slm kızlar ben geldim..işlerimi hallettim kızımı uyuttum ama çok üzücü bir haber aldım arkadaşımın çocuğuna araba çarpmış eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gidecem ben de...ne biçim bi yılsa şu 2013 sürekli hastalık kaza bela...allah beterlerinden korusun inşallah
ben fenerbahçemin maçını izlemeye gidiyorum.
Ailece giydik çubuklularımızı.
bekliyorum ha zeynep abla :) pantolona da çok sevindim ne güzel darısı bana bende 40 beden giyiyorum
slm kızlar ben geldim..işlerimi hallettim kızımı uyuttum ama çok üzücü bir haber aldım arkadaşımın çocuğuna araba çarpmış eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gidecem ben de...ne biçim bi yılsa şu 2013 sürekli hastalık kaza bela...allah beterlerinden korusun inşallah
tatlım benim kızımda 40 bedeb giyior 57 kilo demekki onun vücüdunun sıkılaşması gerekiyor.
iyi geceler hanımlar:)
yine geldim, yaşasın kocacım:))) suyu o uyutunca bana vakit kaliyo
geçmişe bir bakayım
iyi geceler hanımlar:)
yine geldim, yaşasın kocacım:))) suyu o uyutunca bana vakit kaliyo
geçmişe bir bakayım
ben yatıyorum hanımlar iyi geceler hepinize sabah görüşmek üzere inşallah hepimiz en az bir kilo vermisizdiröpüldünüzz
siz geldiniz ben çıkıyom yaa uykum geldi sabah iş var
ben yatıyorum hanımlar iyi geceler hepinize sabah görüşmek üzere inşallah hepimiz en az bir kilo vermisizdiröpüldünüzz
gökcecigim kilo çizelgesini nasıl hesaplıyorduk :26: :26:
Gooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll:))))))
alttaki kilo çizelgesi mi? yarın yapacağımız kilo hesabı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?