Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seninde sormak istedigin bir sey varsa sor gülüm :)

zeynep ablanın sorularını sorayım sonrada geçmişe gideyim.

hürremi izliyomusun:))
kızın için nasıl bir damat istersin
oğlunun nasıl bir damat olmasını istersin
kıskançmısın
eşin seni aldatsa ne yaparsın
senin için vazgeçilmez olan 3 kişi
ıssız ada 3 şey
kıyafetlerde ençok tercih ettiğin renk
komik bir anını anlatırmısın
kulağım çok kaşınıyo ne ypayım

benimde aynı bölgeler problemli :)

hemen cevaplarım prensesim :)
1. nefret ediyorum o diziden koskoca osmanlı patisahını bir devre hüküm eden sultan süleyman hanı ne hale sokmuslar adamı haermden cıkartmamıslar oysaki padişahımız cepden gelmezsiş bi tarihi okusa senarist cok iyi olucak
2.kızım için babası gibi bir koca istiyorum ve allahımada hep öyle dua ediyorum
3.babası gibi olmasını isterim seni seviyorumu cok az duydum hatta ben demedem demez odundur biraz ama bakıslarından çok sey anlarım
4.çok kıskancım
5. kesinlikle yatagımı ayırırm ama cocuklarım için aynı evde yasamaya devam ederiz ama hiç bir seyiyle ilgilenmem
6.oglum kızım ve eşim
7.siyah zayıf görümüyorum
8. bugun basıma cok komik bir olay geldi çok güldüm :) :) marketten yumsatıcı aldım ve lcw wakikiye girdim pantolan aldım kabine girdim denemek için poset elimden düştü kapagı kırılmıs yumosun görmedim ben fart ettigde yere dökülmüş görevli kıza söyledim temizleriz dedi o sırada kadının biri üzerine basıcaktı dur basma demeye kalmada kadın bastı kusmuk diye bagırdı yok kusmuk degil yumsatıcı dedim o da sasırdı :) cok güldüm ama
9. allah iyiligini versin :) kaşı sende kücük parmagını sok kulagına hızlı hızlı kası gülüm :)

iyi geceler hanımlaaarrrrrrrr

1 saat göbek attıktan sonra duşumu aldım, yeşil çayımı yudumluyorum bi uğramak istedim:) birazdan yatarım

yarın okul için il milli eğitimden toplantıya geliceklermiş işe yaradımı acaba bizim yürüyüş :))) o yüzden yarın yokum öğleden sonra gelebilir miyim bilmiyorum

allah yardımcın olsun arkadaşım kolay gelsin sana

kaptancım bu arada kızının doğum günü kutlu olsum mutlu ,huzurlu,sağlıklı varlıklı hayırlı ömürler versin allahım annesine babasına bağışlasın , öğlen çok kısa durup çıktığım için yazamadım geçmişi okurken çok mahçup oldum kusara bakma

ne yürüyüşü yaptınız canım

ben de gitmiştim evim sensine sinemadan çıkarken herkes bana bakıyodu nerdeyse bağırarak ağlıyodum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…