Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikisinide tatlım ama yarın yapacağımız kilo hesabı şimdi versen sabah erkenden yazıp cıkıcam evden

geçen haftaki kilo- yeni kiloX100/geçen haftaki kilo

örnek:

75-73=2X100=200/75=.... hesap makinam yok yanımda çıkan sonucun virgülden sonraki ilk iki hanesini yazıyorsun. 3. hane 5 ve üzeri ise 2. haneyi bir yukarı yuvarlıyorsun
ör: 1,235888888888 ise 1,24 yapıyorsun 3. hane 5 olduğu için
1,2322222222266666666 gibi ise 1,23 yapıyosun

ablacım inşallah 38leride göreceklsin

geçmiş olsuncanım Allah beterinden saklasın

canımsağol inan bende sizi özledim inşallah yarın son. dönüşüm muhteşem olacak heheheh

ha hayyyyyyyyyyy 2. goooooooooollllllllllllllllll

aus şu an havada zıplıyordur sanırım :))))

sagol balım :) :) :)

ausun heyecandan yağları ericek )))
şaka bi yana ben evlenene kadar takım tutmuyordum eşim koyu beşiktaşlı onun hatırına iyi beşiktaşlı olayım deim. bana aldığı bütün beşiktaşlı aksesuarları, benim ona aldıklarımı kardeşine veriyo yada başkasına. bende sinirlendim madem sen beni layık görmüyosun aldığııda veriysun bundan sonra fenerbahçeliyim dedim hahahahahah iyi yapmışmıyım.kararımın arkasındayım

gökce ben gecen hafta 3 le carpmıstım bu hafta kacla carpıcam canım o nu unuttum

1- tickerfactory sitesine gir
2- Weight Loss bölümüne tıkla
3- çizelge resmini seç next tıkla
4- çizelgenin üstündeki ilerleyecek resmi seç yine next
5-

Private Data seç
[/TR]
[TR]
Waist seç

Weight Units:
Your target weight:
hedef kilo
Your starting weight: başlangıç kilo
Your current weight: şu anki kilo
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY

[TD="colspan: 2"] Waist Measurements boş bırakabilirsin
What is this for? gününtarih gir

[TD="colspan: 2"] Weight Measurements [/TD]
Waist Units:
Your target waist: cm
Your starting waist: cm
Your current waist: cm
Height Units:
Your Height:m cm

next diyorsun
ekrana gelen kodu kontrol panelindeki çizelge yazısına yapıştırıyorsun

[TD="colspan: 2"] Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? boyunu yaz
[/TD]

[/TD]

Son düzenleme:
fener öndemi simdi,futbolla hic ilgilenmedm,esimde öyle,o yüzden burdan alayim haberleri

sagol canım yarın yapyım bunu

herkese iyi geceler...bugün hiç gelemedim ya.. sabah iş için bikaç yere gittim yarın da evde gün var öğlen tam temizlik yapıyodum misafir geldi temizlik kaldı akşam yapıyım dediim yine misafir geldi o da simdi gitti bu saatten sonra temizlik olmaz biraz geleyim dedim :)

sagol canım yarın yapyım bunu
umarım anlatabilmişimdir

fener öndemi simdi,futbolla hic ilgilenmedm,esimde öyle,o yüzden burdan alayim haberleri
he he yendik

ben de galatasaraylıydım eşim fenerli artık gençliğimdeki kadar futbolla ilgilenmediğim için birlikte daha keyifli olur diye düşünerek ben de fenerli oldum :)) döneeeeeeeeeekkkkkkk gökçeeeeeeee

sagol balım :) :) :)
rica edrim , yardımım olduysa ne mutlu

hoş geldin bebegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…