Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

44 kaşık taze fasulyemi :2:

canım bana diyetisyenim akşam yemekten sonra muz kesinlikle yeme dedi sende yeme derim

eftelya ögle naptın sen dengeli beslenin kızlar

sana kıyamam canım yoklugun cok belli oluyor :)

menümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
doktora gidittim ac karnıma tahlil yapılıcaktı bir sey yemedim
ara 1 elma bir kutu ayran
örle yok ara yok eve geldigimde saat 4 dü biraz patates yemegi yedim
akşam yarım dilim fırında makarna yogurt ve salata
1/5 tl su spor 45 dakika hoca ile 30 dakika spor aletleri ile kendim caliştim
50 mekik cektim :) ilk zamanar kalkamıyordum ama artıkın kalkabiliyorummmmmm :)

ben gedim oglum uyumusken gecmise bakayim,sonra yeni kural var onu bildirecegim:18:

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldim:)))

çok iyiyim çünkü yürüyüşümüz işe yaramış ve çocuklar önümüzdeki sene yine taşınacaklar ama sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte blok olarak:)))
bu bile bizim için çok önemli bir adım

bu yememeye dur deme zamani geldi artik,yoksa hepiniz hasta olacaksiniz
yarindan itibaren daha düzenli ögünler bekliyorum,diyetisyen ne verdiyse uy lütfen
merhaba kaptan bende menülerimi yazayım mı kabul edildim mi takıma?
yazabilirsin cnm,ama önce kurallari oku istersen,birazdan yazacagim
güzel olmus tatlim,en azindan ögünlerde,aralarda var,sporunda güzel
güzel görünüyor,eger uygulayabiliyorsan daha saglikli vereceksin galiba
spor bu aralar bahar miskinliğinden yapamıyor kimse sanırım menün gayet güzel kaptanım
cnm bizim buraya bahar ugramadi daha,benimki kendi miskinligimden,baharin günahini almayayim,dün carsidan sonra kayinvalideme gectik,ordanda gedikten sonra oglum 11 de anca uyudu,sonrada totoma zor geldi yapmak
Yahu yarın cuma büyük tartılma günü diye hepiniz spora mı verdiniz kendinizi

Nerelerdesiniz ya ?

İyi ki bugün buralardayım dedim , çıkıyorum işte hıhh
insallah öyledir cnm,zaten son 2 haftadir gelmeyenler gelmeyenlere,artik mesaj sayilarini not aliyorum,en az mesaj yazana ceza verecegim,haftalik hesaplayacagim
tebrikler cnm,kendini düsünerek diyet yapanlari görmek mutlu ediyor beni,sporunda yediklerinde güzel,afiyet olsun
ben hazirim yarina,en azindan ne verdiysem kas olmadigini biliyorum,normal düzen yedim

benide gördünmü rüyanda:18:

artik kus gibi yiyenleri ucuracagim cnm,merak etme sen
benim cocuklar evde oldugundan,isteklerinin sonu gelmiyor,ben oturuyorum,onlar kaldiriyor,artik haftaya düzen kurarim galiba
kabul ediyorum kaptan paylaşım yapmaktan ve kararlılığımdan şüpheniz olmasın hayatımda hiç olmadığım kadar kararlıyım sabırsızlıkla takım kurallarını bekliyorum
alintilar bitsin,hemen yazicam
afiyet olsun cnm,sen böyle ye devam et
yediklerini hesaplamadim cnm,eger dersen hesaplar veririm cezani,ben 300 kalori-200 mekik olarak kafadan veriyorum,itirazin olursa bildir lütfen

yok cnm,hic kiskanc olurmusun,benim kiskanc
kizlar ne oluyoruz ya,ögün yok,ögünler yerine tatlilar gelmis,bu sekildemi yaglardan kurtulmayi düsünüyorsunuz,düzenli lütfenn
Ben kaçıyorum çok işim var, öğleden sonra görüşürüüüz.

ögleden sonra oldu nerdesin hani:18:
canli örnek olarakta seni koyacagim,yeni kurala

hos geldin cnm
cok sevindim,en azindan sesinizi duyan birileri olmus

Gayet dengeli yemişsin pegasuscum ama sen bizim spor caanavarımızdın .Çocuklardan spora fırsat mı kalıyor desene

44 kaşık taze fasulyemi :2:

canım bana diyetisyenim akşam yemekten sonra muz kesinlikle yeme dedi sende yeme derim

Açıkladım onu zeynepcim , 4 yazacakken 44 oluvermiş

Zaten bir kaçamak yapacak olsam inan bu 44 kaşık fasulye olmaz Benim diyetisyenim le muz konusunda konuştuğum , diğer meyvelerden bir porsiyon yerken muz 1/2 olacak .

Mekikte kalkamazken sonradan kalkmanın hazzını iyi bilirim
Diyetisyenin listeni bugün başladın değil mi ?

Çok sevindim , sesinizi duyan olmuş ne güzel

Her türlü örnek olurum kaptanım .
Tek tek yanıtlarım tüm soruları.
İnanmak istemeyenlere , aklı almayanlara hem diyetisyen listemi , hem aylık kontrollerimde düşen yağ oranlarını belgeleri ile gösteririm.Bir kendimi gösteremem nette o kadar

Yen, kurallarıda sabırsızlıkla bekliyorum :18:

Ama mesaj konusunda ben hep çoklu alıntı yapıyorum , onlar tek sayılacaksa , üşenmem tek tek yazarım bundan sonra

merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana

1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur

yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,

takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum

unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler

Son düzenleme:
mevsim değişiminden kaynaklanabilir belki ödem olmuştur bence detaoks gibi bir şey yapabilirsin arınma iyi gelebilir
ben 2-3 hafta önce yapmıştım detoks baya iyi geldi ödem atmaya

Bu detoks nasıl oluyor bi anlatsanıza.

klavyem sürçmüş . Ha Ha H a

Bende heycanla bekliyorum dün akşam çok ümit etmiştim hayal kırıklığı oldu, çok inanmıştım...

merhaba kaptan bende menülerimi yazayım mı kabul edildim mi takıma?

Canım iki hafta deneme süren var , kaptan takım kurallarını yazacak sana orada da okursun zaten, deneme süresinde de normal kuralları uygulamak zorundasın,bir önceki gün yediklerini , içtiklerini, sporunu, toplam kaç mesaj yazdığını hergün sabah yazıyorsun.

eftelya ögle naptın sen dengeli beslenin kızlar

sana kıyamam canım yoklugun cok belli oluyor :)

Bak şimdi beni utandırıyorsun Zeynep abla

Zeynep abla sen naaptın çok düzensiz olmuş bu ne böyle???

Hoşgeldiiiin. Çok sevindim sizin adınıza, insanın emeğinin hakkının karşılığını alması çok güzel...HAdi hayırlı olsun...

Kaptan, benim menü düzeldi ya sen bana niye hala kızgınsın anlamadım. Sadece p. tesi salı kötüydüm. Bugün domates salatalık lor maydonoz ekmek nasıl kahvaltı yaptım bi bilsen öğlen de yemek yedim çorba içtim. Valla istek dışıydı iştahsızlığım kilo vermek için değil. Bak yarın yazıcam bugünkü yediklerimi göreceksin nasılsa Ausun listeye başladım , tam aynısı değil ama benzetmeye çalışıyorum. Barıştık mı?

Ha bide kıskanç olan benim demişsin Kıskançlık hiç iyi bişey değil söyliyeyim Öpüyorum seni

tesekkürler simdiden
yeni kurali ekledim listeye
mesajlari bende coklu alinti yapiyorum,en sona ikimiz klairsak cezalari paylasiriz

Ooooouuv baya sert olmuş. Mesaj alındı kaptan merak etme...:26:

önce sunu söyleyeyim,ben küsmedimki sadece daha saglikli kilo veren bir takim olalim istiyorum
simdide niye kizdigimi söyleyeyim,sence öglen 1 dl ekmek ve salata normalmi,bide sütlü tatli
tatli yerine izgara türü veya etli sebze yeseydin kimsecikler kizamazdi sana

kizlar ben yemek hazirlamaya gidiyorum,aksam üstü ugrarim,umarim herkes kabul ederde,kimseyi ugurlamak zorunda kalmam,inanin öyle olursa cok üzülürüm

anladım canım çok teşekkürler yardımın içi sağlıklı kilo vermeler

Kuralları okudum , onayladım , kabul ettim.

Ama bundan sonra tek tek alıntı yapacağım , çoklu alıntı yüzünden ceza almak hem de diyet topiğinde , yok yok bunu yediremem kendime

Bu arada cm lerinizi ölçüyor musunuz ? Ben kilodan çok cm lere taktım bu ara

okudum ve kabul ediyorum kaptan herkese sağlıklı kilo vermeler

kızlar kusura bakmayın bir ceeeee dedim kaçtım müşterim geldi
şimdi dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça light peynir
3 siyah zeytin
domates+salatalık
çay

öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek

ara
2 diyet bisküvi

akşam
bir tabağa türlü ile pilav koydum
fakat nedense midem bulandı yarısını yiyebildim
yoğurt
yarım dilim tam buğday

su 2,5 lt
spor 1 saat mezdeke
mesaj bakıyorum hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…