Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeşil çay metabolizmayı hızlandıran içeceklerimizden bir tanesidir. Besin değeri ve kalori içermeyen bu bitki kilo vermeyi hızlandırır ve incelmenizde fayda sağlar. Yüksek oranda antioksidanda içermesi nedeni ile kalp sağlığımızı da destekler. Sindirim sitemine de faydası büyüktür. Sindirim sitemini düzenleyerek kan şekerinin dengesini ayarlar. Diğer yandan çok iyi bir ödem atıcı bitkidir. Dolaşım sistemini de düzene sokarak vücutta oluşan şişlikleri atar. Yeşil çayın diğer bir özelliği de yağın vücutta karaciğerde depolanmasını önlemesidir.

kızlar bunları internetten buluyordum hep sizinlede paylaşıyorum yanlış anlamayın ha sizlerede faydası olsun diye söylüyorum hepiniz bunları biliyosunuz zaten

Diyetlerde herkesin korktuğu makarna ve bulgur aslında karbonhidrat ihtiyacının giderilmesi için önemlidir. Zayıflarken vücuttaki kas oranını korumak için haftada 2 gün bol karbonhidrat içeren yiyecekler yenilmelidir. En çok önerdiğim bulgur pilavı ve makarnadır. Yalnız bu iki yiyeceği öğle öğününüzde yemelisiniz. Yanında et, tavuk, yoğurt yemenizde de fayda var. Yanında protein içeren yiyecek yemeniz kan şekerinizi dengeleyecektir.

kızlar ben çıkıyorum erkek arkadaşımla telde konuşcaz sonra spor yapıcam sonra gelirim artık görüşürüz belki gelemeyebilirim annem nete giriyor hep akşamları herkez çocuklarından yakınır bende akşamları annem nete giriyor diye yakınıyorum :) kardeşiminde bilgisayarı var o vermiyo diye geliyo benim etrafımda kıvranıyor bende veriyom
görüşürüzz

canım diyetisyenimin listesine basladım ama kendimde sucluluk hissediyor gibiyim 1 aydır bu kadar yemiyordum bugün cok yedim gibi
kuarllarına uyucaz kaptanım

çok güzel dilekcigim :)
ehehehehehehe dilekmi hihihihihihi esin ben esiiiiiiiin

canım bu kilonmu yagın mı anlamadım :44:

canımcım 7.5 kilo vermişim hepsinide yağdan vermişim aferin bana
kurallar pazartesi gününden itibaren gecerlidir,pazartesiye kadar devam etmek istersen et cnm,yok birakim dersende senin kararin,pazartesinden itibaren her türlü ögün atlama veya gecistirme uyari olarak dönecektir :13:
oki canım bakalım pts ye kadar yapayım da hafta sonu boğazımı tutayım.

ayyyyyyyyyyy ne günlerdi be. Beni tuttun 2004 e gönderdin bende eşimle yorganın altında gizli gizli konuşurdum.

KIZLAR ÇOK MUTLUYUM HAMİLEKALMADAN 1 AY ÖNCE PANTOLON ALMIŞTIM ANCAK BİRAZ BÜYÜK ALMIŞIM sonra hamilelik filan olunca karnıma baskı yapmasın diye GİYİNEMEMİŞTİM. HATTA UNUTMUŞTUM 2 TANE ALDIĞIIAMA EMİNDE DEĞİLDİM DUR Bİ BAKAYIM DEDİM BULDUM TAM OLDU. HAHAHAH ONUN İÇİ,NE GİRMEK BİLE BENİMİÇİN HARİKA OLDU. ZAYIFLAMA DÖNEMİNDE OLDUĞUM İÇİN BİRŞEY almak istemiyordum süper oldu.

bende erkek arkdaşımla gitmiştim aynı bende aglamaktan gözlerim davul gibi olmuştu

bebegim listen güzel olmus spora da başladın o dahada güzel kilo vermedim diye üzülme vücüdun sıkılasıyor

tebrik ederim canım :) :) kilo vermek insanı cok mutlu ediyor dimi bende almıyım diyorum ama duramıyorum dün gene aldım :) ama 2 beden kücük aldım 48 beden giyordum 44 beden aldım ve olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)

auscugun hoş geldin canım 38 kilo vermişin bugun okudum 38 kiloyu kaç ayda verdin birde mümkünse hatırladıgın kadarıyla ilk başlarda diyetisyenin sana nasıl bir liste hazırladı yazarmısın

Kaçamak yapardım belki ama zaten her hafta ödülümüz var

Sistemli kadınım ben , ömrümden 3-5 ay versem , o bana geeeel aus geeeeeeeeeel diyen , bizi ye diyen şeylere kulak tıkasam ; biliyorum ki çok şey kazanacağım.

Kilo vermenin hazzı o kaçamağı yapmaktan daha büyük benim için.

Canım son günlerin bunlar kuşan la .Takımda artık yağ yakacak , kas/su kaybettimeyecek acil önlem paketini uygulamaya geçti kaptan

takımı rüyanda gördüsen zayıflama olaını beyninde bitirmişsin demektir :)) benide gördünmü

Canım , rüyamda lider olmuşuz yine , msn de konuşuyoruz ama hepimiz.Sadece kaptanı gördüm , o da aynı avatarındaki kadını , tabii yüzü boyasız

Süpermiş yaa , yağ verdikten sonra için rahat olsun .Verilen yağlar kolay kolay geri alınmıyor .Bin fırın ekmek yemen gerekiyor

ben ölçmüyordum bugün bende bi ölçem bakalım

Ölç bakalım , onlarıda kıyaslayalım takımca

sen kimsin canım benim

Oyyyy çok güldüm buna ben yaa

kızlar bunları internetten buluyordum hep sizinlede paylaşıyorum yanlış anlamayın ha sizlerede faydası olsun diye söylüyorum hepiniz bunları biliyosunuz zaten

İyi yapıyorsun tatlım , keyifle okuyorum.

canım diyetisyenimin listesine basladım ama kendimde sucluluk hissediyor gibiyim 1 aydır bu kadar yemiyordum bugün cok yedim gibi
kuarllarına uyucaz kaptanım

Sakın zeynep , sakın suçluluk hissetme .İnan böylesi hem daha sağlıklı hemde daha kalıcı kilo vereceksin.5 ver 10 al olmayacak yani

auscugun hoş geldin canım 38 kilo vermişin bugun okudum 38 kiloyu kaç ayda verdin birde mümkünse hatırladıgın kadarıyla ilk başlarda diyetisyenin sana nasıl bir liste hazırladı yazarmısın

Canım uyguladığım liste işte , hergün yediklerim diyetisyenimin listesi zaten .

Sadece 100 kilo iken 6 dilim ekmekle başlamıştı , 75 de kilo vermem durunca 4 dilime indi.Sonra 62 ye kadar devam etti bu şekilde.

:) evet sana kocamaaaan aferin canım biz hergün akşam konusuyoz pokemoncum :) daha evlenemediğimiz için

Ben FENERBAHÇEMİN maçını izlemeye gidiyorum.

Ailece giydik çubuklularımızı.

ay çok güzel canım ya benim de 3 sene önce kullandığım bi kaç pantolonum vardı öle dolapta duruyordu belki zayıflarımda giyerim diye diyete başlamadan önce giymiştim töbe olmuyordu fermuar bile kapanmıyordu şimdi zorla kapanıyo ama rahat edemiyorum bi iki haftaya kadar olacaklar inşallah :) ben kendime ceza verdim hazirana kadar ne pantolon ne bşka bişey almicam canım

bebegim listen güzel olmus spora da başladın o dahada güzel kilo vermedim diye üzülme vücüdun sıkılasıyor

inşallah öyledir zeynep abla ya bugün göbegimi ölçtüm çok yüksek geldi bana ya nereyi ölçüyozki acaba göbek deliginden mi alıyoz yoksa göbek ile gögüs arasınımı :44:

ay aus ama sorma şimdi hamile resmi felan var ala ala başka sayfadamıyım dedim baktım ee yok degilim bu kim dedim bende sasırdım yeni arkadaş geldi galiba

bencede artık herkez bel bacak basen ölçülerinide yazsın kilo veremıyoruzdur belki ama vucüt kendini topluyordur sıkılaşıyordur dimi ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…