Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzelmiş canım , eftelyaya uğrayan canavar sana gelmemiş

Detoks konusunda kaptanımız veya kaptan yardımcımızdan tarifi alabilirsin canım ayran detoksunun tarifini iste sana versinler

okudum ve kabul ediyorum kaptan herkese sağlıklı kilo vermeler
e hadi hoşgeldin o zaman

ben de her hafta ölçü alıyorum bu ara bacağım çok inceliyor bisikletten sanırım, hatta daha zayıfken bile üst bacağım daha kalındı:)))

sert olmak zorunda cnm,son zamanlarda bakiyorum da ya yok yaziyor,yada 2 lokma ,bu sekilde yaglari nasil eritecegiz,siz benim dedigimi yapin,sonrada dua edersiniz
kesinlikle katılıyorum

tesekkürler simdiden
yeni kurali ekledim listeye
mesajlari bende coklu alinti yapiyorum,en sona ikimiz klairsak cezalari paylasiriz
ben de çoklu alıntı yapıyorum amaaa((( yine de tek tek uğraşamam valla ceza varsa da çekerim ben topluya devam

çok teşekkür ederim tatlım , biz de beklemiyorduk ne zamandır ses çıkmayınca umutsuzluğa kapılmıştık:))

ben yeni kuralları kabul ediyorum
teşekkürler tatlım, destekleriniz için de ayrıca teşekkürler

hos geldin cnm
cok sevindim,en azindan sesinizi duyan birileri olmus
sana da teşekkürler canım, ben de çok sevindim

diyetisyen listesi ile daha iyi olacağına inanıyorum. Tahlil yüzünden biraz kaymış menün

merhaba kızlar sabahtan beri hastanedeyiz kızım geceden beri ateşli enfeksiyon çıktı yüksek derecede bide tabi bronşlar dolu
kendi doktorumuz ameliyat olduğu için başka bir özel hast.ne gittik gitmez olaydık bir kan alıncaya kadar perişan ettiler kollarını delik deşik bu kadar beceriksizi bir arada görmedim ağzıma ne geldiyse saydım bağırdım çağırdım ama nafile çocuğumun acısını geçirmez tabi bebekliğinden beri kan aldırırız hiç bölesini görmedim gerçekten kolları şiş ve mor şuan ateş 39,5 yine 10 tane iğnemiz var yanında antibiyotik şurubuzmuz off offf içim yanıyo anlatamam şuan duygularımı çok kötüyüm iştahı da yok hiçbişeyde yemiyo 2 lokma işte onuda kusuyo doktorumuzun izinli olmasından nefret ediyorum başka doktorlara güvenemiyorum ama yapcak bişey yok artk bu arada dünkü menümü yazıp çıkıcam kızım uyumuşken bi çorba falan yapayım.

sabah:2 dilim çavdar,dometes salatalık 4 zeytin kk peynir
ara 1 elma yeşil çay

öğle : ablam alışverişe gitmek istedi dışarda yedik malesef spagetti yedim yarım porsiyon sos eklemedim sadece domates sosu ama kaç kaloridir bilmiyorum

akşam :yarım pors.tavuk güveç cacık

ara :2 kuru erik (bu kuru erik çok iyi geldi bana çikolata krizim tutmuyo daha önce gün kurusu yerdim ama yine tatlı ihtiyacı duyardım kuru erik yedim yiyeli tatlı istemiyor canım)

2,5 litre su
2,5 saat falan yürüdük ama öyle tempolu değil dolaşma modunda

aferim abla sen bana benzeme napıyım aykut bey tatlı yiyelim die tutturuyo kilo alması lazımmış beyefendinin ben güme gidiyorum sonra:26: bu mezdeke olayı iyi oldu her akşam yapabilsek keşke bu arada temizliğimiz pazara kaldı pazara hazır ve nazır olcam cumartesi için başka işim çıktı görümcemlere gidicem haberin olsun

kızlar bu arada ben de bugün yağ- kilo ölçümü yaptırdım bana iyi geldi ama tecrübeli arkadaşlar da bir bakarsa sevinirim

kilo: -3.70kg
kas: +1kg
yağ: -2.30 kg

vücut kitle endeksi: 28.1 den 26.8 e düşmüş
vücut yağ oranı: 39.8 den 38.6
bel kalça oranı: 0.93 den 0.90

44 kaşık fasulyemi?

bazen yiyoruz biz ama 2-3 kaşıktan fazla yemesen iyi olur çok şişiriyo çünkü hoşgeldin bu arada
hoşbuldum pirinç yemiyorum zaten bulguru dediğin gibi 3 kaşık ve ben makarnayı da kuru olarak 1 su bardağı şeklinde haşlayıp yağsız yiyorum üzerine yoğurtla sizce nasıl?

güzel menü olmuş

menün de sorun yok bence... ama kızın için çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir:2: valla o tarz insanlara ne söylesen az gelir çocukları delik deşik ediyolar

hoşbulduksenide tebrik ederim 95 ten 73 e düşmüşsün darısı bizim başımıza
teşekkür ederim biraz uzun zamanda ama en azından hem çok sıkılmıyorum, arada kaçamaklarla hem de yağdan gidiyorum:)))

ben sabah da yaptım, bu akşam da yapalım, kaçamaklara iyi alıştın bu ara yetişcem bak sana
ben cumartesi başlarım biraz sen gez

canım benim çok geçmiş olsun seni anlıyorum çünkü anlattıklarını hemen hemen hepimiz yaşıyoruz, sen yine de sağlam dur, dikkatli ol ki ona faydan olsun
menü de güzel bence, kuru erik denemedim ama ben de bu ara kuru kayısı, çerez falan alıcam aralar için

kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:
bulgurla makarna azıcık olabilir ama beyaz pilav çok sağlıksız yine de ben şahsen yiyorum arada ama çok çok az
kepekli pirinçten pilav denemeyen varsa çok lezzetli ve sağlıklı sadece biraz zor pişiyor bilginize

kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:

Ben çok nadir yiyorum canım.
Tabii 3 kaşık kadar ve o öğün ekmek yemiyorum , ama haftada bir belki

Çok çok geçmiş olsun canım.Ahh kuzucuklar hastalandığı zaman bizim tüm keyfimiz gidiyor değil mi?Acil şifalar dilerim kızın için.
Dışarı çıkacağım zaman ben genelde yanıma kepek ekmeli sandviç hazırlıyorum.Ya da gittiğim yerde ızgara tavuk , ayran salata.

Canım yağ oranın yüksek , hele ki kilona göre çok yüksek .Ben 100 kilo iken yağ oranım % 44 tü ve tabii çok fazla idi.

[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Tanım[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Kadın[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Erkek[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Esansiyel yağ[/TD]
[TD]10–12%[/TD]
[TD]2-4%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atletler[/TD]
[TD]14–20%[/TD]
[TD]6–13%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüksek kondisyon[/TD]
[TD]21–24%[/TD]
[TD]14–17%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kabul edilebilir[/TD]
[TD]25–31%[/TD]
[TD]18–26%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fazla kilolu[/TD]
[TD]32-41%[/TD]
[TD]27-37%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Obez[/TD]
[TD]42%+[/TD]
[TD]38%+

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

44 kaşık fasulyemi?

Canım daha öncede yazdım , herkes aynı soruyu sordu bugün , yanlış olmuş yazarken.

ARKADAŞLAR 44 KAŞIK FASULYE YEMEDİM , 4 KAŞIK YEDİM , YANLIŞ YAZMIŞIM.

hoşbuldum pirinç yemiyorum zaten bulguru dediğin gibi 3 kaşık ve ben makarnayı da kuru olarak 1 su bardağı şeklinde haşlayıp yağsız yiyorum üzerine yoğurtla sizce nasıl?

Bu şekilde yemende bence sakınca yok , özellikle pirinç pilavından uzak durmakta yarar var.

kızlar dünkü mesaj sayım 15 miş anca aklıma geldi baktım :))

ciddi mi diyosun ben de sevinmiştim kasım artmış yağım azalmış diye bu arada kırmızı açıklamaya bayıldım:)))

yeni resmini beğendim :)))

Son düzenleme:
bence iyi bir fikir yağsız şekilde yoğurtla yemek
teşekkürler
Ben çok nadir yiyorum canım.
Tabii 3 kaşık kadar ve o öğün ekmek yemiyorum , ama haftada bir belki
bende aslında yemiyorum haftada 2 kere falan bulgur 3 kaşık makarna az önce yazdığım gibi ekmeği bende yemiyorum onları yemişsem
teşekkür ederim biraz uzun zamanda ama en azından hem çok sıkılmıyorum, arada kaçamaklarla hem de yağdan gidiyorum:)))
tebriklerr

hanımlar bugün berin için röpörtaj günü ama çocuğu hasta bugünüde mi es geçsek acaba, kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…