- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
ehehehehehehe dilekmi hihihihihihi esin ben esiiiiiiiinçok güzel dilekcigim :)
canım bu kilonmu yagın mı anlamadım :44:
oki canım bakalım pts ye kadar yapayım da hafta sonu boğazımı tutayım.kurallar pazartesi gününden itibaren gecerlidir,pazartesiye kadar devam etmek istersen et cnm,yok birakim dersende senin kararin,pazartesinden itibaren her türlü ögün atlama veya gecistirme uyari olarak dönecektir :13:
ayyyyyyyyyyy ne günlerdi be. Beni tuttun 2004 e gönderdin bende eşimle yorganın altında gizli gizli konuşurdum.kızlar ben çıkıyorum erkek arkadaşımla telde konuşcaz sonra spor yapıcam sonra gelirim artık görüşürüz belki gelemeyebilirim annem nete giriyor hep akşamlarıHerkez çocuklarından yakınır bende akşamları annem nete giriyor diye yakınıyorum :) kardeşiminde bilgisayarı var o vermiyo diye geliyo benim etrafımda kıvranıyor bende veriyom
Görüşürüzz
Kaptan tamamdır derse , şimdiden hoşgeldin diyeyim
Çizelgene baktım şimdi , kararlıysan hiç şüphen olmasın ki gidiyor bu kilo illeti.
Eftelyam yaaa , sen bu aralar içindeki canavara söz geçiremiyorsun sanki
Yolla sen o canavarı bana
Yok yok canım , ben başta öyle sandım ama sonradan anladım durumun midesel olduğunu
Canım inan bana ben o liste ile hiççç aç kalmıyorum , hem de veriyorum işte herşey ortada . Bak ben 3 yıl önce ilk diyetistene gittiğimde 100 kiloydum ama daha da fecisi 43 kilo yağ vardı vücudumda
62 olduğumda , 16 kilo yağ vardı , 38 kiloda 27 kilo yağ vermiştim bu liste ile
bende erkek arkdaşımla gitmiştim aynı bende aglamaktan gözlerim davul gibi olmuştu
Dünki menümü yazim kızlar
çarşamba
sabah: 1 tane yumurta haşlanmış bi dilim ekmek
ara: Bi çay bardağı nescafe
öğlen: Bi tane peynirli sandiviç bi bardak ayran
ara: Bi kupa yeşil çay(5i bi arada)
akşam: Bi kase yogurt çorbası yagsız bi tabak pırasa bi dilim ekmek
ara: 6 tane çilek
su:3 lt
spor:
Sabah 50 dakka yürüyüş
akşam 30 dakka yürüyüş
100 tane bacak hareketi 160 tane mekik 100 tane yan göbek hareketi
tebrik ederim canım :) :) kilo vermek insanı cok mutlu ediyor dimi bende almıyım diyorum ama duramıyorum dün gene aldım :) ama 2 beden kücük aldım 48 beden giyordum 44 beden aldım ve olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)KIZLAR ÇOK MUTLUYUM HAMİLEKALMADAN 1 AY ÖNCE PANTOLON ALMIŞTIM ANCAK BİRAZ BÜYÜK ALMIŞIM sonra hamilelik filan olunca karnıma baskı yapmasın diye GİYİNEMEMİŞTİM. HATTA UNUTMUŞTUM 2 TANE ALDIĞIIAMA EMİNDE DEĞİLDİM DUR Bİ BAKAYIM DEDİM BULDUM TAM OLDU. HAHAHAH ONUN İÇİ,NE GİRMEK BİLE BENİMİÇİN HARİKA OLDU. ZAYIFLAMA DÖNEMİNDE OLDUĞUM İÇİN BİRŞEY almak istemiyordum süper oldu.
slm kizlar yemek arasi bir bakayim dedim,simdi cocuklari doyururum,uytutuktan sonra anca gelebilirim
kurali kabul etmeyen olmamis simdiye kadar,sevindim
berrinin sirasilini gecelim,p.tesi baslayalim yeniden,hem arkadaslarda alismis olsun azcik bize,yeni gelenlerden zaten düzenli berin geliyor gördügüm kadariyla,egzocan kayinvalidesinde galiba,toplight ugramadi bu gün,umarim yanlis yazmamisimdir:18:
eftelya yine yirttin isten
bu arada takimdaki 44 kasik fasulye krizi asilir umarim,daha yorum yapmayanlarda gelip tepki göstermezler insallah
aslinda suc sende auscugum,bekliyoruz ki kacamak yapasin,ama nerde,44 ü gören birden sasiriyor tabi dogal olarak
kılzar hemen menümü yazayım sonra geçmişe dalacağım
dünkü çarşamba;
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim penir yeşillik
öğle yok
akşam; saat 5 gibi sizle yazışırken acıktım. normalde öğlen simit ayran yemeliydimyemedimakşamdatavukyiyecektim yemedim. onun yerine yarım tabak kuru fasulye 4-5 kaşık pilav yedim
bu kuşhan midemi kuş kadar bıraktı 15 gün geçsin bi daha yapmıcam zaten doğru düzgün kilo da veremedim.
bugünkü menümüde yaazaym yarın yine işim var sabah yetişemem belki
bugünkü menü perşembe
sabah;1 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir
öğle;1 simit 1 bardakkefir
akşam; 200 gr yağsız tavuk bol salta
spor iki gündede yok maalesef ama çok yoğun koşturmaca vardı akşamda kayıncvalideler filan olunca yapamıyorum spor
su az 1-2 litre ancak
takımı rüyanda gördüsen zayıflama olaını beyninde bitirmişsin demektir :)) benide gördünmü
kızlar buraya girmeden daha önce yağ ölçümü yaptırmıştım. 75.5 kg idim şimdi 68.3 çıktım aradaki farkın hepsi yağdan gitmiş çooook mutlu oldum yaaaa. 1 ay sonra tekrargidip ölçtüreyim diyorum bi 65e düşeyimde
ben ölçmüyordum bugün bende bi ölçem bakalım
sen kimsincanım benim
kızlar bunları internetten buluyordum hep sizinlede paylaşıyorum yanlış anlamayın ha sizlerede faydası olsun diye söylüyorum hepiniz bunları biliyosunuz zaten
canım diyetisyenimin listesine basladım ama kendimde sucluluk hissediyor gibiyim 1 aydır bu kadar yemiyordum bugün cok yedim gibi
kuarllarına uyucaz kaptanım
auscugun hoş geldin canım 38 kilo vermişin bugun okudum38 kiloyu kaç ayda verdin birde mümkünse hatırladıgın kadarıyla ilk başlarda diyetisyenin sana nasıl bir liste hazırladı yazarmısın
ehehehehehehe dilekmi hihihihihihi esin ben esiiiiiiiin
canımcım 7.5 kilo vermişim hepsinide yağdan vermişim aferin bana
oki canım bakalım pts ye kadar yapayım da hafta sonu boğazımı tutayım.
ayyyyyyyyyyy ne günlerdi be. Beni tuttun 2004 e gönderdin bende eşimle yorganın altında gizli gizli konuşurdum.
KIZLAR ÇOK MUTLUYUM HAMİLEKALMADAN 1 AY ÖNCE PANTOLON ALMIŞTIM ANCAK BİRAZ BÜYÜK ALMIŞIM sonra hamilelik filan olunca karnıma baskı yapmasın diye GİYİNEMEMİŞTİM. HATTA UNUTMUŞTUM 2 TANE ALDIĞIIAMA EMİNDE DEĞİLDİM DUR Bİ BAKAYIM DEDİM BULDUM TAM OLDU. HAHAHAH ONUN İÇİ,NE GİRMEK BİLE BENİMİÇİN HARİKA OLDU. ZAYIFLAMA DÖNEMİNDE OLDUĞUM İÇİN BİRŞEY almak istemiyordum süper oldu.
bebegim listen güzel olmus spora da başladın o dahada güzel kilo vermedim diye üzülme vücüdun sıkılasıyor
biraz örgü örüyüm kızlar yatmadan ugrarım gene
Kaçamak yapardım belki ama zaten her hafta ödülümüz var
Sistemli kadınım ben , ömrümden 3-5 ay versem , o bana geeeel aus geeeeeeeeeel diyen , bizi ye diyen şeylere kulak tıkasam ; biliyorum ki çok şey kazanacağım.
Kilo vermenin hazzı o kaçamağı yapmaktan daha büyük benim için.
Canım son günlerin bunlar kuşan la .Takımda artık yağ yakacak , kas/su kaybettimeyecek acil önlem paketini uygulamaya geçti kaptan
Canım , rüyamda lider olmuşuz yine , msn de konuşuyoruz ama hepimiz.Sadece kaptanı gördüm , o da aynı avatarındaki kadını , tabii yüzü boyasız
Süpermiş yaa , yağ verdikten sonra için rahat olsun .Verilen yağlar kolay kolay geri alınmıyor .Bin fırın ekmek yemen gerekiyor
Ölç bakalım , onlarıda kıyaslayalım takımca
Oyyyy çok güldüm buna ben yaa
İyi yapıyorsun tatlım , keyifle okuyorum.
Sakın zeynep , sakın suçluluk hissetme .İnan böylesi hem daha sağlıklı hemde daha kalıcı kilo vereceksin.5 ver 10 al olmayacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?