Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hastanede işin olmasa menün çoook az dicektim zeynep ablada sebebin varmış

ay çok sevindim canım yaaa aman çocuklar rahat etsin ya yazık o yaşta hepinizi tebrik ederim canım benim

güzel kaptan uyarız inşallah

ben ölçmüyordum bugün bende bi ölçem bakalım

güzel canım menün

aaaay canm çok geçmiş olsun yaa kesin o kanı alanar staj yapanlardır onlar öle mahvediyorlar
menünde güzelmiş canım saglıklı kilo vermelerr

canım bende ölçtürmüştüm diyete başlamadan önce bende yazim birazdan bana sanki onlarda bilerek fazla yazıyo gibi geldi ya

canım bırak kuşanı ya ben bıraktım valla eskisi gibi devam ediyorum anam eskiden iki kilo bi verdim 900 gram bi vermiştim kuşanı yaptım kus kadar yedim 700 gram verdim bende bıraktım canım ya

bırak canım boşver ya sağlıklı zayıflayalım kalıcı olsun

kurallar pazartesi gününden itibaren gecerlidir,pazartesiye kadar devam etmek istersen et cnm,yok birakim dersende senin kararin,pazartesinden itibaren her türlü ögün atlama veya gecistirme uyari olarak dönecektir :13:

Son düzenleme:
kızlar internetten yine bişey buldum paylaşim hemen

Metabolizma hızımızın artması için kışın özellikle proteinden zengin yiyeceklerle beslenmemiz gerekiyor.
Et, tavuk, balık, süt, yoğurt gibi.
Özellikle süt ve yoğurtta bulunan konjuge linoleik asit vücutta kas dokusunu arttırdığı için metabolizmayı %20 oranında yükseltir.
Et, tavuk, balık çok iyi birer diyet besinleridir.
Eğer et, tavuk, balık içermeyen bir diyet uygularsanız başarısız olursunuz.
Yüksek protein içeren diyetler metabolizmayı hızlandırmanın yanında, sizleri daha uzun süre tok tutar, iştahınızı azaltır.

Bazı sebzeler tokluk hissi yaratıp bazı sebzeler ise açlığı arttırabilir. Özellikle tokluk hissi yaratan ve metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunan sebzelerimiz brokoli, havuç, karnabahar, bezelye, kereviz ve enginardır. Bu sebzeler hem vitamin açısından çok zengin olup hem de tokluk hissi yaratıp diyet yapmanızı kolaylaştırır. Örneğin bütün bu sebzeleri 2 çorba kaşığı zeytin yağ, soğan ve domatesle karıştırarak pişirebilirsiniz. Üstüne istediğiniz kadar baharat koyup yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…