- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Kuşhan la kuş midesine döndünüz yahu , bari aralara meyve, yoğurt sıkıştırsaydın
Zeynepcim , ben takıma girdiğimden beri boşuna mı yazıyorum ekmek yiyin , ekmek yiyin diye . Yok ekmek yenilince kilo verilmez sanılıyor ama ben 38 kiloyu nasıl verdim o zaman .
Sende bundan sonra , daha sağlıklı , daha çok yağ yaktığın bir liste sahibi olacaksın kesin
İşte gördün mü ? Vücut direnmeye , stoklamaya başladı .Sen yemedikçe o sana savaş açıyor
Epey soru sorulmuş , tüm cevaplarını keyifle okudum . Seni tekrar detaylı tanımış oldum .Zaten biliyordum kıpır kıpır bir kadın olduğunu , yanılmamşım
kolay saymanın yolunu söylyim sana cnm.. sayfanın en üstünde ismin yazıyo (yani berin26 yazar) oaraya gir orada hepsi bölümünün yanında yine ismin yazar oraya gir yazdığın mesajlar görünüyo bugün dün diye yazar dün yazanları say
sanki biraz fazla kaçamak var cnm
geçmiş olsun arkadaşım bazı yerlerde senle aynı durumdayım bende hamile kalırken hormon takviyesi aldım bendepolikistik over var hemen hamile kalamıyorum ve hastalığım nedeniyle hızlı kilo alıyorum. bir ara 90 kiloya çıkmıştım 18 kilo verdim ve 10 kilosunu geri aldım vermem lazm. kitap okumanı ve örgü örmei tavsiye ederim vakit çabuk geçiyo o zaman. bu arada hangi şehirdesin.
sana da geçmil olsun canım zor valla bu işler yaşayan bilir.inşallah tez zamanda veriririz kiloları bu arada denizlideyim
bugün başlıyorum canım bu arada hoşbuldum. beni asıl sorunum göğüs ve sırt bölgesi onlar için ne yapabilirimki
zeynep ablanın sorularını sorayım sonrada geçmişe gideyim.
hürremi izliyomusun:))
kızın için nasıl bir damat istersin
oğlunun nasıl bir damat olmasını istersin
kıskançmısın
eşin seni aldatsa ne yaparsın
senin için vazgeçilmez olan 3 kişi
ıssız ada 3 şey
kıyafetlerde ençok tercih ettiğin renk
komik bir anını anlatırmısın
kulağım çok kaşınıyo ne ypayım
benimde aynı bölgeler problemli :)
selam kızlar 2 gündür giremedim doğru düzgün ama fullperformans çalışıyorum daha totm yeni yer gördü. vallakocamı bile aramadan buraya girdim. işlerim vardı çocuğa kayınvalidem baktı onlara yemek hazırladım çıkmadan gece 3 te yat sabah erken kalk asyayı doyur temizlik yap. sonra işmi hallettim yeni geldi eve. asyayı uyuttum hemen ilk iş buraya girdim.
kaptanım geldi :) :)
gözüm seni aradı pegasusum :) ,
hoş geldinnnn :)
beeeeeeeennnnnnnnnnnnniyi ki hiç kıkanç değilim diyorum bi de kıskanç olsam nolucaktı acaba
canım benimde proglemlerim üst bölgede sporda bize hareket yaptırıyor hocamız omuzlarım ve sırtım baya ufaldı kızlar
iyi geceler hanımlaaarrrrrrrr
1 saat göbek attıktan sonra duşumu aldım, yeşil çayımı yudumluyorum bi uğramak istedim:) birazdan yatarım
yarın okul için il milli eğitimden toplantıya geliceklermiş işe yaradımı acaba bizim yürüyüş :))) o yüzden yarın yokum öğleden sonra gelebilir miyim bilmiyorum
canım benim gittigim uygun olan 265.00 tl diyor diger özel hastaneler
aklıma geldikce yazarım kuzum
cuma günü acıklıyım
cevaplıyım canısı ablasının
1. 42 yasındayım
2. 79 kiloyla başladım hedefim 55 kilo olmak agustosun sonuna kadar bir aydır kafamca diyet yapıyordum ama yarından itibaren diyetisyenimin kontrolundü olucam
3.bir gün sabah uyandıgım zaman eşimin bana zeynep biraz zayıfla demesı
4.evet hepinize bayılıyorum
5.ilk zamanlar spor yapmıyordun ama şu son bir kaç gündür sende baya çalısıyorsun :)
6.kendime göre çok iyi bir insanım güleryüzlü sevecen uyumlu sıcak olumsuz biri degilim insanları severim :)
7.en son evim sensini seyrettim tv. fazla seyretmem ama deniz yıldızları takip ediyorum
8.her ikiside ama saygı daha fazla bu yaştan sonra aşk olur mu bebegim :) :) annanne babanne olucam yakında
9.yok cabuk sinirlenmem ama cabuk küserim özelliklede eşime ama hep barışanda ben olurum gene
10. sogol bebegim sorular için
ne yürüyüşü yaptınız canım
plates hareketleri mi canım şu lastikle yapılanlardan
ben de gitmiştim evim sensine sinemadan çıkarken herkes bana bakıyodu nerdeyse bağırarak ağlıyodum:)))
benim oğlum 2. sınıfa gidiyor, çocukları başka okullara dağıtacaklar biz de veliler olarak yürüyüş yaptık istemiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?