ikisinide tatlım ama yarın yapacağımız kilo hesabı şimdi versen sabah erkenden yazıp cıkıcam evden
ablacım inşallah 38leride göreceklsintebrik ederim canım :) :) kilo vermek insanı cok mutlu ediyor dimi bende almıyım diyorum ama duramıyorum dün gene aldım :) ama 2 beden kücük aldım 48 beden giyordum 44 beden aldım ve olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
geçmiş olsuncanım Allah beterinden saklasınslm kızlar ben geldim..işlerimi hallettim kızımı uyuttum ama çok üzücü bir haber aldım arkadaşımın çocuğuna araba çarpmış eşimin gelmesini bekliyorum hastaneye gidecem ben de...ne biçim bi yılsa şu 2013 sürekli hastalık kaza bela...allah beterlerinden korusun inşallah
KIZLAR GEÇMİŞİ OKUDUM ALINTI YAPAMADIM, İŞTEN ÇIKIP BU SAATE NE KADAR ÇOK KONUŞMUŞSUNUZ:)))
BAHRCIM PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER
POKEMON ASLINDA BEN TTNET MÜZİKTE LİSTE YAPMIŞTIM FAKAT SİLİNMİŞ NE HİKMETSE BİZ DE YOUTUBE DAN BULDUK LİNKİNİ VEREYİM. ÇOK GÖRÜŞEMİYORUZ BU ARA ÖZLETTİN
HISHAM ABBAS WANA WANA MEZDEKE - YouTube
ha hayyyyyyyyyyy 2. goooooooooollllllllllllllllll
aus şu an havada zıplıyordur sanırım :))))
geçen haftaki kilo- yeni kiloX100/geçen haftaki kilo
örnek:
75-73=2X100=200/75=.... hesap makinam yok yanımda çıkan sonucun virgülden sonraki ilk iki hanesini yazıyorsun. 3. hane 5 ve üzeri ise 2. haneyi bir yukarı yuvarlıyorsun
ör: 1,235888888888 ise 1,24 yapıyorsun 3. hane 5 olduğu için
1,2322222222266666666 gibi ise 1,23 yapıyosun
geçen haftaki kilo- yeni kiloX100/geçen haftaki kilo
örnek:
75-73=2X100=200/75=.... hesap makinam yok yanımda çıkan sonucun virgülden sonraki ilk iki hanesini yazıyorsun. 3. hane 5 ve üzeri ise 2. haneyi bir yukarı yuvarlıyorsun
ör: 1,235888888888 ise 1,24 yapıyorsun 3. hane 5 olduğu için
1,2322222222266666666 gibi ise 1,23 yapıyosun
gökce ben gecen hafta 3 le carpmıstım bu hafta kacla carpıcam canım o nu unuttum
Weight Units: | |
Your target weight: | hedef kilo |
Your starting weight: | başlangıç kilo |
Your current weight: | şu anki kilo |
Weight Date: Format MM/DD/YYYY [TD="colspan: 2"] Waist Measurements boş bırakabilirsin |
Waist Units: | |
Your target waist: | cm |
Your starting waist: | cm |
Your current waist: | cm |
Height Units: | |
Your Height: | m cm next diyorsun ekrana gelen kodu kontrol panelindeki çizelge yazısına yapıştırıyorsun |
3 e böldüm çarmadım yanlış yazdım
1- tickerfactory sitesine gir
2- Weight Loss bölümüne tıkla
3- çizelge resmini seç next tıkla
4- çizelgenin üstündeki ilerleyecek resmi seç yine next
5-
Private Data seç
[/TR]
[TR]
Waist seç
Weight Units: Your target weight:
hedef kilo
Your starting weight: başlangıç kilo
Your current weight: şu anki kilo
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY
[TD="colspan: 2"] Waist Measurements boş bırakabilirsin
What is this for? gününtarih gir
[TD="colspan: 2"] Weight Measurements [/TD]
Waist Units: Your target waist: cm
Your starting waist: cm Your current waist: cm Height Units: Your Height: m cm
next diyorsun
ekrana gelen kodu kontrol panelindeki çizelge yazısına yapıştırıyorsun
[TD="colspan: 2"] Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? boyunu yaz
[/TD]
[/TD]
fener öndemi simdi,futbolla hic ilgilenmedm,esimde öyle,o yüzden burdan alayim haberleri
ben geldimmmm
listeyi hazirlim dedim,sohbet varmis burda
cevap hakkimi kullaniyorum,hice bölüyorsun,yani oldugu gibi yaziyorsun,bölme yok bu hafta:13:
umarım anlatabilmişimdirsagol canım yarın yapyım bunu
he he yendikfener öndemi simdi,futbolla hic ilgilenmedm,esimde öyle,o yüzden burdan alayim haberleri
ben de galatasaraylıydım eşim fenerli artık gençliğimdeki kadar futbolla ilgilenmediğim için birlikte daha keyifli olur diye düşünerek ben de fenerli oldum :)) döneeeeeeeeeekkkkkkk gökçeeeeeeeeausun heyecandan yağları ericek )))
şaka bi yana ben evlenene kadar takım tutmuyordum eşim koyu beşiktaşlı onun hatırına iyi beşiktaşlı olayım deim. bana aldığı bütün beşiktaşlı aksesuarları, benim ona aldıklarımı kardeşine veriyo yada başkasına. bende sinirlendim madem sen beni layık görmüyosun aldığııda veriysun bundan sonra fenerbahçeliyim dedim hahahahahah iyi yapmışmıyım.kararımın arkasındayım
rica edrim , yardımım olduysa ne mutlusagol balım :) :) :)
herkese iyi geceler...bugün hiç gelemedim ya.. sabah iş için bikaç yere gittim yarın da evde gün var öğlen tam temizlik yapıyodum misafir geldi temizlik kaldı akşam yapıyım dediim yine misafir geldi o da simdi gitti bu saatten sonra temizlik olmaz biraz geleyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?