- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
gördüm cnm,aksamla dengelemissin diye ses etmedim,ayrica protestoya bende katiliyorum,ve yeni kurallar getirecegim takima,desteklerinizi bekliyorum
zayiflicatz diye acliktan bayilacaklar yoksa
kaptanım diyetisyene gittim kilo vermişim ama nerden vermisim belli degil cok yanlıs beslenmişim artık ac gezmicem :)
haklısın cünki :)
tesekkürler cnmm,kargaya yavrusu sahin görünürmüs,benimkide o mesele
iyi gecelerr,bende uyuyayimöptüm sizi kızlar iyi geceler burda uyucam nerdeyse :)
utandim simdigörünen köy kılavuz istemez canım annesi güzel kızıda bebek gibi maşallah :)
Kızlar bende aranıza katılabilirmym yas 23 kilo 58:-( boy 170 bende 52 kilo ya falan düşsem yeter.ama doğum yaptı 1,5sene önce yapisti sanki kilo.doğum dan evvel 48 d im . O çok a z ama 52 ideal.yardımcı olun. Nasıl zayıflar im
hemen cevaplarım prensesim :)
1. nefret ediyorum o diziden koskoca osmanlı patisahını bir devre hüküm eden sultan süleyman hanı ne hale sokmuslar adamı haermden cıkartmamıslaroysaki padişahımız cepden gelmezsiş bi tarihi okusa senarist cok iyi olucak
gördüm cnm,aksamla dengelemissin diye ses etmedim,ayrica protestoya bende katiliyorum,ve yeni kurallar getirecegim takima,desteklerinizi bekliyorum
zayiflicatz diye acliktan bayilacaklar yoksa
kabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorumgamyouncu
su anda 10 kisi listedeyiz,4 kiside denemede,seninle birlikte son yerimizide doldurmus olacagiz,eger paylasimin bol olacaksa ve kararliysan katilabilirsin,yok zamanin olmaz diyorsanda kusura bakma cnm
eger kabul edersen takim kurallarini bildiririm...
CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM
1- ben foruma kayıt olduğumda su yoktu fakat toprak isimli kullanıcı var deyince soyadımızın ilk harfini koymuştum. Sonra su doğunca suyun s si oldu :)))
2- canım biz ulaştırma bakanlığının yetki belgeleri ile ilgili çalışıyoruz, danışmanlık firmasıyız yani. Eşimle birlikte kendi işyerimiz
Yok yoook ben düzeldim bormale döndüm bugün bir kahvaltı yapmışım , tam nizama uygun.canım çok geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, sen dinlen gelirsin, vekili olarak ben izin verdim
canım ekmeği baştan azaltırsın fakat hepten de bırakmamalı günde 6-7 dilim olması gerek diye biliyorum, ben tam buğday tercih ediyorum.
canım İstanbul'a gelirsen beklerim:) adile naşiti çok severim, küçükken teyzem beni götürüdü onun oyunlarına:) son cevabın için de tüm yavrusu olanlar için Amin diyorum.
ay sorma çok fena gaza geldim:))))
peki alınma ama haftaya böyle listeler görmeyelim lütfen
abbaaaw nakadan pahalıymış orası zeynep abla bizim burdada medikal hastanesinde var özel orasıda muayene 25 miş tahlillerde olursa 70-80 felan tutar galiba
Kuşhan la kuş midesine döndünüz yahu , bari aralara meyve, yoğurt sıkıştırsaydın
Zeynepcim , ben takıma girdiğimden beri boşuna mı yazıyorum ekmek yiyin , ekmek yiyin diye . Yok ekmek yenilince kilo verilmez sanılıyor ama ben 38 kiloyu nasıl verdim o zaman .
Sende bundan sonra , daha sağlıklı , daha çok yağ yaktığın bir liste sahibi olacaksın kesin
İşte gördün mü ? Vücut direnmeye , stoklamaya başladı .Sen yemedikçe o sana savaş açıyor
Epey soru sorulmuş , tüm cevaplarını keyifle okudum . Seni tekrar detaylı tanımış oldum .Zaten biliyordum kıpır kıpır bir kadın olduğunu , yanılmamşım
beeeeeeeennnnnnnnnnnnniyi ki hiç kıkanç değilim diyorum bi de kıskanç olsam nolucaktı acaba
kabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorum
günaydın hanımlar dün gelemedim izinliydim dışardaydım tüm gün bugün menümü yazmakla başlıyım şimdiden söliyim cezalara hazırım ama bir müddet ağır spor yapamam kas sıkışması olmuş bacaklarım omzum çok kötü ağrıyo ve kasılıyo ancak mezdeke yapabiliyorum bisiklet bile çeviremiyorum
sabah
2 tane çiçek ekmek ( küçük yuvarlak)
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
çay
ara- yok
öğlen- yaz yaz bitmez
4 tane nuggets ( burger king)
biraz patates
3 yudum kola
2 bardak çay
yarım dilim tiramisu
1 bardak sütlü nescafe
akşam
öğlen bu kadar yiyince akşam sadece su içtim bol bol
45 dakka mezdeke
2 lt su
sorma yaaa, gerçi siz beni kaptanla yarışıyom diye yemedim sanıyorsunuz ama ptesi salı hakikaten çok midem bulanıyordu yiyemedim ama aç kalınca vücudun nasıl tepki gösterdiğini de görmüş oldum bahaneyle. Bugün sabah senin kahvaltını kopyaladım. Çok güzeldi. Midem bayram etti.
Evet yaaa al benden de o kadar . Aus 1 gün gelmedi Kaptan yazıyor" gözüm seni aradı" diye. KAptan 1 gün gelmiyor Zeynep abla yazıyor "gözüm seni aradı "diye. Ben iki gün gelmedim ne arayan var ne soran... Sonra da kıskanç mı oluyorum yani...Ağlıycam şimdi...
hoşbulduk çok sağol bende inanıyorum gidecek hiç olmadığım kadar da kararlıyım inşallah hep birlikte başarılı oluruzKaptan tamamdır derse , şimdiden hoşgeldin diyeyim
Çizelgene baktım şimdi , kararlıysan hiç şüphen olmasın ki gidiyor bu kilo illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?