Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gördüm cnm,aksamla dengelemissin diye ses etmedim,ayrica protestoya bende katiliyorum,ve yeni kurallar getirecegim takima,desteklerinizi bekliyorum
zayiflicatz diye acliktan bayilacaklar yoksa

kaptanım diyetisyene gittim kilo vermişim ama nerden vermisim belli degil cok yanlıs beslenmişim artık ac gezmicem :)

gamyouncu

su anda 10 kisi listedeyiz,4 kiside denemede,seninle birlikte son yerimizide doldurmus olacagiz,eger paylasimin bol olacaksa ve kararliysan katilabilirsin,yok zamanin olmaz diyorsanda kusura bakma cnm
eger kabul edersen takim kurallarini bildiririm...

Son düzenleme:
Kızlar bende aranıza katılabilirmym yas 23 kilo 58:-( boy 170 bende 52 kilo ya falan düşsem yeter.ama doğum yaptı 1,5sene önce yapisti sanki kilo.doğum dan evvel 48 d im . O çok a z ama 52 ideal.yardımcı olun. Nasıl zayıflar im

iyi aksamlar
senin boyuna göre kilon ideal,ayrica takimda yer yok,katilmak isteyenler topigine mesaj birak istersen

Günaydınlar efendimmm

Nasılsın ahali ? Yarın için hazır mı herkes

Ben bu gece rüyamda takımı gördüm , hayırlı çıksın .

Dünkü listem ;

2 kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Yeşil çay
2 zeytin
1 salatalık

Ara:

1 sütsüz / şekersiz kahve
3 ceviz içi

Öğlen:

1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
(pilav yediğim için ekmek yok )

Ara:

2 kaşık yoğurt
4 çilek

Akşam:

44 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk
Salata
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1/2 muz
yağsız süt

3 litre su.
Gündüz bol booool yürüyüş , oradan oraya koşuştururken,
Akşam 20 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika ağırlık
20 dakika zumba

Hooooooooooooooop destur dedim , sayfayı açıp resmi görünce

gördüm cnm,aksamla dengelemissin diye ses etmedim,ayrica protestoya bende katiliyorum,ve yeni kurallar getirecegim takima,desteklerinizi bekliyorum
zayiflicatz diye acliktan bayilacaklar yoksa

Aynen aynen kaptanım , ben pankart hazırlıklarına başladım .

Beni örnek alın diyorum , dinlemiyorlar , kuş kadar yemekle kendimizi kandırıyoruz sadece. Ben yıllarca yaptım o kuş diyetleri , sonuç hüsran .

Ne zaman diyetisyene gittim , 38 kilo verdim , ha şimdi yine buradayım ve kilo vermeye çalışıyorum ama geri aldığım sadece 6 kilo o da 1,5 yılda

Ya arkadaşlar , son günlerde gün içerisinde çok yoğunum , sabahları giriyorum , onda da kendim çalıp kendim söylüyorum

Kimsecikler yok :26:

Akşamda eşim yüksek lisans yapıyor uzaktan eğitim , pc onda oluyor genelde . Gece de kitaba gömülüyorum , ne yazık ki hala ders kitaplarım değil

Bakalım , bugün evdeyim gibi gözüküyor ; iş aralarında sohbet ederiz umarım .

kabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorum

günaydın hanımlar dün gelemedim izinliydim dışardaydım tüm gün bugün menümü yazmakla başlıyım şimdiden söliyim cezalara hazırım ama bir müddet ağır spor yapamam kas sıkışması olmuş bacaklarım omzum çok kötü ağrıyo ve kasılıyo ancak mezdeke yapabiliyorum bisiklet bile çeviremiyorum

sabah
2 tane çiçek ekmek ( küçük yuvarlak)
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
çay

ara- yok

öğlen- yaz yaz bitmez
4 tane nuggets ( burger king)
biraz patates
3 yudum kola

2 bardak çay
yarım dilim tiramisu
1 bardak sütlü nescafe

akşam
öğlen bu kadar yiyince akşam sadece su içtim bol bol

45 dakka mezdeke
2 lt su

Asıl ben teşekkür ederim cevabın için, sormasaydım çatlaardım...

Yok yoook ben düzeldim bormale döndüm bugün bir kahvaltı yapmışım , tam nizama uygun.

abbaaaw nakadan pahalıymış orası zeynep abla bizim burdada medikal hastanesinde var özel orasıda muayene 25 miş tahlillerde olursa 70-80 felan tutar galiba

Canım medicak burda da var ben sordum. Bütün bölümler ssk ile anlaşmalı muayene ücreti 25 ama diyetisyen ssk ile anlaşmalı değil onun muayene ücreti 140-160 civarı. Sizin orda farklı mı bilmiyorum da İzmirdeki MEdikalde böyle...

sorma yaaa, gerçi siz beni kaptanla yarışıyom diye yemedim sanıyorsunuz ama ptesi salı hakikaten çok midem bulanıyordu yiyemedim ama aç kalınca vücudun nasıl tepki gösterdiğini de görmüş oldum bahaneyle. Bugün sabah senin kahvaltını kopyaladım. Çok güzeldi. Midem bayram etti.

beeeeeeeennnnnnnnnnnnn iyi ki hiç kıkanç değilim diyorum bi de kıskanç olsam nolucaktı acaba

Evet yaaa al benden de o kadar . Aus 1 gün gelmedi Kaptan yazıyor" gözüm seni aradı" diye. KAptan 1 gün gelmiyor Zeynep abla yazıyor "gözüm seni aradı "diye. Ben iki gün gelmedim ne arayan var ne soran... Sonra da kıskanç mı oluyorum yani...Ağlıycam şimdi...

Çarşamba Menü

Sabah
NEsfit 1 bardak süte 5 kaşık

Ara yok

Öğlen
Bol salata
1 dilim ekmek ( tam buğday)
1 porsiyon sütlü tatlı

Ara
Sütlü kremasız nescafe

Akşam
Kendi yağında kızarmış 1 tavuk but
salata
1 dilim ekmek

Gece
1 fincan sade Türk kahvesi

Spor yok ( GS maçı için arkadaşlara gittik 01:00 de döndük )
Su 2 lt
MEsaj saymadım ama dün baya çene çaldım

kabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorum

Kaptan tamamdır derse , şimdiden hoşgeldin diyeyim

Çizelgene baktım şimdi , kararlıysan hiç şüphen olmasın ki gidiyor bu kilo illeti.

Eftelyam yaaa , sen bu aralar içindeki canavara söz geçiremiyorsun sanki

Yolla sen o canavarı bana

Yok yok canım , ben başta öyle sandım ama sonradan anladım durumun midesel olduğunu

Canım inan bana ben o liste ile hiççç aç kalmıyorum , hem de veriyorum işte herşey ortada . Bak ben 3 yıl önce ilk diyetistene gittiğimde 100 kiloydum ama daha da fecisi 43 kilo yağ vardı vücudumda

62 olduğumda , 16 kilo yağ vardı , 38 kiloda 27 kilo yağ vermiştim bu liste ile

Kaptan tamamdır derse , şimdiden hoşgeldin diyeyim

Çizelgene baktım şimdi , kararlıysan hiç şüphen olmasın ki gidiyor bu kilo illeti
hoşbulduk çok sağol bende inanıyorum gidecek hiç olmadığım kadar da kararlıyım inşallah hep birlikte başarılı oluruz

Yahu yarın cuma büyük tartılma günü diye hepiniz spora mı verdiniz kendinizi

Nerelerdesiniz ya ?

İyi ki bugün buralardayım dedim , çıkıyorum işte hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…