herkese iyi geceler...bugün hiç gelemedim ya.. sabah iş için bikaç yere gittim yarın da evde gün var öğlen tam temizlik yapıyodum misafir geldi temizlik kaldı akşam yapıyım dediim yine misafir geldi o da simdi gitti bu saatten sonra temizlik olmaz biraz geleyim dedim :)
kirmizili yerlere cok güldüm
Kaçamak yapardım belki ama zaten her hafta ödülümüz var
Sistemli kadınım ben , ömrümden 3-5 ay versem , o bana geeeel aus geeeeeeeeeel diyen , bizi ye diyen şeylere kulak tıkasam ; biliyorum ki çok şey kazanacağım.
Kilo vermenin hazzı o kaçamağı yapmaktan daha büyük benim için.
Canım son günlerin bunlar kuşan la .Takımda artık yağ yakacak , kas/su kaybettimeyecek acil önlem paketini uygulamaya geçti kaptan
Canım , rüyamda lider olmuşuz yine , msn de konuşuyoruz ama hepimiz.Sadece kaptanı gördüm , o da aynı avatarındaki kadını , tabii yüzü boyasız
Süpermiş yaa , yağ verdikten sonra için rahat olsun .Verilen yağlar kolay kolay geri alınmıyor .Bin fırın ekmek yemen gerekiyor
Ölç bakalım , onlarıda kıyaslayalım takımca
Oyyyy çok güldüm buna ben yaa
İyi yapıyorsun tatlım , keyifle okuyorum.
Sakın zeynep , sakın suçluluk hissetme .İnan böylesi hem daha sağlıklı hemde daha kalıcı kilo vereceksin.5 ver 10 al olmayacak yani
Günaydınlar efendimmm
Nasılsın ahali? Yarın için hazır mı herkes
Ben bu gece rüyamda takımı gördüm , hayırlı çıksın .
Dünkü listem ;
2 kepek ekmeği ile yağsız peynirli tost
Yeşil çay
2 zeytin
1 salatalık
Ara:
1 sütsüz / şekersiz kahve
3 ceviz içi
Öğlen:
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
(pilav yediğim için ekmek yok )
Ara:
2 kaşık yoğurt
4 çilek
Akşam:
44 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
Haşlanmış tavuk
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1/2 muz
yağsız süt
3 litre su.
Gündüz bol booool yürüyüş , oradan oraya koşuştururken,
Akşam 20 dakika kondisyon bisikleti
10 dakika ağırlık
20 dakika zumba
günaydın hanımlar dün gelemedim izinliydim dışardaydım tüm gün bugün menümü yazmakla başlıyım şimdiden söliyim cezalara hazırım ama bir müddet ağır spor yapamam kas sıkışması olmuş bacaklarım omzum çok kötü ağrıyo ve kasılıyo ancak mezdeke yapabiliyorum bisiklet bile çeviremiyorum
sabah
2 tane çiçek ekmek ( küçük yuvarlak)
peynir
4 zeytin
domates
salatalık
çay
ara- yok
öğlen- yaz yaz bitmez
4 tane nuggets ( burger king)
biraz patates
3 yudum kola
2 bardak çay
yarım dilim tiramisu
1 bardak sütlü nescafe
akşam
öğlen bu kadar yiyince akşam sadece su içtim bol bol
45 dakka mezdeke
2 lt su
Çarşamba Menü
Sabah
NEsfit 1 bardak süte 5 kaşık
Ara yok
Öğlen
Bol salata
1 dilim ekmek ( tam buğday)
1 porsiyon sütlü tatlı
Ara
Sütlü kremasız nescafe
Akşam
Kendi yağında kızarmış 1 tavuk but
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 fincan sade Türk kahvesi
Spor yok ( GS maçı için arkadaşlara gittik 01:00 de döndük )
Su 2 lt
MEsaj saymadım ama dün baya çene çaldım
rapunzelcigim,rahatsizligin yüzünden baya uzak kaldi burdan,biraz umursamiyorsun gibi görüyorum ben,haftayada ayni tempoda devam etmezsin umarim,haftaya daha aktif bir sen bekliyorum,lütfenherkese iyi geceler...bugün hiç gelemedim ya.. sabah iş için bikaç yere gittim yarın da evde gün var öğlen tam temizlik yapıyodum misafir geldi temizlik kaldı akşam yapıyım dediim yine misafir geldi o da simdi gitti bu saatten sonra temizlik olmaz biraz geleyim dedim :)
hadi gari bu hafta atak beklyorum sendenamanın o zaman cok güzel cıkıyor hayatım
kızlar gözlerim kapanıyo sabah kalkıp dans edicem daha hadi size iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrr
öpüldünüz
ikinizede iyi geceler kizlar,bende listeyi hazirlayip uyurumkızlar ben yatıyorumya dinlenmeliyim. hadi byeees
Dünki menümü yazim kızlar
çarşamba
sabah: 1 tane yumurta haşlanmış bi dilim ekmek
ara: Bi çay bardağı nescafe
öğlen: Bi tane peynirli sandiviç bi bardak ayran
ara: Bi kupa yeşil çay(5i bi arada)
akşam: Bi kase yogurt çorbası yagsız bi tabak pırasa bi dilim ekmek
ara: 6 tane çilek
su:3 lt
spor:
Sabah 50 dakka yürüyüş
akşam 30 dakka yürüyüş
100 tane bacak hareketi 160 tane mekik 100 tane yan göbek hareketi
aksam ac yatmissin cnm,olmamisdünkü menüm;
sabah 2 dilim ekmektn peynirli tost
öğlen 4 kasık makarna 2 kasık yoğurt
ara 1 muz
akşam 4 kasık nohut salata
spor 200 mekik
su 2.5 lt
mesaj 11
simdi gecmise bakıyorum
iyi geceler cnm,sende beni gör emi rüyandaiyi geceler kızlar bende yatıyorum öpüldünüzzz. :)
aksam ac yatmissin cnm,olmamis
takima yeni kural geldi,gecmiste görürsün,eger kabul edersen böyle atistirmalara uyari gelecek
ayrica her cuma mesajlari sayicam haftalik,en az mesaj yazan ceza alacak
iyi geceler cnm,sende beni gör emi rüyandakötü alistim ben
rapunzelcigim,rahatsizligin yüzünden baya uzak kaldi burdan,biraz umursamiyorsun gibi görüyorum ben,haftayada ayni tempoda devam etmezsin umarim,haftaya daha aktif bir sen bekliyorum,lütfen
hadi gari bu hafta atak beklyorum senden
ikinizede iyi geceler kizlar,bende listeyi hazirlayip uyurum
ayyy rüyanda spor hocamı gördüm nefise hoca yolda bize mekik çektiriyordu
hastalıgım yüzünde iş görüşmelerine de gidemedim bu ara onu halletmeye çalışıyorum ama haftaya düzene girer daha cok gelirim
merhaba gamyoncu
hemen takim kurallarini yazayin,uymak zorunludur,eger kabul ediyorsan lütfen mesajla bildir bana
1.her gün sabah bir önceki gün ne yedin,ne ictin,kac dakika hangi sporu yaptin ve bir önceki gün kac mesaj yazdin,liste halinde bildirmelisin
2.her gün en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en azami rakamdir,toplu mesajlar 1 sayilir
3.diger arkadaslarin günlük yediklerine yorum yapmalisin,senin icin yanlis veya dogrulari bildirmelisin,her geldiginde gecmise bakmalisin ve yorumlarini yapmalisin
4.2 hafta deneme süren var,bu süre azalip,yükselebilir,bu tamamiyla senin yapacagin paylasimlara baglidir
5.düzenli olarak spor yapmalisin
6.yaptigin her kacamagin bir cezasi vardir,mesela hamburgermi yedin,hemen hamburgerin kalorisi hesaplanacak ve karsiligi kadar spor yapilacak,verilen cezalar en gec 1 hafta icerisinde bitecek,2.haftaya uzayip,herhangi bir aciklama gelmedigi taktirde listeden cikarilacaksin,cezalara uymak zorunludur
yeni kural,tüm üyeler okusun lütfen ,haberim yoktu demeyelim sonra
7.sagliksiz hic bir diyet uygulanmayacaktir(dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg,patates,domates ve buna benzer bütün diyetler),düzenli olarak 3 ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir,bu kurallara uymayan arkadaslara 3 defa uyari getirilecek ve 3. uyaridada ayni sekilde devam edilirse tarafimca kimseye sorulmadan takimdan cikarilacaktir,bu uygulama pazartesi gününden itibaren gecerlidir,ögün atlama olmayacaktir,
takimdaki eski arkadaslar bu kuraldan habersiz takima alindik diyip itiraz edenleriniz varsa baska takimlara transfer olabilirler,ben hicbirinizin gitmesini istemiyorum fakat bu sekilde sagliksiz beslenmenin sonu yok,verdigimiz gibi aliriz diyorum
unuttugum kural varsa lütfen hatirlatin arkadaslar,herkese saglikli kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?