Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

plates topunu üzerinde yapılan hareketler genelde ve ellerini yumruk yap dirseklerini kır kollarını gögsünde birlestir ve yana ac kapat bu gögüs için cok iyi oluyor

evet bu hareketi biliyorum bir ara ben de spor salonuna gitmiştim, bir de sırt yağları için koltuğun köşesine oturun, bir oklavayı boynunuza koyup ellerinizi arkadan öne doğru oklavanın üzerinden atın, belinizi sğa sola çevirin, yani bel hareketinin aynısı ama oklava ile yapıldığında sırt çalışıyo

işe yaradığına sevindim canım bu arada 93 ten 75 kiloya ne kadar sürede düştün

ben geçen sene haziranda başladım fakat aralarda bıraktığım oldu yavaştan veriyorum fakat eskiye göre daha sıkıyım, spordan sanırım

cok sükür gecmis bitti
dogum günü icin vee iyi dilekleriniz icin cokkkkkkkkk tesekkürlerrrrr,mahcup olacak hic bisey yokkkkkk

pastayi haftasonuna biraktimm,
cevaplari yarin yazacagim izninizle,selam vereyim dedim

auscugum nikimin üzerine tikla,profil bilgilerine tikla,resim orda,siyah beyaz,saclar ciccime,fistik gibi bir kiz iste
hic mütevazi degilm demi

cok sükür gecmis bitti
dogum günü icin vee iyi dilekleriniz icin cokkkkkkkkk tesekkürlerrrrr,mahcup olacak hic bisey yokkkkkk

pastayi haftasonuna biraktimm,
cevaplari yarin yazacagim izninizle,selam vereyim dedim

fazla yorulma diye çok uzatmadık bak çabuk okudun

benim kurabiyeleri de gördün mü:26: bak bu akşam 1 saat mezdeke yaptım, yokluğunu aratmadım kendime

gördüm cnm,aksamla dengelemissin diye ses etmedim,ayrica protestoya bende katiliyorum,ve yeni kurallar getirecegim takima,desteklerinizi bekliyorum
zayiflicatz diye acliktan bayilacaklar yoksa

tamam fıstık sen yaz konuşuruz, ben şimdi kaçar , benim gibi bir tavuk için çok geç oldu saat
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…