Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim baslangic kilondaki kastim,takima basladigin kilo,yani dün baslamistin,dünkü kilonu bildireceksin,zaten haftaya alirsak seni kilo bölmek zorunda degiliz

canim baslangic kilondaki kastim,takima basladigin kilo,yani dün baslamistin,dünkü kilonu bildireceksin,zaten haftaya alirsak seni kilo bölmek zorunda degiliz
dünkü kilo mu bilmiyorum ama ben :18::18::18:o zaman düne 93 desek olmaz mı ben haftalık tartılıyorum da:26::26::26:

kızlar menümü de yazayım

sabah
kaşarlı tost
çay

ara
1 avuç leblebi

öğlen
hamburger:26: okuldan geldiğimde o kadar acıkmıştım ki söyleyiverdim fakat marmaris büfenin hamburgeri avucumun ortası kadar çok küçük
ayran

ara
1 avuç leblebi

akşam
yarım tabak türlü
2 kaşık pilav
cacık

spor sabah 40 dk akşam 1 saat mezdeke
su 2 lt

mesaj 30

kızlar kusura bakmayın selam veremedim listeye kendimi eklemeden önce eskiyi kontrol ediyorum ki kilo bildiripde listeyi eklemeyen varsa onları da yazıyorum, o yüzden biraz geç oldu
günaydııııııınnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnn canım toprağım

yerim ben o tatlı oğluşu
23 yaşındayım ben 3 yıl olacak sevdiğim adamla evleneli

Buyrun efendim yanaklardan yiyebilirsiniz

Allah mesut etsin her daim

Bizde 8 seneyi devirdik.

Son düzenleme:
günaydın herkese

(65.3 / 64.6 / 0.7/ %1.07)

Dün kü menüm

Sabah
Çeyrek simit
Peynir
Çay

Ara
2 dilim portakal

Öğle
Domates çorbası
3 adet kadınbudu köfte
Salata
Yoğurt

Ara
1 avuç tuzlu fıstık

Akşam
Çok az pilav yanına türlü
Cacık

1 saat mezdeke
2lt su

canım sabahtan akşama kadar bişey yememişsin. Pazartesi düzelecek inşallah bu durum...

kızlar bunları internetten buluyordum hep sizinlede paylaşıyorum yanlış anlamayın ha sizlerede faydası olsun diye söylüyorum hepiniz bunları biliyosunuz zaten

iyi yapıyorsun baharcım teşekkür ederiz paylaşımların için...

yazık çok üzüldüm, inşallah bişey yoktur bize de haber verir misin ...

menü güzel tatlının kalorisini bilmediğim için o konuda bisey diyemiycem ama benim gittiğim doktor sütlü tatlı yasak demiyo hatta listeye de ekledi haftada 2 porsiyon sütlü tatlı olarak..

hay o doktoru anlından öpeyim ben...

baharcım menün iyi de liste bildiriminden 1 gün önce iki dilim baklava bozmuş işi. Hem kilo veremedim diyorsun hem 2 dilim yemişsin. Salma kendini.

süpersin zeynep abla. çok güzel olmuş.

4 kaşık fasulye beni çok güldürdü hem de kırmızı renkle bu sefer

göğüs kalça orantın iyi ama bence..

listen güzel olmuş canım öğlen biraz hafif olmuş ama yine de güzel bence..

kızlar bende çıkıyorum sonra görüşürüz kaçamaksız bir gün bizlerin olsun inşallah

Çok güzel kaptan , dengeyi oturttun şaşmıyorsun sende artık .

evet ya,bu hafta cok umutluydum,arefeyi gördüm,bayrami göremedim

Bayramda haftaya olur kısmetse kaptanım , ben 50 lerle başlayan kilo görünce tartıda havada ters takla atacağım

Topraks canım , sen dün yağ oranını yazmıştın ya , yemeklerde yağı mümkün olduğunca azalt. Onun dışında küçük hamburger kalorisine bakmadım ama köfte , ekmek , ayran gibi düşündüm onu ben.Hamburger denildiğinde canavarlaşıyor masum köfteler.
Tabii mayonezsizdi değil mi

tamamdır kaptanım görevimi yapacağım

Oooooo eftelyadan 4. takım topiğine kaçamaksız misss gibi bir liste

hay o doktoru anlından öpeyim ben...

4 kaşık fasulye beni çok güldürdü hem de kırmızı renkle bu sefer

göğüs kalça orantın iyi ama bence..

Ben şu '' hay o doktoru anlından öpeyim ben... '' kısmına çok güldüm Aynen böyle güldüm hemde.

Sütlü tatlı ara öğünde , mümkünse ikindi öğününde bana da serbertti. Şöyle ilk listemde yoktu , 75 lere gelince listem değişti , artık haftada 1-2 küçük bir kase yiybilirsin demişti.Ya da sade dondurma küçük kase.

Biz bazen neden kaçıp ne yiyebileceğimizi bilmediğimiz için kendimizi boşu boşuna çile içine sokuyoruz.

Orantılara gelinceee Yaa üst bedenim alttan hep bir beden büyük ona sinir oluyorum.

yok canım kupkuru köfteli ekmeği salçalı sosa batırmışlar o kadar

slm tekrar herkese

dünkü menüm

yarım krep (yumurta,un ,sütle yağsız tavada)
peynir,zeytin ,domates

ara yok hastanedeydik

öğle yok hastanedeydik

ikindi-akşam:kestirmeli sulu köfte çorbası yarım kase ,4 yaprak sarma,1 kuru patlıcan dolması,yoğurt

gece kızım ateşli olduğu için 04:00 e kadar uyumadım dolayısıyla acıktım 3-4 yaprak sarma daha yedim

spor yok su 2 litre

yok canım kupkuru köfteli ekmeği salçalı sosa batırmışlar o kadar

Tamamdır canım , ondan bir şeycik olmaz bence

Canım bu ara kızın hasta ve hastanelerde koşturuyorsun , o sebeble çok yorum yapmak istemiyorum yediklerine.

Yoksa bu kadar uzun süre yemek yememek , sonra gece dolma yemek doğru değil sende biliyorsundur

pegasus07 kullanıcısından alıntı
***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 74,9/ / / %)
pegasus07 : (60,9/ / / % )
pokemon51 68,5// / % )
wuwum : ( 75 /75 / / %)
eftelya_blue: ( 65,3 / / / %)
RrapunzelL 75,6/ / / %)gecen hafta bildirimde bulunmadi,kilosu 2 ye bölündü
Ausencia 65,3 / / / %)
bahar2106 63,7 / / / %)
ambitious_girl92,7 /0 / 0/0 %)hamilelik nedeniyle izinli
buyumeyenbaby73,4 /72,9 /0,5 / 0,68%)
zeynep_canan 75,9 / / / %)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Kaptan tebrik ederim. 200 mekik + kaç kalori demiştim ben?

kızlar sayfam açık fakat bugün biraz çok işim var fazla muhabbete katılamıyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…