- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
spor bu aralar bahar miskinliğinden yapamıyor kimse sanırımmenün gayet güzel kaptanım
menümü yazıyım o kadar cok işim varki sonra temizlik yapıcam
doktora gidittim ac karnıma tahlil yapılıcaktı bir sey yemedim
ara 1 elma bir kutu ayran
örle yok ara yok eve geldigimde saat 4 dü biraz patates yemegi yedim
akşam yarım dilim fırında makarna yogurt ve salata
1/5 tl su spor 45 dakika hoca ile 30 dakika spor aletleri ile kendim caliştim
50 mekik cektim :) ilk zamanar kalkamıyordum ama artıkın kalkabiliyorummmmmm :)
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldim:)))
çok iyiyim çünkü yürüyüşümüz işe yaramış ve çocuklar önümüzdeki sene yine taşınacaklar ama sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte blok olarak:)))
bu bile bizim için çok önemli bir adım
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
sert olmak zorunda cnm,son zamanlarda bakiyorum da ya yok yaziyor,yada 2 lokma ,bu sekilde yaglari nasil eritecegiz,siz benim dedigimi yapin,sonrada dua edersiniz
Kuralları okudum , onayladım , kabul ettim.
Ama bundan sonra tek tek alıntı yapacağım , çoklu alıntı yüzünden ceza almak hem de diyet topiğinde , yok yok bunu yediremem kendime
Bu arada cm lerinizi ölçüyor musunuz ? Ben kilodan çok cm lere taktım bu ara
kızlar kusura bakmayın bir ceeeee dedim kaçtım müşterim geldi
şimdi dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
bir parça light peynir
3 siyah zeytin
domates+salatalık
çay
öğlen
mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
2 diyet bisküvi
akşam
bir tabağa türlü ile pilav koydum
fakat nedense midem bulandı yarısını yiyebildim
yoğurt
yarım dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor 1 saat mezdeke
mesaj bakıyorum hemencik
kızlar akşamları bulgur makarna pilav yiyor musunuz? :44::44::44:
merhaba kızlar sabahtan beri hastanedeyiz kızım geceden beri ateşli enfeksiyon çıktı yüksek derecede bide tabi bronşlar dolu
kendi doktorumuz ameliyat olduğu için başka bir özel hast.ne gittik gitmez olaydık bir kan alıncaya kadar perişan ettiler kollarını delik deşik bu kadar beceriksizi bir arada görmedim ağzıma ne geldiyse saydım bağırdım çağırdım ama nafile çocuğumun acısını geçirmez tabi bebekliğinden beri kan aldırırız hiç bölesini görmedim gerçekten kolları şiş ve mor şuan ateş 39,5 yine 10 tane iğnemiz var yanında antibiyotik şurubuzmuz off offf içim yanıyo anlatamam şuan duygularımı çok kötüyüm iştahı da yok hiçbişeyde yemiyo 2 lokma işte onuda kusuyo doktorumuzun izinli olmasından nefret ediyorum başka doktorlara güvenemiyorum ama yapcak bişey yok artk bu arada dünkü menümü yazıp çıkıcam kızım uyumuşken bi çorba falan yapayım.
sabah:2 dilim çavdar,dometes salatalık 4 zeytin kk peynir
ara 1 elma yeşil çay
öğle : ablam alışverişe gitmek istedi dışarda yedik malesef spagetti yedim yarım porsiyon sos eklemedim sadece domates sosu ama kaç kaloridir bilmiyorum
akşam :yarım pors.tavuk güveç cacık
ara :2 kuru erik (bu kuru erik çok iyi geldi bana çikolata krizim tutmuyo daha önce gün kurusu yerdim ama yine tatlı ihtiyacı duyardım kuru erik yedim yiyeli tatlı istemiyor canım)
2,5 litre su
2,5 saat falan yürüdük ama öyle tempolu değil dolaşma modunda
kızlar bu arada ben de bugün yağ- kilo ölçümü yaptırdım bana iyi geldi ama tecrübeli arkadaşlar da bir bakarsa sevinirim
kilo: -3.70kg
kas: +1kg
yağ: -2.30 kg
vücut kitle endeksi: 28.1 den 26.8 e düşmüş
vücut yağ oranı: 39.8 den 38.6
bel kalça oranı: 0.93 den 0.90
hoşbuldumpirinç yemiyorum zaten bulguru dediğin gibi 3 kaşık ve ben makarnayı da kuru olarak 1 su bardağı şeklinde haşlayıp yağsız yiyorum üzerine yoğurtla sizce nasıl?
anca kaytarsın zaten yağmur yağmazsa pazar günü sorcam ben ona
kılzar hemen menümü yazayım sonra geçmişe dalacağım
dünkü çarşamba;
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim penir yeşillik
öğle yok
akşam; saat 5 gibi sizle yazışırken acıktım. normalde öğlen simit ayran yemeliydimyemedimakşamdatavukyiyecektim yemedim. onun yerine yarım tabak kuru fasulye 4-5 kaşık pilav yedim
bu kuşhan midemi kuş kadar bıraktı 15 gün geçsin bi daha yapmıcam zaten doğru düzgün kilo da veremedim.
bugünkü menümüde yaazaym yarın yine işim var sabah yetişemem belki
bugünkü menü perşembe
sabah;1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;1 simit 1 bardakkefir
akşam; 200 gr yağsız tavuk bol salta
spor iki gündede yok maalesef ama çok yoğun koşturmaca vardı akşamda kayıncvalideler filan olunca yapamıyorum spor
su az 1-2 litre ancak
takımı rüyanda gördüsen zayıflama olaını beyninde bitirmişsin demektir :)) benide gördünmü
canım hangi mezdekiyi yapıyosunuz link verebilirmisin
canım ben kuşhana devam ediyorum ama biliyorsunuz başlangıçta dönenin kaşığı kırılsın diye yola çıktık o yüzden 15 gün olmasını bekliyorum. 2. nedeni ise cuma günü tartıdan önce bırakıp yukarı fırlamak istemiyorum. 3. nedeni haftasonunu bu sayede hafif atlatayım diyorum. zaten pazartesi 15. günü isterseniz yarında bırakırım.zaten biliyorsun bende bu şekilde beslenmeye karşıyım. kısa süreliolduğu için uyguladım aradığımıda bulamadım zaten.
kızlar buraya girmeden daha önce yağ ölçümü yaptırmıştım. 75.5 kg idim şimdi 68.3 çıktım aradaki farkın hepsi yağdan gitmiş çooook mutlu oldum yaaaa. 1 ay sonra tekrargidip ölçtüreyim diyorum bi 65e düşeyimde
takımı rüyanda gördüsen zayıflama olaını beyninde bitirmişsin demektir :)) benide gördünmü
canım hangi mezdekiyi yapıyosunuz link verebilirmisin
canım ben kuşhana devam ediyorum ama biliyorsunuz başlangıçta dönenin kaşığı kırılsın diye yola çıktık o yüzden 15 gün olmasını bekliyorum. 2. nedeni ise cuma günü tartıdan önce bırakıp yukarı fırlamak istemiyorum. 3. nedeni haftasonunu bu sayede hafif atlatayım diyorum. zaten pazartesi 15. günü isterseniz yarında bırakırım.zaten biliyorsun bende bu şekilde beslenmeye karşıyım. kısa süreliolduğu için uyguladım aradığımıda bulamadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?