Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel canım , akşam dolma yediğinde ekmek yememen güzel. Öğlen sanki biraz ayak üstü gibi olmuş sadece.Ama beğendim.Yeni bir sen olacaksın , böyle devam edersen

Gayet güzel canım , akşam dolma yediğinde ekmek yememen güzel. Öğlen sanki biraz ayak üstü gibi olmuş sadece.Ama beğendim.Yeni bir sen olacaksın , böyle devam edersen
inşallah ausum bu sefer çok kararlıyım hiçbirşey yolumdan çeviremez beni dolma bulgur pirinç makarna yersem ekmek yemiyorum doğru değil mi? sadece corba sebze yersem ekmek yiyorum evet dün öğlen biraz ayak üstü oldu bugün daha güzel olucak

Bir yandan oğluma kahvaltı yaptırıyorum geç dönüyorum cevaplamaya , doğru evet canım pilav, makarna ve türevlerini yediğimiz öğünde ekmek yememek.Bunun dışında mutlaka ye.

Kaç yaşındaydın , evli , bekar ?

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 74,9/74,4 /0,5 /0,67 %)
pegasus07 : (60,9/ / / % )
pokemon51 68,5// / % )
wuwum : ( 75 /75 / / %)
eftelya_blue: ( 65,3 /64,6 /0,7 /1,07 %)
RrapunzelL 75,6/ / / %)gecen hafta bildirimde bulunmadi,kilosu 2 ye bölündü
Ausencia 65,3 /64.1 /1.2 / 1.84%)
bahar2106 63,7 /63,7 / 0/0 %) kilosu sabit
ambitious_girl92,7 /0 / 0/0 %)hamilelik nedeniyle izinli
buyumeyenbaby73,4 / / / %)
zeynep_canan 75,9 /74,6 /1,3 /1,71 %)

kızlar kusura bakmayın selam veremedim listeye kendimi eklemeden önce eskiyi kontrol ediyorum ki kilo bildiripde listeyi eklemeyen varsa onları da yazıyorum, o yüzden biraz geç oldu
günaydııııııınnnnnnnnn

yerim ben o tatlı oğluşu
23 yaşındayım ben 3 yıl olacak sevdiğim adamla evleneli

kızlar kusura bakmayın selam veremedim listeye kendimi eklemeden önce eskiyi kontrol ediyorum ki kilo bildiripde listeyi eklemeyen varsa onları da yazıyorum, o yüzden biraz geç oldu
günaydııııııınnnnnnnnn
günaydın canımm

Kaptanım Pegasusum , ben hedef kilomu 58 olarak bildirmiştim , onu değiştirebiliyor muyuz ?

Ben hazır bu takımı , bu motivasyonu , bu gazı bulmuşken 56 olmak istediğime karar verdim de.

2 kilo geri alma payı :26:

auscugum hedefinin %80 ine geldinmi mezun oluyorsun,daha asagi inmek istiyorsanda devam edebilirsin,bunu bildirmeye gerek yok,sen inmek istedigin kilona kadar devam et

***4. TAKIM 302.ETAP***

topraks : ( 74,9/74,4 /0,5 /0,67 %)
pegasus07 : (60,9/60,1 /0,8 /1,29 % )
pokemon51 68,5// / % )
wuwum : ( 75 /75 / / %)
eftelya_blue: ( 65,3 /64,6 /0,7 /1,07 %)
RrapunzelL 75,6/ / / %)gecen hafta bildirimde bulunmadi,kilosu 2 ye bölündü
Ausencia 65,3 /64.1 /1.2 / 1.84%)
bahar2106 63,7 /63,7 / 0/0 %) kilosu sabit
ambitious_girl92,7 /0 / 0/0 %)hamilelik nedeniyle izinli
buyumeyenbaby73,4 / / / %)
zeynep_canan 75,9 /74,6 /1,3 /1,71 %)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Kaptan hadi artık gör şu 59 u

kızlar ben birşey sorucam ben şu an 90+ yım 6 dilim ekmek yemem gerekiyor günde bunu 3 sabah 2 öğle 1 akşam şeklinde mi yapsam yoksa sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde mi?

auscugum hedefinin %80 ine geldinmi mezun oluyorsun,daha asagi inmek istiyorsanda devam edebilirsin,bunu bildirmeye gerek yok,sen inmek istedigin kilona kadar devam et

Tamamdır kaptan , bu yola baş koydum derler ya bende aynen o şekildeyim şuanda

günaydinnnnnnnnnnnnnn

bu hafta yine derece bekliyorum kizlar takimdanyoksa ödülü unutun

yyediklerimide yazayim,kahvalt hazirlamaya gecicem

sabah
2 dl tam bugday,2 catal yumurta,2 c.k cökelek,3 yesil zeytin
ara
1 portakal,1 c.b süt
öglen
2 tam bugdayla tavuklu sandvic,ayran
aksam
yarim karniyarik(mikrodalgada hazirlanmis,yagda kizartmadan),2 kasik pirinc pilaci,2 kaseye yakin cacik

ara
2 dl ananas,bi kac tane beyaz leblebi
su
3 lt
spor
1 saat ailece yürüyüs
30 dk zumba
mesaj sayip ekliyoum hemen
saydim 22

Son düzenleme:
kızlar ben birşey sorucam ben şu an 90+ yım 6 dilim ekmek yemem gerekiyor günde bunu 3 sabah 2 öğle 1 akşam şeklinde mi yapsam yoksa sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde mi?

sen nasil rahat ediyorsan öyle yap derim ben,tabi diyetisyene gidenlerede sormak lazim
cnm,senin hedefin 90 miydi,yoksa simdilik 90 mi,yani baslangic kilonu ve hedef kilonu yazarmisin

bide ausa sormussun,ben cevaplayayim,evet bütün listelere yorum yapmalisin,zaten paylasimina göre listeye alinacagina karar verilecek

günaydın kaptan menün çok güzelmiş

benim hedefim 60 ama ben şu anda ufak hedefler koymak istedim şimdilik 90 başlangıç kilom 98 şu anda 93 tarttı beni bu sabah sevgili tartım sabah sadece aus vardı o nedenle ona sordum tamam bende artık menülere yorumumu yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…