Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım , maalesef acı gerçek bu .Yağ azalt hemen yemeklerde tatlım.

Yeni resim , ağzı , burnu , gözleri aynı beeen ama 10 sene önceki ben

hanımlar bugün berin için röpörtaj günü ama çocuğu hasta bugünüde mi es geçsek acaba, kimsecikler yok

Bence bugün olmasın ya da başkasına geçsin sıra. Şimdi kızı il ilgilenir tüm akşam doğal olarak

kızlar röpörtaj günü ne demek :26::26::26:

Hergün aramızdan birine listeye göre sıra ile sorular soruyoruz.

Birbirimizi daha yakından tanımak için , büyük bir kısmı bitti , şimdi yeni gelen arkadaşlara başladık.

Evet canım , maalesef acı gerçek bu .Yağ azalt hemen yemeklerde tatlım.

Yeni resim , ağzı , burnu , gözleri aynı beeen ama 10 sene önceki ben
çok üzüldüm ama daha çok dikkat edicem
çok güzelmişsin demek ki

Bence bugün olmasın ya da başkasına geçsin sıra. Şimdi kızı il ilgilenir tüm akşam doğal olarak
bence başkasına da gerek yok çünkü o kişi de bilmiycek takım da bilmiycek karışır, zaten yarın da yok pazartesi başları yine olmazsa

slm kizlar yemek arasi bir bakayim dedim,simdi cocuklari doyururum,uytutuktan sonra anca gelebilirim

kurali kabul etmeyen olmamis simdiye kadar,sevindim

berrinin sirasilini gecelim,p.tesi baslayalim yeniden,hem arkadaslarda alismis olsun azcik bize,yeni gelenlerden zaten düzenli berin geliyor gördügüm kadariyla,egzocan kayinvalidesinde galiba,toplight ugramadi bu gün,umarim yanlis yazmamisimdir:18:
eftelya yine yirttin isten

bu arada takimdaki 44 kasik fasulye krizi asilir umarim,daha yorum yapmayanlarda gelip tepki göstermezler insallah
aslinda suc sende auscugum,bekliyoruz ki kacamak yapasin,ama nerde,44 ü gören birden sasiriyor tabi dogal olarak

anca kaytarsın zaten yağmur yağmazsa pazar günü sorcam ben ona

kızlar ben çıkıyorum akşamı biliyosunuz artık yazmıyorum, gelirsem görüşürüz:))
öpldünüz

kılzar hemen menümü yazayım sonra geçmişe dalacağım

dünkü çarşamba;

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim penir yeşillik
öğle yok
akşam; saat 5 gibi sizle yazışırken acıktım. normalde öğlen simit ayran yemeliydimyemedimakşamdatavukyiyecektim yemedim. onun yerine yarım tabak kuru fasulye 4-5 kaşık pilav yedim

bu kuşhan midemi kuş kadar bıraktı 15 gün geçsin bi daha yapmıcam zaten doğru düzgün kilo da veremedim.
bugünkü menümüde yaazaym yarın yine işim var sabah yetişemem belki

bugünkü menü perşembe

sabah;1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;1 simit 1 bardakkefir
akşam; 200 gr yağsız tavuk bol salta

spor iki gündede yok maalesef ama çok yoğun koşturmaca vardı akşamda kayıncvalideler filan olunca yapamıyorum spor
su az 1-2 litre ancak

takımı rüyanda gördüsen zayıflama olaını beyninde bitirmişsin demektir :)) benide gördünmü

canım hangi mezdekiyi yapıyosunuz link verebilirmisin

sert olmak zorunda cnm,son zamanlarda bakiyorum da ya yok yaziyor,yada 2 lokma ,bu sekilde yaglari nasil eritecegiz,siz benim dedigimi yapin,sonrada dua edersiniz

canım ben kuşhana devam ediyorum ama biliyorsunuz başlangıçta dönenin kaşığı kırılsın diye yola çıktık o yüzden 15 gün olmasını bekliyorum. 2. nedeni ise cuma günü tartıdan önce bırakıp yukarı fırlamak istemiyorum. 3. nedeni haftasonunu bu sayede hafif atlatayım diyorum. zaten pazartesi 15. günü isterseniz yarında bırakırım.zaten biliyorsun bende bu şekilde beslenmeye karşıyım. kısa süreliolduğu için uyguladım aradığımıda bulamadım zaten.

merhaba kızlarr.ben geldim ama acayip yorgunum inşallah 2 gündür olmamam problem olmaz...ben şimdi temizlik yapıcam yemek hazırlıycam falan işlerimi halledeyim gelecem yine şimdilik baayyy baaayyy

kızlar buraya girmeden daha önce yağ ölçümü yaptırmıştım. 75.5 kg idim şimdi 68.3 çıktım aradaki farkın hepsi yağdan gitmiş çooook mutlu oldum yaaaa. 1 ay sonra tekrargidip ölçtüreyim diyorum bi 65e düşeyimde

kaptanım dün tahlil yaptıracıgım ve doktorum ac gel dedigi için öyle oldu bugunden itibaren diyetimede başladım cok ta rahatım :)

kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:

çok geçmis olsun canım allah iyilik versin

çok güzel dilekcigim :)

mevsim değişiminden kaynaklanabilir belki ödem olmuştur bence detaoks gibi bir şey yapabilirsin arınma iyi gelebilir
ben 2-3 hafta önce yapmıştım detoks baya iyi geldi ödem atmaya

canım detoksu bana anlatsana çooook ihtiyacım var strestenmidir nedir vücudum tututo bi gram verdirmiyor ya bide bu hafta spor yaptım bi sürü ha iki haftadır öle oturdugum yerden kilo verirken bu hafta 100 gram gitmiyor ya

kaptanım menün çok güzel sporu da yaparsın sen yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…