listemi de yazayım ben
sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı:
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
yarım haşlanmış yumurta
1 domates
yarım biber
1 bardak şekersiz çay
ara:
5 kuru kayısı
1 avuç leblebi
0.5 litre su
öğle:
2 dilim tam buğday ekmeği
yarım haşlanmış yumurta (sabahtan)
1 domates
beyaz peynir
0.5 litre su
ara:
bir elma
0.5 litre su
akşam:
bir kase çorba
2-3 kaşık türlü yemeği
küçük bir adet biber dolması
salata+yoğurt
0.5 litre su
toplamda 3 litre su
2 mil leslie
toplam mesaj sayım dün 10
peki canım çok teşekkürler şu an benim o hesaplamayı yapmama gerek yok heralde
inşallah ausum bu sefer çok kararlıyım hiçbirşey yolumdan çeviremez beniGayet güzel canım , akşam dolma yediğinde ekmek yememen güzel. Öğlen sanki biraz ayak üstü gibi olmuş sadece.Ama beğendim.Yeni bir sen olacaksın , böyle devam edersen
auscum seni çok bunalttım ama birşey daha sorucam bende menülere yorum yapmam gerekiyor mu yoksa takıma girdikten sonra mı?
Yok hayır canım.
Yüzdelerle daha sonra boğuşacaksın
inşallah ausum bu sefer çok kararlıyım hiçbirşey yolumdan çeviremez benidolma bulgur pirinç makarna yersem ekmek yemiyorum doğru değil mi? sadece corba sebze yersem ekmek yiyorum evet dün öğlen biraz ayak üstü oldu bugün daha güzel olucak
yerim ben o tatlı oğluşu
Bir yandan oğluma kahvaltı yaptırıyorum geç dönüyorum cevaplamaya , doğru evet canım pilav, makarna ve türevlerini yediğimiz öğünde ekmek yememek.Bunun dışında mutlaka ye.
Kaç yaşındaydın , evli , bekar ?
günaydın canımmkızlar kusura bakmayın selam veremedim listeye kendimi eklemeden önce eskiyi kontrol ediyorum ki kilo bildiripde listeyi eklemeyen varsa onları da yazıyorum, o yüzden biraz geç oldu
günaydııııııınnnnnnnnn
Kaptanım Pegasusum , ben hedef kilomu 58 olarak bildirmiştim , onu değiştirebiliyor muyuz ?
Ben hazır bu takımı , bu motivasyonu , bu gazı bulmuşken 56 olmak istediğime karar verdim de.
2 kilo geri alma payı :26:
***4. TAKIM 302.ETAP***
topraks : ( 74,9/74,4 /0,5 /0,67 %)
pegasus07 : (60,9/60,1 /0,8 /1,29 % )
pokemon5168,5// / % )
wuwum : ( 75 /75 / / %)
eftelya_blue: ( 65,3 /64,6 /0,7 /1,07 %)
RrapunzelL75,6/ / / %)gecen hafta bildirimde bulunmadi,kilosu 2 ye bölündü
Ausencia65,3 /64.1 /1.2 / 1.84%)
bahar210663,7 /63,7 / 0/0 %) kilosu sabit
ambitious_girl92,7 /0 / 0/0 %)hamilelik nedeniyle izinli
buyumeyenbaby73,4 / / / %)
zeynep_canan75,9 /74,6 /1,3 /1,71 %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
auscugum hedefinin %80 ine geldinmi mezun oluyorsun,daha asagi inmek istiyorsanda devam edebilirsin,bunu bildirmeye gerek yok,sen inmek istedigin kilona kadar devam et
kızlar ben birşey sorucam ben şu an 90+ yım 6 dilim ekmek yemem gerekiyor günde bunu 3 sabah 2 öğle 1 akşam şeklinde mi yapsam yoksa sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde mi?
günaydın kaptan menün çok güzelmişgünaydinnnnnnnnnnnnnn
bu hafta yine derece bekliyorum kizlar takimdanyoksa ödülü unutun
yyediklerimide yazayim,kahvalt hazirlamaya gecicem
sabah
2 dl tam bugday,2 catal yumurta,2 c.k cökelek,3 yesil zeytin
ara
1 portakal,1 c.b süt
öglen
2 tam bugdayla tavuklu sandvic,ayran
aksam
yarim karniyarik(mikrodalgada hazirlanmis,yagda kizartmadan),2 kasik pirinc pilaci,2 kaseye yakin cacik
ara
2 dl ananas,bi kac tane beyaz leblebi
su
3 lt
spor
1 saat ailece yürüyüs
30 dk zumba
mesaj sayip ekliyoum hemen
Kaptan hadi artık gör şu 59 u
günaydın kaptan menün çok güzelmiş
benim hedefim 60 ama ben şu anda ufak hedefler koymak istedim şimdilik 90sen nasil rahat ediyorsan öyle yap derim ben,tabi diyetisyene gidenlerede sormak lazim
cnm,senin hedefin 90 miydi,yoksa simdilik 90 mi,yani baslangic kilonu ve hedef kilonu yazarmisin
bide ausa sormussun,ben cevaplayayim,evet bütün listelere yorum yapmalisin,zaten paylasimina göre listeye alinacagina karar verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?