- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Günaydınlar efendimmm
Nasılsın ahali? Yarın için hazır mı herkes
Ben bu gece rüyamda takımı gördüm , hayırlı çıksın .
Dünkü listem ;
2 kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Yeşil çay
2 zeytin
1 salatalık
Ara:
1 sütsüz / şekersiz kahve
3 ceviz içi
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
(pilav yediğim için ekmek yok )
Ara:
2 kaşık yoğurt
4 çilek
Akşam:
44 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1/2 muz
yağsız süt
3 litre su.
Gündüz bol booool yürüyüş , oradan oraya koşuştururken,
Akşam 20 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika ağırlık
20 dakika zumba
günaydın hanımlar dün gelemedim izinliydim dışardaydım tüm gün bugün menümü yazmakla başlıyım şimdiden söliyim cezalara hazırım ama bir müddet ağır spor yapamam kas sıkışması olmuş bacaklarım omzum çok kötü ağrıyo ve kasılıyo ancak mezdeke yapabiliyorum bisiklet bile çeviremiyorum
sabah
2 tane çiçek ekmek ( küçük yuvarlak)
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
çay
ara- yok
öğlen- yaz yaz bitmez
4 tane nuggets ( burger king)
biraz patates
3 yudum kola
2 bardak çay
yarım dilim tiramisu
1 bardak sütlü nescafe
akşam
öğlen bu kadar yiyince akşam sadece su içtim bol bol
45 dakka mezdeke
2 lt su
Asıl ben teşekkür ederim cevabın için, sormasaydım çatlaardım...
Yok yoook ben düzeldim bormale döndüm bugün bir kahvaltı yapmışım , tam nizama uygun.
Canım medicak burda da var ben sordum. Bütün bölümler ssk ile anlaşmalı muayene ücreti 25 ama diyetisyen ssk ile anlaşmalı değil onun muayene ücreti 140-160 civarı. Sizin orda farklı mı bilmiyorum da İzmirdeki MEdikalde böyle...
sorma yaaa, gerçi siz beni kaptanla yarışıyom diye yemedim sanıyorsunuz ama ptesi salı hakikaten çok midem bulanıyordu yiyemedim ama aç kalınca vücudun nasıl tepki gösterdiğini de görmüş oldum bahaneyle. Bugün sabah senin kahvaltını kopyaladım. Çok güzeldi. Midem bayram etti.
Evet yaaa al benden de o kadar . Aus 1 gün gelmedi Kaptan yazıyor" gözüm seni aradı" diye. KAptan 1 gün gelmiyor Zeynep abla yazıyor "gözüm seni aradı "diye. Ben iki gün gelmedim ne arayan var ne soran... Sonra da kıskanç mı oluyorum yani...Ağlıycam şimdi...
bu yememeye dur deme zamani geldi artik,yoksa hepiniz hasta olacaksinizmenümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
doktora gidittim ac karnıma tahlil yapılıcaktı bir sey yemedim
ara 1 elma bir kutu ayran
örle yok ara yok eve geldigimde saat 4 dü biraz patates yemegi yedim
akşam yarım dilim fırında makarna yogurt ve salata
1/5 tl su spor 45 dakika hoca ile 30 dakika spor aletleri ile kendim caliştim
50 mekik cektim :) ilk zamanar kalkamıyordum ama artıkın kalkabiliyorummmmmm :)
yazabilirsin cnm,ama önce kurallari oku istersen,birazdan yazacagimmerhaba kaptan bende menülerimi yazayım mı kabul edildim mi takıma?
güzel olmus tatlim,en azindan ögünlerde,aralarda var,sporunda güzelDünki menümü yazim kızlar
çarşamba
sabah: 1 tane yumurta haşlanmış bi dilim ekmek
ara: Bi çay bardağı nescafe
öğlen: Bi tane peynirli sandiviç bi bardak ayran
ara: Bi kupa yeşil çay(5i bi arada)
akşam: Bi kase yogurt çorbası yagsız bi tabak pırasa bi dilim ekmek
ara: 6 tane çilek
su:3 lt
spor:
Sabah 50 dakka yürüyüş
akşam 30 dakka yürüyüş
100 tane bacak hareketi 160 tane mekik 100 tane yan göbek hareketi
güzel görünüyor,eger uygulayabiliyorsan daha saglikli vereceksin galibaDün internette bişey gördüm bi insanın diyet yaparken alması gerekn kalori miktarı diye bişey
sabah:320-360 kalori
öğlen:360-380 kalori
akşam:360-400 kalori
aralar: 70 kalori
buna uymaya çalışıyorum şimdide kızlar ya
cnm bizim buraya bahar ugramadi daha,benimki kendi miskinligimden,baharin günahini almayayimspor bu aralar bahar miskinliğinden yapamıyor kimse sanırımmenün gayet güzel kaptanım
insallah öyledir cnm,zaten son 2 haftadir gelmeyenler gelmeyenlere,artik mesaj sayilarini not aliyorum,en az mesaj yazana ceza verecegim,haftalik hesaplayacagimYahu yarın cuma büyük tartılma günü diye hepiniz spora mı verdiniz kendinizi
Nerelerdesiniz ya ?
İyi ki bugün buralardayım dedim , çıkıyorum işte hıhh
tebrikler cnm,kendini düsünerek diyet yapanlari görmek mutlu ediyor beni,sporunda yediklerinde güzel,afiyet olsunGünaydınlar efendimmm
Nasılsın ahali? Yarın için hazır mı herkes
Ben bu gece rüyamda takımı gördüm , hayırlı çıksın .
Dünkü listem ;
2 kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Yeşil çay
2 zeytin
1 salatalık
Ara:
1 sütsüz / şekersiz kahve
3 ceviz içi
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
(pilav yediğim için ekmek yok )
Ara:
2 kaşık yoğurt
4 çilek
Akşam:
44 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1/2 muz
yağsız süt
3 litre su.
Gündüz bol booool yürüyüş , oradan oraya koşuştururken,
Akşam 20 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika ağırlık
20 dakika zumba
artik kus gibi yiyenleri ucuracagim cnm,merak etme sen
Hooooooooooooooop destur dedim , sayfayı açıp resmi görünce
Aynen aynen kaptanım , ben pankart hazırlıklarına başladım .
Beni örnek alın diyorum , dinlemiyorlar , kuş kadar yemekle kendimizi kandırıyoruz sadece. Ben yıllarca yaptım o kuş diyetleri , sonuç hüsran .
Ne zaman diyetisyene gittim , 38 kilo verdim , ha şimdi yine buradayım ve kilo vermeye çalışıyorum ama geri aldığım sadece 6 kilo o da 1,5 yılda
benim cocuklar evde oldugundan,isteklerinin sonu gelmiyor,ben oturuyorum,onlar kaldiriyor,artik haftaya düzen kurarim galibaYa arkadaşlar , son günlerde gün içerisinde çok yoğunum , sabahları giriyorum , onda da kendim çalıp kendim söylüyorum
Kimsecikler yok :26:
Akşamda eşim yüksek lisans yapıyor uzaktan eğitim , pc onda oluyor genelde . Gece de kitaba gömülüyorum , ne yazık ki hala ders kitaplarım değil
Bakalım , bugün evdeyim gibi gözüküyor ; iş aralarında sohbet ederiz umarım .
alintilar bitsin,hemen yazicamkabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorum
afiyet olsun cnm,sen böyle ye devam etgünaydın hanımlar dün gelemedim izinliydim dışardaydım tüm gün bugün menümü yazmakla başlıyım şimdiden söliyim cezalara hazırım ama bir müddet ağır spor yapamam kas sıkışması olmuş bacaklarım omzum çok kötü ağrıyo ve kasılıyo ancak mezdeke yapabiliyorum bisiklet bile çeviremiyorum
sabah
2 tane çiçek ekmek ( küçük yuvarlak)
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
çay
ara- yok
öğlen- yaz yaz bitmez
4 tane nuggets ( burger king)
biraz patates
3 yudum kola
2 bardak çay
yarım dilim tiramisu
1 bardak sütlü nescafe
akşam
öğlen bu kadar yiyince akşam sadece su içtim bol bol
45 dakka mezdeke
2 lt su
yok cnm,hic kiskanc olurmusun,benim kiskancAsıl ben teşekkür ederim cevabın için, sormasaydım çatlaardım...
Yok yoook ben düzeldim bormale döndüm bugün bir kahvaltı yapmışım , tam nizama uygun.
Canım medicak burda da var ben sordum. Bütün bölümler ssk ile anlaşmalı muayene ücreti 25 ama diyetisyen ssk ile anlaşmalı değil onun muayene ücreti 140-160 civarı. Sizin orda farklı mı bilmiyorum da İzmirdeki MEdikalde böyle...
sorma yaaa, gerçi siz beni kaptanla yarışıyom diye yemedim sanıyorsunuz ama ptesi salı hakikaten çok midem bulanıyordu yiyemedim ama aç kalınca vücudun nasıl tepki gösterdiğini de görmüş oldum bahaneyle. Bugün sabah senin kahvaltını kopyaladım. Çok güzeldi. Midem bayram etti.
Evet yaaa al benden de o kadar . Aus 1 gün gelmedi Kaptan yazıyor" gözüm seni aradı" diye. KAptan 1 gün gelmiyor Zeynep abla yazıyor "gözüm seni aradı "diye. Ben iki gün gelmedim ne arayan var ne soran... Sonra da kıskanç mı oluyorum yani...Ağlıycam şimdi...
kizlar ne oluyoruz ya,ögün yok,ögünler yerine tatlilar gelmis,bu sekildemi yaglardan kurtulmayi düsünüyorsunuz,düzenli lütfennÇarşamba Menü
Sabah
NEsfit 1 bardak süte 5 kaşık
Ara yok
Öğlen
Bol salata
1 dilim ekmek ( tam buğday)
1 porsiyon sütlü tatlı
Ara
Sütlü kremasız nescafe
Akşam
Kendi yağında kızarmış 1 tavuk but
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 fincan sade Türk kahvesi
Spor yok ( GS maçı için arkadaşlara gittik 01:00 de döndük )
Su 2 lt
MEsaj saymadım ama dün baya çene çaldım
ögleden sonra oldu nerdesin hani:18:Ben kaçıyorum çok işim var, öğleden sonra görüşürüüüz.
canli örnek olarakta seni koyacagim,yeni kuralaKaptan tamamdır derse , şimdiden hoşgeldin diyeyim
Çizelgene baktım şimdi , kararlıysan hiç şüphen olmasın ki gidiyor bu kilo illeti.
Eftelyam yaaa , sen bu aralar içindeki canavara söz geçiremiyorsun sanki
Yolla sen o canavarı bana
Yok yok canım , ben başta öyle sandım ama sonradan anladım durumun midesel olduğunu
Canım inan bana ben o liste ile hiççç aç kalmıyorum , hem de veriyorum işte herşey ortada . Bak ben 3 yıl önce ilk diyetistene gittiğimde 100 kiloydum ama daha da fecisi 43 kilo yağ vardı vücudumda
62 olduğumda , 16 kilo yağ vardı , 38 kiloda 27 kilo yağ vermiştim bu liste ile
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldim:)))
çok iyiyim çünkü yürüyüşümüz işe yaramış ve çocuklar önümüzdeki sene yine taşınacaklar ama sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte blok olarak:)))
bu bile bizim için çok önemli bir adım
merhaba kizlar,ben geldim,yediklerimi yazip cocuklari doyuracagim,sonrasinda aksama kadar sizinleyim,haftayada okullar acilsada eski düzene dönsem
sabah
2 dl tam bugday,1 haslanmis yumurta,1 parca peynir,2 yesil zeytin
ara
1 portakal
ögle
3 kasik pilav üstü nohutlu bamya
ara
disardaydim 1 kahve icebildim sadece
aksam
2 parca pirzola,3 kasik yogurt,salata
mide kazindi vakti
1 parca ananas,1 avuc leblebi beyaz
su
2 lt den az fazla
spor
sadece carsida gezdim:18:
mesaj sayip yaziyorum hemnecik
saydim,14 müs
44 kaşık taze fasulyemi :2:
canım bana diyetisyenim akşam yemekten sonra muz kesinlikle yeme dedi sende yeme derim
menümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
çok iyiyim çünkü yürüyüşümüz işe yaramış ve çocuklar önümüzdeki sene yine taşınacaklar ama sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte blok olarak:)))
bu yememeye dur deme zamani geldi artik,yoksa hepiniz hasta olacaksiniz
yarindan itibaren daha düzenli ögünler bekliyorum,diyetisyen ne verdiyse uy lütfen
yazabilirsin cnm,ama önce kurallari oku istersen,birazdan yazacagim
güzel olmus tatlim,en azindan ögünlerde,aralarda var,sporunda güzel
güzel görünüyor,eger uygulayabiliyorsan daha saglikli vereceksin galiba
cnm bizim buraya bahar ugramadi daha,benimki kendi miskinligimden,baharin günahini almayayim,dün carsidan sonra kayinvalideme gectik,ordanda gedikten sonra oglum 11 de anca uyudu,sonrada totoma zor geldi yapmak
insallah öyledir cnm,zaten son 2 haftadir gelmeyenler gelmeyenlere,artik mesaj sayilarini not aliyorum,en az mesaj yazana ceza verecegim,haftalik hesaplayacagim
tebrikler cnm,kendini düsünerek diyet yapanlari görmek mutlu ediyor beni,sporunda yediklerinde güzel,afiyet olsun
ben hazirim yarina,en azindan ne verdiysem kas olmadigini biliyorum,normal düzen yedim
benide gördünmü rüyanda:18:
benim cocuklar evde oldugundan,isteklerinin sonu gelmiyor,ben oturuyorum,onlar kaldiriyor,artik haftaya düzen kurarim galiba
alintilar bitsin,hemen yazicam
afiyet olsun cnm,sen böyle ye devam et
yediklerini hesaplamadim cnm,eger dersen hesaplar veririm cezani,ben 300 kalori-200 mekik olarak kafadan veriyorum,itirazin olursa bildir lütfen
yok cnm,hic kiskanc olurmusun,benim kiskanc
kizlar ne oluyoruz ya,ögün yok,ögünler yerine tatlilar gelmis,bu sekildemi yaglardan kurtulmayi düsünüyorsunuz,düzenli lütfenn
ögleden sonra oldu nerdesin hani:18:
canli örnek olarakta seni koyacagim,yeni kurala
mevsim değişiminden kaynaklanabilir belki ödem olmuştur bence detaoks gibi bir şey yapabilirsin arınma iyi gelebilir
ben 2-3 hafta önce yapmıştım detoks baya iyi geldi ödem atmaya
4 kaşık yahu , offf ne güldüm . Klavyem sürçmüş
Yaşasın mezdeke ve zumba diyelim o zaman
Tamam canım benim , baktım birden kimsecikler yok , bende bir trip atayım ortaya dedim
Oooo güzel spor yapmışsın canım , yediklerinde bana yinede az geldi :26:
Neyse , milli duygularınıza da depreştirip FENERBAHÇE ye destek verin sizde bu gece
Akşam maçı izlerken 500 kalori yakarım heralde
4 kaşık canım 4
merhaba kaptan bende menülerimi yazayım mı kabul edildim mi takıma?
eftelya ögle naptın sendengeli beslenin kızlar
sana kıyamam canım yoklugun cok belli oluyor :)
menümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
bu yememeye dur deme zamani geldi artik,yoksa hepiniz hasta olacaksiniz
yarindan itibaren daha düzenli ögünler bekliyorum,diyetisyen ne verdiyse uy lütfen
yazabilirsin cnm,ama önce kurallari oku istersen,birazdan yazacagim
güzel olmus tatlim,en azindan ögünlerde,aralarda var,sporunda güzel
güzel görünüyor,eger uygulayabiliyorsan daha saglikli vereceksin galiba
cnm bizim buraya bahar ugramadi daha,benimki kendi miskinligimden,baharin günahini almayayim,dün carsidan sonra kayinvalideme gectik,ordanda gedikten sonra oglum 11 de anca uyudu,sonrada totoma zor geldi yapmak
insallah öyledir cnm,zaten son 2 haftadir gelmeyenler gelmeyenlere,artik mesaj sayilarini not aliyorum,en az mesaj yazana ceza verecegim,haftalik hesaplayacagim
tebrikler cnm,kendini düsünerek diyet yapanlari görmek mutlu ediyor beni,sporunda yediklerinde güzel,afiyet olsun
ben hazirim yarina,en azindan ne verdiysem kas olmadigini biliyorum,normal düzen yedim
benide gördünmü rüyanda:18:
benim cocuklar evde oldugundan,isteklerinin sonu gelmiyor,ben oturuyorum,onlar kaldiriyor,artik haftaya düzen kurarim galiba
alintilar bitsin,hemen yazicam
afiyet olsun cnm,sen böyle ye devam et
yediklerini hesaplamadim cnm,eger dersen hesaplar veririm cezani,ben 300 kalori-200 mekik olarak kafadan veriyorum,itirazin olursa bildir lütfen
yok cnm,hic kiskanc olurmusun,benim kiskanc
kizlar ne oluyoruz ya,ögün yok,ögünler yerine tatlilar gelmis,bu sekildemi yaglardan kurtulmayi düsünüyorsunuz,düzenli lütfenn
ögleden sonra oldu nerdesin hani:18:
canli örnek olarakta seni koyacagim,yeni kurala
tesekkürler simdidenGayet dengeli yemişsin pegasuscum ama sen bizim spor caanavarımızdın .Çocuklardan spora fırsat mı kalıyor desene
Açıkladım onu zeynepcim , 4 yazacakken 44 oluvermiş
Zaten bir kaçamak yapacak olsam inan bu 44 kaşık fasulye olmazBenim diyetisyenim le muz konusunda konuştuğum , diğer meyvelerden bir porsiyon yerken muz 1/2 olacak .
Mekikte kalkamazken sonradan kalkmanın hazzını iyi bilirim
Diyetisyenin listeni bugün başladın değil mi ?
Çok sevindim , sesinizi duyan olmuş ne güzel
Her türlü örnek olurum kaptanım .
Tek tek yanıtlarım tüm soruları.
İnanmak istemeyenlere , aklı almayanlara hem diyetisyen listemi , hem aylık kontrollerimde düşen yağ oranlarını belgeleri ile gösteririm.Bir kendimi gösteremem nette o kadar
Yen, kurallarıda sabırsızlıkla bekliyorum :18:
Ama mesaj konusunda ben hep çoklu alıntı yapıyorum , onlar tek sayılacaksa , üşenmem tek tek yazarım bundan sonra
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
Bu detoks nasıl oluyor bi anlatsanıza.
klavyem sürçmüş . Ha Ha H a
Bende heycanla bekliyorum dün akşam çok ümit etmiştim hayal kırıklığı oldu, çok inanmıştım...
Canım iki hafta deneme süren var , kaptan takım kurallarını yazacak sana orada da okursun zaten, deneme süresinde de normal kuralları uygulamak zorundasın,bir önceki gün yediklerini , içtiklerini, sporunu, toplam kaç mesaj yazdığını hergün sabah yazıyorsun.
Bak şimdi beni utandırıyorsun Zeynep abla
Zeynep abla sen naaptın çok düzensiz olmuş bu ne böyle???
Hoşgeldiiiin. Çok sevindim sizin adınıza, insanın emeğinin hakkının karşılığını alması çok güzel...HAdi hayırlı olsun...
Kaptan, benim menü düzeldi ya sen bana niye hala kızgınsın anlamadım. Sadece p. tesi salı kötüydüm. Bugün domates salatalık lor maydonoz ekmek nasıl kahvaltı yaptım bi bilsen öğlen de yemek yedim çorba içtim. Valla istek dışıydı iştahsızlığım kilo vermek için değil. Bak yarın yazıcam bugünkü yediklerimi göreceksin nasılsa Ausun listeye başladım , tam aynısı değil ama benzetmeye çalışıyorum. Barıştık mı?
Ha bide kıskanç olan benim demişsinKıskançlık hiç iyi bişey değil söyliyeyim Öpüyorum seni
Ooooouuv baya sert olmuş. Mesaj alındı kaptan merak etme...:26:
anladım canım çok teşekkürler yardımın içi sağlıklı kilo vermelerCanım iki hafta deneme süren var , kaptan takım kurallarını yazacak sana orada da okursun zaten, deneme süresinde de normal kuralları uygulamak zorundasın,bir önceki gün yediklerini , içtiklerini, sporunu, toplam kaç mesaj yazdığını hergün sabah yazıyorsun.
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
okudum ve kabul ediyorum kaptan herkese sağlıklı kilo vermeler
merhaba gamyoncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?