kızlar kusura bakmayın bir ceeeee dedim kaçtım müşterim geldi
şimdi dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça light peynir
3 siyah zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
2 diyet bisküvi
akşam
bir tabağa türlü ile pilav koydum
fakat nedense midem bulandı yarısını yiyebildim
yoğurt
yarım dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor 1 saat mezdeke
mesaj bakıyorum hemencik
Bu detoks nasıl oluyor bi anlatsanıza.
klavyem sürçmüş . Ha Ha H a
Bende heycanla bekliyorum dün akşam çok ümit etmiştim hayal kırıklığı oldu, çok inanmıştım...
Canım iki hafta deneme süren var , kaptan takım kurallarını yazacak sana orada da okursun zaten, deneme süresinde de normal kuralları uygulamak zorundasın,bir önceki gün yediklerini , içtiklerini, sporunu, toplam kaç mesaj yazdığını hergün sabah yazıyorsun.
Bak şimdi beni utandırıyorsun Zeynep abla
Zeynep abla sen naaptın çok düzensiz olmuş bu ne böyle???
Hoşgeldiiiin. Çok sevindim sizin adınıza, insanın emeğinin hakkının karşılığını alması çok güzel...HAdi hayırlı olsun...
Kaptan, benim menü düzeldi ya sen bana niye hala kızgınsın anlamadım. Sadece p. tesi salı kötüydüm. Bugün domates salatalık lor maydonoz ekmek nasıl kahvaltı yaptım bi bilsen öğlen de yemek yedim çorba içtim. Valla istek dışıydı iştahsızlığım kilo vermek için değil. Bak yarın yazıcam bugünkü yediklerimi göreceksin nasılsa Ausun listeye başladım , tam aynısı değil ama benzetmeye çalışıyorum. Barıştık mı?
Ha bide kıskanç olan benim demişsinKıskançlık hiç iyi bişey değil söyliyeyim Öpüyorum seni
e hadi hoşgeldin o zamanokudum ve kabul ediyorum kaptan herkese sağlıklı kilo vermeler
ben de her hafta ölçü alıyorum bu ara bacağım çok inceliyor bisikletten sanırım, hatta daha zayıfken bile üst bacağım daha kalındı:)))Kuralları okudum , onayladım , kabul ettim.
Ama bundan sonra tek tek alıntı yapacağım , çoklu alıntı yüzünden ceza almak hem de diyet topiğinde , yok yok bunu yediremem kendime
Bu arada cm lerinizi ölçüyor musunuz ? Ben kilodan çok cm lere taktım bu ara
kesinlikle katılıyorumsert olmak zorunda cnm,son zamanlarda bakiyorum da ya yok yaziyor,yada 2 lokma ,bu sekilde yaglari nasil eritecegiz,siz benim dedigimi yapin,sonrada dua edersiniz
ben de çoklu alıntı yapıyorum amaaatesekkürler simdiden
yeni kurali ekledim listeye
mesajlari bende coklu alinti yapiyorum,en sona ikimiz klairsak cezalari paylasiriz
çok teşekkür ederim tatlım , biz de beklemiyorduk ne zamandır ses çıkmayınca umutsuzluğa kapılmıştık:))Bu detoks nasıl oluyor bi anlatsanıza.
klavyem sürçmüş . Ha Ha H a
Bende heycanla bekliyorum dün akşam çok ümit etmiştim hayal kırıklığı oldu, çok inanmıştım...
Canım iki hafta deneme süren var , kaptan takım kurallarını yazacak sana orada da okursun zaten, deneme süresinde de normal kuralları uygulamak zorundasın,bir önceki gün yediklerini , içtiklerini, sporunu, toplam kaç mesaj yazdığını hergün sabah yazıyorsun.
Bak şimdi beni utandırıyorsun Zeynep abla
Zeynep abla sen naaptın çok düzensiz olmuş bu ne böyle???
Hoşgeldiiiin. Çok sevindim sizin adınıza, insanın emeğinin hakkının karşılığını alması çok güzel...HAdi hayırlı olsun...
Kaptan, benim menü düzeldi ya sen bana niye hala kızgınsın anlamadım. Sadece p. tesi salı kötüydüm. Bugün domates salatalık lor maydonoz ekmek nasıl kahvaltı yaptım bi bilsen öğlen de yemek yedim çorba içtim. Valla istek dışıydı iştahsızlığım kilo vermek için değil. Bak yarın yazıcam bugünkü yediklerimi göreceksin nasılsa Ausun listeye başladım , tam aynısı değil ama benzetmeye çalışıyorum. Barıştık mı?
Ha bide kıskanç olan benim demişsinKıskançlık hiç iyi bişey değil söyliyeyim Öpüyorum seni
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
teşekkürler tatlım, destekleriniz için de ayrıca teşekkürlerGayet dengeli yemişsin pegasuscum ama sen bizim spor caanavarımızdın .Çocuklardan spora fırsat mı kalıyor desene
Açıkladım onu zeynepcim , 4 yazacakken 44 oluvermiş
Zaten bir kaçamak yapacak olsam inan bu 44 kaşık fasulye olmazBenim diyetisyenim le muz konusunda konuştuğum , diğer meyvelerden bir porsiyon yerken muz 1/2 olacak .
Mekikte kalkamazken sonradan kalkmanın hazzını iyi bilirim
Diyetisyenin listeni bugün başladın değil mi ?
Çok sevindim , sesinizi duyan olmuş ne güzel
Her türlü örnek olurum kaptanım .
Tek tek yanıtlarım tüm soruları.
İnanmak istemeyenlere , aklı almayanlara hem diyetisyen listemi , hem aylık kontrollerimde düşen yağ oranlarını belgeleri ile gösteririm.Bir kendimi gösteremem nette o kadar
Yen, kurallarıda sabırsızlıkla bekliyorum :18:
Ama mesaj konusunda ben hep çoklu alıntı yapıyorum , onlar tek sayılacaksa , üşenmem tek tek yazarım bundan sonra
sana da teşekkürler canım, ben de çok sevindimhos geldin cnm
cok sevindim,en azindan sesinizi duyan birileri olmus
diyetisyen listesi ile daha iyi olacağına inanıyorum. Tahlil yüzünden biraz kaymış menünmenümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
doktora gidittim ac karnıma tahlil yapılıcaktı bir sey yemedim
ara 1 elma bir kutu ayran
örle yok ara yok eve geldigimde saat 4 dü biraz patates yemegi yedim
akşam yarım dilim fırında makarna yogurt ve salata
1/5 tl su spor 45 dakika hoca ile 30 dakika spor aletleri ile kendim caliştim
50 mekik cektim :) ilk zamanar kalkamıyordum ama artıkın kalkabiliyorummmmmm :)
kızlar kusura bakmayın bir ceeeee dedim kaçtım müşterim geldi
şimdi dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça light peynir
3 siyah zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
2 diyet bisküvi
akşam
bir tabağa türlü ile pilav koydum
fakat nedense midem bulandı yarısını yiyebildim
yoğurt
yarım dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor 1 saat mezdeke
mesaj bakıyorum hemencik
hoşbulduke hadi hoşgeldin o zaman
kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:
Günaydınlar efendimmm
Nasılsın ahali? Yarın için hazır mı herkes
Ben bu gece rüyamda takımı gördüm , hayırlı çıksın .
Dünkü listem ;
2 kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Yeşil çay
2 zeytin
1 salatalık
Ara:
1 sütsüz / şekersiz kahve
3 ceviz içi
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
(pilav yediğim için ekmek yok )
Ara:
2 kaşık yoğurt
4 çilek
Akşam:
44 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1/2 muz
yağsız süt
3 litre su.
Gündüz bol booool yürüyüş , oradan oraya koşuştururken,
Akşam 20 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika ağırlık
20 dakika zumba
hoşbuldumbazen yiyoruz biz ama 2-3 kaşıktan fazla yemesen iyi olur çok şişiriyo çünkühoşgeldin bu arada
Çarşamba Menü
Sabah
NEsfit 1 bardak süte 5 kaşık
Ara yok
Öğlen
Bol salata
1 dilim ekmek ( tam buğday)
1 porsiyon sütlü tatlı
Ara
Sütlü kremasız nescafe
Akşam
Kendi yağında kızarmış 1 tavuk but
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 fincan sade Türk kahvesi
Spor yok ( GS maçı için arkadaşlara gittik 01:00 de döndük )
Su 2 lt
MEsaj saymadım ama dün baya çene çaldım
merhaba kızlar sabahtan beri hastanedeyiz kızım geceden beri ateşli enfeksiyon çıktı yüksek derecede bide tabi bronşlar dolu
kendi doktorumuz ameliyat olduğu için başka bir özel hast.ne gittik gitmez olaydık bir kan alıncaya kadar perişan ettiler kollarını delik deşik bu kadar beceriksizi bir arada görmedim ağzıma ne geldiyse saydım bağırdım çağırdım ama nafile çocuğumun acısını geçirmez tabi bebekliğinden beri kan aldırırız hiç bölesini görmedim gerçekten kolları şiş ve mor şuan ateş 39,5 yine 10 tane iğnemiz var yanında antibiyotik şurubuzmuz off offf içim yanıyo anlatamam şuan duygularımı çok kötüyüm iştahı da yok hiçbişeyde yemiyo 2 lokma işte onuda kusuyo doktorumuzun izinli olmasından nefret ediyorum başka doktorlara güvenemiyorum ama yapcak bişey yok artk bu arada dünkü menümü yazıp çıkıcam kızım uyumuşken bi çorba falan yapayım.
sabah:2 dilim çavdar,dometes salatalık 4 zeytin kk peynir
ara 1 elma yeşil çay
öğle : ablam alışverişe gitmek istedi dışarda yedik malesef spagetti yedim yarım porsiyon sos eklemedim sadece domates sosu ama kaç kaloridir bilmiyorum
akşam :yarım pors.tavuk güveç cacık
ara :2 kuru erik (bu kuru erik çok iyi geldi bana çikolata krizim tutmuyo daha önce gün kurusu yerdim ama yine tatlı ihtiyacı duyardım kuru erik yedim yiyeli tatlı istemiyor canım)
2,5 litre su
2,5 saat falan yürüdük ama öyle tempolu değil dolaşma modunda
teşekkür ederim biraz uzun zamanda ama en azından hem çok sıkılmıyorum, arada kaçamaklarlahoşbulduksenide tebrik ederim 95 ten 73 e düşmüşsün darısı bizim başımıza
ben sabah da yaptım, bu akşam da yapalım, kaçamaklara iyi alıştın bu ara yetişcem bak sanaaferim abla sen bana benzemenapıyım aykut bey tatlı yiyelim die tutturuyo kilo alması lazımmış beyefendinin ben güme gidiyorum sonra :26: bu mezdeke olayı iyi oldu her akşam yapabilsek keşke bu arada temizliğimiz pazara kaldı pazara hazır ve nazır olcam cumartesi için başka işim çıktı görümcemlere gidicem haberin olsun
canım benim çok geçmiş olsun seni anlıyorum çünkü anlattıklarını hemen hemen hepimiz yaşıyoruz, sen yine de sağlam dur, dikkatli ol ki ona faydan olsunmerhaba kızlar sabahtan beri hastanedeyiz kızım geceden beri ateşli enfeksiyon çıktı yüksek derecede bide tabi bronşlar dolu
kendi doktorumuz ameliyat olduğu için başka bir özel hast.ne gittik gitmez olaydık bir kan alıncaya kadar perişan ettiler kollarını delik deşik bu kadar beceriksizi bir arada görmedim ağzıma ne geldiyse saydım bağırdım çağırdım ama nafile çocuğumun acısını geçirmez tabi bebekliğinden beri kan aldırırız hiç bölesini görmedim gerçekten kolları şiş ve mor şuan ateş 39,5 yine 10 tane iğnemiz var yanında antibiyotik şurubuzmuz off offf içim yanıyo anlatamam şuan duygularımı çok kötüyüm iştahı da yok hiçbişeyde yemiyo 2 lokma işte onuda kusuyo doktorumuzun izinli olmasından nefret ediyorum başka doktorlara güvenemiyorum ama yapcak bişey yok artk bu arada dünkü menümü yazıp çıkıcam kızım uyumuşken bi çorba falan yapayım.
ara 1 elma yeşil çay
öğle : ablam alışverişe gitmek istedi dışarda yedik malesef spagetti yedim yarım porsiyon sos eklemedim sadece domates sosu ama kaç kaloridir bilmiyorum
ara :2 kuru erik (bu kuru erik çok iyi geldi bana çikolata krizim tutmuyo daha önce gün kurusu yerdim ama yine tatlı ihtiyacı duyardım kuru erik yedim yiyeli tatlı istemiyor canım)
2,5 litre su
bulgurla makarna azıcık olabilir ama beyaz pilav çok sağlıksız yine de ben şahsen yiyorum arada ama çok çok azkızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:
hoşbuldumpirinç yemiyorum zaten bulguru dediğin gibi 3 kaşık ve ben makarnayı da kuru olarak 1 su bardağı şeklinde haşlayıp yağsız yiyorum üzerine yoğurtla sizce nasıl?
44 kaşık fasulyemi?
kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:
merhaba kızlar sabahtan beri hastanedeyiz kızım geceden beri ateşli enfeksiyon çıktı yüksek derecede bide tabi bronşlar dolu
ara 1 elma yeşil çay
2,5 litre su
kızlar bu arada ben de bugün yağ- kilo ölçümü yaptırdım bana iyi geldi ama tecrübeli arkadaşlar da bir bakarsa sevinirim
kilo: -3.70kg
kas: +1kg
yağ: -2.30 kg
vücut kitle endeksi: 28.1 den 26.8 e düşmüş
vücut yağ oranı: 39.8 den 38.6
bel kalça oranı: 0.93 den 0.90
44 kaşık fasulyemi?
hoşbuldumpirinç yemiyorum zaten bulguru dediğin gibi 3 kaşık ve ben makarnayı da kuru olarak 1 su bardağı şeklinde haşlayıp yağsız yiyorum üzerine yoğurtla sizce nasıl?
ciddi mi diyosun ben de sevinmiştim kasım artmış yağım azalmış diyeBen çok nadir yiyorum canım.
Tabii 3 kaşık kadar ve o öğün ekmek yemiyorum , ama haftada bir belki
Çok çok geçmiş olsun canım.Ahh kuzucuklar hastalandığı zaman bizim tüm keyfimiz gidiyor değil mi?Acil şifalar dilerim kızın için.
Dışarı çıkacağım zaman ben genelde yanıma kepek ekmeli sandviç hazırlıyorum.Ya da gittiğim yerde ızgara tavuk , ayran salata.
Canım yağ oranın yüksek , hele ki kilona göre çok yüksek .Ben 100 kilo iken yağ oranım % 44 tü ve tabii çok fazla idi.
[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Tanım[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Kadın[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Erkek[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Esansiyel yağ[/TD]
[TD]10–12%[/TD]
[TD]2-4%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atletler[/TD]
[TD]14–20%[/TD]
[TD]6–13%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüksek kondisyon[/TD]
[TD]21–24%[/TD]
[TD]14–17%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kabul edilebilir[/TD]
[TD]25–31%[/TD]
[TD]18–26%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fazla kilolu[/TD]
[TD]32-41%[/TD]
[TD]27-37%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Obez[/TD]
[TD]42%+[/TD]
[TD]38%+
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım daha öncede yazdım , herkes aynı soruyu sordu bugün , yanlış olmuş yazarken.
ARKADAŞLAR 44 KAŞIK FASULYE YEMEDİM , 4 KAŞIK YEDİM , YANLIŞ YAZMIŞIM.
Bu şekilde yemende bence sakınca yok , özellikle pirinç pilavından uzak durmakta yarar var.
teşekkürlerbence iyi bir fikir yağsız şekilde yoğurtla yemek
bende aslında yemiyorum haftada 2 kere falan bulgur 3 kaşık makarna az önce yazdığım gibi ekmeği bende yemiyorum onları yemişsemBen çok nadir yiyorum canım.
Tabii 3 kaşık kadar ve o öğün ekmek yemiyorum , ama haftada bir belki
tebriklerrteşekkür ederim biraz uzun zamanda ama en azından hem çok sıkılmıyorum, arada kaçamaklarlahem de yağdan gidiyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?