazıyım yarımdan itibaren diyetisyenımın verdigi listeye başlıcam birazdan resim ekliyim sizde bir bakım kızlar
sabah 2 dilim kepek ekmek
ara bir elma
öglen yok ara yok
akşam yarım tabak patates yemegi 3 4 kasık pilav salata
su 2 lt
spor 45 dika hoca ile 45 dakika spor aletleri ile
mesaj sayım 8 yada 9 bekli daha fazlada olabilir akşam sohbet baya güzel oluyor :)
Ben bugün sabah tartıldım canımcımoldum çünkü 75 gösterdi tartı. Cumaya kadar bida tartılırsam 2 olsun bida olmak istemiyorum çünkü . Ben yemeklere baktıkça kilo alanlardanım galiba. Kokusundan görüntüsünden isminden kilo alıyorum. Geçen cuma 73,4 düm . Bende cumayı bekliyorum merakla. Ben kafayı yicem stresten, kaptana bak pasta yeme derdinde gayet rahat hatun... Delirecem yahu.
kaptanım beni tanımayı kimse istemiyor sanırsan kimse bir sey sormamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?